Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Mistä kokemusta Kooveeseen?

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana Everton, 19.06.2006 klo 19.22.

 1. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Koovee saa varmaan ihan kilpailukykyisen rungon kasaan viime vuoden avainpelaajistaan ja Tampereen liigaseurojen junnuista. Mutta lienee ihan selvää, että vähintään kentällisen verran pitäisi porukkaan löytää rutinoituneita Mestis-tason miehiä. Kokemuksen tarvetta ei ainakaan vähennä ensi kauden tiivis pelitahti.

  Mutta mistäs sellaisia saataisiin? Huhuja on liikkunut paljon Tampere-taustaisten pelaajien paluusta kaupunkiin. Mutta nyt Jatkoajan etusivu kertoo Jari-Pekka Pajulan siirtymisestä Ruotsiin. Tommi Kela palasi puolestaan Aasiasta Forssaan, Antti Jaatinen ja Antti Uitto siirtyivät Hokkiin, Joni Lindlöf SaPKoon, Ilpo Salmivirta Sportiin ja Mikko Jortikka TuToon.

  Siinä olisi ollut jo jokunenkin tärkeä mies, mutta syystä tai toisesta Koovee ei kiinnostanut. Itse olen tästä hivenen yllättynyt. Tommi Välimaa on tällä hetkellä ainoa tämän kategorian hankinta, hänelläkin vasta yksi kausi allaan, hyvä sellainen tosin.

  Kovista ex-tamperelaisista Jarno Niinimäki ja Antti Hildén olisivat loistohankintoja. Mutta lievätkö liian isoja kaloja nousijalle? Matti Hietakangas ja Kimmo Haapa-aro ovat ehkä realistisempia nimiä, olisivat vahvistuksia hekin. Mahtuvatko KooKoossa pelanneet Silvennoisen kaksoset vielä mukaan?

  Luulisi, että Tampereelle olisi helppo saada opiskelumahdollisuuksienkin ansiosta pelaajia. Mutta kertokaa te, kenestä huhutaan ja millainen on seuran pelaajapolitiikka?
   
 2. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Totuushan on se, että nämä luettelemasi herrat vaativat rahaa, ei ne pelkästa kotiseuturakkaudesta Kooveessa pelaa. Jos ne jonkun tonnin jostain saa, ne menee sinne. Koovee maksaa tiettävästi vaan kulukorvauksia, pelaamisesta ei makseta mitään. Henk. koht luulen, että aikapitkälle koovee jatkaa viimevuotisella rungolla. Muutama yli-ikäinen Kooveen, Tapparan ja Ilveksen A-junnu tulee lisäksi.