The Rock

Jäsen
Jos nyt lähdetään tätä pureskelemaan palasiksi, niin oma näkemykseni mahdollisista Mestis-nousukkaista on seuraava:

TÄYSIN VARMA NOUSIJA
 • Kiekko-Espoo (Espoo)
  – Pelillisesti Suomi-sarjasta selkeästi lähimpänä Mestis-tasoa
  – Taustat ja oletettavasti myös massipolitiikka kunnossa sekä selkeä halu päästä ylöspäin
  – Junioripuoli ehkäpä koko valtakunnan parhaimmassa jamassa yhdistymisten jälkeen
  – Halli täysin Liiga-kelpoinen, joskin hivenen rapistunut ja korjaustarpeita löytyy sieltä täältä
  – Kannattajakunta niin ikään tarpeeksi suuri, jotta siltäkin saralta olisi lisätuloja saatavissa
  – Tulevaisuuden haaveissa paluu Liigaan eli Mestis ei olisi seuralle mikään korkein mahdollinen tavoite
MAHDOLLISUUS HAKEA LISENSSIÄ, TUSKIN TULEE SAAMAAN SAATI ON EDES HALUJA MESTIKSEEN
 • FPS (Forssa)
  – Pelillisesti Suomi-sarjan kärkeä, mutta Mestikseen vielä matkaa
  – Taustat Suomi-sarjaan ihan kelvolliset, mutta talous aivan kuralla (velkaa yli 200k€) = onko edes halua nousta saati liitolla halua nostaa
  – Junioripuoli ei kaksinen, mutta riittävä tuottamaan pelaajia omiin tarpeisiin
  – Halli on Suomi-sarjaan hyvä ja kaippa se Mestiksessäkin pienillä kunnostustoimilla menettelisi
  – Kannattajakunta Pyryn tavoin ihan riittävä ja mahdollinen sarjanousu toisi ainakin alkuun kovan piikin sekä kiinnostusnosteen
  – Mestis olisi FPS:lle korkein mahdollinen sarjataso, jossa tulisi aika varmasti saamaan Hämeenlinnasta apuja

 • Hunters (Porvoo)
  – Pelillisesti Suomi-sarjan kärkeä, mutta Mestikseen vielä matkaa
  – Taustat Suomi-sarjan parhaimmistoa ja talous niin ikään järkevällä mallilla
  – Junioripuoli varsin heikko, eikä tuota omia pelaajia juuri nimeksikään edustustasolle
  – Halli ei riitä millään muotoa Mestikseen, joten uusi pitäisi rakentaa
  – Kannattajakunta varsin vähäinen ja tuskin tulisi siitä sen suuremmin kasvamaan, vaikka sarjaporras olisikin yhden ylempi
  – Mestis olisi Huntersille korkein mahdollinen sarjataso, jossa tulisi aika varmasti saamaan Helsingistä apuja

 • D-Kiekko (Jyväskylä)
  – Pelillisesti Suomi-sarjan kärkeä, mutta Mestikseen vielä matkaa
  – Taustat Suomi-sarjaan ihan ok-tasoa, mutta talouspuolella tekemistä, jotta ylipäänsä Suomi-sarjaa pystytään vuodesta toiseen pelaamaan
  – Junioripuoli ihan kelvollinen, josta nousee kausittain pelaajia edustusjoukkueen käyttöön ja muutenkin Jyväskylän alueella pelaajamassaa riittää
  – Halli on liigatasoa, joten sen suhteen ei ole ongelmia
  – JYPin puristuksessa oleva kaupungin kakkosjengi, joten pelejä käyvät seuraamassa käytännössä pelaajien sukulaiset, kaverit ja tyttöystävät = olisiko edes mahdollisen sarjanousun jälkeen kiinnostava kohde jyväskyläläisille lätkänseuraajille?
  – Mestis olisi D-Kiekolle ehdottomasti korkein mahdollinen sarjataso, jossa tulisi tarvitsemaan isosti apuja JYPiltä niin pelaaja- kuin mahdollisesti talouspuolellekin
MAHDOLLINEN NOUSIJA, MIKÄLI SAA MAHDOLLISUUDEN HAKEA LISENSSIÄ
 • Pyry (Nokia)
  – Päättyneellä kaudella ei pelillisesti Suomi-sarjan kärkeä, mutta ollut monena edeltävän vuonna halukas Mestis-nousuun
  – Taustat Suomi-sarjatasolle hyvällä mallilla ja pienellä buustauksella myös ehkäpä Mestis-kelpoiset sekä mikäli olen oikein käsittänyt myös likviditeettipuoli kunnossa pääomistajan myötä
  – Junioripuolella saa varmasti apuja Tampereen seuroista, joten sekään ei tulisi muodostumaan esteeksi lisenssin saamiselle
  – Halli riittäisi Mestikseen, jos kerta jossain Lempäälässä ja Keuruullakin on pelattu sekä pelataan Mestistä
  – Kannattajakunta niin ikään ihan riittävä ja mahdollinen sarjanousu toisi ainakin alkuun kovan piikin sekä kiinnostusnosteen
  – Mestis olisi Pyrylle korkein mahdollinen sarjataso, jossa tulisi aika varmasti saamaan Tampereen liigaseuroilta apuja

Loput Suomi-sarjajoukkueet voidaankin sitten laskea suorilta pois tästä piirileikistä, sillä resurssit eivät yksinkertaisesti riitä ja jos nyt ajatusleikkiä jatketaan vielä hieman pidemmälle, niin tuskinpa tuosta kukaan muu kuin Kiekko-Espoo vaihtaa sarjaa lisenssihaun päätteeksi ja tuleva kausi tullaan miekkailemaan läpi 15 joukkueen voimin, mikäli yksikään seura ei nyt kevään/kesän/syksyn aikana heitä lusikkaa nurkkaan koronaviruspandemian aiheuttamien ongelmien vuoksi.
 
”Suurin unelmani oli päästä pelaamaan Titaanien edustuksessa.” – Ossi Louhivaara –

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Huntersin joukoissa! Olisi upeaa saada Porvoo Mestikseen.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
D-Kiekko tuskin jahtaa paikkaa laajentuvaan Mestikseen

Onkohan jollain Keski-Suomalaisen tunnuksia, eli saadaanko D-Kiekko pois laskuista? Sinällään Diskoksen nimellä voisi olla jopa potentiaalia olla Mestiksen joukkue, JYPistä vapautettu Jukka Ahvenjärvi saattaisi olla oiva veturi projektille, hallin olosuhteet loistavat Mestis-tasolle.

Yleisöpohjaa jos vertailee vaikka D Team/JYP-Akatemia -akselille, niin se olisi Mestikselle kyllä riittävä, heikoimillaan taisi Akatemian peleissä käydä semmoiset 500 katsojakeskiarvolla porukkaa, D Teamin aikaan taidettiin puhua lähemmäs 1000 katsojasta jos en väärin muista, en löytänyt 2008-2009 ja siitä seuraavien kausien lukelmia Mestiksessä.

Talouspuoli olisi ehkä se hankalin. Vuorotellen pesäpallossa, salibandyssä ja jalkapallossa joku käy konkurssejä hakemassa, JYPin taloudellinen tilanne yksi Liigan heikoimpia. Eli jonkun ison rahoittajan tarvitsisi taakse ja varsinkin nyt kun euroja ei varmasti yrityksiltä irtoaisi koronan takia.

Junioripohja toki saattaisi Jyväskylässä riittää ja varmasti Mestikselle itselleenkin voisi olla hyvä asia jos Diskoksen avulla saisi KeuPan savustettua pois Mestiksessä. Nykyisessä tilanteessa toki D-Kiekolle ei varmaan huono olisi jos pari seuraa nousisi edestä pois, se pystyisi sitten olemaan Suomi-sarjan yksi isoimpia.
 
Hockeyarena.net
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
MAHDOLLISUUS HAKEA LISENSSIÄ....
 • FPS (Forssa)
  – Perinteikäs seura, jolla on historiaa ihan pääsarjatasoltakin. Sen puoleen ylivoimaisin suosikki K-Espoon takana. MUTTA
  – Talous aivan kuralla (velkaa yli 200k€)! => Ei mitenkään päin täytä lisenssivaatimuksia. Siis ei jatkoon.

 • Hunters (Porvoo)
  – Helsinkiläisten avulla ehkä jotain saumoja olla muutakin kuin pisteautomaatti, mutta kun Porvoossa ei ole minkäänlaisia perinteitä kiekolle (vrt. Karhu-Kissat, OKK, GrIFK, Kiffen... jne.)

 • D-Kiekko (Jyväskylä)
  – Syökö KeuPa ne vähätkin hypoteettiset eväät elinkelpoisen joukkueen kasaamiseen vai söisikö Mestikseen nostettu D-Kiekko JYPin farmijoukkueena KeuPan eväät? Materiaali ja kannattajakunta ei vaan riitä kahteen joukkueeseen, kun ei KeuPa yksinkään tahdo kiinnostaa.
MAHDOLLINEN NOUSIJA, MIKÄLI SAA MAHDOLLISUUDEN HAKEA LISENSSIÄ
 • Pyry (Nokia)
  – Mestiksessä on jo KooVee, eikä Tampereen talousalueelta löydy pohjaa kahdelle Liiga- ja kahdelle Mestis-joukkueelle. Se nähtiin jo LeKin kohdalla.
  – Nokian jäähallin kapasiteetti on vain 1000 katsojaa... kokolailla pieni jopa Mestis-halliksi.
 • JHT (Kalajoki)
– Karvan isompi halli kuin Nokialla ja rannikkoseutu on aikanaan elättänyt kolmekin joukkuetta (Hermes, JHT ja Centers). Mutta se oli silloin ja nyt on nyt. Junkkarienkaan talous ei taida olla suorastaan timanttia, joten uskaltaisivatko ottaa riskiä?​
 
"What would Nickerson do?"

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Omissa mietteissä Kiekko-Espoon kaveriksi olisi FPS, mutta jos tosiaan tekee tiukkaa hakea Suomi-sarjaan lisenssiä, niin tuskin on rahkeita Mestikseen. Liigassakin pelanneena olisi kuitenkin se ihanne. Siellä on ihan Mestis-kelpoinen hallikin.

Huntersilla on tosiaan ihan hirveä se halli. Tai oikeastaan siellä se katsomo, joka on kaukana jäästä ja aivan liian loiva. Ei Mestis-tasoa, vaikka itse en ole ko pyhätössä koskaan palellut.

D-Kiekon kohdalla tulee väkisin mieleen JYP-Akatemia 2.0 ja heti perään mietityttää, että mitä käy KeuPalle, mikäli Jyväskylään tulee Mestis-joukkue? Hallihan Jyväskylässä on vähintäänkin hyvä Mestikseen, mutta täytyy muistaa, että D-Kiekko olisi vasta toisena jonossa, kun pelipäiviä jaetaan.

Jos toista kelvollista/halukasta ei nelikosta löydy, niin tarjotaanko 14.:sta paikkaa sitten muille? En usko, mutta jos niin tapahtuu, niin varmaankin Pyry voisi olla lähettämässä hakemusta. JHT:lle ei pari vuotta sitten kelvannut edes tarjottimella tarjottu paikka. Tuskin nytkään. Vai onko siellä tilanne merkittävästi muuttunut?
 
Porvoon Kokonniemen urheilupuiston suunnitelmat ovat työn alla. Tämän vuoden loppuun mennessä olisi tarkoitus saada suunnitelmat valmiiksi. Kokonniemen urheiluhalli ja jäähalli ovat elinkaarensa ehtoopuolella ja vaativat suht nopeita ratkaisuja.

Lisäksi alueella on uusi jalkapallohalli ja salibandyhalli. Uskoisin uuden hallin tulevan lähivuosina. Vanhaa hallia voisi tekohengittää rakentamalla sinne paremmat katsomo ja palvelutilat.

Junioreita Huntersilla on jotain reilut kaksisataa, mutta alue tuottaa pelaajia enemmän, sillä aika moni juniori suuntaa Helsingin seurojen juniorimyllyihin. Tämän kauden Huntersissa oli kuusi Porvoossa syntynyttä.

Talous on ilmeisesti tasapainossa: ei ylimääräistä rahaa, muttei velkaakaan eli toimittu rahkeiden mukaan.

Porvoossa on suosituista lajeista salibandyssa naiset Suomen kärkeä. Jalkapallossa miehet kolmosen kärkijoukkue. Marginaalilajeissa jääpallossa Suomen eliittiä ja amerikkalaisessa jalkapallossa ylimmällä sarjatasolla. Koripallo on alasarjatasoa tällä hetkellä.
Uskoisin, että tällä hetkellä olisi jääkiekolla mahdollista nousta kaupungin ykköslajiksi yleisöllä mitaten.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Pengoin tuossa internetin ihmeellistä maailmaa etsien tietoa seurojen halukkuudesta hakea paikkoja.

Kiekko-Espoosta löytyi tänne jo aiemmin linkitetty paikallisen Länsiväylä -lehden juttu, jossa seuran puheenjohtaja ilmoittaa Kiekko-Espoon hakevan paikkaa.

D-Kiekosta löytyi niin ikään tännekin linkitetty Keskisuomalaisen juttu, jossa otsikon perusteella seura tuskin on hakemassa paikkaa. Tosin itse juttu on maksumuurin takana.

FPS:n tai Huntersin aikeista en löytänyt vielä mitään. Eiköhän tämäkin ala selkiytymään lähipäivinä.

EDIT: Heti löytyi juttua FPS:n tilanteesta. Forssan lehti kirjoittaa kiinnostusta olevan, mutta velat painavat. Tilanne on siis avoin sillä suunnalla.
 
Porvoossakin huhujen mukaan on kiivas kartoitus menossa mahdollisuudesta ottaa paikka vastaan. Mutta faktatietoa ei ole tarjolla.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.
Suosikkijoukkue
JYP, Diskos, D-Kiekko, Riemu, Kiri, Kirittäret...
MAHDOLLISUUS HAKEA LISENSSIÄ....
 • D-Kiekko (Jyväskylä)
  – Syökö KeuPa ne vähätkin hypoteettiset eväät elinkelpoisen joukkueen kasaamiseen vai söisikö Mestikseen nostettu D-Kiekko JYPin farmijoukkueena KeuPan eväät? Materiaali ja kannattajakunta ei vaan riitä kahteen joukkueeseen kun ei KeuPa yksinkään tahdo kiinnostaa.
En oikein ymmärrä tätä KeuPan vertaamista, eihän tuo Keuruu edes ole kovinkaan lähellä Jyväskylää ja tuskin jyväskyläläisiä kiinnostaa lähteä mitään KeuPan peliä katsomaan.

D-Kiekon (Diskoksen) suhde JYPiin taas on kuin Tapparan Ilvekseen, nää ei ihan heti tee yhteistyötä varsinkaan JYP-Akatemiasta saatujen kokemusten myötä.

Entisen Diskoksen kannattajat toivottivat lähinnä vain ongelmia JYPille, ihan eri väki kävi näitä pelejä katsomassa. D-Kiekon väen mukaan urheilullinen taso riittää sarjaan, löytyy 15 pelaajaa, jotka voisivat pelata Mestistä, mutta taloudellinen puoli on kysymysmerkki.
 
Toivottavasti Välläri saa asiat järjestymään. Porvoo olisi mitä sopivin kaupunki Mestis-tasolle. Riittävän iso, kaupunkina kuitenkin oma identiteetti ja vaurasta seutua Suomen mittapuun mukaan.

Nyt pitäisi vaan saada yritykset mukaan, vaikka juuri nyt on hieman hankalaa. Vaikka sitten lainan takauksina, jotka sitten sitoutuisivat maksamaan kolmen vuoden päästä eli ei tarvitsisi juuri nyt antaa rahaa, vaan lupaus hoitaa nämä sponssit parin vuoden päästä, jolloin talous on jo vakiintunut. Korothan tuskin kovin korkealla lähivuosina on.

Lisäksi kiekkoliitto voisi antaa starttirahan ensimmäisellä kaudella. Mestis lähenee tulevalla kaudella tämänvuotisen Suomi-sarjan tasoa väkisin ja toisaalta nousijajoukkueiden houkuttelevuus nousisi tämänvuotisesta Suomi-sarjasta.

Lisäksi olisi aikaa kaksi kautta laittaa paketti kuntoon karsintoja varten. Olen myös sitä mieltä, että Mestis pitäisi jatkossa sitten pelata 12 joukkueen sarjana ja sama määrä Suomi-sarjaan kaudella 2022-2023.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Vanhaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Minulle kyllä Hunters kelpaisi Kiekko-Espoon mukaan Mestikseen. Mukavan lähellä oleva seura ja kireitä kamppailuja on jo koettu.
 
Elämä on!

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Samoilla linjoilla iäkkäämmän herrasmiehen kanssa. Kiekko-Espoo, Kiekko-Vantaa ja Hunters saisivat aika hyvän kisan Uudenmaan herruudesta. Ja jos eristys jatkuu, ei muita vastaan tarvitse pelata ollenkaan.
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

RetroRenttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarjasta riippuen
Itse tykkäisin kyllä tästä välieräkolmikosta (Espoo on varma) eniten FPS:n nostamisesta. Forssassa olisi halli ja yleisöpohja jo suhteellisen hyvällä mallilla. Lisäksi myös sijainti olisi hyvä ja mukaan saataisiin Kanta-Häme uutena maakuntana. Suurimpana ongelmanahan tuolla on nuo vanhat velat.

Porvoolle ja D-Kiekolle en syty samallalailla. Ainakin omaan silmään olisi hiukan häiritsevää, että pääkaupunkiseudun läheisyydestä olisi kolme seuraa. Porvoossa ei myöskään halli ja yleisöpohja ole näillä näkymin vaadittavalla tasolla. Ehkä aika olisi kypsempi uuden hallin rakentuessa? Jyväskylän tilanne on myös hieman kimurantti, kun pottia on jakamassa tällä hetkellä myös Keuruu.
 
Viimeksi muokattu:
Blades of Steel (NES 1990)

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onkohan Huntersista oltu yhteydessä HIFK:hon? Luulisi, että jonkun yhteistyön avulla voisi Mestis-paikka aueta? Eikös Porvoo muutenkin ole vähän niinkuin IFK:n vahvaa aluetta siinä missä Vantaa, Kerava yms. on jokerihenkistä?

Vaikka en farmitouhusta pidäkkään, niin toki tässä olisi espoolaisten kannalta se etu, ettei niitä HIFK:n pelaajia tulisi Espooseen enää lainalle. Kiekko-Vantaan narripaidan päälle laittaminen taas olisi IFK:n junioreille ihan karmaiseva kohtalo. :(
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En oikein ymmärrä tätä KeuPan vertaamista, eihän tuo Keuruu edes ole kovinkaan lähellä Jyväskylää ja tuskin jyväskyläläisiä kiinnostaa lähteä mitään KeuPan peliä katsomaan.

D-Kiekon (Diskoksen) suhde JYPiin taas on kuin Tapparan Ilvekseen, nää ei ihan heti tee yhteistyötä varsinkaan JYP-Akatemiasta saatujen kokemusten myötä.

Entisen Diskoksen kannattajat toivottivat lähinnä vain ongelmia JYPille, ihan eri väki kävi näitä pelejä katsomassa. D-Kiekon väen mukaan urheilullinen taso riittää sarjaan, löytyy 15 pelaajaa, jotka voisivat pelata Mestistä, mutta taloudellinen puoli on kysymysmerkki.
Joo jos nyt sattuisikin D-Kiekko hakemaan paikkaa niin luulisin, että tarkoitus olisi olla kilpailija JYPille, eikä pelkkä farmijoukkue. KeuPalla on kuitenkin ihan omat sponsoritkin, lähinnä paikallisia yrityksiä.

Ainoa haittatekijä olisi tuo, että KeuPa veisi osan pelaajista. Noin muuten KeuPan oleminen olisi jopa pieni etu, kun tulisi paikalliskamppailut.

Se sitten, että löytyykö euroja kun esim. JYP ja Happee on samoilla apajilla euroja etsimissä sponsoreille vaikeassa paikassa. Pienemmilläänkin taidettaisiin 200 000e budjetti vaatia ja Suomi-sarjassa jos ollut muutamia kymppitonneja, niin vaikea kasvattaa.
 
Hockeyarena.net
No tähän asti on Hunters pärjännyt aika pitkälle omilla sopimuspelaajilla, joissakin loukkaantumissumissa on ollut lainoja sieltä mistä on saatu, lähinnä Kiekko-Vantaasta.

Ennemmin naaraisin porvoolaisia junioreita ja aikuisia pelimiehiä kotikaupunkiin takaisin ja lisäksi koko kauden sopimuksella pelaajia sitten lainaksi esim. HIFK:sta. Minusta Hunters on ollut porvoolainen, vaikka on hankkinut pelaajia lähinnä Uusimaan alueelta.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Hienoa, että Porvoossa olisi innostusta Mestis-paikkaan. Tosin riittääkö ne rahkeet. Tuolla pulpettilaiturikatsomomökissä ei Mestistä poikkeusluvalla montaa kautta pitäisi periaatteessa voida pelata.

Forssaa halajaisin Mestikseen. Kaikki asiat olisivat kunnossa, mutta se talous... Jospa jollain ihmeen ilveellä FPS saisi nuo selvitettyä. Edellyttäisi Eurojakpotin sivuosumaa vähintäänkin. Joukkueessa Asko Rantasen hyvin työstämää runkoa, jota pitäisi tottakai selvästi vahvistaa. Se tuskin tulisi kuitenkaan olemaan mikään ongelma. HPK-lainat olisi varmaankin hyvin käytettävissä ja matkaa ei Turkuunkaan kummoisesti ole.

D-Kiekko tuskin onnistuisi saamaan takavuosien Diskoksen kaltaista huumaa aikaan.

Nokian Pyry näyttää jälleen kerran menettävän Mestis-paikan näpeistään. Niin monta kertaa saumat on ollut ja nyt Mestis-paikka olisi mielestäni jo kirkossa kuulutettu, jos Pyry olisi neljän sakkiin edennyt. Mutta mielestäni ketään ei sovi välierien takaa enää lähteä saunan kautta nostelemaan.
 
Kussa on mun hopotiti?

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Hunters ei hae paikkaa Mestiksestä. Voi sanoa, että Porvoossa jatketaan jalat maassa-taktiikalla ja jatkaa suomisarjassa.

Toivottavasti kipinä Mestis-tavoitteesta syttyi ja sitä alettaisiin hiljalleen rakentaa. Ensi ja ehkä seuraavalla kaudella olisi aikaa hioa taustoja kuntoon ja rakentaa iskukykyinen joukkue odottaen samalla uutta uljasta jäähallia Porvooseen.
 
Kussa on mun hopotiti?

The Rock

Jäsen
Hunters ei hae paikkaa Mestiksestä. Voi sanoa, että Porvoossa jatketaan jalat maassa-taktiikalla ja jatkaa Suomi-sarjassa.

Porvoossa on jo pitkään vedetty erittäin fiksua linjaa ja tehty Suomi-sarjatasolle laatutyötä seuran taustoilla, joten olisin ihmetellyt suuresti, mikäli mopo olisi nyt karannut käsistä. Todella järvevä päätös kaikkinensa.

Tässä alla vielä Uusimaa-lehden juttu aiheesta:

 
”Suurin unelmani oli päästä pelaamaan Titaanien edustuksessa.” – Ossi Louhivaara –

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Fiksu ja odotettu päätös Porvoosta. Sinänsä toki voisi olettaa, että seuralla olisi jotain suunnitelmia nousun varalle ollut kun ovat kuitenkin olleet sarjan kärkipäässä ja päässeet karsimaankin. Mutta eiköhän se halliolosuhde ole se mikä pitää jalat maassa. Se katsomorakenne on jotenkin niin huonosti suunniteltu kuin olla ja voi. Hallissa ei ole ensimmäistäkään hyvää paikkaa minkä voi todeta vaikka Ruudusta ottelutallenteita kasomalla. Kamera on hallin parhaalla paikalla, mutta liian matalalla ja liian kaukana kaukalosta.

Sinänsä hallihan on iso. Tilaa olisi rakentaa paikat helposti 2000 katsojalle kun katsomo rakennettaisiin alkamaan kaukalon laidalta ja pitkän sivun lisäksi molempiin päätyihin. Siellähän tulee katto vastaan ennen seiniä. Taitaa vaan rakenteet olla aikalailla tiensä päässä, joten se olisi lyhytaikainen ilo. Yksi vaihtoehto olisi tietysti purkaa nykyinen katsomo ja tehdä tilalle väliaikaiset putkikatsomot. Espoossahan Honka on pelannut jalkapalloa sellaisten edessä jo vuosikaudet. Toimisi varmasti väliaikaisratkaisuna ja riittäisi Mestikseen.

No mutta nyt on yksi neljästä sivussa. Milloin saadaan tietoa FPS:n ja D-Kiekon aikeista?
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
No mutta nyt on yksi neljästä sivussa. Milloin saadaan tietoa FPS:n ja D-Kiekon aikeista?
D-Kiekko oli julkaissut 9 pelaajasopimusta tulavalle kaudelle tämän kauden pelaajien kanssa. Mestikseen olettaisi rakennettavan joukkueen ehkä hieman maltillisempaa tahtia ja "nimimiehiä" katsellen.
 

LaBarbera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ihan samat riskit tässä on jokaisella muullakin joukkueella kenelle nousua on tarjottu. Myös Espoolla.

Kuten tuosta artikkelista kävi ilmi, niin yhteistyökumppaneita voi olla helkkarin vaikeaa saada lisää, kun talous tulee sukeltamaan. Mistä repiä satoja tuhansia lisää, kun jo olemassa olevat yhteistyökumppanit ovat rahallisissa vaikeuksissa?

Huonompaa aikaa ei oikeastaan sarjanousulle voisi ollakaan. Riskit ovat valtavat.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
D-Kiekko oli julkaissut 9 pelaajasopimusta tulavalle kaudelle tämän kauden pelaajien kanssa. Mestikseen olettaisi rakennettavan joukkueen ehkä hieman maltillisempaa tahtia ja "nimimiehiä" katsellen.
Veikkaan, että ne ketkä nousee, tulee muutenkin käyttämäään aika paljon edelliskauden runkoa, ettei sinällään sulje pois. Nythän on siltä osin nouseminen "turvallista", kun materiaalin ei välttämättä tarvitse olla niin kova kuin normaalisti, sillä moni tulee säästämään pelaajabudjetista ja nuorten sääntö hieman tasoittaa tilannetta myös.

Jos nyt vaikka D-Kiekko ajattelisi nousta, niin veikkaisin, että runko tulee edelliskaudesta ja sitä sitten täydennetään jollain Riku Tiaisen kaltaisilla täsmähauilla + mahdollisilla muutamalla liigalainalla jostain seurasta. Tosin tuossa oli jo KSML-otsikko. että D-Kiekko tuskin jahtaa Mestis-paikkaa (maksumuuri, niin ei tiedä kuka sanoi). D-Kiekon kohdalla tarvittaisiin myös joku veturi tuohon esim. Jukka Ahvenjärvi, mutta myös päävalmentajan sopimusta jo taidettiin jatkaa.
 
Hockeyarena.net
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy