Minnesota Wild 2011-2012

  • 373 819
  • 967

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
22-vuotias Nick Palmieri on...

Kiitos infosta! Palmieri on pelannut kovien pelimiesten kanssa, tiedä vaikka olisi joskus aineista ylempien ketjujen rymistelijäksi. Sellaista kieltämättä Wild kaipaakin. Vääntöjä täytyy voittaa ja maalin eteen tarvitaan ruhoa..

Mr. Wild Nick Schultz siirtyy Edmontoniin ja tilalle Tom Gilbert. Saman ikäisiä jannuja, Gilbert hiukan enempi kiekollinen ja ilmeisesti olisi YV:llä käyttökelpoinen. Schultzilla vain melkein tuplasti enemmän NHL-kokemusta.

Nyt on kyllä siniviiva vahvistunut hurjasti ja sitä on kaivattukin. Ainoa mikä hiukan pännii, on nämä divisioonan sisäiset treidit... Lisäksi lienee melko kova shokki tiimikavereille, toivottavasti ei aiheuta suurempaa jäätymistä.

Schultz kuuleman mukaan kuullut treidistä Oilersin twitteristä.. Näin sitä pitää kymmenen vuoden jälkeen!
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
Schultz on pelannut aika heikosti tällä kaudella. Eniten harmittaa, että ilmeisesti Schultzille ei kerrottu etukäteen treidistä mitään, vaan sai tietää Edmontonin twitteristä. Muuten Gilbert on kyllä parempi pelaaja.
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
Ei oikeen osaa sanoo diilistä mitään.. Parempi pelaaja saatiin, mut vituttaa Schultzin puolesta..
Tuol tsn:nällä noi höpötteli et et Gilbert on erittäin hyvä kaveri Suterin kanssa, jos vaikka hyvän kaverin tiimissä olo helpottas kesällä Suterin tuloa Minnesotaan..
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
Ei oikeen osaa sanoo diilistä mitään.. Parempi pelaaja saatiin, mut vituttaa Schultzin puolesta..
Tuol tsn:nällä noi höpötteli et et Gilbert on erittäin hyvä kaveri Suterin kanssa, jos vaikka hyvän kaverin tiimissä olo helpottas kesällä Suterin tuloa Minnesotaan..

Hihittelen sille ajatukselle, että Fletcher yrittäisi kerätä koko Suterin ja Parisen kaveripiirin Minnesotaan.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Schultz on ollut tällä kaudella heikompi kuin viime kaudella, mutta silti viime aikoina todella hyvä. Viimeisen kuukauden ollut Spurgeonin kanssa jengin paras pakki.

Lempipuolustajani viimeisen kuuden vuoden ajalta, ja tämä päättyy näin. Täydellisen perseestä, en kommentoi asiaa enää mitenkään ainakaan viikkoon.
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Zanon Bostoniin ja tilalle Steven Kampfer. Pidin Zanonista alusta alkaen ja hiukan on harmittanutkin kuinka tällä kaudella mies sitten romahti täysin. Ei paljon blokatut kudit auta, kun ei jalat, kädet, pää, mitkään riitä pitämään omaa päätä puhtaana. Ihan hyvään aikaan luovuttiin Gregistä, vielä kun hänestä vastineeksi saadaan edes jotain ja vielä rutkasti nuorempaa.

Steven Kampfer on minulle tuntematon nuori mies, 48 peliä NHL:ssä. Outoa, että sai mestaruusvuonna 38 peliä alle, muttei tänä vuonna kymmentä enempää. Onko ollut klesana vai paikkasiko vain viime vuonna pakon edessä ja tälle kaudelle ei sitten mahtunutkaan rosteriin?

Pakko hämmentyä siitä, kuinka vähän tiedän itäisestä konferenssista, kun Palmieristakin olin kuullut vain nimen. Kampfer näyttäisi kuitenkin olevan pienehkö ja kiekkoa liikutteleva pakki? Ensimmäisen vuoden tehot 5+5 ja tehotilastossa +9 ei nyt mitään ihan sysipaskaa ole rookie-pakilta Bostonin tasoisessa puolustavassa tiimissä.
 
Zanon Bostoniin ja tilalle Steven Kampfer.

Olisi kiva saada vähän raporttia tuosta Kamferista, minkä tyylin pelaaja on? Onko mies tulevaisuuden palanen vai millaiseen rooliin kaveria tuotiin?
Mielenkiintoinen vuosi ollut treidien puolesta, Burns vaihdettiin jo kesällä pois, nyt lähtivät Zidlicky,Zanon ja Schultz, tilalle Foster,Gilbert ja Kampfer. Jos jollain oikein tarkkaa havaintoa miehistä olisi hienoa saada jonkin sortin raporttia pelaajista?
 

Big Duncan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Houston Aeros
Tom Gilbertin pitäisi parantaa avaamista ja viivapeliä. Molemmissa ollut suuria vaikeuksia.

Näinkö se sitte menisi?

Setoguchi - Brodziak -Heatley
Palmieri - Cullen - Clutterbuck
Johnson - Christensen - Powe
Veilleaux - Peters - Ortmeyer

Scandella - Spurgeon
Gilbert - Prosser
Foster - Falk
Kampfer
 

SHOW

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Dodii!

Minnesotan ikoni #55 lähti Oilersiin ja tilalle Gilbert.

Hmm... pikkasen tuli puskista tämä, mutta en ota sitä kuitenkaan niin kovana menetyksenä kuin saikka. Hieno pelaaja toki kyseessä ja kaikki kiitos Nickille kuluneista vuosista. Itse vaan näen tilanteen, että tuo puolustus tarvitsee enemmän kiekollista taitoa ja nyt tähän ratkaisuun päädyttiin. Toivottavasti Gilbert täyttää ruutunsa.

Puolustavia puolustajia minnesotasta kyllä löytyy (Prosser, Falk, Stoner, Scandella, Lundin), mutta Spurgeonin tapaisia ei ole yhtään liikaa, joten kyllä täältä tulee varovainen peukku Fletcherille.

Zanonin kauppahan oli nerokas, koska kesällä Zanonista ei olisi tullut mitään. Ja mitä Zanonin heikkoon kauteen tulee niin täytyy sanoa, että viimeisissä 10 pelissä mies on ollut hyvä jos surkeaan alkukauteen vertaa. Steven Kampfer on kuitenkin nuori ja kehityskelpoinen pelaaja ja saa varmasti Yeon alaisuudessa näyttöpaikkansa.

Niin ja näin ohi mennen pakko sanoa, että velleux ja palmiere pelasi sharks pelissä ihan hemmetin hyvin. Velleux niittasi kaikkea mikä liikkui ja oli pariin otteeseen lähellä maaliakin. Palmiere oli vahva kulmissa ja maalin edessä. Foster avasi hyvin peliä, mutta meinasi olla hitautensa takia ongelmissa omassa päässä, eikä päässyt kertaakaan virittämään sitä lämärii.

Peace out!
 

Big Duncan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Houston Aeros
Puolustavia puolustajia minnesotasta kyllä löytyy (Prosser, Falk, Stoner, Scandella, Lundin), mutta Spurgeonin tapaisia ei ole yhtään liikaa, joten kyllä täältä tulee varovainen peukku Fletcherille.
Näin juuri.

Mielenkiinnolla odotellaan jo ensi yön ottelua.

Treideistä jäi positiivinen maku eikä sovi unohtaa ensi kesälle saatua kakkoskierroksen varausvuoroa.. Viivalle saatiin kaivattua tulivoimaa ja käsiä ylöspäinpelaamiseen.

Rosterissa on tällä hetkellä 6 puolustajaa kun Stoner ja Lundin ovat saikulla. Aika nopsaan voi Kampferilla käydä kutsu ylös.

Mitä pakkipareihin tulee niin itse hieman vielä viilaisin. Foster ja Falk olivat ajoittain vaikeuksissa kun liikkeen kanssa on vähän niin ja näin. Kenties yöllä sitten Prosser Fosterin pariksi ja Falk Gilbertin vierelle.
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
En osaa vieläkään sanoa, mitä mieltä olen Schultzin kauppaamisesta. Jos Wildin tarpeita ajatellaan niin kauppa vaikuttaa kohtalaisen hyvältä ja loogiselta. Puolustava puolustaja ulos ja kiekollisempi tilalle. Schultz ei ole kuitenkaan pitkässä juoksussa mitenkään korvaamaton palanen vaikka hyvä puolustaja onkin. Veti joka tapauksessa sanattomaksi, vaikka joskus olen miehen treidaamista miettinytkin. Vuosikymmenen pelannut samassa porukassa ja nautti huimaa arvostusta joukkueen sisällä. Täytyy ehdottomasti tarkkailla Gilbertin otteita erityisen tarkkaan ja sulatella tätä kauppaa. Kesällä siis lähti yleisön suosikki Burns ja nyt yksi joukkueen sisäisitä suosikeista. Fletcher ei ainakaan pelkää kaupata tärkeitäkään palasia, siitä kyllä nostan miehelle hattua. En olisi kuitenkaan uskonut, että jonkun pelaajan kauppaaminen voisi aiheuttaa näin haikeat fiilikset. Russon sanoin: "Schultz is as popular a player as I've ever covered. Total class act."

Zidlicky-treidi oli todella hyvä. Saatiin puuttuva 2. kierroksen varaus sekä jo ensi pelissään säväyttäneet Palmieri ja Veilleux. Saaduista pelaajista Palmieri on mahdollisesti ainoa, joka löytyy ensi kauden joukkueesta. Mutta katsellaan nyt uusilta nimiltä tämä kausi loppuun ennen lopullista tuomiota. Zanonista saatu Kampfer on mulle täysin tuntematon, mutta hyvin liikkuva nuorehko pakki kuulostaa hyvältä vastineelta. Kaverin NHL-potentiaalista en tiedä, mutta Wildilla ei ole ainakaan pulaa 3-parin miehistä, joten toivottavasti Kampferissa on potentiaali enempäänkin. Muussa tapauksessa varausvuoro olisi ollut parempi.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
No kylläpä meille on nyt yhtäkkiä tarjottu mielenkiintoisia tapahtumia koko kauden edestä.

Nickin lähtö on tietysti haikeata, siitä ei pääse mihinkään. Mutta jossain vaiheessa se oli sen viimeisenkin OG:n lähdettävä. Organisaatiolle on tullut ikää ja sen tuomia tapahtumia on tipahdellut vuosittain. Nyt oli tämän vuoro. Zanonin lähdöstä taasen on päässyt yli kohtalaisen helposti, eli ei (toivottavasti) tule ikävä. Zidistä puhumattakaan. Niin ja olipa se kyllä uskomaton treidi pirujen kanssa. Hattua ylös! Siviilissä jos lähetät paskaa jollekin niin saanet syytteen, onneksi änärissä ei toimi samat lait...

Tom "Giveaway" Gilbertin esiintymistä odotan todella paljon. Jos todella saa useamman kerran ottelussa pelattua kiekon alueelta maissa ja vieläpä omille, eikä vain lyö aina kiekko pleksin kautta keskialueelle niin hyvältä vaikuttaa. Lisäksi jos on oikeasti vahvistus YV:n viivaan, muutenkin kun (kehutun) laukauksen/ranarin muodossa niin tässähän saattaa joutua innostumaan pian... Lisäksi haluan uskoa että paluu kotiin ja sen aiheuttama fiilis sekä asiat saavat hänet pelaamaan paremmin kuin koskaan. Kotipeleissä aina perhe, sukulaiset ja lapsuudenystävät katsomossa, yms. Kuka siinä nyt sitten kehtaisi lepsuilla...

Foster ei ainakaan minua vakuuttanut ensimmäisessä pelissä, mutta se nyt olikin tosiaan eka peli. Vähän kun tottuu joukkueeseen ja Mikkokin ilmestyy lootaan niin eiköhän se ala kulkemaan ihan ok.

Palmieri näytti ihan hyvältä ja odotetun isolta. Oli prkl aika saadakin taas kunnon torso sinne PMB:iden, Spurgien, yms Setojen seuraan.

Vettex nyt on henk.koht. melkeinpä ihan se ja sama. Hyvä jos pelaa hyvin, jos sukkaa niin eipä tullut yllätyksenä. Tosin jos rooli on nelosessa niin saanee paluumuuttajana pakastaa aika rankasti että pelipaikkansa menettää.

Kampferista no comments, koska en hänestä mitään tiedäkään. Toivottavasti esiintyy alempana hyvin ja saa tulevalla kaudella näyttää osaamistaan myös Wildissa. Ja eiköhän se lahjana saatu varausvuorokin ihan tarpeeseen tullut.

Silti ehkä deadlinen paras uutinen oli Staubin lähtö, koska sehän tietää vain pelkkää hyvää Kassianille!

En siis voi olla kuin innoissani, tuskin malttaa odottaa yön peliä!

E: Ja kyllähän sitä matsia kannattikin odottaa. Jumalauta mikä trilleri tulikaan juuri nähtyä...
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Gilbertissä saatte loistavan luistelijan, joka pystyy hyviin kiekollisiin ratkaisuihin muttei kaihda myöskään fyysistä peliä. Lisäksi Gilbert on kotoisin Minnesotasta, joten Wild saa "oman pojan" rosteriin, kuten ylläkin jo mainittiin.
 
Viimeksi muokattu:

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Lisäksi Gilbert on kotoisin Minnesotasta, joten Wild saa "oman pojan" rosteriin, kuten ylläkin jo mainittiin.

Mainitaan kuitenkin että Gilbert pelasi yliopistolätkää Wisconsin Badgersien riveissä, joka on Minnesota Golden Gophersien "rakkain" vastustaja. Ei tuolla nyt oikeasti ole mitään merkitystä, mutta paikallisilta faneilta mies saa tuosta varmasti kuulla ajoittain.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
Mainitaan kuitenkin että Gilbert pelasi yliopistolätkää Wisconsin Badgersien riveissä, joka on Minnesota Golden Gophersien "rakkain" vastustaja. Ei tuolla nyt oikeasti ole mitään merkitystä, mutta paikallisilta faneilta mies saa tuosta varmasti kuulla ajoittain.

Heaterin sanoin, Badgereitä ei koskaan voi olla liikaa ;)


Koivu vähintään kaksi viikkoa sivussa, saa nähdä pelaako enää tällä kudella ollenkaan. Leikkaus voisi olla paikallaan, sama olkapää taas. Mitenköhän on MM-kisojen laita.
 

mchi

Jäsen
Mainitaan kuitenkin että Gilbert pelasi yliopistolätkää Wisconsin Badgersien riveissä, joka on Minnesota Golden Gophersien "rakkain" vastustaja. Ei tuolla nyt oikeasti ole mitään merkitystä, mutta paikallisilta faneilta mies saa tuosta varmasti kuulla ajoittain.

Ja muistakaa, että myös Ryan Suter pelasi tuolla yhden kauden samaan aikaan Gilbertin kanssa, joten Pierre McGuire-logiikalla Suterin sopimus Wildiin ensi kesänä on lähestulkoon sinetöity!
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Tämä summaa Wildin tilan aika hienosti

Toivotaan että hävittäisiin nyt sitten oikein urakalla näitä pelejä. Toivottavasti Bäcksin loukkaantumisesta selvitään alle 6kk saikulla, eikä enempää avainpelaajia enää telota tän säälittävän räpistelyn takia. Mikon voisi lähettää pelaamaan golfia, eikä kenenkään tulisi enää spekuloida pelaako Mikko vielä tänä vuonna. Ei mitään järkeä peluuttaa tällä kaudella hampaat irvessä, vielä vähemmän mm-höntsissä.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Aloin katsomaan tilastoista miten Gilbert on pelaillut, mutta huomio kiinnittyikin enemmän Fosteriin tuossa Wings-pelissä. Puolustajalle jääaikaa vain 8.55? Okei sitten huomasin kyseisessä pelissä teholukeman -3 ja ajattelin Fosterin tyrineen huolella jolloin on päässyt lämmittämään penkkiä loppupeliksi, mutta ei se näköjään ihan niinkään ollut mennyt koska hän oli jäällä Detroitin kolmannen, viidennen ja kuudennen maalin aikana. Alivoimaa (jota varsinkin kolmannessa erässä oli paljon) Kurtis ei näköjään pelaa, mutta ovatko suoritukset olleet sitä luokkaa, että mieluummin pelataan viidellä pakilla?

Niin ja Gilbertiin ainakin tuon peliajan perusteella näköjään luotetaan. Miltä otteet muuten ovat vaikuttaneet?
 

SHOW

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Niin ja Gilbertiin ainakin tuon peliajan perusteella näköjään luotetaan. Miltä otteet muuten ovat vaikuttaneet?

Gilbert on ollut kiekollisena hyvä mutta omassa päässä on välillä ongelmia. Tukee hyvin hyökkäyksiä ja päässyt muutaman kerran ihan mukavasti tälläämäänkin ilman tulosta. Foster pelasi wildeissa ekan pelin sellasta perusvarmaa mutta nyt on ollut omissa ongelmissa hitautensa puolesta. Outoa, että noinkin iso pakki on niin saatanan pehmeä, melkein hävettää.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että Wildit ei pleijari kisassa ole mukana joten peli ei ole kovinkaan kaunista. Focus ei kenelläkään ole kohillaan kokonaisen ottelun ajan ja joukkue näyttää jo siltä että voitot ei liikaa kiinnosta (etenkään vieraspelit).
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Reiluun kuukauteen ei ole tullut NHL:ää juuri seurattua muuten kuin tulosten muodossa, joten voisiko joku hieman valaista, että mistä tämä totaalinen romahdus nyt johtuu? Ennen vuodenvaihdetta oltiin kuitenkin hyvässä vedossa ja tämänkin vuoden alussa näytti vielä siltä, että pleijareihin on täydet mahdollisuudet päästä. Meneekö tämä parin viime kuukauden epäonnistuminen suurimmilta osin sitten loukkaantumisten piikkiin vai onko siellä jokin oleellinen muuttunut pelaamisessa? Erittäin harmillinen homma tämä sinällään on, mutta ei auta kuin toivoa, että nyt osataan tehdä oikeita peliliikkeitä ja olla ensi kaudella aiempaa iskukykyisempi, ja ennenkaikkea tasaisempi. Gilbertin hankkiminen oli jo yksi hyvä peliliike ja toivotaan sen kantavan pidemmän päälle hedelmää. Toki hänestä maksettu hinta oli kova, mutta joskus näitä tällaisia uhrauksia on pakon edessä kai tehtävä. Ei tuolla kuitenkaan kukaan liene koskematon, tietysti kapteeni poislukien.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Katselin tuossa viime yön ottelukoosteen ja hyvältä näyttää draftin puolesta. Aivan järkyttävän näköistä peliä ja koko joukkue on aivan sekaisin. Hyökkäys on kasattu pääosin ahl-miehistä ja kokematon puolustus toimii pujottelukeppeinä. Maalivahteja kiinnostaa niin kauan kun taakse ei ole mennyt yli 2 maalia.
No ei valiteta kun playoffeihin ei ole enää saumoja ja kun jokainen tappio parantaa mahdollisuuksia draftissa jopa ykkösvaraukseen asti.

Onko joku mahdollisesti tutkinut tarkemmin ensi kesän draftin top10-nimiä?

Entäs ketkä parhaista prospecteistä Granlundin lisäksi voisivat jo pelata ensi kauden joukkueessa?
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Katselin tuossa viime yön ottelukoosteen ja hyvältä näyttää draftin puolesta.

Tätä on pitänyt tulla sanomaan jo pari viikkoa sitten. Peli on niin totaalisen sekaisin, että toivottavasti ei tehdä samaa kuin viime kaudella, jolloin viimeisillä kierroksilla huononnettiin draftiasetelmia täysin turhilla voitoilla. Tällaisella paskalla Wild saa mahdollisuuden jopa ykkösvaraukseen ja näillä näkymin top-3 on täysin mahdollinen.

Terveiseni siis kuuluu: hävitkää pojat, hävitkää!
 
Terveiseni siis kuuluu: hävitkää pojat, hävitkää!

Tätä täälläkin odotellaan. Lisäksi melkein toivoisin että nimi miehiä laitetaan nyt kun on aikaa ja saumaa leikkauksilla kuntoon että pääsevät kunnolla ensi kauteen valmistautumaan.
Muutamalla tärkeällä häviöllä voitaisiin todella saavuttaa bottom3 paikka, ja mikäli halukkuutta löytyisi voisin hyvin ymmärtää treideillä ylöspäin nousemisen myös. Mielummin melkein katsoo noita vihreitä prospecteja tuolla 3-4 kentissä ensi kaudella kuin Ahl jyriä.

Itse en myöskään ensi kauden draftiin ole hirveästi tutustunut mutta olisi hyvä jos joku pystyisi pientä raporttia antamaan varsinkin Wildin perspektiivistä tulevaan draftiin, mitä tänne tarvittaisiin ja onko mitään tarjolla?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös