Mitä valtiota kannatat jalkapallon EM-kisoissa?

  • 18 589
  • 204

Mitä valtiota kannatat jalkapallon EM-kisoissa


  • Äänestäjiä
    517
  • Poll closed .

trap

Jäsen
En kirjaimellisesti kannata mitään valtiota, mutta luultavasti ainakin Sveitsin ja Ruotsin jalkapallomaajoukkueet saavat minulta sympatiaa.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Kun Englanti ja Suomi eivät ole mukana, oli vaikea motivoitua koko kisoihin. Mutta nyt kisojen lähestyessä alkaa kuume kaikesta huolimatta nousemaan - varsinkin kun kisoja pelataan myös nykyisessä kotikaupungissani Innsbruckissa. Symppaan kisoissa Espanjaa, Sveitsiä ja Itävaltaa. Itävallalle annoin äänen, pitäähän sitä varakotimaan jengiä tukea.
 
Espanja ja Hollanti on suosikkini. Kun voi antaa äänen vain yhdelle, niin annoin sen Espanjalle.

Inhokit on helppo listata. Ruotsi ja Italia. Ne eivät saa voittaa.
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Saksa ja Hollanti ovat suosikkeja mutta Saksa näistä ehdoton ykkönen.
 

Fakap

Jäsen
Normaalisti Irlanti ja Skotlanti ovat maat, joita eniten symppaan. Kumpikaan ei kuitenkaan valitettavasti kisoihin päässyt. Kisamaista eniten sympatiaa herättää ehdottomasti Kroatia ja Ruotsi. Ruotsia on tullut aina hienoisesti sympattua futiksessa. Jo ihan pikkuskidinä ihailin Thomas Ravellia yli kaiken. Kroatia puolestaan herättää sympatiaa jo pelkästään maana, lähinnä historiansa takia. Ja onhan heillä erittäin taitavia pelaajia. Venäjä tulee heti kolmantena pirteän pelityylinsä ja nuoren, ennakkoluulottoman asenteensa takia. Maana Venäjä on kuitenkin yksi maapallomme kuvottavimmista. Tai no, ainakin lähellä top10:ä. Myös turkkilaisille toivon menestystä, lähinnä heidän viihdyttävyytensä ja tulisten voittajasielujen takia. Ja onhan heillä aivan upea maalivahti, Rüstü. Miinuksena kuitenkin paikoitellen tapahtuva filmaaminen. Tärkeintä on kuitenkin, etteivät muukalaislegioonat Espanja ja Ranska, tai kaatuilijat Portugali ja Italia voita mestaruutta.

edit. Äänestin siis Ruotsia.
 
Viimeksi muokattu:

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Yleensä meikäläisellä ei ole ennen EM-kisoja selkeää suosikkia. On vain muutama maa, jota sympatiseeraan jollain tapaa, ja näistä sitten tulee jostain kisojen edetessä se maa, joka saa suurimmat sympatiat. Ja se sympatioiden saaminen ei välttämättä ole menestyksestä kiinni. Niin, nuo maat ovat Hollanti, Kroatia, Romania ja Espanja. Ääneni annoin nyt Hollannille.
 

Franz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Normaalisti henkeen ja vereen Englanti. Kirjaimellisesti sattuneesta syystä nyt erityisellä mielenkiinnolla minun sohvaltani seurataan Hollannin otteita.

Kun Litmanen pelasi Ajaxissa, tuli väkisinkin tarkkailtua Ajaxin silloisten hollantilaispelaajien otteita maajoukkuepaidassakin. Tästä syystä Hollannista on muodostunut pikkuhiljaa kakkossuosikkini.

Myöskin Tsekin miehistö saa sympatiani.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Espanjaa olen aina kannattanut kaikissa jalkapallon arvokisoissa ja toinen mita naissa kisoissa kannatan on yllattaen Ruotsi.
 

Wod

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Englantia! Eikun...

Kannatan Englantia... Niin jos pelaisivat kisoissa. Tämän asian takia onkin tullut painittua, että onko kisoissa mitään jännitystä, kun itselle Englanti on ollut aina se ykkönen arvokisoissa. Kaiken arpomisen jälkeen toivon näissä kisoissa voiton menevän Ranskaan.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Saksan puolella olen. Tulee mielenkiintoiset kisat, kun paljon saksalaisia kannattajia tulee Itävaltaan ja Sveitsiin pitämään hyvää tunnelmaa Saksan peleissä. Jännittävä ja tapahtumarikas kesä on edessä!

Vuoden 1996 EM-kisoissa oli ikimuistoinen hetki, kun Saksa voitti Englannin välierässä Englannin kotikamaralla. Toivottavasti tulee lisää ikimuistoisia hetkiä die Mannschaftille näissä kisoissa.
 
Viimeksi muokattu:
Klasnic, Olic, Srna, Kranjcar, Vukojevic, Simic. Eli Englannin korvikkeena toimii Kroatia, vaikka suurimmista suosikeista puuttuukin suuri osa (mm. Dado Prso, Igor Tudor, Davor Suker ym.)

Jos ei Kroatia pärjää, niin annan ääni menisi Saksalle.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koska kaikkien aikojen suosikkijoukkueeni Skotlanti ei ole taaskaan mukana, ja kakkossuosikkini Englantikin putosi niin sympatiat on Hollannin puolella. En voi sietää näitä "taitelijajoukkueita" joiden pelaajilla 50% peliajasta menee kaatuiluun ja kentän pinnalla tuskaisena vaikerointiin. Turhat kikkailut hiiteen ja suoraviivaista peliä! Ruotsia en voi millään kannattaa, ja syynä ihan puhdas kateus.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
Kuten toisessa ketjussa olenkin jo todennut, Hollanti ehdoton ykkössuosikki. On ollut sitä pikkupojasta ja _siitä_ van Bastenin maalista saakka. Hyökkäävä pelityyli ja sellainen ainainen "sydänten mestari", joka viime metreillä hyytyy tai sitten kaatuu yksittäisten pelaajien hölmöilyihin ja/tai sisäisiin ristiriitoihin.

Bergkamp
Cruyff
Robben
van Persie
jne.

Tyyli ennen kaikkea.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Eli kannattaisi olla aika hissukseen Englannista ;)
Odotinkin että tuohon joku tarttuu. Ehkä erona on se että espanjalaiset itse eivät ole ihan niin suuna päänä menossa voittamaan joka kisaa kuin engelsmannit.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Kun Suomi ei taaskaan ole mukana niin ei ole vain yhtä suosikkia, mutta jos joku on pakko valita niin Saksa. Symppaukset myös Ruotsille, isäntämaille sekä Venäjälle, kun tuli heitettyä veto sen mestaruuden puolesta. Kun tätä nyt mietin, niin eipä minulla olisi oikeastaan minkään joukkueen mestaruutta vastaan mitään, paitsi no... ehkä Ranska ja Italia saavat jäädä ilman pystiä. Harmi, kun Englanti ei ole kisoissa - olisi se ollut hieno fiilis, kun se jossain vaiheessa ilmeisesti olisi pudonnut. ;)
 
Viimeksi muokattu:

muzakian

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
Ei varsinaisesti ole.. Itse ajattelin kannattaa sitä joukkuetta jolla on paras pelikirja.. Tosin annan tätäkin enemmän menestyksen näyttää ketä kannatan.

Itävalta, Puola näille toivotaan menestystä..
 

Vee_-

Jäsen
Yllätyin, kun olin ainoa Puolaa äänestänyt. Ainakin EM-karsinnoissa esitti todella positiivisia otteita ja yleensäkin olen altavastaajien puolella.

Seuraavina suosikkeina Ruotsi ja Saksa.
 

Schwalbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jalkapallon karjalalippis ilmottautuu.

Koska sai äänestää vain yhtä, niin Saksa sai ääneni, vanhasta tottumuksesta lähinnä. Ihan yhtä paljon soisin voittoa Hollannille. Ja melkein yhtä paljon Portugalille, Espanjalle tai Ranskalle. Kunhan voittajajoukkue pelaa näyttävää ja hyökkäävää peliä, niin se riittää jo hyvin. Se on vaan harmi, ettei tuo Englanti ole mukana kisoissa, niiden putoaminen kun on ollut itselleni joka kisojen ehdottomia huippuhetkiä! Ja italianpellejä en siedä en niin pätkän vertaa, fudiksen syöpäkasvaimia mokomat syljeskelijät ja filmaajat.

Todennäköisimmin tulen katsomaan kaikki pelit suorina juhannusaaton höntsiä lukuunottamatta.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Yllätyin, kun olin ainoa Puolaa äänestänyt. Ainakin EM-karsinnoissa esitti todella positiivisia otteita ja yleensäkin olen altavastaajien puolella.

Seuraavina suosikkeina Ruotsi ja Saksa.

Totta. Puola pelasi syksyllä 2007 iloista peliä Olympiastadionilla. Taatusti viihdyttävin maaliton matsi, jonka olen nähnyt. Ebi voi tehdä pari maalia, ja Puolan kannattajille täältä peukut. Samoin niin Saksan, Ruotsin kuin Sveitsinkin kannattajille.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tiukka taistelu Hollannin ja Espanjan välillä. Espanjalle lopulta kääntyi. Eipä voi Espanjan kohdalla ainakaan gloryhunttauksesta puhua, sen verran takkuillen on ratkaisupeleissä esiinnytty arvokisoissa ties kuinka kauan. Vuorossa taas uusi yritys, katsotaan natsaisiko tänä vuonna vihdoin.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Hollannille hurraan myös näissä kisoissa, kuten kaikissa aiemmissakin. Vaikka alkulohko pahalta näyttääkin, niin jatkoon pääsemiseen uskon ja sen jälkeen onkin kaikki taas auki. Aina kultaa myöten. Jos taas Hollanti putoaa, niin sitten tuleekin vaikeampi paikka. Sen sattuessa sympatiat menee ehkä jatkossa Kroatialle tai Venäjälle.

Tulossa muuten mahtavat EM-kisat ainakin siinä mielessä, että Englannin punakat hörökorvat loistavat poissaolollaan(Kiitos tästä etenkin kroaateille!). Tämän johdosta myös kauniit maisemat Alpeilla säästyvät "Rule Britanniaa!" hoilaavilta heinäsirkkaparvilta, jotka peltojen sijaan tuhoavat ravintoloita ja muitakin julkisia paikkoja. Vielä kun Saksa tai Ranskan Africa All-Stars puuttuisi, niin olisi suorastaan täydellistä, mutta hyvä toki näinkin ja liikaahan ei voi vaatia.=)

Eli Hup Oranje, Hup! Vai miten se meneekään..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös