Miracle On Ice – porilaisten unelma keväällä 2006

  • 64 529
  • 323
Onnittelut täältäkin. Upea saavutus. Toivottavasti Pata voittaa Hifkin finaalissa, koska nappiverkkarit ottavat heille kuuluvan pronssin.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Saatana minkä teitte !

Saanen muitten kiekkopersoonien keralla toivottaa Ässille & kannattajilleen vitusti onnea finaalipaikan johdosta. Katsokaa sitten, hyvät Ässähahmot, että Patanne painaa loppuun asti.

Onnea vielä kerran !
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyynel tuli...

Nyt Havannasta himaan päästyä on pakko runoilla. En kyllä löydä sanoja..mutta hienoa..niin täydellistä tämä on! Tätä on odotettu 20 vuotta.

On hienoa nähdä, että 1 jääkiekkojoukkue yhdistää itsetunto-ongelmaisen porilaisen kansan tälläiseen juhalaan. Ihmiset, jotka eivät ole käyneet yhdessäkään runkosarjapelissä kulkevat patapaita päällä irokeesissa. Tämä tuntuu äärimmäisen hienolta.

Toivottavasti ensivuonna nämä kaikki patasydämmet ovat myäs esim. ÄSSÄT-kalpa otteluissa paikanpäällä. En itse kaikkia ole runkosarjapeleissä nähnyt. Nyt meitä tuntuu olevan niin paljon, että silloinkin pitäisi riittää tunnelmaa. Hienoa että kausikortin ostaneiden määrä tuplaantuu....Onhan se näin??onhan?
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Hienoa lukea muiden joukkueiden kannattajien onnitteluja näin Ässä-fanin näkökulmasta. Kiitos ja kumarrus ihmeen keskellä!!

Kiitos jokaiselle Ässien pelaajalle ja kiitos Porilaiselle PATA-katsomolle jo nyt unohtumattomista hetkistä tänä keväänä .

Pata painaa ja nakkikattila kotiin 2006!!!!!!
 

Malla

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - ei sen enempää
Onnea rutosti sinne Porin puoleen täältä Auran rannoilta!

Tuolla asenteella mennään pitkälle - sanoisin jopa, että tarpeeksi pitkälle!
 

neiti kevät

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,SUOMI,Man Utd,Montreal Canadiens,Brasilia jne
RISPEKTIÄ ÄSSILLE!

Sydämellisesti onnea porilaisille jo kahdesta huikeasta ottelusarjasta. Ässät on ponnistellut eteenpäin vaikeamman kautta; Tappara ja Kärpät olivat molemmat selviä mestarisuosikkeja jo alkukaudesta.

Toivottavasti pelaajille löytyy fyysisesti uutta virtaa ennenkuin finaalivastustaja selviää, henkisestä puolesta ei tarvitse olla huolissaan. Itse toivon Teille vastustajaksi Hpk:ta, jolle fyysinen pelitapa on myrkkyä. Hifk:ta vastaan finaalit saattavat mennä pelkäksi tappelemiseksi ja sen Shedden osaa liiankin hyvin. Lostedt ja muut jämäsekuntteja kuluttavat luupäät "noutaisivat" vain maalintekijänne sitten kärsittäisi pelikieltoja. Värikästä se toki olisi, mutta...itse toivon erilaista finaalia.

Lopputuloksen kannalta sillä ei ole merkitystä, kumpi vastaan tulee; molemmat ovat voitettavissa! Hämeenlinnassa pelataan "isolla jäällä", mutta ei se joukkue mikään Kärpät ole. Hifk:ta porilaiskatsomon KAUHUT järkyttävät vähemmän kuin Hpk:ta, joka ei toivu shokista toiseen kotipeliinsä.

RESPECT!
 

taitonyrkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Way to go!

Toiv saadaan Hifk-ässät finaali!

Jos huomenna HIFK jatkaa himassa surkeita otteita, toivotan Ässille menestystä finaalissa Hämeenlinnan kuviokelluntajoukkuetta vastaan!

Onnittelut Ässille hienosta välieräsarjasta!
 

tomppa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Loistavaa!

Hieno suoritus ja loistavaa että pääsitte finaaleihin asti! Ei olisi mitenkään kirkossa kuulutettua ettei jopa pyttyä voisi kantaa porin suuntaan jos vastaan tulee HIFK.
Jokatapauksessa saitte yhden Ässäkannustajan finaaleihin vaikka TPS miehiä tässä ollaankin.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Uskomatonta

Loistava suoritus kertakaikkiaan. Länsirannikon herruuden todistitte jo runkosarjassa mutta ketäpä olisi uskonut näin kovaan taisteluun koko suomen herruudesta. Kärppien tiputtaminen oli kyllä koko eteläisen suomen märkä uni ja te teitte sen. Teillä on koko läntinen suomi nyt takananne, taistelkaa sen mukaan loppuun asti!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Onnittelut Ässille, niin pelaajille, valmentajille kuin joukkueen taustoissa työskenteliville. Enpä olisi ikinä uskonut, että Ässät pelaa finaalissa. Loistavaa työtä.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Sama kuin otteluketjussa: Porilaisista en sano nyt mitään, mutta Ässien finaalipaikka on kieltämättä kova juttu. Ja vaikka ökykapitalisti olenkin, niin hienoa, ettei rahalla voi lätkämestaruuksia tuosta vain ostaa. Mika Toivolastakaan ei sitten enää vähään aikaan viitsi puhua liian epäkunnioittavaan sävyyn.

Ja erityiset kiitokset Ässien pelaajille oululaisten pudottamisesta. Porot kuuluu edelleenkin tuntureille ja susien suuhun.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Onnittelut myös täältä. Vähän olin pettynyt, ettei raketteja näkynyt jo eilen taivaalla. Ainakaan ne eivät näkyneet mökillemme Lavialle, missä faija majailee tällä hetkellä.
 

Gee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Puikkarit, LeKi
No jestas sentään. Pikkiriikkisen tässä kateellisena seurailen Ässien lentoa, mutta pääosin olo on kannustava. Anti mennä nyt sitten vaan loppuun asti ku kerran tuntuu kulkevan. Käsittämätöntä. Tällasta lätkä just kaipaa. Aina ei kallein ja kaunein voita vaan oikealla taustatyöllä, asenteella ja joukkuehengellä annetaan "isommille" turpiin nii että tukka heiluu.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
PeteX kirjoitti:
Onnittelut myös täältä. Vähän olin pettynyt, ettei raketteja näkynyt jo eilen taivaalla. Ainakaan ne eivät näkyneet mökillemme Lavialle, missä faija majailee tällä hetkellä.

Älä huoli, keskustan kävelykatua levennettäneen jo. Edes Vellu Ketolan vanhat askelmerkit eivät enää riitä, eikä ovenkarmit myöskään kun takki auki tullaan.

Toistan myös ketjussa aiemmin esiintyneen huolenaiheen. Jos ja kun Pata voittaa mestaruuden, loppuuko Porista olut?
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Panzerfaust kirjoitti:
Ja vaikka ökykapitalisti olenkin,

Tämä tuli yllätyksenä!

Kotiuduin noin klo 3 ja kahdeksaksi oli tarkoitus mennä töihin(lue: työharjoitteluun). En kuitenkaan ehtinyt ajoissa, sillä heräsin kämppäni eteisestä klo 7.30 (siis sammuneena) ulkovaatteet päällä ja kenkä toisessa kädessä. Hurjat oli bileet! En vieläkään ymmärrä, mitä on tapahtunut.

PS. Ilmoitin toki pomolle, että myöhästyn hieman. Nyt on kaikki alright ja olen duunissa. En ehkä ihan selvin päin, mutta en ihan ympärikännissäkään.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Onnittelut ässille, aivan mahtava suoritus! Varmasti kovin yllätys kymmeneen vuoteen, ja valaa uskoa muillekin ns. "pikkuseuroille" että menestyminen ei ole aina pelkästään rahasta kiinni, pitkäjänteisellä työllä ja kaiken onnistumisella voi pienempikin seura ponnistaa pitkälle. Menkää nyt loppuun saakka sitten.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Upea homma tosiaan. Veli soitti Suomesta ja hehkutti 4-3 voittoa. Kuka olisi uskonut.. Toivottavasti se pati ei lähtenyt vielä ja viette pytyn valaisemaan harmaata kaupunkianne :) Nyt ei ole pelkästään Pori kannustamassa patoja.

Toivottavasti Blackie ei tee fyysistä duunia.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Helvetin upea voitto, loppu oli kyllä sellaista nitro kiekkoa, jotta alta pois. 3-2 kavennus ja erää pelattu reilut 6 minuuttia.. Sen jälkeen alkoi tähän astisen elämäni pisin erä. Muutaman kerran sydänkohtauksen partaalla, ei vielä kuitenkaan pettänyt pumppu. Ei tätä vieläkään pysty tajuamaan, mitä on tapahtunut.

Lipunmyynti perseily rupesi vituttamaan loppumatkasta, mutta ne vuodatukset eivät kuulu tähän ketjuun.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pronger kirjoitti:
Toivottavasti Blackie ei tee fyysistä duunia.

Toimistotöitä, joten tätä pystyisi tekemään huonommassakin kunnossa :).

Hieno huomata, että Lukko-faneiltakin löytyy tukea. Toivolalle ei varmasti buuata ensi kaudella kun tuo rakkaan paikalliskilpailijan Isomäkeen. Päinvastoin, uskon seisoviin ablodeihin.

Unelma mestaruudesta elää vielä!
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
psychodad kirjoitti:
menestyminen ei ole aina pelkästään rahasta kiinni, pitkäjänteisellä työllä ja kaiken onnistumisella voi pienempikin seura ponnistaa pitkälle.

Tämä lause tämän henkilön näppäimistöltä kertoo sen missä nyt mennään.

Ässät on tehnyt sensaatiomaisen ihmeen, johon kukaan ei olisi uskonut. Fanit uskoivat tämän tapahtuvan ehkä joskus 10-vuoden päästä, muualla ei silloinkaan. Täytyy myöntää, että asiaa on vaikea vielä itsekään käsittää. Hauska huomata kuinka jokaisesta tunnista tulee mietittyä Ässiä vähintään 50 minuuttia ja unetkin kertovat joko pelitapahtumista tai lippujonoista. Tietyllä tavalla jopa raskasta, mutta silti niin helvetin hienoa aikaa Ässäfanille.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Jukan takahiukset kirjoitti:
Tapparan rutiini on kova Ässiin nähtynä ja se tulee olemaan Ässien kannalta suurin haaste tulevassa sarjassa. Onneksi sarja on paras seitsemästä, joten epäselvyyksiä ei paremmuudesta tällöin ole. Jos Ässät voittaa sarjan (mitä myös toivon), niin silloin voi olla "miracle on ice" lähellä. Ässistä huokuu tekemisen meininki ja tsemppi on kova. Toivolan pitkä projekti odottaa nyt sadonkorjuuta.
Noin kirjoittelin ennen Tapparaa vastaan pelattua sarjaa ja kaavailemani "MOI" on nyt todella lähellä. Sadonkorjuu on edennyt hienosti tähän asti ja toivottavasti se saa arvoisensa päätöksen. Eipä silti "hoppeekaan ei oo häppee". Joukkueen suoritus on ollut huippuluokkaa ja tulee olemaan huippuluokkaa, kävi finaaleissa miten kävi. Ässien saavutus tekee todella hyvää suomalaiselle ja ennen kaikkea satakuntalaiselle jääkiekolle.

Vaikka perus Lukko-kannattajana toisaalta vähän korpeaakin naapurin menestys aina paikoin, niin nyt voin puhtaalla omalla tunnolla todeta että:

ONNEA ÄSSÄT!
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onnittelut Ässille, uskomattoman kovan tempun olette jo nyt menneet tekemään. Todella pitkään meni huonosti, mutta nyt on kaikki natsannut kohdalleen. Ässät on tällä hetkellä selkeä mestarisuosikki ja hurmos Porissa valtava. Tsemppiä porilaisille finaaleihin, kannu odottaa!
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
HYVÄ ÄSSÄT!

Mahdottomasta tuli mahdollinen, jos asian näin saa ilmaista. Uskomaton suoritus porilaisilta, onnittelut siitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös