Viimeaikoina olen jättänyt uunin käytön hyvin vähälle ja siirtynyt enemmän Sous Viden käyttöön. Esim possun ulkofile hauteessa 6 tuntia ja 62 astetta. Aivan loistavaa. Kylkeen Annabella perunaa keitteynä ja syödään kuorineen sekä itse tehtyä Bearnaise-kastikke tuoreen rakuunan kera.
Aivan loistava mureus ja rakenne sekä lähes kaikki kosteus lihassa tallella.
Edit: Niille jotka ihmettelevät lämpötilaa. On turvallista. Näille onohje ajat ja lämmöt jossa tuote pastörointuu.
Esim tuo possun file, noin 8cm paksu, 62 astetta, vaatii 4,5 tuntia.
Sama juttu voidaan tehdä vaikka broilerin kanssa. 4 senttiä paksu kanan filee vaatii 3 tuntia 60 asteessa, tai 2 tuntia 15 min 63 asteessa.
Aivan loistava mureus ja rakenne sekä lähes kaikki kosteus lihassa tallella.
Edit: Niille jotka ihmettelevät lämpötilaa. On turvallista. Näille onohje ajat ja lämmöt jossa tuote pastörointuu.
Esim tuo possun file, noin 8cm paksu, 62 astetta, vaatii 4,5 tuntia.
Sama juttu voidaan tehdä vaikka broilerin kanssa. 4 senttiä paksu kanan filee vaatii 3 tuntia 60 asteessa, tai 2 tuntia 15 min 63 asteessa.
Viimeksi muokattu: