Minnesota Wild 2011-2012

  • 373 860
  • 967

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Veljekset Rask

Pahoittelut ketjuun täysin kuulumattomasta viestistä, muuta minusta on hivenen outoa, että Sami Vatasta ei listalta löydy, vaikka on kuitenkin pelannut SM-Liiga-tasollakin (+ A-maajoukkue & näytöt nuorten maaotteluissa) reilusti pidempään kuin esimerkiksi Armia. Voi toki olla että kirjoittaja ei ole Vatasen nähnyt pelaavan, mutta keskusteluissa scouttien kanssa luulisi nimen putkahtaneen esiin. Onko sitten Vatasen koko nähty rajoittavana tekijänä ja vastaavasti Armian koko tärkeänä vai mitenköhän tuo on funtsittu?
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Harjoituspelit jatkuvat ensi yönä Bluesia vastaan. Russo päivitti sopivasta ottelun kokoonpanoa, joten kerrataan ne myös täällä. Edelleen Wildin mukana olevista Cullen, Spurgeon, Staubitz ja Prosser, Bagnall, Almond, Kassian ja Lundin eivät pelaa. Staubitz huilaa taklauksensa seurauksena ja Prosser on healthy scratch. Kolme harjoituspeliä jäljellä (torstaina ja perjantaina ovat sitten loput), joten nyt tietyillä pelaajilla on viimeisiä hetkiä näyttää kykyjään. Wellmanin preseason jäi hieman tyngäksi loukkaantumisen takia, joten luulisi että luvassa on kaikkensa likoon laittava #17. Bagnallin ja Almondin kohtalo on luultavasti Aeros saman tien kun kuntoutuvat loukkaantumisistaan. Molemmilta odotin vahvaa suorittamista, mutta loukkaantumiset sotkivat näitä suunnitelmia turhan paljon. Puolustukseen jäisi näistä epävarmoista siinä tapauksessa Scandella, Falk ja Prosser, joista vähintään yksi lähetetään AHL:n puolelle. Yeo ainakin oli kovin tyytyväinen Scandellaan, joten ehkä tässä hieman pedataan tuota vaihtoehtoa. Lundinin loukkaantumisen vakavuudesta en nyt äkkiseltään muista enkä laiskuuttani jaksa tarkistaa, mutta tuokin tukisi sitä että kauteen lähdetään kahdeksalla pakilla sen ohella että Spurgeonillakin on pientä vammaa. Vakihyökkääjistä kun kukaan ei ole loukkaantuneena.

Bulmerin pääsy toiselle viikolle oli kyllä pieni ihme. Poika pelasi kyllä mallikkaasti, mutta kuten tuossa aiemmin kirjoitin niin lisävuosi junnuliigassa dominoivammassa roolissa tuskin tekisi ainakaan pahaa. Katsotaan nyt miten nämä loput harjoituspelit Bulmer-Wellman-akselilta menevät. Tosin mä en aio kahta seuraavaa peliä mistään seurata, enkä edes tiedä löytyykö streameja, mutta jos tuon viimeisen harkkapelin perjantaina jaksaisi väijyä. Ehkä Bulmer ja Wellman (ehkä jopa Gillies) vuorottelevat pelaavassa kokoonpanossa Staubitzin poissaollessa ja sitten joko Bulmer lähtee takaisin junnuihin tai Wellman Aerosiin. Tuolla tapaa Bulmerin sopimuskaan ei lähtisin vielä käyntiin. Mutta turha tuossakaan mennä asioiden edelle.

Russon näppäimistöltä:
Wild spent a lot of the morning skate working on the 5-on-3. One interesting note on the 5-on-3. Mikko Koivu played the point and that's something Mike Yeo hopes to test out in the next three games.

Nythän siellä on hyvää aikaa yrittää kaikenlaista, tiedä vaikka heittäisivät vielä Nystromin siihen half wallille heittämään lättyä. Ei siinä, on vaan pieniä vaikeuksia kuvitella Koivua viivalla, joten tää pitää kyllä nähdä omin silmin perjantaina.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Ensi yön kokoonpano:

Setoguchi-Koivu-Heatley
Latendresse-Wellman-Bouchard
Powe-Brodziak-Clutterbuck
Gillies-Nystrom-Bulmer

Stoner-Spurgeon

Zanon-Zidlicky

Schultz-Scandella

Bäckström
Harding

Otteluhan streamataan Wild.comissa jos muita halukkaita kuin minä jaksaa valvoa ja katsella tuota. Myös viimeinen kotiharkkamatsi streamataan Wild.comissa.
Todella isolla mielenkiinnolla katselen tuon 1.kentän pelaamista ja toivottavasti tässäkin ottelussa verkko heiluisi. Wellman, Latendresse, Powe, Gillies ja Bulmer myös omassa erikoistarkkailussa.
Saa nähdä jaksanko jonkinlaista kommentointia ottelusta laatia myöhemmin.
 

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pahoittelut ketjuun täysin kuulumattomasta viestistä, muuta minusta on hivenen outoa, että Sami Vatasta ei listalta löydy

Sami on pelannut viimeaikoina todella alakanttiin. Ei välttämättä vaikuttanut tuohon listaan. Vähän pelottaa, että ei ole ihan hypetyksen arvoinen ja jää junnaamaan eurooppaan (sry offtopic)

Wildin ykköskenttä näyttää erittäin lupaavalta
 
Viimeksi muokattu:

Gretzky99

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL:n suomalaiset
MIN claims Nick Johnson from PIT on waivers

Yeo päätti sitten hankkia lisää syvyyttä hyökkäyspäähän. Varmasti tuttu kaveri Pittsburgin ajoilta.

Viime kaudella AHL:ssa 48 pelissä 20+19 ja ylhäällä 4 pelissä 1+2

Houstonissa mies luultavasti kauden aloittaa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Houstonissa mies luultavasti kauden aloittaa.

Minnesotan pitää laittaa Johnson takaisin waivereihin, jos yrittävät saada tämän lähetettyä farmiin, ja tuossa tapauksessa Pittsburghilla on ensisijainen oikeus poimia Johnson takaisin, ja Pittsburgh voisi tämän jälkeen sitten lähettää Johnsonin farmiin ilman waivereita.

Eli eiköhän Minnesota hankkinut Johnsonin ihan NHL:n puolelle vahvistukseksi, kun farmiin eivät sitä todennäköisesti pysty lähettämään. Pittsburgh kun ottaisi mielellään Johnsonin takaisin.
 

Gretzky99

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL:n suomalaiset
Minnesotan pitää laittaa Johnson takaisin waivereihin, jos yrittävät saada tämän lähetettyä farmiin, ja tuossa tapauksessa Pittsburghilla on ensisijainen oikeus poimia Johnson takaisin, ja Pittsburgh voisi tämän jälkeen sitten lähettää Johnsonin farmiin ilman waivereita.

Eli eiköhän Minnesota hankkinut Johnsonin ihan NHL:n puolelle vahvistukseksi, kun farmiin eivät sitä todennäköisesti pysty lähettämään. Pittsburgh kun ottaisi mielellään Johnsonin takaisin.

Joo niin onkin. Kiitokset korjauksesta :)
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ei Johnsonia varmastikaan heti ainakaan Houstoniin lähdetä, Fletcher sekä Yeo tietävät pelaajan hyvin ja ovat tietoisia mahdollisesta upsidesta minkä mies omaa. Lopuissa harjoitusotteluissa mies saanee reilun paikan näyttää osaamistaan, ja jos Johnson nyt pärjää edes auttavasti jengin mukana, saanee tämä myös otteluja kauden alusta.

Valitettavasti tämä tietänee Wellmanin lähtöä Houstoniin, mutta kaksisuuntaisella sopimuksella on hyvä seilata Minneapolisin ja Houstonin väliä loukkaantumisten sattuessa. Eiköhän Casey tuolta sen ~20 ottelua vyölleen kuitenkin saa Wildin paidassa, en millään jaksa uskoa etteikö joku vakiojätkistä ottaisi isompaakin kolhua kauden mittaan.
 

Big Duncan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Houston Aeros
Setoguchi-Koivu-Heatley
Latendresse-Cullen-Bouchard
Powe-Brodziak-Clutterbuck
Gillies-Nystrom-Bulmer
(Johnson, Staubitz)

Zanon-Zidlicky

Schultz-Scandella
Stoner-Spurgeon

Falk

Bäckström
Harding

Jotain tämmöistä lienee avauspelissä. Jännittää jo aikalailla. Lähinnä tuo puolustus ja varsinkin hyökkäysten tukeminen on itselleni suuri kysymysmerkki. Isoja minuutteja treenimatseissa kahminut Scandella saanee varsin isoa roolia ja peliaikaa tulee myös ylivoimalla. Häneen kohdistan odotuksia tasonnostosta. Spurgeon missasi pari viimeistä treenipeliä ja kestänee hetken ennekuin pääsee vauhtiin. Näille nuorille puolustajille on kuitenkin valmennuksen pelitapa ja vaatimustaso tiedossa, mikä varmasti helpottaa.
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Tulipa todellisena yllätyksenä! Mitähän tuossa on taustalla, sillä ei kai Nystrom nyt niin huono ole voinut olla leirillä? Viime kausikaan ei mennyt tilastojen valossa kaksisesti, mutta oli ehdottomasti yksi niistä harvoista pelaajista, jotka antoivat joka pelissä kaikkensa. Palkkakattoon on mielin määrin matkaa ja Nystrom on luonnollisesti yhden suunnan sopimuksella, joten jos miestä ei kukaan poimi (50-50 mielestäni) niin rahallistakaan säästöä ei Leopoldille synny. Sopimusta on toki kaksi vuotta jäljellä 1,4 miljoonan hitillä, mutta en vaan pysty tätä näin äkkiseltään ymmärtämään.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
Russo Ranttailee tällaista ja vähän muutakin:

-A-kirjaimia kantavat tulevalla kaudella Schultz (koko kauden ajan) ja Heatley sekä Cullen (jakavat vuorot siten, että Cullenilla on A rinnuksella kotipeleissä puolen kautta ja Heatleylla vastoin vieraissa. Kauden toinen puolisko sujuu päinvastoin).

-Nystrom selvitti waiverit ja pelaa sunnuntaina Aerosin riveissä.

-Matt Kassian saattaa päästä saikulta pois avaukseen.

-Ketjuiksi veikkailee seuraavaa:

Setoguchi - Koivu (C) - Heatley (A)
Latendresse - Cullen (A) - Bouchard
Clutterbuck - Brodziak - Bulmer
Gillies - Powe - Johnson (Kassian)

Scandella - Schultz (A)
Zanon - Zidlicky
Stoner - Spurgeon

Bäckström
(Harding)


---


Nystromin veiveröinnin taustalla varmaankin Bulmerin osalta hyvin onnistunut pre-season, Powen mätsääminen nelosen sentteriksi ja Johnsonin nappaaminen Pittsburghilta. Toivotaan että Bulmer pystyy jatkamaan hyviä otteitaan, sillä Bulmer-Powe-Clutterbuck voisi tilaisuuden tullen olla sangen viihdyttävä kolmosketjun kauhukolmikko.
 

taksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Indianapolis Colts
Hei teidän heiluvillenne, palaillaanpa tänne takaisin piiiiiiitkän tauon jälkeen. Aikoinaan olin aktiivi täällä, jotkut saattavat muistaa minut niiltä ajoilta. Wild-pataljoona saa nyt siis yhden mokun lisää!

Vihdoinkin se kausi alkoi, tätä oltiin odotettu taas aivan liian pitkään. Pelin katselin tuossa äskettäin ja mikä matsi se olikaan... Wild-kiekko ei ole näyttänyt vuosiin näin upealta!

Kesän hankinnat lunastivat heti kaikki odotukset, Heatley-Setoguchi oli aivan helvetin loistava! Vihdoinkin Wild-hyökkäykseen saatiin maalinsylkijöitä ja Heatley todellakin on pelaaja, josta joukkueen nuoret kaverit saavat varmasti ammennettua vaikutteita.

Scandellan ensimmäinen maali oli kaunokainen, Spurgeonin kanssa tekivät kyllä todella suuuuuren vaikutuksen. Ainakaan ensimmäisen pelin perusteella ei Burnsin tuntunut missään, päinvastoin.

Toki mukana oli myös Jacketsien heikkoutta ja saamattomuutta, mutta silti Wild-miehistö pelasi helvetin hienon matsin! En muista ikänä olleeni näin nirvanassa katsellessani matsia.

Ainoa mitä jäin kaipaamaan matsista oli fyysinen ilme, sitä olisi saanut olla roimasti lisää. Toki Yeon valmennuskonsepti perustuu kiekonhallinnan lisäämiseen kovalla kädellä, mutta esim. Clutterbuck oli melko vaisu ensimmäisessä matsissa.

Tästä on siis makeaa jatkaa, huomenna vastassa Islanders. Peli tulee vielä näin suomalaisittain todella otolliseen aikaan!
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Olihan nuo todella komeat 40 minuuttia uutta Wild-kiekkoa, ja sen jälkeen 20 minuuttia tuttua Bäckströmin uskomattoman vaivattoman näköistä maalivahtityöskentelyä. Vähän jätti tuo viimeinen erä toivomisen varaa, vaikka pääosin omalla alueella puolustus toimikin hyvin. Toivottavasti saataisiin ehjä 60 minuuttia vaikka jo Islandersia vastaan.

Uusittu ykkösketju oli kyllä todella hyvä, Yeo peluutti jätkiä fiksusti ja tarvittaessa mentiin pari kertaa käytännössä tuplavaihtoja hyökkäyspään aloituksien vuoksi. Pakistosta Spurgeon jatkoi siitä mihin jäi viime kaudella, loistavaa yleispelaamista ja Scandellan maaliin näyttävä esityö.

Ykkösketjun sekä nuorten puolustajien lisäksi ottelusta jäi mieleen ehdottomasti aktiivinen ja loistavasti toiminut karvaus. Kaksi erää oli Columbuksella käytännössä koko ajan kiire kiekon kanssa, tämän johdosta Wild olikin tiukasti 40 minuuttia kuskin paikalla. Omalla alueella Wild puolusti myös todella hyvin, keskusta oli hyvin tukossa ja kulmasta käsin ei edes Rick Nash tee kaappeja tässä liigassa.

Luottavaisin mielin eteenpäin, seuraavaksi vastassa Long Islandin rosvoliiga. Odotettavissa viihdyttävä matsi joissa tippuvat kintaat kerran jos toisenkin. Matt Kassian pelannee kauden avausottelunsa.


****************

Muissa uutisissa, Pierre-Marc Bouchard joutuu Shanahanin kuultavaksi tämän sohaistua mailan kanssa Matt Calvertin naaman auki. Tuota tilannetta en millään vain saa tahalliseksi, joten odottaisin pahimmillaankin tästä Bouchardille vain 2,500 dollarin sakkoja. Toisin sanoen, odotan tästä sakkoja, ei Shanahan lämpimikseen pelaajille soittele.

Sakkoja puoltaisi sekin fakta, että Bouchardin 156 jäähyminuutin täyttämä NHL-ura on ollut puhdas. Ainoa tappelukin on muistaakseni Alex Burrowsia vastaan, ja tuokin tapahtuma on rehellisyyden nimissä laskettava vain ja ainoastaan positiiviseksi tekijäksi.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
PMB taukoilee seuraavat kaksi matsia. Mielestäni tarpeeton rangaistus, mutta en jaksa sen takia suuttua. Ehkä olisi ollut mukava nähdä Latsin ja PMB:n saavan koneet pyörimään heti alkuun, mutta kausi on pitkä. Toisen ketjun oikean laitapaikan ottajaksi Russo veikkaa Brett Bulmeria, katsotaan nyt.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Allekirjoittaneen mielestä kohtalaisen käsittämätön kahden ottelun rangaistus, mutta mennään nyt tällä. Kyllähän tuo toki pistää harmittamaan kun puhutaan kuitenkin elintärkeästä kaverista, varsinkin ylivoiman kannalta.

Toisen ketjun oikean laitapaikan ottajaksi Russo veikkaa Brett Bulmeria, katsotaan nyt.

Tässä käynee niin että Cullen ottaa isommin tuota pelintekijän roolia kakkosketjussa. Ensimmäisessä ottelussa Cullen oli enemmän tuollainen perinteinen kahdensuunnan sentteri joka keskittyi tuohon ketjun tasapainottamiseen. Nyt jos/kun tilalle tulee Bulmer, tullee Cullen pitämään ainakin kiekkoa enemmän.

Ei tuo siirto silti ketjun peliä hirveästi tule muuttamaan, vauhdilla ja nopeilla suunnanmuutoksilla tuo kakkosvitja edelleen elää. Ensimmäiseen ylivoimaviisikkoon tuo enemmän vaikuttaa. Olisiko Scandellan paikka ottaa tuo Bouchardin tontti? Brodziak voisi nousta toiseen ylivoimaviisikkoon sentteriksi ja näinollen Cullen pelaisi viivalla. Cullenilta toisaalta löytyy myös kokemusta viivapelaamisesta Zidlickyn kanssa, eli ei tuokaan vaihtoehto ihan mahdoton ole.

Kaikenkaikkiaan aika turhaa spekulointia. Kahden matsin poissaolo nyt ei varsinaisesti vaadi paniikkinappulan raiskaamista.
 

Panosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Minnesota Wild, Kalle Sahlstedt
Tuo 2 pelin panna on kyllä täysin käsittämätön. Tuosta ei saa kyllä millään tahallista ja Bouchardin pelityylin ja historian tietäen ei varmasti ollut tarkoituksena huitoa/vahingoittaa.
Eli normaali vahinko: korkeamaila + verta = 2+2min.
Russokin oli videolta katsellut että Calvert nostaa Bouchardin mailan omaan naamaansa.

"What message is Brendan Shanahan sending with this unwarranted suspension? All perennial Lady Byng candidates should now be on notice that when an opponent high sticks himself in the mouth, he can expect a minimum suspension of 2 regular season NHL games. This result is a shameful farce for the League." (Allan Walsh, PMB:n agentti)

Shanahan antaa nyt kyllä jokaisesta nirhaisusta kovat penaltit.. ehkä se sitten puhdistaa lopulta NHL:sta kaikki sikailut, mutta tuolla logiikalla voi antaa suoraan kuukauden pelikiellon päähänkohdistuneesta taklauksesta. Harmittaa pirusti kun Bouchardin kausi olisi muuten lähtenyt niin upeasti käyntiin ja hän on tärkeä palanen Wildin pelissä.

***

No peli näyttää jokatapauksessa lupaavalta, oikein innolla odotan illan ottelua ja eritoten 1.kentän edesottamuksia. Myös Mike Yeon eleitä on mukava seurailla.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tuo 2 pelin panna on kyllä täysin käsittämätön. Tuosta ei saa kyllä millään tahallista ja Bouchardin pelityylin ja historian tietäen ei varmasti ollut tarkoituksena huitoa/vahingoittaa.
Toisaalta olisi sillä mailalla huitomisen aivan täysin voinut jättää väliinkin. Tyhmä liike kaikin puolin ja sinänsä sen kyllä ymmärrän tätä vasten, että rangaistusta tuli. Mutta onhan tuo rankka veto.
 

Gretzky99

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL:n suomalaiset
Bouchard teki sitten seuraa Staubitzille. Omasta mielestäni rike ei ollut pelikiellon arvoinen, mutta näillä on mentävä eteenpäin. Saa nähdä pitääkö Shanahanin tiukka linja kauden loppuun saakka. Taitaa myös Kassian jättää Islanders-pelin väliin, ainakin tuossa peliennakossa niin arvellaan.

Toinen vaihtoehto ketjuille olisi, että Wellman nostettaisiin kakkoseen PMB tilalle. Tai sitten Peters nelosen sentteriksi Powen noustessa kolmosen laitaan. No joka tapauksessa jännittävä peli tulossa. T.Gillies ei otteluun pukeudu, joten yksi varma hanskaaminen jäi välistä :)
 

taksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Indianapolis Colts
PMB yritti napauttaa hieman hanskoille, samalla hetkellä Calvert päätti nostaa mailaa ja se osuikin naamaan. Sattumanvarainen tilanne. Shanahanin ainoa argumentti olikin se, että huitova pelaaja on aina vastuussa mailastaan. Mutta tokkopa miehen puuttuminen kahdesta matsista nyt hyvää kauden alkua kaataa.

Odotan tämän illan peliltä parempaa fyysistä ilmettä kuin ensimmäisessä pelissä. Kovia niittejä, pientä hanskausta ja taistelua viimeiseen asti jokaisesta kiekosta.

Richardsin näkeminen Blue Jacketsien vaihtoaitiossa maansa myyneenä oli muuten herkullista. Toddille isot kiitokset kaikesta!
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic

Siis mitä ihmettä? Nyt vasta huomasin tämän listan ja kyllä mä vähän mietin, että uutta Gretzkyä näemmä porukat odottaa Granlundista NHL:ssä. Granlund kovempi ja odotusarvoltaan parempi kuin tämän kesän ykkösoveralli Nugent-Hopkins, Johansen, Schenn, Couturier? Erittäin mielenkiintoista ja yllättävää. Kovat on pojalla paineet, vaikkei mitään suostu myöntämään, mutta onhan se pettymys, jos ei Granlund sitten onnistukaan kaivatulla tavalla (top-kuusi pelaaja), halusi sitä kukaan myöntää tai ei.

Kai tuo linkissä oleva lista on vain tuon kirjoittajan mielipide eli ei siis ole kyse mistään isommasta raadista.

---

Mitä tulee Wildiin, niin hienoa, että uudet hankinnat San Josesta onnistuivat heti ensimmäisessä runkosarjapelissään. Mikäli joukkue saa nyt hyvän alun uusien kaverien (Heatley ja Setoguchi), Captain Mikon ja Bäckströmin pelatessa unelmapelejä, mahdollisuudet on ihan realistiset pudotuspeleihin. Itseluottamus, tahdon ja uskon loputtomuus voittavat materian pitkässä juoksussa. Näitä Wild tarvitsee. Yeo oli mielenkiintoinen valinta (epäilemättä kunnianhimoinen kaveri ja tietää pienten asioiden tärkeyden) ja Richardsin ulostaminen oli itsestäänselvyys, mitä tulee kaverin näyttöihin. Blue Jackets haukkasi lusikallisen sitä ruskeaa.

Avautui muuten tässä taannoin, että diggaan kyllä Wildin pelipaidoista paljon. Ei se logo niinkään, vaan se kokonaisuus, mikä on pirun tyylikäs.

Vilpittömästi toivon Wildille menestyksekästä kautta, puhuri vaikuttaa antavan myötäistä tuulta. Tämä on Mikko Koivun joukkue!

---

Ensi kaudella tapahtunee sitten Granlundin sisäänajo. Mielenkiintoista nähdä, miten sisäänajo tapahtuu. Näkisin, että viisainta on antaa heti iso näyttöpaikka Mikelle. Peliajastahan pelimiehet elävät. Totuttelua AHL:ssä ei luultavasti tarvita, joten heti kakkosen keskelle ja jos homma ei vielä siinä toimi, niin sitten laituriksi?

---
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
Ensi kaudella tapahtunee sitten Granlundin sisäänajo. Mielenkiintoista nähdä, miten sisäänajo tapahtuu. Näkisin, että viisainta on antaa heti iso näyttöpaikka Mikelle. Peliajastahan pelimiehet elävät. Totuttelua AHL:ssä ei luultavasti tarvita, joten heti kakkosen keskelle ja jos homma ei vielä siinä toimi, niin sitten laituriksi?

Kakkonen onkin hyvä paikka Mikelle, koska Bouchard pystyy myös sentterin paikkaa hoitamaan, vaikka pitääkin enemmän laidalla pelaamisesta. Helppo vaihdella paikkoja tilanteesta riippuen. Uskon kuitenkin, että MG pystyy pelaamaan ehjän kauden sentterinä.

Hockey Prospectuksen lista on aika kyseenalainen, ja käsittääkseni siinä painottuvat vähän eri asiat kuin monissa muissa prospectilistoissa. Aika korkealle Mikael kuitenkin sijoittuu, sanotaanko top viiteen.


Tämänpäiväinen Islanders-matsi tulee priima-aikaan kello kahdeksalta illalla. Toivottavasti löytyisi striimi ihan alusta lähtien, kotiavauksesta missasin ensimmäisestä erästä puolet ja samalla ekan maalin.
 

taksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Indianapolis Colts
Harmi, että siinä nyt sitten kävi näin. Loistava kauden ensimmäinen peli vaihtui limboon jossa pelaaminen alkoi vasta viimeisessä erässä. Ja se ei riittänyt. Propsit Al Montoyalle joka pelasi kyllä helvetin hienon pelin Islandersin maalilla.

Devin Setoguchi, kaveri jota olen aina pitänyt aivan puhtaana maalinsylkijänä Heatleyn tapaan, on näyttänyt että osaa todella rakentaa paikkoja ja pelata kiekkoa muille. Ehdottomasti joukkueen kärkipäätä myös sillä osastolla.

Jared Spurgeon on pelaaja, josta olen alkanut diggailemaan ja paljon. Tuntuu, että melkein jokainen hyökkäys joka lähtee käyntiin miehen toimesta, päättyy vaaralliseen tilanteeseen.

Mutta noin yleisesti peli oli todella vaisua seilaamista ja suuri pettymys. Missään vaiheessa ei tullut sellaisia välähdyksiä, joita ensimmäinen matsi oli täynnä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös