Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Miltä tuntuu juuri nyt?

Viestiketju osiossa 'HPK' , aloittajana BitterX, 05.05.2019 klo 01.46.

 1. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Ketjun avaus on ehkä kaikkien aikojen paskin, mutta mulla oli tunne, että tämä oli tehtävä jopa sanktion uhalla.

  EN PYSTY PUKEMAAN TÄTÄ SANOIKSI.

  Käytännössä joka helvetin runkosarjamatsin jälkeen syyskuusta asti ollaan kytätty sitä suoran playoffpaikan viivaa hirveessä ressissä. Sitten saavutettiin se paikka tyypillisen sekavien vaiheiden ja epäuskon jälkeen. Sitten vain uskottiin ja toivottiin, että jokainen peli voidaan voittaa. Peli kerrallaan.

  Tähän on tultu. Jumalauta.

  #meidänKERHO
   
  Vuokralainen tykkää tästä.
 2. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Heja heja heja kerho!
   
  Hotsikahella, Läskisalo, Hereworth ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 3. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  KIITOS!
   
  BitterX tykkää tästä.
 4. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Saisinpa joskus tuntea sen, mitä te tunnette. Mieluummin enemmänkin kuin kerran. Kannattjaurani on sentään vielä nuori.
   
  BitterX ja Punamusta tykkäävät tästä.
 5. TheRikza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
  Kiitolliselta, onnelliselta ja hämmentyneeltä.
   
  BitterX tykkää tästä.
 6. Kennedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Noutajat
  Ääni vähän mennyt. Peruslauantai. Oho. Sehän on sunnuntai.
   
  BitterX tykkää tästä.
 7. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onneksi olkoon joukkueelle ja faneille...miehen teon teitte! Peukku pystyyn teille, Tuskin kovinkaan moni oli täältä suunnasta kärppien puolella. Naattikaa.....
   
  BitterX tykkää tästä.
 8. vilperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Kauhajoen Karhubasket
  Miltä tuntuu nyt? Olen vältellyt vastaamasta suoraan tähän kysymykseen ja kirjoittamatta mihinkään miltä nyt tuntuu.

  Syy on siinä etten osaa kuvailla sitä tunnetilaa mitä olen kokenut mestaruuden ratkaisemisen jälkeen. Sanat eivät tunnu riittävän nimittäin.

  Mutta sanotaanko että nyt tuntuu aivan mahtavalta yhä. Jokseenkin pliisusti tosiaan sanottu mutta olo on tosi onnellinen.

  Kiitollinen, onnellinen, hämmentynyt. Ehkä tuossa ne omatkin fiilikset kiteytettynä. Eilen juhlin mestaruutta aina aamuviiteen saakka. Välissä nukuin pari tuntia ja nyt taas juhlin.

  Täällä juhlitaan ilman alkoholia mutta kun ilo ja onni tulee aidosti suoraan sydämestä niin mihin sitä alkoholia tarvitsee?
   
  Schwein, Orange Hockey, Mastokaupunki ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 9. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Ei jumalauta. Mä pelkään vieläkin herääväni kohta. Epätodellinen olo. Miten paljon voikaan yksi laji ja varsinkin yksi seura antaa pienelle ihmiselle. Olen onnellinen.
   
  Rusty44, Orange Hockey, Musta_Kyy ja yksi muu tykkäävät tästä.
 10. Hotsikahella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Bruins
  Musta tuntuu vaan todella hyvältä. Asian tajuaa aaltoillen. Jostain syystä tää tuntuu jopa paremmalta kuin 2006. Onko se sitten siksi, koska joukkueessa on (ainakin tuntuu olevan) enemmän Hämeenlinnaa.

  Kiitos kerho, kiitos kerho, kiitos kerho, kiitos kerho!
   
  Orange Hockey ja BitterX tykkäävät tästä.
 11. Sean Connery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Olo on... tattadaa.. YLPEÄ!!! Olen ylpeä luonnollisesti joukkueesta ja sen toimihenkilöistä, mutta myös koko seurasta ja kaupungista. Torilla tänään olleena oli ihan helvetin lämmin fiilis.. hymyileviä ja nauravia ihmisiä ihan sylilapsista eläkeläisiin. Mitä ihmeellisempää fanitavaraa kiedottu ympärille ja kaikkia yhdisti yhteinen juttu.. Kerho, Hoopeekoo ja oranssikevät! Tiedän, että tänään torilla oli kaupunkilaisia, mitkä eivät edes seuraa jääkiekkoa... ihmisiä oli tuhansia. Taivaalta satoi räntää ja rakeita, mutta jengi oli ihan pähkinöinä ja huusivat pää oranssina, koska niin vaan piti tehdä. PENNANEN OLI KUTSUNUT IHMISET TORILLE!

  Harvassa on ne tilaisuudet tai keinot, mikä saa ihmiset noin liikkeelle ja noin hyvällä tuulella. Kaupunkilaiset olivat siellä sen yhteenkuuluvuuden ja Hämeenlinnalaisuuden takia. Ja tän kaiken sai aikaan yksi joukkue omilla uroteoillaan. Perkele kun on hyvä fiilis...
   
  Läskisalo, Hotsikahella, OPEX ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 12. Ralph Jäsen

  Juuri nyt tuntuu sekä tyhjältä että täydeltä. Takki on tyhjä ja vatsa täynnä.

  Kun Nenonen sen maalinsa teki, oli olo hämmentynyt. Mitä juuri äsken tapahtui, mitä nyt tapahtuu? Herkistyin ja korkkasin likööripullon ja join sen hukauksessa puolilleen. En normaalisti pysty juomaan niin paljon väkevää alkoholia niin nopeasti, mutta nyt ei toiminut pää.

  Nukuin yöllä pari tuntia. Olen katsonut tuon maalin uusintana muutaman kymmenen kertaa ja tunnin videon juhlinnasta sekä livenä että perään uusintana ainakin kolme kertaa kokonaan plus pätkittäin lisää. Katsoin yöllä myös kaikki HPK:n pudotuspelimaalit uusintana ja tein muistiinpanoja. Ja ihmettelin tapahtunutta.

  Juuri nyt ajatus ensi kaudesta on, että ihan sama miten käy, HPK voitti kuitenkin Suomen mestaruuden.

  Myös Jatkoajasta on tullut ähky olo ja tauko tekisi erittäin hyvää, ellei jopa sivuston jättämienn kokonaan. Ihan vielä ei ole ajankohtaista, sillä samaan aikaan myös Avalanche pelaa NHL:ssä parasta kauttaan aikoihin ja pitää seurata se loppuun Jatkoajan parissa. Myös perjantain kick-off kiinnostaa. Hirveästi ei yllätyksiä ole luvassa. Nykyään media julkaisee liian suuren osan sopimuksista etukäteen. Ainoastaan jännittää, että tuleeko joku rightin paluumuuttaja. Vai tuleeko jopa kaksi? Mutta eiköhän sekin asia paljastu ennen perjantaita.

  Mutta toisaalta mulla on täällä reippaan tonnin päässä historiallinen merkkipaalu. Mutta kesäaikaan tuhannen viestin kirjoittaminen on todella hidasta. Ehkä unohdan sen ja pidän jossain vaiheessa pienen kesäloman Jatkoajasta. HPK on Suomen mestari.
   
  Musta_Kyy, mailanmittaaja & Punamusta tykkäävät tästä.
 13. fezr0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Täysin samat fiilikset @Läskisalo kanssa. Edelleen tässä töissä ollessa kelailee lauantaita ja sitä kun Nenonen täräytti kiekon reppuun. Sen kun näki menevän sisään ja paikallaolleena sen huudon torilla koki, on edelleen olo yllättynyt ja kovin "siis mitä helvettiä voitetttiinko me?!"- lauseen sävyttämä. 2006 ikää oli 16 ja tuli oltua tosissaan torilla ihan hippasen maistissa, nyt tuntui kyllä myös hienolta olla vesiselvänä molempina päivinä torilla lasten kanssa. Eivät he varmaan siitä mitään itse saaneet tai sen suuremmin tajunneetkaan (~3,5v + 5,5v) mutta voivatpahan ainakin sanoa että olivat mukana ja isillä on kuvia ja videota tapahtumasta. Jumalauta on tää kyllä upeeta!

  HYVÄ KERHO! Kiitos Kerho!
   
  Läskisalo ja Rusty44 tykkäävät tästä.
 14. lartama24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Jäähonka, HIFK
  Tämä tuntuu isommalta jutulta kuin 13 vuotta sitten. Silloin huusin torilla myös bussin saapuessa, tällä kertaa vain kotoa. Mutta silti tämä tuntuu isommalta voitolta kuin viimeksi.

  Tuntuu ihan saatanan hyvältä!!
   
 15. Rixa88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Mikäs tässä on Mallorcalla ollessa. Ei valittamista :)
   
 16. Jerry100 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihdoin Oranssi
  Jotenkin tuntuu ettei ihan vieläkään ymmärrä tätä

  Oli kyllä liikuttava hetki eilen ku Saksa soitti. Häme. Kaikista maailman paikoista parhain!
   
  Musta_Kyy tykkää tästä.
 17. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Ei tässä kyllä vieläkään osaa rauhottua ja ajatukset käy todella kierroksilla. Varmasti on nukkuminen ensi yönäkin vaikeaa.

  Aika monesti on tullut game seveniä jo uudelleen tiirailtua.

  Keskiviikkona on pääsykokeet ja olis ihan kiva saada kunnolla nukuttua ennen niitä.

  Tänään olin töissä Kerhopaita päällä ja kyllä työpäivä pyöri aikalailla mestaruuden ympärillä.

  On tää jumalauta mukavaa.
   
  vilperi, Läskisalo, Jerry100 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 18. nakke-81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, IPK, KEUPA
  Koko viikko töissä fanipaita ja kultainen lippis!!
   
 19. Anthero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Symp. Jukurit
  Töissä on pitkät ajat hörpitty kahvia oranssista logomukista, nyt on finaalien alusta lähtien roikkunut huivi työpisteellä. Mestaruuden jälkeen hyllyn päälle ilmestyi vielä mestaruuslippis. Kai nuo voisi ensi viikonlopun jälkeen kerätä pois. Mukia lukuunottamatta.

  Ja ai niin. Kakkulähetin tilasin Oulun toimistolle.
   
 20. H P K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Kyllähän tämä nyt edelleen tuntuu tuntuvan. Leino ja Nenonen kun äsken soittelivat suomipopin aamulypsyyn ja siihen perään pätkä maalilaulua niin taas on lähes tippa linssissä. On tämä niin mahtavaa tunnetta edelleen.
   
 21. Edit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Frölunda
  Jaa että miltä tuntuu -no kyllä tuntuu! Ei tätä pysty sanoiksi pukemaan. Koko perhe eli hommassa mukana täysillä; eväät mukaan ja torilla katsottiin peliä oranssiin pukeutuneena. Taivas antoi vähän vettä, mutta ei haitannut fiilistä. Ratkaisumaali kun tuli niin poitsu 8v tärisi holtittomasti penkillä seisten ja sitä tärinää riitti tunti pelin jälkeenkin. Nuorempi poitsu 3v sai joltain fanilta Kerhon lipun torilla. Halauksia ja yläfemmoja tuli tutuilta ja tuntemattomilta.

  Kiitos Kerho! Tästä jäi minun lisäksi isot muistot perheen jälkikasvulle.

  Kaikesta huolimatta olo on tällä hetkellä jotenkin "tyhjä"...kaipuu pelifiiliksiin.
   
  Rusty44 tykkää tästä.
 22. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Tietysti Mestarijoukkueen kannattajana on ollut yhtä hymyä jo muutama päivä, sehän on selvä.

  Nyt jotenkin Kultamitalistien siirtymiset muihin joukkueisiin saa aivot ja tunteet jotenkin täysin sekaisin. Täysin selvä, että mestarijoukkuetta ei pystytä kokonaisuudessa pitämään ja nämä huhut on pyörinyt täällä jo luultavasti viime vuoden puolella, mutta kaikki tapahtuu nyt jotenkin älyttömän nopeasti ja asiat konkretisoitui. Omituisia aikoja eletään nyt emotionaalisesti HPK-fanin puolesta.
   
 23. Hanhi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, AS Roma
  Rotsi on kyllä aika tyhjä, kuluttava ja samalla antoisa kevät takana. Haluisin vaan nähdä sen seuraavan kauden rosterin niin pääsisi jo huilaamaan jääkiekosta.
   
 24. N.I.B Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
  Nyt vasta kun mestaruussauna lämpenee viidettä päivää putkeen, alkaa edes pikkusen hahmottamaan mitä viikonloppuna tapahtui. Nyt vain yrittää muistella sitä hetkeä kun mestaruus ratkesi.
  Ei sitä tunnetta pysty sen enempää selittämään, olit sitten paikan päällä, torilla, baarissa tai kotisohvalla. Ne tietää ketkä tietää.
  Jos saisin päättää minkä hetken eläisin tähän astisessa elämässä uudestaan eläisin sen minuutin kun mestarius ratkesi.
  En nähnyt maalia toisesta päästä hallia. Veto lähti, maalin vieressä ollut Kerhon pelaaja tuulettaa (oliko Innala?) ja kerkesin nähdä kun tuomari näyttää maalia ja se hetki... kädet kattoon ja tunnet kuinka alkaa jätkää sataa niskaan. Se hetki kun mahdottomasta tulee totta. Ei sitä siinä ymmärrä. Et tiedä mitä pitäisi tehdä. Nostat kädet ilmaan, huudat, itket, ja halaat kaikkia vastaan tulevia jotka lentää niskaan yläriveiltä. Joku sanoisi eufforiaa.
  Tämä oli meidän kaikkien mestaruus! Sitä ei kukaan vie meiltä pois ja me ansaitsemme sen.
  Anteeksi oli pakko avautua jossain. Jatkakaa...
   
  Lamppu, BitterX, Ikävänkantaja ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 25. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Vähän tyhjä olo. Olin itse kolmen vuoden projektissa "mukana". Nyt onnellinen, väsähtänyt, hitusen tyhjä, mutta syksystä kuitenkin innostunut olo.

  Mestarijoukkueen pelaajien jatkopolkuja tulee nyt seurattua paljon enemmän. Siinä hengessä kuin Lahti #47:kin torilla sanoi: "Nää jätkät on tuoneet mestaruuden. Niille ei yksikään kannattaja vihellä tai buuaa, pelasi ne jatkossa missä paidassa tahansa!" (aikalaisen muistamana, lyhennettynä sitaattina). Hienoa nähdä ainakin yhdestä kahteen pelaajaa Rinkelinmäellä ensi kaudella Ässistä, HIFK:sta, Tapparasta(?), mistä muualta?
   
  Ikävänkantaja tykkää tästä.