Juu varmasti. Tuosta setistä tulee 5000-6000 kcal riippuen sen konjakkipullon koosta. Pitäisi harrastaa vähintään 37 h seksiä, että tuo kalorimäärä olisi kulutettu.Mut pysyy hoikkana. Ja mitä sitä ei kauneuden eteen tekisi..
Juu varmasti. Tuosta setistä tulee 5000-6000 kcal riippuen sen konjakkipullon koosta. Pitäisi harrastaa vähintään 37 h seksiä, että tuo kalorimäärä olisi kulutettu.Mut pysyy hoikkana. Ja mitä sitä ei kauneuden eteen tekisi..
Ei muuta kuin porno pyörimään ja iso pullo vauvaöljyä ja vessapaperi hollille.Juu varmasti. Tuosta setistä tulee 5000-6000 kcal riippuen sen konjakkipullon koosta. Pitäisi harrastaa vähintään 37 h seksiä, että tuo kalorimäärä olisi kulutettu.
On tästä jonkin aikaa, kun luin, että nuorisolla on hoikkana pysymisen takia päiviä jolloin vain juodaan, eikä syödä mitää
Kalliiksi tulee kun pitäisi olla vähintään iso salkku lonkeroa ja konjakkipullo jälkiruuaksi.
Se on kyllä oikeasti aika jännä miten ryyppyputkessa ei tule nälkä eikä kaipaa ruokaa. Minulla meni useita päiviä etten syönyt oikeastaan mitään kun join... tai saattoi se olla viikkojakin. Ostin valmisruokia ja laitoin ne jääkaappiin ajatuksella syödä ne myöhemmin (kun olo vähän tasoittuu kun sai lisää viinaa). No eipä tullut syötyä. Jogurttia ostin myös syötäväksi mutta pilalle nekin meni jääkaapissa. Nakkeja saatoin joskus kylmänä syödä. Päiväannokseni oli kaksi puolen litran pulloa viinaa (yleensä prosentit siinä 37 kohdalla). Ja eipä siinä paljon lihomaan päässyt... Voi niitä aikoja... Pahinta on että jollain tavalla kaipaan sitä kun vielä "voin" juoda.Mut pysyy hoikkana. Ja mitä sitä ei kauneuden eteen tekisi..
Toi sama. Nykyään kun vähän yrittää himmailla niin tulee syötyä hulluna ja se turvottaa.Ykskin päivä vedin alkupalaksi kolme kabanossia ja sit 600g ribsejä. Nyt toka pakastepizza uunissa ja tietty överijuustolla. Toissa päivänä Amarillossa pulled beef tortillat. Ja se laatikollinen menee päivässä.Se on kyllä oikeasti aika jännä miten ryyppyputkessa ei tule nälkä eikä kaipaa ruokaa. Minulla meni useita päiviä etten syönyt oikeastaan mitään kun join... tai saattoi se olla viikkojakin. Ostin valmisruokia ja laitoin ne jääkaappiin ajatuksella syödä ne myöhemmin (kun olo vähän tasoittuu kun sai lisää viinaa). No eipä tullut syötyä. Jogurttia ostin myös syötäväksi mutta pilalle nekin meni jääkaapissa. Nakkeja saatoin joskus kylmänä syödä. Päiväannokseni oli kaksi puolen litran pulloa viinaa (yleensä prosentit siinä 37 kohdalla). Ja eipä siinä paljon lihomaan päässyt... Voi niitä aikoja... Pahinta on että jollain tavalla kaipaan sitä kun vielä "voin" juoda.
Yksilöllistä tämä on, sillä itse olen syönyt melko normaaleja ruokamääriä. No ehkä hieman vähemmän, mutta aika hyvin kuitenkin. Kyllä ne aterioiden aikavälit saattoi toisinaan venähtää, tai joku ateria jäädä väliin varsinkin helteellä, mutta söin kuitenkin.Se on kyllä oikeasti aika jännä miten ryyppyputkessa ei tule nälkä eikä kaipaa ruokaa. Minulla meni useita päiviä etten syönyt oikeastaan mitään kun join... tai saattoi se olla viikkojakin. Ostin valmisruokia ja laitoin ne jääkaappiin ajatuksella syödä ne myöhemmin (kun olo vähän tasoittuu kun sai lisää viinaa). No eipä tullut syötyä. Jogurttia ostin myös syötäväksi mutta pilalle nekin meni jääkaapissa. Nakkeja saatoin joskus kylmänä syödä. Päiväannokseni oli kaksi puolen litran pulloa viinaa (yleensä prosentit siinä 37 kohdalla). Ja eipä siinä paljon lihomaan päässyt... Voi niitä aikoja... Pahinta on että jollain tavalla kaipaan sitä kun vielä "voin" juoda.
Jotenkin kuulostaa hyvin tutulta. Joskus kaipaa kunnon kännejä, mutta onneksi ei enää niin paljon että ottaisi ne.Se on kyllä oikeasti aika jännä miten ryyppyputkessa ei tule nälkä eikä kaipaa ruokaa. Minulla meni useita päiviä etten syönyt oikeastaan mitään kun join... tai saattoi se olla viikkojakin. Ostin valmisruokia ja laitoin ne jääkaappiin ajatuksella syödä ne myöhemmin (kun olo vähän tasoittuu kun sai lisää viinaa). No eipä tullut syötyä. Jogurttia ostin myös syötäväksi mutta pilalle nekin meni jääkaapissa. Nakkeja saatoin joskus kylmänä syödä. Päiväannokseni oli kaksi puolen litran pulloa viinaa (yleensä prosentit siinä 37 kohdalla). Ja eipä siinä paljon lihomaan päässyt... Voi niitä aikoja... Pahinta on että jollain tavalla kaipaan sitä kun vielä "voin" juoda.
Halvalla pääsit mielestäni, eikö noihin saa yleensä kympin laittaa nykyään jos ei enemmänkin?Tänään söin lounaaksi lounasravintolassa kaalijauhelihakeittoa hintaan 7,80€. Sai ottaa salaattia, leipää ja kahvia myös. Mielestäni oli ihan kohtuuhintaista.
Taitaa olla kolmenlaista porukkaa siinä, että miten kännissä ruoka maittaa. Jotkut syövät kännissä ihan valtavia määriä ruokaa, jotkut eivät syö melkein mitään ja jotkut syövät ihan normaalisti. Kahdella kaverillani kännissä uppoaa ihan valtava määrä ruokaa. Muistan monta reissua, mutta yhdellä reissulla toinen kavereistani oli jo syönyt päiväruuan. Alkuillasta rupesin hänelle kännikuskiksi, niin hän söi ensin makkaraperunat ja heti makkaraperunoiden jälkeen upposi viereisessä ravintolassa pasta carbonara, jonka jälkeen heitin hänet kotiin. Seuraavana päivänä hän ei kyllä muistanut mitään pasta carbonarasta. Fuengirolan reissulla samaisen kaverin kanssa käytiin syömässä illallinen ja heti perään hän söi viereisessä ravintolassa risoton.
Minä syön kännissä aika lailla tavallisen määrän ruokaa, ennemmin liian vähän kuin liikaa, mutta taitaa mennä aika lailla tavallinen määrä ruokaa.
Tuolta voi katsoa. Kai sen ruokapaikan voi mainitakin. Varmasti rupeaa olemaan lounaan hinta kympin luokkaa nykyään aika monessa paikassa. Keittolounaat ovat yleensä halvempia. Ripakka | Itse tehtyä, omasta keittiöstä.Halvalla pääsit mielestäni, eikö noihin saa yleensä kympin laittaa nykyään jos ei enemmänkin?
Meillä rouva tehtaillut viime päivinä siirappia voikukista, sekä raparperistä. Oikein mainion makuisia ovat kyllä.Tänään virittelin kuusenkerkkäsiirapit alulle, kahdella eri tavalla.
Ensimmäisessä annetaan auringon hoitaa koko homma, kunhan on ensin pantu lasipurkkiin puolet kerkkiä ja päälle lähes saman verran sokeria => ikkunalaudalla auringossa sokeri sulaa ja valuu kerkkien läpi purkin pohjalle saaden kerkistä makua ja väriä muodostaen lopulta nätinvärisen siirapin.
Toisessa liotellaan ensin kerkkiä vedessä yön yli ja keitellään pari tuntia ennen siivilöintiä ja sokerin lisäystä. Sitten keitellään vielä hyvä tovi lisää, kunnes haluttu väri ja koostumus on saatu.
Noista voikukista minäkin aprikoin tehdä siirappia, kun niitä(-kin) riittäisi ihan omasta takaa. Raparperisiirapista, jos olisi eli valmistaisin, tekisi mieleni värkätä vispipuuroa - emäntä teki eilen raparperikiisseliä, hyvää sekin...Meillä rouva tehtaillut viime päivinä siirappia voikukista, sekä raparperistä. Oikein mainion makuisia ovat kyllä.
Kanapastaa meinasin itse kohta väsäillä.