Miten aiot boikotoida Venäjää?

  • 118 838
  • 778

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Tuli noista Teboililla tankkaajista mieleen kun kesällä 2022 jouduin valitettavasti autoa tankkaamaan Teboilin kylmäasemalla kun mitään muuta vaihtoehtoa ei kyseisellä paikkakunnalla ollut. Toki tankkauksen olisi voinut suorittaa paljon aiemminkin ettei olisi tarvinnut Teboilille kurvailla ja se oli jo ajatuksenakin helvetin vastenmielistä. Päätin, että tankkiin vain minimi että pääsee seuraavalle asemalle, siinä sitten tankkauksen alkaessa aloin ihmetellä kun dieseliä alkoi valumaan ihan reilusti letkun ja pistoolin liitoskohdasta maahan, ja enemmän sitä taisi valua maahan mitä tankkiin meni. Päättelin, että liekkö joku tietoisesti tehnyt sabotaasia tai sitten oli vaan erikoinen "vahinko".

Tuon jälkeen kyseiset asemat on tullut kierrettyä kaukaa ja en voi kuin ihmetellä, miten jengi vallitsevasta tilanteesta huolimatta ihan normaalisti noille kyseisille asemille kurvailee hyvällä omatunnolla. Hyi vittu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös