Eikö nuo olekaan jättiläisananasrenkaita?Uunituoretta ruisleipää otin juuri voilla. Oli kyllä hyvää...
Meillä perheen kokki tekee tänään ndujapastaa.
Eikö nuo olekaan jättiläisananasrenkaita?Uunituoretta ruisleipää otin juuri voilla. Oli kyllä hyvää...
Katoin itsekin pikkukuvasta, että näyttääpä tutulta.Eikö nuo olekaan jättiläisananasrenkaita?
Meillä perheen kokki tekee tänään ndujapastaa.
Pääsalaatin eli makkaran unohdit.Siis pitäiskö se keittiövaaka ostaa kun tuntuu että uskooko enää noihin pakkausten painomerkintöihin. Kilo ranskalaisia ja 300g lihapullia ja paljon isompi nälkä kuin ennen syöntiä. Mamman lihapullat luki tossa Lidlin paketissa. Onko se HK missä lukee että mummon. Suolakurkkua ja punajuurisalaattia mätkin kanssa 2/3 osaa lautaselle. Toi Lidlin versio ei vissiin ole ihan niin majoneesinen.
Olisko tässä markkinarakoa: "Mullistava uutuus, lihakeittohyytelö. Osta ja maista!"Tänään, kun tuota eilen tekemääni lihakeittoa rupesin tuossa annostelemaan lämmitettäväksi, se olikin aikamoista hyytelöä, suorastaan vaikea saada keittoa soppakauhaan ja lämmityskattilaan. Hyytelöitymisen aiheuttaja on tietysti possunnahasta ja luista erittynyt gelatiini (liivatteeksikin kutsutaan) ja jota tähän tapaan voi käyttää esim. kotitekoisen lihahyytelön teossa - on takuulla luonnonmukaista.
Mutta joo - lihakeittoa syömme edelleen, huomennakin vielä, kun sitä tuli tehtyä eilen n. viisi litraa - vähempää ei kannata, kun kerran hommaan rupeaa...
Tai tekee siitä liimaa: Osta nahkaa ja luuta lihan lisäksi niin saat liemestä myös liimaa.Olisko tässä markkinarakoa: "Mullistava uutuus, lihakeittohyytelö. Osta ja maista!"
Niin no - eihän tuo mikään uutuus olisi, kun vastaavaa on varmaan käynyt jokaiselle liharuokien tekijälle, esim. karjalanpaistissa ko. ilmiö toistuu useasti, toki lihojen laadun mukaan. Toki, eka kertaa mulla tapahtui näin vahvasti lihakeiton kanssa, mutta ihan ymmärrettävistä syistä.Olisko tässä markkinarakoa: "Mullistava uutuus, lihakeittohyytelö. Osta ja maista!"