Minnesota Wild 2011-2012

  • 373 915
  • 967

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Mutta mitä saatanan väliä sillä maalimäärällä on, kun joukkue suunnilleen johtaa liigaa?

Asiallista kieltä pittää käyttää.

Niin, ei tosiaan mitään. Jos voittaa jokaisen ottelun 2-1, niin ei se tehtyjen maalien sarake tosiaan kovin kaunis ole, mutta pistesarake on aikalailla lyömätön.
 
Tällä hetkellä Wild on 192,5 maalin vauhdissa. Melko harvoin mikään joukkue jää alle 200 maalin runkosarjassa, tavallisesti kaikki tekevät yli 200.

Yhtä alhaisella maalimäärällä pudotuspeleihin on päästy vain yhden kerran siitä lähtien kun liigassa on pelattu yhtä paljon pelejä kuin nykyään. Että ei lupaa oikein hyvää. Vaikka tietysti Wild on osoittanut alkukaudella, että pystyy menestymään vaikkei juuri tee maaleja. Mielenkiintoista ja hämmentävää.
Voihan olla, että tahti parantuu kauden mittaan, ja sarjapisteitä kertyy riittävästi.

En nyt jaksa sen enempää spekuloida, mutta tässä tylyä tilastofaktaa, jonka perusteella voisi melkein sanoa tosiaan että Wildin tämän kauden menestys on sosialistinen illuusio, Neuvostoliiton tapaan.

Nyt kun historiatilastoja olet tutkinut, niin luettele vielä ne joukkueet, jotka ovat päästäneet 185 kaudessa ja jääneet pudotuspelien ulkopuolelle? Itselleni ei tule yhtäkään joukkuetta mieleen. Joten siinä sitten sitä tylyä tilastofaktaa myöskin. Jos siis olettamuksena on, että Wild tekee jatkossakin yhtä vähän maaleja kuin tähän asti, niin kai on syytä olettaa myös, että se päästää yhtä vähän maaleja jatkossakin? Näin ollen Minnesotalla ei ole mitään hätää pleijaripaikan suhteen. Siis siis näillä hauskoilla tilastoilla asiaa haluaa perustella.
 

Haukijärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tällä hetkellä Wild on 192,5 maalin vauhdissa. Melko harvoin mikään joukkue jää alle 200 maalin runkosarjassa, tavallisesti kaikki tekevät yli 200. Yhtä alhaisella maalimäärällä pudotuspeleihin on päästy vain yhden kerran siitä lähtien kun liigassa on pelattu yhtä paljon pelejä kuin nykyään. Että ei lupaa oikein hyvää.

Tällä hetkellä Wild on 103 pisteen vauhdissa. Yhtä alhaisella pistemäärällä ei ole koskaan jääty pudostuspelien ulkopuolelle. Että lupaa ihan hyvää.

Mutta mitä saatanan väliä sillä maalimäärällä on, kun joukkue suunnilleen johtaa liigaa?

Nimenomaan
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Mitä nyt olen ohimennen lueskellut, niin eikös "tilastonikkarit" rapakon takana ole olleet enemmänkin huolissaan "underlying numbereista" Wildin kohdalla kuin suoraan esimerkiksi maalimäärästä. Eli näin ulkomuistista ainakin pari viikkoa sitten Wildin "shot differential" oli peliä kohden -5.0, kun työsulun jälkeen huonoin lukema millä on menty pudotuspeleihin on -4.5. Tuo siis esimerkkinä. Ja tilastothan ovat vain tilastoja, mutta ideana siis se, että tuolla pelillä (tai sillä mitä se oli tuon artikkelin kirjoitusvaiheessa) oli epärealistista odottaa kovin korkeaa sijoitusta runkosarjassa. Mutta pelitapahan toki kehittyy koko ajan ja Wild on jo saattanut muutoksia tehdäkin.
Amerikkalaisethan rakastavat kaikennäköisiä tilastoja ja kyllä niistä näyttää löytyvän sellaisia "tunnuslukuja", jotka kertovat aika hyvin joukkueen tai sen pelitavan hyvyydestä pitkällä tähtäimellä. Luonnollisesti kauden lopussa merkitsee vain se paljonko on pisteitä kertynyt, mutta mikäli kiinnostusta riittää niin on ihan mielenkiintoista tarkkailla vähän mitä niiden pisteiden taustalta löytyy. Tosin ehkä se lisää turhaa pessimismiä... ainakin omalla kohdallani tuntuu olevan niin vaikka Oilers tällä kaudella on tilastojen valossa hieman paremmassa tilanteessa kuin vuosi sitten... ei kuitenkaan niin hyvässä kuin mitä tämän hetken pistesaldo näyttää.
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Kommenttina aiempiin tilastoihin Wildin shot differentialista täytyy todeta, että näin lienee ollut kautta seurahistorian. Wild vaan häviää hyvin usein laukauksissa. Tähän kauteen asti on enemmänkin sisäisesti tähdätty päästettyjen maalien vähäiseen määrään kuin niiden tekemiseen. Kalusto ja siitä johtuen pelitapa ei ole yksinkertaisesti vain maalintekoon riittänyt. Positiivista muutosta on mielestäni Yeon aikana tapahtunut, kun laukomista on korostettu joka tilanteessa. Maaleja tehdään laajalla rintamalla juuri siksi, että jokainen rupuinenkin hyökkäys päättyy laukaukseen. Laukausten määrän lisääminen ja aggressiviinen karvaus ovat mielestäni ne tekijät, miksi ollaankin konferenssin kärkisijoilla pohjamudan sijaan.

Ja älkää nyt trollit ja peikot tarttuko tuohon, että kuvittelen Wildin tekevän hurjasti enemmän maaleja. En katsonut edes tilastoja. Sanotaan nyt näin, että kuulin herra Per Stuntumalta että ollaan ainakin tehty Woittoihin tarvittava määrä oikeissa paikoissa.

Prosser lähti siis Houstoniin Falkin jäädessä healthy (?) scratchiksi. Reippaasti toimittu ja oikein tehty Yeolta. Mulla on vähän sellanen fiilis, että "ennen vanhaan" oltaisiin vastaavassa tilanteessa jatkettu kunnes todellinen floppi tapahtuu ja moodsit laskee. Nyt hyvin suorittaneet kaverit pääsivät tauolle, ennen kuin mitään suurempaa itsetunnon romahtamista tapahtui, tai olisiko tapahtunutkaan... Kummallakin, Falkilla ja Prosserilla, kuitenkin ote hiukan lipsui parissa viime pelissä. Parhaat miehet kentällä, se on tärkeintä.

Itse en tätäkään peliä nähnyt, eli arvailuja ja kysymyksiä alla:
Lundin sai Russolta kiitokset varmasta pelistä, ilmeisesti Zanonkin pelasi perusvarmaa. Kummatkin blokkasivat 5 kutia. Kommentteja etenkin Lundinista pelin nähneiltä?

Jännittävää nähdä jatkaako Clutter ykkösessä Koivun ja Herra Huun kanssa. Mielenkiintoista myös nähdä mitä tapahtuu, jos ja kun Latendresse palaa kentille lähiaikoina. Kuka lähtee kolmoseen, jos Calin ja Mikon kemiat kohtaa pelistä toiseen?

Heatley pelannut taas peruspaskaa, kaksi vetoa, hitaudesta ja löysäilystä johtunut kampitusjäähy ja Stamkosin maaliin johtanut kiekonmenetys. Ilmeisesti juuri sitä, mitä häneltä voi illasta toiseen odottaa?

Gillies siirtyi sivuun ja McIntyre sai alleen uransa ensimmäisen NHL-ottelun. Mikäs tämä McIntyre on sitten miehiään? Onhan Gilliesin otteet viime peleissä olleet huomattavasti rauhallisempia, mutta ei hän mitään virheitäkään ole mielestäni tehnyt. Olisiko vain vähän puhti lopussa tai halut hukassa? Olisin Gilliesin mielelläni nähnyt kokoonpanossa.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Lundin sai Russolta kiitokset varmasta pelistä, ilmeisesti Zanonkin pelasi perusvarmaa. Kummatkin blokkasivat 5 kutia. Kommentteja etenkin Lundinista pelin nähneiltä?

-------------------------

Gillies siirtyi sivuun ja McIntyre sai alleen uransa ensimmäisen NHL-ottelun. Mikäs tämä McIntyre on sitten miehiään?

Lundin pelasi pääasiassa idioottivarmaa peliä, mutta antoi Brodziakin läpiajoon loistavan syötön. Hyvä tuosta tulee, kiekkovarmempi kuin Stoner tai Falk ja nopeampi kuin vaikka Prosser. Vähän aikaa ja otteet varmasti paranevat vielä tuosta.

McIntyre on nopeampi ja sähäkämpi versio Petersistä. Wellman-Peters-Staubitz pelasi ihan hyvän matsin eilen, ei isompia ongelmia omissa ja pari kertaa hyökkäyspäässäkin oli siinä liipasimella että jotain olisi voinut syntyä.


*************

Tuosta Wildin puolustusvoittoisesta pelityylistä taas, eilen vedettiin osa ajasta kahden, jopa kolmen miehen todella agressiivisella karvauksella. Silmä lepäsi kun siellä oli vuorotellen Bergeron ja Brewer paska lahkeessa kiekon kanssa kun ukkoa tulee oikealta ja vasemmalta niskaan.
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Olipas taas astetta hauskempaa seurata kun oma joukkue voittaa. Flames-pelistä nähtiinkin kohtuu iso harppaus parempaan ja onnistujia voi tällä kertaa nimetä moninkertaisen määrän epäonnistujiin nähden. Joitain hajanaisia mietteitä, joista osa onkin täällä jo mainittu:

Zanonilta vahva paluu pitkän tauon jälkeen. Aloitti heti tuttuun tyyliin blokatessaan Stamkosin laukauksen ensimmäisessä vaihdossa ja pelasi ehkä kauden parhaan pelinsä. Taklauksia, blokkeja, vähän virheitä = kaunista Zanonia. Zanonin parina pelanneesta Stonerista ei voi sanoa aivan samaa, mielestäni pelin huonoin Wild-pakki. Teki eniten virheitä ja koki jälleen synkän vaihdon, jonka aikana päästi kaksi kertaa Bolts-pelaajan nokittain Bäckströmin kanssa. Toisaalta pitkä vaihto takana.

Lundin oli myös yllättävän hyvä siihen nähden, että mies debytoi vasta nyt. Teki pienen viikonloppustintin toki Houstoniin, mutta ajattelin miehen olevan silti melko kovassa ruosteessa. Kuten Saikka sanoikin, niin todella varman oloista peliä, piti vastustajan hyökkääjät tehokkaasti poissa parhailta malipaikoilta ja plussana hieno avaus Brodziakin läpiajoon. Schultz-Lundin oli mielestäni Wildin paras pari ja tätä paria tulikin Lundinin sopimuksen yhteydessä toivottua. Turvallisin mielin sai seurata peliä herrojen ollesssa kentällä. Pakeista vielä Scandella ansaitsee maininnan hyvästä pelistään.

Hyökkääjistä moni pelasi hyvän pelin, mutta kaksi nousi ylitse muiden eli Koivu ja Bouchard. Mikko voitti selvästi suurimman osan kaksinkamppailuistaan, järjesteli hyviä paikkoja ja oli yllättävänkin sähäkästi haastamassa kiekollisena. PMB haisteli pomppu- ja irtokiekkoja todella hyvin, laukoi hienon maalin (saisi käyttää laukaustaan enemmän) ja kahvitti Hedmania oikein urakalla. Oli aina siellä missä tapahtui ja Cullenin kentän voisikin nimetä Wildin kokonaissuoritukseltaan parhaaksi kentäksi.

Muita hyvin onnistuneita olivat ainakin Clutterbuck, Cullen, Brodziak. Brodziakilla oli kolme loistopaikkaa, mutta ei noilla käsillä... No ei, olihan siinä epäonneakin aika lailla, hyvä peli mieheltä joka tapauksessa. McIntyrestä jäi varovaisen positiivinen kuva. Ei aristele turhaan vaan hakee taklauksia ja ajaa maalille. Nopea luistelija kaiken lisäksi, joten tiedä vaikka Noreausta saatiinkiin se diilin tuleva NHL-pelaaja. Heatleyltä jäin taas odottamaan enemmän. Ainakin Dany saisi vähentää noita kiekonmenetyksiään. Ja toisekseen, kokeilisin Heatleytä ylivoimalla viivamiehenä. Tästä jo ennen kauden alkuakin mainitsin, mutta maristaan nyt uudelleen. Heatley tekee (tai teki) todella paljon maaleja juurikin maalin edestä, mutta silti olisi todella houkuttelevaa nähdä tuon tason lämäri siniviivalta.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
Pitkän rankkarikisan jälkeen Brodz ratkaisi. Ykköspaikka otettu taas haltuun, Koivun pisteputki sen kun venyy ja jopa Heatleyn peli näytti saavan elon merkkejä, ei vaan uppoa! (Vaikka rankkareissa tosin taisi yksi sinne Bulinin taakse livahtaa)

Tästä on enivei hyvä jatkaa.
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Hieno voitto 2-0 tappioasemasta. Matsi oli todella tasainen, vaikka Wildilla olikin parhaat paikat viedä ottelu jo varsinaisella peliajalla. Harmittavinta olivat sekä Clutterin että Powen loukkaantumiset, toivottavasti ei mitään vakavampaa, Clutter saattoi levätä vain pelin loppuun. Clutter loukkaantui, kun Whitney työnsi hiukan likaisen näköisesti polvensa täydessä vauhdissa karvaamaan tulleen Calin eteen. Näytti pamahtavan onneksi polven yläpuolelle, eli polvivamman sijaan saattoi tulla vain puujalka.

Powen loukkaantuminen tapahtui toisen erän lopulla, kun Belanger taklasi hänet Oilersin vaihtoaition avoimeen luukkuun. Todella pelottavan näköinen äkkipysähdys, mutta pääsi vaihtoaitioon jotenkuten omin avuin.

Vaihteeksi aivan törkeän hyvä peli Brodziakilta. Tasoitusmaalin lisäksi kaveri pisti ratkaisevan rankkarin sisään. Huomiona myös Koivun rankkari, joka ei tullut rystyltä yläkulmaan. Kapteeni on siis kehittänyt hieman muutakin ratkaisua ja näytti toimivan!

Toivotaan ettei kolhut olleet pahempia ja saadaan kummatkin kentälle möyhimään Devilssiä vastaan.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Tuli katseltua hetken tuossa aamutuomaan uusintana, niin kyllähän viimeisellä kymmenminuuttisella Minnesotaa vietiin mennen tullen. Tuli siinä vaiheessa ajatus, että mitenköhä Minnesota on tolla pelillä noin korkealla, kun roiskii jo tuossa vaiheessa kiekkoa. Luistelunopeus oli kyllä Edmontonilla valovuoden edellä Minnesotaa.

Jatkoajallakaan ei paljoo ihmeitä näyttänyt Wild ylivoimalla. Poikittaissyötöt olivat liian hitaita, jolloin Khabi pääsi niihin aika helposti eteen.

Propsit silti Koivulle, vei aloitukset miten tahtoi, teki varmaan eniten joukkueen eteen ja iski rankkareista.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Tuli katseltua hetken tuossa aamutuomaan uusintana, niin kyllähän viimeisellä kymmenminuuttisella Minnesotaa vietiin mennen tullen. Tuli siinä vaiheessa ajatus, että mitenköhä Minnesota on tolla pelillä noin korkealla, kun roiskii jo tuossa vaiheessa kiekkoa. Luistelunopeus oli kyllä Edmontonilla valovuoden edellä Minnesotaa.

Vaikutusta oli jonkin verran tuolla faktalla että Clutterbuck ei pelannut oikeastaan kahta viimeistä erää, eikä Powen loukkaantuminen tuohon päälle juurikaan auttanut tilannetta.

Ihan viihdyttävä jääkiekko-ottelu kaikenkaikkiaan, tasainen matsi jos katsoo puhtaasti maalintekopaikkoja.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Tuli katseltua hetken tuossa aamutuomaan uusintana, niin kyllähän viimeisellä kymmenminuuttisella Minnesotaa vietiin mennen tullen. Tuli siinä vaiheessa ajatus, että mitenköhä Minnesota on tolla pelillä noin korkealla, kun roiskii jo tuossa vaiheessa kiekkoa.

Vaatinee melkoista kiekkotietämystä/mielikuvitusta että voi 10min perusteella vedellä päätelmät koko kaudesta. Kun ottaa vielä nuo Saikan mainitsemat vähintäänkin oleelliset pointit huomioon.

Ei siinä, hienosti roiskittiin ittemme tasoihin parin maalin takaa ja pilkuilla ratkesi että two points goes to Minnesota. Nikke torjui ne mitkä valtaosa c-junioreistakin, mutta viimeistely oli rautaista, jälleen.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
4-2 voitto Paholaisista. Bäcksillä Russon mukaan alavartalovamma, toivottavasti ei ole pitkään sivussa. Hackett kutsuttaneen ylös.
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Brodziak on selvästi pelaamassa itseään Sotšin koneeseen. Crosby lienee tavoittamattomissa, mutta kakkossenan paikka ei ole mitenkään utopiaa. Pystynee pelaamaan myös puolustajana loukkaantumisten sattuessa.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
Siirrän vähän otteluseurantaketjuun kehkeytynyttä Wild-keskustelua tänne:

Scandella blokkasi yhdessä välissä kiekon ja taisi vain puujalan saada. Pelasi matsin loppuun.
 

SHOW

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Scandella blokkasi yhdessä välissä kiekon ja taisi vain puujalan saada. Pelasi matsin loppuun.

Scandella tosiaan blokkasi toisessa erässä laukauksen ja lähti vaihtoon aika tuskaisen näköisenä. Pystyi kuitenkin pelaamaan ottelun loppuun ja sai kiitoksena vielä viimeisellä minuutilla kiekon samaan kohtaan. Toivottavasti ei käyny pahemmin.

Minnesota aloitti pelin taas vaisusti, Ducksit dominoikin peliä ekat 10 minuuttia ja sai täysin ansaitun 2-0 johdon. Tämän jälkeen rupesi vieras joukkueen luistin liikkumaan ja toinen puolisko ekasta erästä mentiikin toisessa päädyssä. Hienosti kyllä taas Wild nousi tappioasemasta voittoon Ducksien kovasta loppukiristä huolimatta, vaikkakin Koivu sai luvattoman helposti jäähyn ottelun lopussa.

Harding pelasi jälleen mahtavan ottelun ja kaveri huokuu itsevarmuutta. Puolustukselta tasaisen varmaa työskentelyä jälleen. Kyllä on Wildien kakkoskenttä kovassa iskussa koostumuksessa PMB-Cullen-Wellman. Casey sopii tuohon kenttään kuin nyrkki silmään. Kolmonenkin pelasi hienosti ja palkinnoksi tuli ottelun voittomaali, Clutteri kaunisteli lukemat vielä 5-3 alivoimalla ja vankisti samalla johtoaan tehdyissä alivoimamaaleissa. Kaunis voitto!

Nyt sitten kovat vieraspelit edessä..
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
SHOW kertoikin jo hyvin ottelun pääpoinetteja, mutta sellainen pisti vielä silmään Wildin joukkueesta, että on tuo Brodziak vaan hurja jätkä. Melkein joka kerta kun saa kiekon haltuunsa niin aiheuttaa päänvaivaa vastustajalle. Tänään oli hyvänä esimerkkinä se yksi vaihto toisessa erässä, jossa pääsi laukomaan muistaakseni kahdesti ja tarjoili vielä yhden loistavan passin. Vaikkei tulosta sillä kertaa tullutkaan niin kaveri osoitti sen, että pystyy jopa ajoittain dominoimaan kiekon kanssa. Tuohon malliin jos jatkaa niin tulee varmasti pelaamaan uransa parhaan kauden.

Ja tosiaan, kakkosketju oli tänään hyvässä vireessä. Mielenkiintoista nähdä miten ketjulotto pyörii kun Late tulee takaisin. Suoraan vaan kolmoseen Brodzin ja Clutterin viereen?
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
Ja tosiaan, kakkosketju oli tänään hyvässä vireessä. Mielenkiintoista nähdä miten ketjulotto pyörii kun Late tulee takaisin. Suoraan vaan kolmoseen Brodzin ja Clutterin viereen?

Tuossa on sekin ongelma, että Johnson on myös pelannut todella hyvin, ja ansaitsee paikkansa kolmosketjussa. Lats taitaa kuitenkin olla vielä aika pitkään saikulla, joten vielä ei tule päänvaivaa siitä. Luultavasti Lats pääsee takaisin ykköseen, jolloin kärkiyhdeksikkö muodostuu jälleen muotoon:

Lats-Koivu-Heater
PMB-Cullen-Seto
Johnson-Brodz-Clutterbuck

Näin ollen Wellman joutuisi takaisin Aerosin riveihin, mikä onkin sääli, koska kaveri on pelannut hyvin. Voihan toki olla, että GMCF onnistuu jonkunlaisen treidin taikomaan.
 

SHOW

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Ja tosiaan, kakkosketju oli tänään hyvässä vireessä. Mielenkiintoista nähdä miten ketjulotto pyörii kun Late tulee takaisin. Suoraan vaan kolmoseen Brodzin ja Clutterin viereen?

Joo itse mietin kanssa samaa, että minne Late sitten istutetaan. Jos kakkonen jatkaa samoja otteita niin sitä ei kannata rikkoa. Late taas pelasi hyvin Mikon ja Danyn kanssa kun taas Seto ei ihan samaan ole pystynyt. Oisko se sittenkin Seto kolmoseen ja Johnson neloseen? Kuitenkin Johnsonkin pelannu hienosti ja tehny tärkeitä maaleja. Kyllä itse melkein menisin näillä:

Heater - Koivu - Late
PMB - Cullen - Wellman
Clutter - Brozniak - Seto
Johnson - Powe - Gillies

Olettaen tietenkin, että kakkosen meno jatkuu samanlaisena kuin parissa viime ottelussa mihin kyllä vakaasti uskon. Wellman on hieno pelaaja ja samantapaisia ei paljon Wildien rosterissa ole.

Ja niinkuin jabbbe jo sanoikin, on se Brozniak kova! Jätkä painaa duunia ihan hulluna ja pelaa coach Yeon pelikirjaa täydellisesti. Pelaa ehdottomasti parasta kautta ja pisteitäkin on ihan mukavasti.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Heater - Koivu - Late
PMB - Cullen - Wellman
Clutter - Brozniak - Seto
Johnson - Powe - Gillies

Joo itsekin pähkäilin tällaista kuviota. Eipä olisi ennen kautta uskonut että näinkin positiivinen ongelma tulee hyökkääjien kanssa! Ja se mikä tässä on mielenkiintoisinta niin Captainilla tuntuu nyt olevan monta loistavaa vaihtoehtoa rinnalleen. Ei paljoa enää tule Miettisiä ikävä kun tuonne on nyt heittää Heater ja Seto, sekä myös hyvin ykkösessä esiintyneet Clutter ja Late.

Ja tuo kolmonen Clutter-Brodz-Seto voisi olla kyllä piinkova yhdistelmä. Taitoa löytyy aivan helvetisti Brodziak-Setoguchi -akselilta ja Clutterbuck siihen vielä häärimään niin ei ole vastustajan viisikolla kivaa jos homma lähtee rullaamaan.

Yksi jo "paikkansa" Top9ssä lunastanut äijä kuitenkin joudutaan neloseen pudottamaan ja kyllä se on joko Wellman tai Johnson. Ja näistä kahdesta itsekin kallistun Johnsoniin ennemmin.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Wellman pelaa joko top 6:ssa tai Houstonissa. Nelosketjussa hänestä ei ole hyötyä.

Näinhän sen pitäis ollakin.. tai no itse oon sitä mieltä että top9ssä kunhan ympärillä on pelaajia jotka kykenee myös kiekolliseen peliin ja niitähän Wildissa on tällä hetkellä heittää kolmeen ketjuun vallan mainiosti.
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Hieno voitto varhaisesta 2-0 tappioasemasta huolimatta! Joukkueesta jälleen kerran huokui fiilis, että voitetaan tämä ihan kuin mikä tahansa peli. Viimeiset 18 peliä menneet 5 voittoa, 2 häviötä, 5 voittoa, 2 häviötä. Nyt 4 voittoa. Edellämainittu kaava pääsee koetukselle, kun vierailu Kaliforniassa saa jatkoa Shark Tankissa. Paha paikka pelata, mutta toivotaan että pojat ottaa kovan päänahan Sharksista.

Osoitus siitä, että hyökkäys pelittää laajalla rintamalla. Joukkueen maalikuninkaan tittelin jakaa 5 pelaajaa!
Heatley, Cullen, Clutterbuck, Brodziak ja Setoguchi, kaikki tehneet 8 häkkiä. Jonkun sortin ennätys varmaan tämäkin... Seuraavana sitten neljä neljän maalin miestä.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Tuli katottua peli, kun valvoin. Harding sai oman pelaajan (olisiko ollut Schultz) kyynärpäästä päähänsä pelin alussa tilanteen ollessa 0-1. Joten Josh-poika koppiin ja Hackett pelaamaan ensimmäistä peliään maalille.

Hackettin Matti pelasi tautisen kovan pelin, eikä päästänyt maaliakaan. Ei sätkynyt tuurilla kiekkojen tielle vaan otti kunnon torjuntoja. Hienosti lähti pojalla isot pelit käyntiin. Wild taisteli ja puolusti niinkuin eläin kun Sharks tuli päälle. Koivu teki kenttäpelaajista sankariteot ja hoiti pisteet kotiin - mitenkään PMB:n vetoa väheksymättä.

Draamaa oli ja vääntämistä, mahdollisesti paras NHL-peli mitä tällä kaudella olen nähnyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös