Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Mistä kokemusta Kooveeseen?

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana Everton, 19.06.2006 klo 19.22.

 1. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Koovee saa varmaan ihan kilpailukykyisen rungon kasaan viime vuoden avainpelaajistaan ja Tampereen liigaseurojen junnuista. Mutta lienee ihan selvää, että vähintään kentällisen verran pitäisi porukkaan löytää rutinoituneita Mestis-tason miehiä. Kokemuksen tarvetta ei ainakaan vähennä ensi kauden tiivis pelitahti.

  Mutta mistäs sellaisia saataisiin? Huhuja on liikkunut paljon Tampere-taustaisten pelaajien paluusta kaupunkiin. Mutta nyt Jatkoajan etusivu kertoo Jari-Pekka Pajulan siirtymisestä Ruotsiin. Tommi Kela palasi puolestaan Aasiasta Forssaan, Antti Jaatinen ja Antti Uitto siirtyivät Hokkiin, Joni Lindlöf SaPKoon, Ilpo Salmivirta Sportiin ja Mikko Jortikka TuToon.

  Siinä olisi ollut jo jokunenkin tärkeä mies, mutta syystä tai toisesta Koovee ei kiinnostanut. Itse olen tästä hivenen yllättynyt. Tommi Välimaa on tällä hetkellä ainoa tämän kategorian hankinta, hänelläkin vasta yksi kausi allaan, hyvä sellainen tosin.

  Kovista ex-tamperelaisista Jarno Niinimäki ja Antti Hildén olisivat loistohankintoja. Mutta lievätkö liian isoja kaloja nousijalle? Matti Hietakangas ja Kimmo Haapa-aro ovat ehkä realistisempia nimiä, olisivat vahvistuksia hekin. Mahtuvatko KooKoossa pelanneet Silvennoisen kaksoset vielä mukaan?

  Luulisi, että Tampereelle olisi helppo saada opiskelumahdollisuuksienkin ansiosta pelaajia. Mutta kertokaa te, kenestä huhutaan ja millainen on seuran pelaajapolitiikka?
   
 2. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Totuushan on se, että nämä luettelemasi herrat vaativat rahaa, ei ne pelkästa kotiseuturakkaudesta Kooveessa pelaa. Jos ne jonkun tonnin jostain saa, ne menee sinne. Koovee maksaa tiettävästi vaan kulukorvauksia, pelaamisesta ei makseta mitään. Henk. koht luulen, että aikapitkälle koovee jatkaa viimevuotisella rungolla. Muutama yli-ikäinen Kooveen, Tapparan ja Ilveksen A-junnu tulee lisäksi.