Mitalipelien otteluseuranta 28.5.2023 (15. kisapäivä)

  • 51 929
  • 1 439

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hupijengi vei mestaruuden.
 

Liitteet

  • 20230528_223302.jpg
    20230528_223302.jpg
    129,1 KB · kertaa luettu: 73

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Loistava esimerkki siitä, että ei todellakaan tarvitse voittaa kaikkia. Kun sulla on mitalipeleissä vastassa Latvia ja Saksa, niin sillon sun pitää mitalipeleissä voittaa Latvia ja Saksa. Ei tarvitse voittaa USA:ta, Ruotsia, Tshekkiä tai Venäjää. Ei vaan tarvitse.
Olisiko 16 joukkueen yksinkertainen sarja ilman pleijareita sitten parempi?
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Ihana nainen pystissä kiinni. Huulet toki kuin Tauskin jäljiltä.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Hokiterot harvemmin edustaa sitä käytöksen kermaa, oli sitten kyseessä mikä maa tahansa.
Niinhän se on. Mutta sama ylimielinen rottakiekko filmailuineen ja mussutuksineen on koodattu jo juniorijoukkueisiin tuolla. Sitten kun hävitään niin vika on kaikissa muissa paitsi itsessä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Tämä toki totta mutta satuin tuossa aikani kuluksi asiasta myös googlettamaan niin tuosta oli nähtävästi tehty tänä vuonna lehtijuttukin (taisi olla IS tai IL) jossa avattiin tuota ettei pelaajia ole koronan jälkeen tullut määrällisesti eikä laadullisesti aiempiin vuosiin verrattavalla tavalla.

Muistatko mihinkä faktaan tuossa jutussa asia perusteltiin? Mun on vaikea niellä moista muuna kuin mielipiteenä, jos peilaa sitä asiaa vasten, että nykyviisikkopeli vaatii paljon enemmän valmiuksia pelaajilta jotta sen saa toimimaan. Ehkä tuossa viitattiin johonkin yksilököyhyyteen ihan huipulle, mutta siinäkin pikkuisen epäilen, että aika on muuttunut, eikä tiiveissä viisikkojoukkueissa enää yksilö dominoi ilman viisikon tukea.

No, mielipiteitähän nämä on ja tietenkin niitä on monia ja monenlaisia, mutta kyllä minun silmin trendi on ollut selvä, useampi joukkue mm - tasolla on kykenevä oikeasti haastamaan toisiaan kuin ennen, mikä on hyvä asia kiekon kannalta.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
(1)
  • Tykkää
Reactions: KiVi

Since 1953

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers, Jokerit vol. 2023
Täydellistä! Ei peruutteluja, ei jätön jätön jättäjä. Ei loputonta maalin takana pakki-pakki- kiekottelua. Ei ns. Meidän peli- höperöintiä. Ei Marko Anttiloita ja Atte Ohtamaita. Aivan täydellinen lopetus tälle turnaukselle! Suomi- kiekolla edessä uusi Vierumäki- konferenssi. Mahtavaa!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Onko Jutin kärkkärit -75% tai vähintään 6 neljän hinnalla ulkogrillillä?
 
Suosikkijoukkue
Änärin suomalaiset
Kaksi vuotta kotikisoja peräjälkeen on hieman liikaa. Nyt on hyvä rauhoittua. Lisäksi koen itse että mikäli menestys on seuraavissa kisoissa köyhänlaista niin se vain ruokkii nälkää. Minulla oli rehellisesti sanottuna jo maha täynnä mm-kiekosta eikä tilannetta helpottanut ollenkaan se että viime vuonna voitettiin kaikki mahdollinen. Nyt palataan maanpinnalle ja pikku hiljaa takaisin sinne Kanadan, Ruotsin ja USA:n taakse semmoiseksi altavastaajaksi. Parit mömmöm-kisat ilman mitalia niin alkaa itselläkin taas kiinnostamaan kisat ihan eri tavalla.

Hienot kisat kuitenkin. Latvian mitali lämmittää mieltä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Turnauksen hopea-ja pronssijoukkue tarkoittaa, että ne olivat vaikeimmat mahdolliset tässä vaiheessa. Ei Latvia ja Saksa täällä sattumalta ole, kaatoivat isot maat tieltä pois.
Joo en mäkään nyt ihan ymmärrä tätä että nönnönnöö helpot vastustajat. Varsinkin kun pelit oli ihan tasaisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös