Minnesota Wild 2013–2014

  • 481 317
  • 875

Razzers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Marian Gaborik
Ensi yönä tosiaan mennään! Kokoonpanoja en löytänyt oikein mistään, mutta laitan tähän nyt ne todennäköiset:

Coyle-Koivu-Parise
Suter-Spurgeon

Pommer-Granlund-Moulson
Brodin-Ballard/Stoner/Blum

Cooke-Brodz-Nino
Scandella-Ballard/Stoner/Blum

McCormick-Haula-Veilleux

Brydz maalissa, varalla joko Kuemper tai Curry. Russo twiittaili että päätös tästä tulee tänään. Hienoa joka tapauksessa että saadaan Kuemperikin rosteriin. Hyökkäysketjuista ainakin kakkonen ja nelonen vahvistettu wild.comissa, joten ykkönen ja kolmonen todennäköisesti tutuissa muodoissaan. Toivottavasti nähdään Fontaineakin tässä sarjassa, onko mies muuten terveiden kirjoissa?
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Melkonen fiilis, huh huh. Meidän Minnesota Wild on NHL:n top-8 joukkue. Olis se ollu sääli, jos ei oltais tästä menty jatkoon. Sarjan alussa oltiin parempiakin kun Avsit vaikka hävittiinkin. Thats right, i said it! Tänään oli joukkueella niin uskomatonta venymiskykyä että enpä muista moista ihan hetkeen nähneeni. Voi vaan miettiä minkälainen usko ja henki on joukkueen sisällä kun tuommoiseen pystyy tämmöisessä pelissä.

Koivu oli tänään juuri niin hyvä kun kapteenin pitääkin olla. Hänelle ristitty "menestyvän joukkueen täydellinen kolmossentteri" kuulostaa tällähetkellä entistäkin naurettavammalta. Toki ei haittaisi jos taso olisi tuollainen vaikkapa 75% kauden peleistä. Parise oli tärkein hammas hyökkäyksessämme tässä sarjassa. Jared "korkeintaan seiskapakki" Spurgeon on ollut huikea Suterin varjossa luutiessaan. Jokohan pikkuhiljaa alkaisi olemaan tuttu nimi muidenkin joukkueiden kannattajille. Paljon huudeltu Wildin kapeus osoittautui, ainakin osin, myytiksi tässä sarjassa. Vielä kun Pomi ja Moulson nousisi edes lähelle omaa tasoaan niin Chi on ihan täysin voitettavissa. Scanneri varmisti viimeistään nytten pelipaikkansa seuraavan kauden joukkueessa. Pakko ihmetellä miksi moista laukausta ei hyödynnetä YV:llä. Eipä tässä nyt paljon miinuksia osaa jaella kellekään. Brodzikin kun oli tänään esillä positiivisesti. Molareitten kans voi jälleen käydä ihan miten vain, mutta en sitä jaksa tämmöisellä hetkellä edes murehtia. Harmi että tämä game-7 osui päällekäin vapun kanssa, meni hukkaan hyvä syy juoda.


Kiitos Minnesota Wild, kiitos.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Vappuyö ei ollut meikäläiselle paras mahdollinen paikka Game7:lle, sillä peli meni eränäisistä syistä johtuen täysin ohi.. Nyt aamulla herätessä on kuitenkin huikea fiilis, sillä Minnesota Wild on lännen neljän parhaan joukossa! Taakse jäi mm. Sharks, Blues & Avalanche.

Koosteen perusteella aika huikea peli varmaan oli ja vituttaa suunnattomasti, etten suorana päässyt sen antimista nauttimaan mutta täytyy katsoa jälkilähetyksenä ilman turhaa jännitystä tuo kyseinen peli.

Sanoin kauden aikana, että tälle joukkueelle jo ensimmäiseltä kierrokselta jatkaminen on iso plussa kaudesta ja näinhän se nyt jo on! Mutta ei toki tähän tyydytä, haaste kovenee ja seuraavaksi hakemaan revanssia Chicagosta. Sarjahan alkaa pe-la -yönä ja jos joku ei vielä tiedä niin sunnuntaina pelataan Suomen aikaan klo 22, joten silloin meikäpoikakin tuskin on unten mailla!

Let's Go Wild!
 

Razzers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Marian Gaborik
Huh huh. Ei oikein löydy sanoja. On tää kevät aika saatanan hienoa aikaa.

Tässä hieman spookymainen muistutus siitä, mitä pelejä pelataan
It's playoff season (wild.com)
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Yli-innokkaasta kyläjengistä päästy eroon, valitettavasti vasta seitsemännessä ottelussa. Vähän yskittiin "varmoja" voittoja pois, mutta eipä tuolla lopulta niin väliä.

Parise ja Suter (varsinkin ensiksimainittu) olivat helvetin hyviä läpi sarjan, ja nostivat suoritustasoa vielä loppua kohden. Nino painoi pari kaappia kauden tärkeimpään matsiin, mikä lämmitti myös. Jonas Brodin aloitti sarjan vähän yskähdellen, mutta nosti tasoaan koko ajan ja pari viimeistä matsia olivat myös ruotsalaiselta jääkiekkojumalalta lähellä omaa tasoa.

Mikko Koivun Game 7 oli jotain aivan v*tun hienoa.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Vapun riennoista kotiuduttu ja pakkohan se on tulla muiden mukana varovaisesti hehkuttelemaan Wildin urotekoa. Torstaiaamun kohmelo sai katkeransuloisen sävyn, kun silmät punoittaen katselin ratkaisevan seitsemännen pelin kohokohdat ja vuorotellen lannistuin ja tuuletin. Lopulta Fletcherin mahtihankinta sveitsiläinen taklaava taskukello päästi meidät pahasta ja ratkaisi yhden omissa kirjoissani kaikkien aikojen viihdyttävimmistä pudotuspelisarjoista. Sen ihmeempiä analysoimatta on vain todettava, että aivan mahtavaa! Nyt sitten hakemaan revanssia Blackhawksia vastaan. Tästä eteenpäin jokainen voitto on plussaa ja luulen sen näkyvän myös Wildin pelissä. Ehkä jotenkin Wildin kaudelle kuvaavaa, että Kuemper loukkaantui ja pudotuspelien toisella kierroksella varamaalivahtina on mies nimeltä John Curry.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Täältä tulee yksi bandwagoneri Wildin leiriin! Granlund on pelannut koosteista päätellen upeasti ja toivotaan että se jatkuu.

Ennustan sarjan menevän 4-3 Hawksille mutta toivon olevani väärässä :)
 

Kameleontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Josh Harding on Michael Russon twiittien mukaan treenannut tänään joukkueen mukana. Häntä tässä käsittämättömässä maalivahtitilanteessa eniten tarvittaisiinkin. Hyvinvoivana ja valmiina pelaamaan. Mitään takeita hänen kunnostaan ei kuitenkaan ole, joten tämä taitaa ollakin lähinnä toiveajattelua. Eli Bryzilla mennään. Ja toivottavasti pitkälle!
 

Razzers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Marian Gaborik
Josh Harding on Michael Russon twiittien mukaan treenannut tänään joukkueen mukana. Häntä tässä käsittämättömässä maalivahtitilanteessa eniten tarvittaisiinkin. Hyvinvoivana ja valmiina pelaamaan. Mitään takeita hänen kunnostaan ei kuitenkaan ole, joten tämä taitaa ollakin lähinnä toiveajattelua. Eli Bryzilla mennään. Ja toivottavasti pitkälle!

Olisipa kyllä aika mahtava juttu jos mies pääsisi kuntoon ja sille tasolle, jolla parhaimmillaan on pelannut. Nousisi koko jengin mahdollisuudet kertaheitolla pari pykälää. Vähän kyllä olen skeptinen itsekin tämän suhteen, ms-tauti on niin arvaamaton sairaus.

Mitä tulee muuten nykyiseen maalivahtitilanteeseen, haluaisin nähdä Yeon luottavan Curryyn. Mieshän pelasi runkosarjan lopussa varsin mallikkaan pelin Bluesia vastaan, ja tekisi niin kovasti mieli nähdä miestä lisää (ilman lisäloukkaantumisia kiitos!). Mikäli Bryz on epävarma tänä yönä, toivottavasti Curry saa mahdollisuuden tolppien välissä Game 2:ssa.

Mites tuo Kuemper, kuinka paha vamma kyseessä?

edit:
Netminder Darcy Kuemper was injured in Game 7 against the Avs and will not be available for tonight’s contest, and there is no update on his status at this time. (wild.com)
 

Jatzerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Minnesota Wild, Chicago Blackhawks
Onnittelut yritteliäisyydestä ja tason nostosta Wildille. Haastoitte mestarin ja hallitsitte peliä - sarja oli täysin voitettavissa, mutta toiselta löytyi enemmän onnea ja voittamisen kulttuuria. Nostitte pelin tasoa runkosarjasta ja yli oman perustasonne, mikä on hyvän joukkueen merkki.

Mielenkiinnolla jään odottamaan ensi kautta ja uskon näkeväni joukkueen cupin finaalissa lähivuosina. Tsemppiä jatkoon ja pää pystyyn!
 

Jatzerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Minnesota Wild, Chicago Blackhawks
Mikke iskee seuraavalla kaudella terveenä pysyessään 100 pistettä.

28+72 :) Tarvitsee kyllä silloin rinnalleen Stamkosin tai Ovechkinin kaltaisen viimeistelijän.

Pääasia, että Mikke pysyisi terveenä. Kovin montaa aivotärähdystä ei ura enää kestä.
 

Ato#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild, Pens #66, Ducks #8, HCK
Nyt se on ohi. Vielä ei eväät riittänyt, muttä täytyy olla pääosin tyytyväinen Wildin playoff-kevääseen. Tärkeitä isoja peleja tulevaisuutta ajatellen ja kun ne pelillisesti meni vielä ihan kelvollisesti, tästä on hyvä katsoa jo tulevaisuuteen.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Kauden positiivisimmat ylläjät olivat Wildista olivat sekä Granlund, että varsinkin Haula. Haula varsinkin pelasi nyt nähdyillä otteillaan itselleen varsin valoisan tulevaisuuden NHL:ssa. Ottajia varmasti riittäisi muistakin joukkueista!

Wildin tilanne näyttää hyvältä. Yksi kovan luokan pakki, niin joukkue on jo paljon tasapainoisempi, vaikka hyvin Wildin pakisto tästä keväästä suoriutuikin kokonaisuudessaan. En pitäisi ollenkaan ihmeenä, että ensi vuonna Wild olisi jo valmis tappelemaan Stanley Cupista ihan tosissaan.

Jotain negatiivista kuitenkin... Sarjan saattoi ratkaista Yeon jääräpäinen Koivun peluuttaminen ykkösylivoimassa. Olisi kyllä mielenkintoista kuulla perustelut, miksi Mikkeä ei Koivun paikalle siirretty?
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Onko kellään mitään sitä vastaan jos rupean kirjoittelemaan seuraavan kauden triidiä jo? Takki ihan tyhjä tällä hetkellä enkä halua ruotia tuota viimeisintä peliä vaan halu kääntää katseet tulevaan on kova.
 

Baldrick

Jäsen
Onko kellään mitään sitä vastaan jos rupean kirjoittelemaan seuraavan kauden triidiä jo? Takki ihan tyhjä tällä hetkellä enkä halua ruotia tuota viimeisintä peliä vaan halu kääntää katseet tulevaan on kova.

Mietin itse samaa, mutta anna palaa, kun olet todennäköisesti paremmin perillä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Wild on noussut kylla suosikiksi jo jokusen vuoden ajan ja voi pojat miten hieno kevat. Parastahan tassa on, etta heikkoudet tiedetaan ja niita pystyy parantamaan. Puolustukseen yksi kova nimi, Folin ja sitten maalivahdit ehjia, niin ainakin konferenssin finaalit on ensi kaudeksi ihan mahdolliset. Hyokkayspaa on hyva, varsinkin kun All-Starin sopimuksesta paasee eroon. Mikelle samanlainen kesa kuin viime vuonna ja piste per peli on mahdollinen. Toivottavasti se saatanan Yeo vain ymmartaa peluuttaa oikein. Haula myos Miken treeneihin mukaan, oli todella kova. Kylla Minnesotalla on syva ja kova sentteristo ja suomalaisia kaikki TOP-3:sessa. Mr. Universumille tarjoaisin jatkoa jos ei hirveita pyyda. Kaikista parasta olisi jos Harding pystyisi viela pelaamaan, siina olisi kova maalivahtikolmikko, kun siihen lyodaan viela Kuemper kylkeen. Mutta toisaalta olisi kylla paras jos loytyisi selkea ykkosveskari, mutta peukut pystyyn noille jampoille.
 

Kange

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Floridan joukkueet, Yzerplan
Wildin runkosarjan lopun ja playoffit seuraanenna kyllä jännittää kovasti miten kovaan suoritukseen Minnesota hoitaa itsensä ensi kaudella/tulevilla kausilla. Sentteritilanne Wildillä ensi kauteen lähtiessä ainakin kunnossa, kun löytyy suomalaistrio+Brodziak. Hardingilla vuosi jäljellä ja Bäckströmillä 2, kun hienosti kehittyvä Kuemper on myös lähivuosina valmis ottamaan ykkösmolarin paikan vastaan. Mikähän ensi kauteen lähtiessä on näiden ukkojen järjestys?
Eniten minua kiinnostaa, että kun 7,5 miljoonan Heatley on pois edestä, mitä Wild lähtee vahvistamaan? Vieläkö Vanek-huhut elävät? Vahvistetaanko pakistoa? Ketä olisi tarjolla Wildille ensi kaudelle?
 

Steus

Jäsen
13-14
Aamulla vitutti, nyt alkaa helpottamaan. Aikalailla nappikausihan tuo monella mittarilla oli Wildille. Marraskuisina öinä seuraaminen oli ähinää, valkoisia rystysiä ja perkeleitä, mutta play-offeihin mennessä peli asettui uomiinsa varsin mukavasti. Maalivahtirumba haittasi runkosarjaa, mutta pleijareissa sekin puoli oli kunnossa. Ylivoiman miehitys puhutti pitkin kautta ja siinä onkin yksi ensi kaudeksi korjattava asia. Jonkun pitäisi saada Yo-Mike lukemaan jatkoaikaa. Nuoriso-osaston tasonnosto yllätti meikäläisen, mutta Zuckerilta odotin enemmän aiemman kauden hyvien esitysten jälkeen.

14-15
Scandella, Coyle, Niederreitter, Haula, Granlund, Fontaine... Siinä on hyvää runkoa (/kauppatavaraa?) tulevaisuutta silmällä pitäen, jotka saadaan helposti kiinnitettyä, kun iso-D poistuu cappia syömästä. MV-puolella ensi kaudeksi haluaisin selkän tandemin AHL-stuntilla, enkä mitään seitsemän veskarin peluutuksia. Pakkipuoli kaipaa yhtä miestä kakkospariin ja sen osalta katseet kannattaa suunnata itään. Hyökkäyksen puolella on miettimisen paikka mm. Moulsonin kohdalla. Entäpä Vanek, jääkö cappiin tilaa parin seuraavan kauden aikana sidottavien RFA-pelaajien jälkeen, vai pitääkö etsiä 2-3m halvempaa miestä? Entä kannattaako Wildin edes käyttää rahojaan hyökkääjään?

Tällaisia lyhykäisyydessään, uuteen ketjuun voi oksentaa isommalti.
 

Kameleontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Pari tuntia unta takana niin voisihan sitä muutaman sanan kirjottaa. Ihan hirveen paljoa ei kyllä irtoa, mutta enemmän kuin heti pelin jälkeen, koska oli aika tyhjä olo itselläkin. En mene siihen peliin (tai siihen voittomaaliin), alkaisi ottaa vain päähän enemmän.

Joten, pakko sanoa, että hieno kausi. Suunta parempaan ja se jatkuu vielä. Nuoret nostaneet sillä tavalla tasoaan, ettei tarvitse peläten odottaa ensi kautta vaan voi uskoa, että sillon mennään oikeasti pitkälle. Maalivahtitilanne kuntoon ja kenties joku pakki lisää niin hyvä tulee. Tänä vuonna ei ihan riittänyt, ei se konferenssi finaalipaikkakaan kovin kaukana ollut. Wild kuitenkin hallitsi pelejä. Ilman maaleja vaan ei voita. No, kohti ensi kautta!
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Mitäpä turhia itsellä alkaa sen kummemmin avautuun kun täällä on samat asiat jo aika lailla kerrottu. Positiivinen kuva jäi kaudesta vaikka tappio ja tippuminen aina harmittaa. Eihän kukaan nyt mitään Stanley Cuppia odotellut tältä vuodelta!

Päätä pystyyn ja ensi vuotta kohti.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Edellisten kirjoittajien sanomisiin on helppo yhtyä. Takki on todellakin tyhjä, mutta olo varovaisen positiivinen 2nd round exitista huolimatta. Tarkoituksena oli hieman pelaaja-arvioita heittää kauden päätyttyä, mutta tuskinpa enää tässä vaiheessa ketään jaksaa kiinnostaa ja oma fiiliskin on jo ns. uloshengityksen jälkeen. Aamuneljän herätykset vievät veronsa jo valmiiksi ahkeralta veronmaksajalta.

Minimiodotuksena kauteen lähdettäessä pidin pudotuspelipaikkaa ja se saatiin. Ensimmäiseltä kierrokselta jatkoonpääsy ja ennen kaikkea joukkueen ilme pudotuspeleissä vei kauden jo positiivisen puolelle. Harvinaisia maistiaisia menestyksestä saatiin, jotka vain kasvattivat nälkää entisestään. Pidin myös kauden juonesta, jossa oli mukana tietynlaista vallanvaihtoa, vastuunjakoa ja hienoja kehitystarinoita puhumattakaan ongelmista maalivahtien osalta ja siellä täällä koetuista aallonpohjista. Myös tässä ketjussa allekirjoittanut muiden muassa kritisoi kauden kuluessa vähän kaikkea. Ja veikkaanpa, että ensi kaudella väännetään jälleen Koivusta ja Yeosta etunenässä ;).

Näin ollen siirryn omalta osaltani pallen ansiokkaasti avaamaan ensi kauden kausiketjuun ja kiitän kanssakirjoittajia kuluneesta kaudesta, joka oli myös minulle ensimmäinen kokonainen sesonki palstamme kirjoittelijana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös