Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Milloin HIFK muuttui miespilluksi?

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Luigi Pavarotti, 30.04.2010 klo 04.42.

 1. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Rakastin aikanaan tappeluita mutta nyt kun on tulleet esille kaikki ne ongelmat mitä tappelijoille on tulleet niin on hyvä että ne on vähentyneet.
   
  tant gredulin, Warrington, N.Vidic ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 2. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Lainaus:
  Kyllä se sama laji on.

  Yksi asia toki erottaa meitä ja vahvasti erottaakin. Muutamat kirjoittajat yllä ovat ansioituneesti tuoneet esille tappeluiden aiheuttamat CTE-tapaukset, jossa tappeluiden aiheuttamat aivovammat aiheuttavat tappelijoille muistikatkoksia, impulsiivisuutta, mielialavaihteluita ja lisäävät riippuvaisuusriskejä. Myös itsetuhoisuus liitetään vahvasti CTE-vammoihin. Sinun ihanteet vievät ihmisiä ennenaikaisesti hautaan, mutta v***uako sinä siitä välität. Pääasia että saat mylviä katsomossa adrenaliinipäissäsi, kun hanskat ja ukkoja putoaa. Empatianpuutteesi ja väkivallanihannointisi ovat osa vahvaa toksista maskuliinisuutta, joka sori nyt vaan, on sekä hieman yksinkertainen että vanhentunut käsite miehisyydestä, tai "rintakarvojen menettämisestä" niin kuin itse asian ymmärsit esittää.

  Kysyessäni sinulta aiemmin mikä sinua vaivaa, ei tarkoituksenani ollut tiedustella sinulta asiaa, vaan auttaa sinua ymmärtämään, että sinua todellakin vaivaa jokin.
   
  Makija tykkää tästä.
 3. Salo70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Raimo Summanen, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Take it easy veli hyvä, mä vaan tykkään lätkätappeluista ja old time hockeysta. Ei ole syytä lähteä henkilökohtaiseen hyökkäykseen, olen vain eri mieltä kuin sinä. Tämä on se ongelma nykyisessä keskustelukulttuurissa (ja miksi some on pilannut nyky-yhteiskunnan ja miksi "internet pitäisi räjäyttää"); jos joku on eri mieltä jostain niin se väärämielipiteinen pitää nöyryyttää ja häpäistä julkisesti ja polkea maanrakoon koska "ETHÄN SÄ VOI OLLA TOTA MIELTÄ".
   
 4. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  @Salo70

  Nyt uhriudut. Käännetäänpä sivu taaksepäin. "Viha ja väkivallan uhka ovat yksi tärkeimmistä jääkiekon "suolista"." Viha? Tärkeää? Sua huolestuttaa nykyaikainen keskustelukulttuuri lieveilmiöineen. Mua huolestuttaa sinunkaltaisesi keskustelijat, joiden mielestä viha on normaalia, jopa tärkeää. Ei viha tai vihaaminen ole mikään mielipide. Ihminen on vastuussa omista sanomisistaan, ja jos mun luonnehdinta sinusta, ihan omien "mielipiteidesi" perusteella nöyryyttää sinua, olen ehkä ollut ainakin osittain oikeassa. Tai sitten en.

  Jääkiekkotappelut ovat vähenemässä, muuttumassa spontaaneiksi ja usein ovat (onneksi) melko nopeasti ohi ilman oikeaa iskujen vaihtoa. Oletko koskaan miettinyt miksi? Miksi sinulta on viety lajista kaipaamasi rintakarvat? Miksi goonit ja enforcerit ovat historiaa? Laitan sulle iltalukemiseksi JAtkoajan artikkelin Derek Boogaardista ja siitä, mitä ihanteesi hänelle lopulta maksoi. Voit artikkelia lukiessasi miettiä tappeluiden tarpeellisuutta viihteenä. Ja hei, mua ei haittaa vaikka päivittäisit samalla mielipidettäsi ihanteistasi. Aikuinen ihminen saa tiedon lisääntyessä muuttaa mielipidettään. Se osoittaa henkistä kasvua myös myöhäisemmällä iällä. Hyvää yötä.

  https://www.jatkoaika.com/artikkeli...us-derek-boogaardin-urasta-ja-elämästä/178832
   
  WPK ja Vpiiroi tykkäävät tästä.
 5. Salo70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Raimo Summanen, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Juu olen lukenut Boogard-kirjan. Ketään enforceria ei olla pakotettu kaukaloon tappelemaan vasten tahtoaan ja tienaamaan miljoonia (parhaassa tapauksessa). Olen kuunnellut Don Cherryn juttuja 30 vuotta ja elänyt IFK:n Westerlund/Summanen kulta-ajat, ehkä siinä syy mielipiteisiini.
  Maple Leafs at Sharks - HNIC Don Cherry - Friendly Players
  Georges Laraque on Don Cherry
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2018 klo 02.56
 6. Salo70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Raimo Summanen, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Schnabel oli/on hieno mies. Muutenkin asiallista tekstiä, thanks.
   
 7. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onneksi maailma on muuttunut ja nykyisin asiat on paremmin kuin ennen (paitsi siltä osin, ettei meillä ole goonia jengissä - vaikka vihaa en kaipaakaan, nyrkkitappelu silloin tällöin vanhojen aikojen malliin olis jees ja edelleen suosikkinumeroni on 27), sillä Pohjois-Amerikan pienimmän ammattilaissarjan LNAH-liigan kaikki ottelut näkyvät suorina (ja tallenteina), geoblokkaamattomina (koska Suomeen oikeuksia ei ole saatu myytyä) ja mikä hienointa, laadukkaalla selostuksella varustettuina!

  Lnah.tv Diffusion en direct des matchs de la lnah de hockey

  Tappeluitakeskimäärin 3,2 per matsi kaudella 2011, kun samaan aikaan NHL:ssä 0,6. Nyt ero on revennyt vielä suuremmaksi, erkaantumista molemmista päistä.

  Ainoa miinus on, että HIFK ei pelaa sarjassa. (Tosin yksi HIFK-kasvatti on pelannut, Samuli Mykkänen)
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2018 klo 17.05
  Salo70 tykkää tästä.
 8. Salo70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Raimo Summanen, Trevor Gillies
  @R.P.M. 12 000
  Kiitos linkistä! Olen kuullut pelkkää hyvää tästä sarjasta mutta en ikinä ole onnistunut näkemään yhtään matsia.