Monenlaista lihaa tulee nautittua.
Peuranlihaan pääsin tutustumaan vasta tuossa hetki sitten jatäytyy sanoa, jotta meni heittämällä lihatilaston kärkeen.
Peura on todellakin ihan kärkipäätä eri lihoista.
Parasta lihaa ovat suuret riistaeläimet (hirvi, peura, villisika, poro jne)
Seuraavassa kategoriassa lammas ja naudanliha
Possunliha häviää edellisille, mutta toki täytyy todeta, että oikein tehty kassler/potka/jne hakkaa naudanjauhelihan 100-0.
Kalaa tai muita mereneläviä on vaikea tälle asteikolle suoraan laittaa, sillä makuja on yhtä monta kuin on eri lajejakin. Kalojen kärjessä lohikalat sekä herkulliset järvikalat kuten ahven tai kuha. Mustekaloista en juuri pidä, koska se on ollut joka kerta mautonta ja kumimaista.
Kanaa syön todella harvoin, koska joskus lapsuudessa sain pahan ruokamyrkytyksen etelän reissulla ja kaikki oksennus maistui monta päivää kanalle. Kai tämäkin olisi sellainen asia, josta pitäisi "oppia pois" ja kanastakin pystyisi nauttimaan.
Muita maistamiani lihoja ovat mm. kenguru, krokotiili (jotka todellakin ovat sitä koiranruokaa), ankka sekä varpuset ja jotkut hyönteiset. Tietysti jossain salamissa on heppaa ja ties mitä, mutta varsinaisesti hevosta sellaisenaan en ole maistanut.
Koiraa tai kissaa en ole maistanut, mutta sinällään ei ole mitään sitä vastaan. Mielummin niitä söisin kuin ottaisin kotiini elävänä.