Minnesota Wild 2013–2014

  • 481 304
  • 875

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
EDIT: Granlundin tilanteesta sen verran, että on kuulemma bongattu hallilta pelin aikana. Tämä viittaisi hyvin lievään aivotärähdykseen tai mahdollisesti johonkin täysin erilaiseen vammaan (niska?).

Tästä kysyn vaan, että miten hallilla oleskelusta voi päätellä loukkaantumisen tason?
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Tästä kysyn vaan, että miten hallilla oleskelusta voi päätellä loukkaantumisen tason?

Aivotärähdyksen oireita on mm. kova päänsärky melussa ja kirkkaissa valoissa. Peleissähän on kumpaakin, joten pelin aikana ei pysty olla ainakaan hallissa, jos olisi kovin pahasti käynyt.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Bryzgalovilla näyttäisi koosteiden mukaan olevan jälleen universumi tasapainossa. Kuinka pelejä seuranneet kommentoisivat Ilian otteita? Vaikuttaisi varmalta työskentelyltä noiden pätkien perusteella, mutta ihanko oikeasti olisi näin.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Bryzgalovilla näyttäisi koosteiden mukaan olevan jälleen universumi tasapainossa. Kuinka pelejä seuranneet kommentoisivat Ilian otteita? Vaikuttaisi varmalta työskentelyltä noiden pätkien perusteella, mutta ihanko oikeasti olisi näin.

Ensimmäiset muutamat pelit oli ihan hirvittävää katsoa. Mies ylipelasi tilanteet pahemmin kuin Liigakauden Norrena ja tuntui olevan hitaampi kuin Bäckström. Yllättäen se tilanne on viime aikojen pelien myötä muuttunut, tiedä sitten aiheuttiko uusi ympäristö ja joukkue sen verran häiriötä myös peliin.

Ylipelaaminen on vähitellen loppunut ja vaikka mies ei kauheasti maalilta tule vastaan, Bryzin sijoittuminen on viime aikoina ollut erinomaista. Myös reaktiotorjunnoissa mies on osoittanut omaavansa melkoisen nopeat jalat. Jetsiä vastaan Ilja näytti vähän myös toistakin puolta: Jetsin kannattajat pyrkivät kolmannessa erässä sekoittamaan miehen peliä "Ilja"-chäntillä niin kaverihan innostui ja rupesi heittämään lisää löylyä näyttelemällä yleisölle käsillään, että antaa tulla vaan. Tällä hetkellä taitaa olla melkoisen rajaton itseluottamus hyvin onnistuneiden pelien jälkeen... :D

Toisaalta, vaikka nyt pelit ovatkin sujuneet, ainakin itsellä on kokoajan peliä katsellessa pelko, että jokohan kohta hörppää ja sulaa. Omalla kohdalla eliittiveskari ei yleensä tällaista tunnetta saa aikaan (vrt. Rask yms.), ja kyllähän nuo tilastotkin melkoisen yläkanttiin ovat menneet miehen historiaan verratessa. Täytyy vaan toivoa, että sama tasaisen varma meno jatkuisi pleijareissa asti...
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Toisaalta, vaikka nyt pelit ovatkin sujuneet, ainakin itsellä on kokoajan peliä katsellessa pelko, että jokohan kohta hörppää ja sulaa.
Vähän samanlainen fiilis, tosin mulla on hiukan helpompaa, kun lähinnä tsekkaan nuo koosteet. Bryzgalov ei ehkä herätä kaikkein suurinta luottamusta veskana, mutta en toki pahastu, jos homma toimii loput pelit ja mielellään vielä pleikkareissakin.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Minnesota kuitenkin hallitsee pelejä hyvin ja pelaa puolustuksen osalta jokseenkin samanlaista peliä kuin esim. Coyotes. Oikeastaan puolustusalueen puolustuspelin osalta joukkueet ovat hyvinkin lähellä toisiaan. Täten ei tarvitse pitää suurena ihmeenä, että Bryz pärjää, vaikkakin itselleni tulee sama fiilis välillä kuin palstaveljillä tuossa yläpuolella, että kohta se hörppää, mutta ei ole ainakaan vielä kaveri murentunut Wild maalille.

Wldin kassarien tilanne on kyllä saamarin surullinen ja normaalisti Bryzgalov olisi suuri riski. Nyt Bryzille tilanne on siinä mielessä mukava, että uhkaajia ei hänelle ole. Hän on ykkönen piste. Kolikon kääntöpuolella Bryzgalovin mureneminen aiheuttaa sen, että Wildin tilanne olisi äärimmäisen vaikea, mutta ilmeisesti venäläismaalivahti on kääntänyt tämän voimavaraksi.

En siltikään jaksa uskoa, että Wild pääsee pudotuspeleissä ensimmäistä kierrosta pidemmälle, vaikakin Ducks on se joukkue lännessä joka mahdollisesti olisi Wildin voitettavissa. Pakko myös kehaista kapteeni Koivua pistetuotantonsa osalta. Ja Ryan Suter pelasi myös aivan käsittämättömän hyvän pelin Jetsiä vastaan. Kunhan tuonne puolustukseen saataisiin astetta kovempia jätkiä, olisi tämä Wildin joukkue alati vaarallinen pudotuspeleissä.
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
Pleijaripaikka sitten varmistu.
Sikälimikäli pisteitten jälkeen nyt lasketaan varsinaisen peliajan voitot.-->Coyotesilla neljä ottelua max.pisteet kahdeksan. Wildia kahdeksan pistettä takana ja vaikka voittaisi loput olisi silti yhden varsinaisen peliajan voiton jäljessä.

Parin pelin tauon jälkeen näin taas koko ottelun. Iljaan voi luottaa sanokaa mun sanoneen. Itsellä meinaan ei aiheuta sydämen tykytyksiä, vaan on kova luotto toisin kuin Kuemperiin. Johtuen varmaan Darcyn alkukauden hörpyistä.

Itse peli oli kyllä aika sekainen, enkä jotenkin syttynyt matsiin missään vaiheessa. Mutta voitto on tietenkin tärkeintä.
Ensi yönä sitten kaksi suosikkijoukkuetta vastakkain. Tai ehkä oikeammin sanottuna One And Only WILD ja sympatia Bruins.
 

morukara

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Pleijaripaikka sitten varmistu.
Sikälimikäli pisteitten jälkeen nyt lasketaan varsinaisen peliajan voitot.-->Coyotesilla neljä ottelua max.pisteet kahdeksan. Wildia kahdeksan pistettä takana ja vaikka voittaisi loput olisi silti yhden varsinaisen peliajan voiton jäljessä.
Ei. Pisteiden jälkeen tie-breakerit ovat:
1. pelattujen pelien määrä
2. ROW (voitot miinus rankkarivoitot)
3. Keskinäiset pelit
4. Maaliero

Wildin pleijaripaikka ei ole siis vielä varma, mutta lähellä sitä.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On suorastaan sydäntä lämmittävää, miten lukemattomat "Wild-fanit" suorastaan riemuitsevat joukkueen positiivisista suorituksista ja Playoff-paikan lunastuksesta tässä ketjussa.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Harmi että Koivu ja Parise yhdistettiin, koska toi duo ei tunnu toimivan millään. Harmillista oli myös Koivun pelituntuman mahdollisimman nopeasti takaisin saaminen Granlundin YV-ajan kustannuksella, ei toiminut sekään peliliike.

Mike Yeolle Jack Adams.

Mutta tosissaan, Yeo on saanut jengin sellaiseen "sopivaan" vireeseen ja tuo nykyinen systeemi toimii hyvin tällä porukalla. 1-2 puolustuspään vahvistusta ja sen jälkeen päästään näkemään missä kohtaa tämän joukkueen pelillinen katto on tämän valmennuksen alaisuudessa.

Ducks jos tulee vastaan ekalla kierroksella, niin siitä Wild menee kyllä läpi. Sen jälkeen pitää toivoa pientä ihmettä ja Iljan/Darcyn niskan kestämistä kun äijät hakevat päälläseisonnan ME:tä.

Brodin veti tossa muuten pari oikeasti hyvää matsia välissä, ja Blum on nyt ollut suurin piirtein just niin hyvä kuin kauden alussa toivoin. Pakkipää pärjää vielä ihan hyvin, mutta pudotuspeleissä tuon näkee vasta tosissaan että mihin asti kolme hyvää NHL-tason puolustajaa pystyy joukkuetta kantamaan Yeon systeemin sisällä.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Kauden minimitavoite saavutettu. Nyt sitten katsellaan, että minkälaisista asetelmista suunnataan pudotuspeleihin ja ketä vastaan.

Ei auta vielä riemuita liikaa, mutta on se ehkä jonkin verran sanoja syötävä tuolta alkukauden aallonpohjan tienoilta. Kyllähän tuo Yeo on saanut joukkueensa hyvällä tasolla pelaamaan, vaikka onkin sellainen "kivikasvomunapää". Toivottavasti saadaan Granlundin poika takaisin riveihin pudotuspeleihin. Wildilla on mahdollisuus yllätykseen. Riippuen tietysti siitä, kuka vastaan asettuu.
 
Brodin veti tossa muuten pari oikeasti hyvää matsia välissä

Mitä tämä tarkoittaa? Onko Brodin muka joskus pelannut huonosti tai edes muutoin kuin hyvin tai erinomaisesti tai loistavasti? Olympiavalintojen aikaan muistan lukekeeni edelliset kommenttisi koskien Brodinin pelaamista ja silloin oli ainakin ihan eri meininki.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Hienosti 4-2 voitolla 9 ottelun tappioputki nuotteja vastaan poikki ja hyvässä kevätvireessä edetään kohti playoffeja. Tällä hetkellä näyttäis vähän siltä että Colorado olis tulossa vastaan ensimmäisellä kierroksella. Kolmosketju Brodzin johdolla liekeissä iskien kolme Wildin maaleista, Brodziakin itse tehdessä kaksi sekä Nino yhden. Ruppilta melko ruma taklaus Oshien päähän, joka kuitenkin pääsi omin avuin jäältä. Etenkin tuon taklauksen jälkeen Yeo peluutti melko maltillisesti ykköskorin miehiä, Suteria ei tainnut näkyä 3. erässä lainkaan kentällä. Hyvä veto kun ottelussa ei merkittävää panosta Wildin kannalta ollut ja Bluesin pelaajat tuntuivat käyvän melko kuumina.

Folinilta hyvä debyytti, 0+1, +3 ja peliaikaakin mukavasti 19:26. Muutenkin hyvännäköstä suorittamista ja voikin odottaa että Folinista tulee tärkeä osa Wild-puolustusta. Harmi kun ei voi playoffeissa pelata. Curry erittäin hyvä maalilla, torjunnat 43/45, erityisesti jäi mieleen Royn ryöstö reboundista 3. erässä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti playoffeja.

Tässä vielä linkki tuohon Ruppin taklaukseen: http://www.youtube.com/watch?v=AcEedygdpBc Ja linkkihän vie luonnollisesti youtubeen.
 

Razzers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Marian Gaborik
Pitkästä aikaa pystyin valvomaan Wildin pelin ja kyllä kannatti! "Munapää-Yeo" on saanut joukkueen hyvään iskuun juuri sopivasti poffien alla. Toivoisin jopa Bluesia vastaan ekalle kiekalle. Vastus olisi toki sitä kovinta mahdollista sorttia, mutta eilisen kaltaisella esityksellä mahdollisuudet on mihin vain. Ja olisihan se mahtava sijoitus ensi kauttakin ajatellen jos pystyttäisiin tuosta jatkoon menemään vaikka noutaja tulisi seuraavalla kierroksella. Eilen haettiin jo vähän asetelmiakin, tosin hieman harmillisesta Ruppin hölmöilystä lähtien. Olisiko Blues tulevaisuuden rivalry Wildille, nykyinen kriisi-Nucks on vähän väritön, hajuton ja mauton.

Etenkin tuon taklauksen jälkeen Yeo peluutti melko maltillisesti ykköskorin miehiä, Suteria ei tainnut näkyä 3. erässä lainkaan kentällä. Hyvä veto kun ottelussa ei merkittävää panosta Wildin kannalta ollut ja Bluesin pelaajat tuntuivat käyvän melko kuumina.

Folinilta hyvä debyytti, 0+1, +3 ja peliaikaakin mukavasti 19:26. Muutenkin hyvännäköstä suorittamista ja voikin odottaa että Folinista tulee tärkeä osa Wild-puolustusta. Harmi kun ei voi playoffeissa pelata. Curry erittäin hyvä maalilla, torjunnat 43/45, erityisesti jäi mieleen Royn ryöstö reboundista 3. erässä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti playoffeja.

Hyviä huomioita. Yeo osoitti oivaa reagointia pitämällä Parisen, Suterin ja Koivun penkillä etenkin kolmannessa erässä. Eivät mielestäni pelanneet vaihtoakaan. Pominvillekin pelasi vähemmän. Näiden penkitysten myötä nähtiin myös Coyle-Brodz-Cooke -koostumus ja sekin toimi varsin mallikkaasti. Mutta tulevissa otteluissa pitäisin ehdottomasti Nino-Brodz-Cooke ketjun kasassa, ehdottomasti Wildin parasta viime yönä. Tässä alkaa pikkuhiljaa rakastumaan Brodziin uudelleen! Jatkosopparia vaan käteen minun puolesta.

Ja Folin oli kyllä niin hyvä kuin uskalsin odottaa, parempikin. Pari hermoilua avauserässä mutta muuten varsin mallikasta tekemistä. Avaukset napsuivat hyvällä prosentilla lapaan, ensimmäinen NHL-piste tilille ja muodosti Scandellan kanssa tasapainoisen ja eritoten kookkaan pakkiparin. Todella harmi ettei voi pelata poffeissa.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ei toi välttämättä ihan 4-2 -matsi ollut viime yönä, Curry pelasi loistavan matsin ja vastaavasti Miller oli ajoittain ämpäripaska. "Attempts" -sarakkeessa Blues taisi päästä 60:n tienoilla, kun Wild jäi alle kolmenkympin.

Mutta hieno suoritus tosiaan siinä mielessä, että kärkijätkät lepäsivät tosi ison osan matsista.

Paras mahdollinen vastus Wildille ensimmäiselle kierrokselle olisi ollut Ducks, mutta Avs käy myös. Bluesia vastaan tuo jengi ei pysty pysyttelemään pinnalla viittä matsia kauempaa. Se on niin saamarin kova jengi pudotuspeleissä ettei mitään järkeä.

PS. Apulais-GM, chekkaa YV.
 
Paras mahdollinen vastus Wildille ensimmäiselle kierrokselle olisi ollut Ducks, mutta Avs käy myös. Bluesia vastaan tuo jengi ei pysty pysyttelemään pinnalla viittä matsia kauempaa. Se on niin saamarin kova jengi pudotuspeleissä ettei mitään järkeä.

Onhan se mukava päästä osallistumaan Playoff-tunnelmaan parin viikon ajan, olkoonkin, että yleisesti on tiedossa tuleva selkeä karsiutuminen. Siinä mielessä ei ole väliä mikä joukkue tulee vastaan. Keskitason joukkueella kun ei voiteta ottelusarjaa sellaisia kivenkovia, todellisia huippujoukkueita vastaan kuten Colorado, St. Louis ja Chicago.

Avalanche on äärettömän tehokas ja vaarallinen mylly, mutta ehkä kokemattomuuden ja kesken olevan oppimisprosessin ansiosta voisivat hävitä yhden ottelun Minnesotalle, jolloin osansa tässä vahingossa olisi myös etukäteen selvästi heikomman vastustajan aliarvioimisella.
Bluesilla taas on nyt se kausi kun on voitettava, siinä määrin tehokkaaksi tuo kone on rakennettu vuosien saatossa, unohtamatta tuliteriä varaosia jotka hankittiin tällä kaudella.
Onneksi Chicago ei voi tulla tällä kertaa vastaan. Viime kaudellahan se nähtiin millainen totaalinen jäätyminen ja avuttomuus olivat Wild-leirissä vallalla siinä ottelusarjassa, ei oikein tiedetty mitä pitäisi tai edes voisi tehdä kun toinen on noin paljon parempi.

Mutta tosiaan niin osallistuminenhan on tärkeintä, mukavaa kun ollaan toista kertaa peräkkäin pudotuspeleissä.
 

Into the Wild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Panthers, Saipa, (Saipa Pantterit)
Täytyy sanoa vielä pelistä, että hitosti oli vaarallisia läheltä piti tilanteita. Esim. ennen Brodziakin maalia Ott yritti taklata lonkataklausta suoraan Brodziakin jakoihin sivuttain, jonka sai kiperästi väistettyä. Todella törkeän tahallisen näköinen yritys ja varma pitkäaikainen loukkaantuminen, jos olisi osunutm onneksi ei. Tän jälkeenhän Ott sai kympin tunteiden osoittamisesta, eli varmaan sama fiilis oli päällä tossa taklauksessa.

Muuten oli kyllä hieno peli, ja sinänsä aggressiivinen ja taisteluhenkinen peli on viihdyttävää katsottavaa. Hyvä, että Yeo reagoi peluutuksella.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Granlund palannut tänään treeneihin. Wildin instagramista poimittu tieto.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Olen viime aikoina ollut minusta riippumattomista syistä ulkona tästä lajista. Mitä nyt olen pyrkinyt edes Wild-pelien highlightsit katselemaan.

Mitä muuttuvia tekijöitä tässä vielä on ennen kuin tuo pudotuspelivastus varmistuu? Tällä hetkellä taitaa näyttää siltä, että Avalanche tulee vastaan (mikä kyllä sopii minulle). Mitä pitää tapahtua jotta tuo varmistuu?
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Olen viime aikoina ollut minusta riippumattomista syistä ulkona tästä lajista. Mitä nyt olen pyrkinyt edes Wild-pelien highlightsit katselemaan.

Mitä muuttuvia tekijöitä tässä vielä on ennen kuin tuo pudotuspelivastus varmistuu? Tällä hetkellä taitaa näyttää siltä, että Avalanche tulee vastaan (mikä kyllä sopii minulle). Mitä pitää tapahtua jotta tuo varmistuu?

Mahdolliset vastustajat ovat Avalanche ja Blues. Joukkueet ovat tällä hetkellä tasapisteissä ja se kumpi sijoittuu korkeamalle (ts. voittaa divisioonan) tulee Wildia vastaan. Tasapisteisiin päädyttäessä Avalanche sijoittuu divisioonan ykköseksi. Kummallakin on yksi ottelu jäljellä eli Bluesin pitää saada enemmän pisteitä illan Detroit -pelistä kuin Avalanche yön Anaheim -pelistä, jotta Blues voittaisi divisioonan ja kohtaisi Wildin. Muissa tapauksissa Avalanche vastaan.

Kauhia, kun yksinkertaisenkin asian osaan selittää näin monimutkaisesti...
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
No niin, eli juuri kuten HockeyForLife edellä selvittikin, viimeiselle kierrokselle siirtyy Wildin pudotuspelivastustajan ratkaisu. Jos pitäisi veikata, niin laittaisin rahani Royn suojateille. Voi olla että sieltä molemmat päättävät runkosarjansa voittoon. Ducks varmisti konferenssin voiton viime yönä ja voi ottaa viimeisen pelin levon kannalta. Ei varmaan ihan kauheasti ole minuutteja kärkimiehille luvassa. Myös Bluesin vastustaja Detroit on paikkansa varmistanut ja heillä jos kenellä on suuri helpotuksen huokaisu jo päässyt pudotuspelipaikan varmistuttua. Kun sekä Avs että Blues varmasti pyrkivät välttämään Chicagon ensimmäisellä kierroksella, uskon molempien voittoon ja täten Avalanchen divisioonavoittoon.

Avs on noista kahdesta ehkä loppujen lopuksi se Wildille sopivampi vastus, joskin vaikea siitäkin ottelusarjasta on tulossa. Jos jokin heikkous pitää Denverin poppoosta löytää, on se ehkä pelaajiston suhteellinen kokemattomuus etenkin pudotuspeleistä. Joukkueen pistepörssin kärkiviisikolla (keski-ikä noin 23 v.) on vyöllään yhteensä 27 pudotuspeliottelua (Wildin vastaava luku on 173). Jos Wild yksittäisten pelaajiensa (Cooke, Nino, Prosser, Parise, Koivu) toimesta ja kurinalaisella viisikkopuolustamisella onnistuvat pääsemään nuorukaisten (ja Royn) ihon alle, on yllätykseen kaikki mahdollisuudet. Toki Bryzgalovin pitää ainakin jollain tasolla panna kampoihin toveri Varlamoville, jotta nämä mahdollisuudet realisoituvat. Avs ei tietääkseni pelaa kovin fyysistä peliä (pl. Bordeleau & McLeod), joka mahdollistaa Granlundin esiintulon myös pudotuspeleissä. Pää ylhäällä pitää silti olla. Colorado vei joukkueiden keskinäiset kohtaamiset runkosarjassa otteluvoitoin 4-1.

Kai se on myös Blues mahdollisena vastustajana käytävä läpi. Bluesin puolesta suorastaan huutaa se seikka, että joukkue on kuin prototyyppi pudotuspelijoukkueesta. Kivenkova viisikkopuolustus ja tasaisen tappavasti junnaava pelitapa. Wild onnistui vasta viimeisessä kohtaamisessa kaatamaan Bluesin tällä kaudella, vaikka se siinäkin ottelussa oli sanalla sanoen jyrän alla. Paperilla lähes täydellinen cup contender. Lisäksi Blues pelaa fyysistä peliä, johon Wildilla on ollut aika ajoin hankaluuksia vastata. Pelko perseessä saisi etenkin Granlundin puolesta olla joka pelissä. Tietynlaista rivalry-meininkiä on Bluesin kanssa syntynyt ja tämä takaisi kyllä hienon ottelusarjan. Heikkoutena on pakko mainita viime aikojen esitysten ja pelitavan erikoinen romahtaminen. Blues hiihtelee viiden ottelun tappioputkessa ja kehuttu puolustus on vuotanut pahasti samalla kun hyökkäys ei ole pystynyt nostamaan tuotantoaan. Pudotuspeleihin lähdettäessä monien papereissa varmasta konferenssifinaalijoukkueesta on tullut villi kortti. Mahdollisuudet finaaliin ovat edelleen olemassa, mutta myös 1st round exit on muodostunut täysin mahdolliseksi skenaarioksi. Wildia vastaan Blues oli tämän kauden runkosarjassa Coloradon tapaan parempi otteluvoitoin 4-1. Eli kumpi tahansa sieltä vastaan tuleekin, rohkaisevassa neljän ottelun voittoputkessa kiitävän Wildin on ylisuoritettava runkosarjaan nähden päästäkseen toiselle kierrokselle.

Toki tämän postauksen olisi voinut kirjoittaa vastustajan varmistuttua, mutta pallen tapaan on etenkin reaaliaikainen NHL-kiekon seuraaminen ollut ja tulee ensi viikonkin olemaan hankalaa. Pudotuspeliotteluita on kyllä jollakin keinolla pakko valvoa, mutta esimerkiksi kauden päätösottelu Predatorsia vastaan jää taas katsomatta. Mitä ajatuksia mulla tulevista pudotuspeleistä? Yllättävän hiljaista tällä ollut nyt runkosarjan lähestyessä päätöstään.
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
It's PLAYOFF time​

Eli Coloradon kanssa alkaa väännöt ensi yönä kello 4:30. Onneksi on huomenna vasta iltavuoro niin pääsee heti aamusta katsomaan narulta peliä.

Itselläni on ainakin hemmetin kova luotto Wildiin.
Mikke on pelikunnossa ja Haula on todistanut kykynsä. Koivu varmasti saa vielä uuden vaihteen silmään kauden tärkeimmässä vaiheessa. Pominville onkin jo jossain haastiksessa kerinnyt hehkuttaan, kun pääsee taas Miken vierelle. Sitten Parise, Moulson, Cooke, Nino jne. näyttää parastaan niin hyvä tulee.
Kerrankin meillä on yleisen mielipiteenkin mukaan parempi pakisto. Ja kun sitä johtaa minuutti kuningas Suter, joten en usko tässä sarjassa puolustuksen olevan ratkaiseva tekijä, ainakaan negatiivisessa mielessä.
Bryz on pieni kysymysmerkki, mutta pelasi sen heikomman pelin pois alta jo runkosarjan vikassa matsissa, niin nyt voi huoletta jatkaa nollapelejä.

MinnesotanWild jatkaa voitoin 4-2
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös