Mille naurat juuri nyt?

  • 13 212 622
  • 50 365

Ralph

Jäsen
Iltalehden sivuilla on opetusvideo, jossa opetetaan, miten Tobleronesta otetaan palat irti.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Katsoin juuri Urheiluruudun Areenasta ja siinä mainittiin, että olisi myös joku Villi Kortti -jakso nähtävissä ennen jalkapallo-ottelua. Sehän ei ole sitten geoblokkauksen takia nähtävissä. Nyt ei jaksa klikata vpn:aa päälle, kun mielummin katsoo peliä venäläisten toimittamasta laittomasta striimistä.

Lopetan nauramisen heti kun tämä sekoilu loppuu. Miksi en saanut katsoa Villi Kortti -nimistä ohjelmaa ennen jalkapallo-ottelua? Nyt jää todennäköisesti koko ohjelma katsomatta, kun huomenna kiinnostaa taas muut pelit ja ohjelmat. Mutta tosiaan, sehän on varmasti kaikille parempi, että en mitenkään näe ohjelmaa ja kaikki hyötyvät.
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lisäksi netti on kuulemma pullollaan videoita, joissa opetetaan kuinka lapsia tehdään. Osa opettajista ei ole kyllä aivan tietoisia kaikista asiaan liittyvistä yksityiskohdista. Melkoisella varmuudella voi sanoa että joillain videoilla näytettävillä metodeilla ei kyllä tenavia tule. En nyt ajanpuutteen vuoksi jaksa linkata aihepiirin opetusvideoihin mutta löytynee kun kirjoittaa googleen vaikka "lasten teko" ja "opetusvideo."
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"Helsingissä tiukka linja: Penkkariautojen julisteiden mahdolliset asiattomuudet tarkastetaan"

Kyllä, muistakaa tarkistaa, että abit ovat juhlapäivänään poliittisesti korrekteja.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ei helvetti, kun ei tule höröttelystä loppua! Kyllä kaljat tarjoaisin, jos Hämptönin yössä kaveri tulisi vastaan. Ei tuosta kyllä enää paremmaksi pistetä.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Sihvosen Petterin Facebook-seinällä on taas huikea keskustelu menossa. Joku elämänkoululainen haastaa Petteriä, mutta ei ihan pärjää. Varmaan selvittyään hävettää.
 

Ralph

Jäsen
"Ilta-Sanomien tietojen mukaan Tuusulassa huhutaan"

Tuo lause pisti naurattamaan. Pitkän ja ankaran työn jälkeen joku toimittaja on saanut tietoonsa, että liikkeellä on huhuja.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Yhtään ei oo Paris SG ylivoimainen Ranskan liigassa. 26 peliä ja 0 tappiota (yle teksti-tv s.692).
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yhtään ei oo Paris SG ylivoimainen Ranskan liigassa. 26 peliä ja 0 tappiota (yle teksti-tv s.692).
Maalisuhde +52 ja sarjakakkonen Monaco karistettu tässä vaiheessa kautta kivan hajuraon eli 24 pisteen päähän.

Alla linkki yhteen tyylinäytteeseen PSG:n näytöksestä. Vajaa minuutti pallonhallintaa ja n. 15 syöttöä putkeen PSG:n jamppojen kesken ja lopuksi pallo maaliin.

Erityismainintana St. Etiennen laitapakin aivan totaalinen kahvillemeno Aurierin harhautukseen ajassa 35 s. Harvoin voi noin pahasti edes mennä kikkaan millään tasolla, hyvä että pakki pysyi enää rajojen sisälläkään sinkoillessaan.

Goal Zlatan IBRAHIMOVIC (90' +2) / AS Saint-Etienne - Paris Saint-Germain (0-2)/ 2015-16 - YouTube

Minä nauran tuolle laitapakin suoritukselle kerta toisensa jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
....
Minä nauran tuolle laitapakin suoritukselle kerta toisensa jälkeen.

Tuossa tuli väistämättä mieleen sellainen, että olen yhtä hyvä pelaaja kuin Slatan, koska olisin myös pistänyt pallon byrsaan tuosta kohtaa. Lisäksi kun Slatanilla on mainetta maalintekijänä, niin itseäni ei vartioitasi varmaankaan samalla tarkkuudella kuin Slatania, joten olisi vielä vapaampi tuossa kohtaa. Toki jos peliä olisi pelattu yli kymmenen minuuttia, olisin jo vaihdossa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Piti jo eilen illalla kirjoittaa..

Kyllä on hienoa, että JIMin legendaarinen Poliisit-sarja jatkui taas. Meno on jotenkin niin ihanan maanläheisen kotoista verrattuna vastaaviin jenkkiohjelmiin. Ihan nyt vaikka eilinen Forssa jakso oli ihan kultaa. Partio oli juuri pysäyttämässä ylinopeutta ajanutta kirjoittaakseen tälle sakon, kun tulikin kiireellisempi tehtävä: joku oli varastanut kaupasta kaljapäkin ja lähtenyt karkuun (eli ns. juoksukaljat). Ja tämä tehtävä todellakin priorisoitiin ylinopeussakon edelle :D tämän jälkeen seuraava tehtävä oli ilmoitus että joku on ryöstetty. Sitten ilmeni, että käytännössä siis joku puliukko oli napannut toisen puliukon kaljakassin ja lähtenyt juomaan niitä. Poliisi onneksi ystävällisesti sitten sai palautettu oikealle, jo valmiiksi täysin seipäässä olevalle, omistajalle ne kaljat joita toinen ei ollut ehtinyt juoda.. tässä vaiheessa nauroin jo niin katketakseni, että vaimo piti varmaan mielenvikaisena..

Viimeisin Vorssan jakso oli vieläkin kovempaa tykitystä. Ei oikein pojille tullut keikkaa niin päättivät lopulta pistää puhallusratsian pystyyn. Saivat oikein pysäytettyä siinä kaksi autoa, yhden traktorin ja yhden prätkän, ja kaikki puhalsi nollat. Seuraavaksi tuli ilmoitus rälläävistä mopoista ja niitä yritettiin kuunnella pimeydessä oikein moneenkin kertaan - turhaan. Tällaisissa merkeissä se ilta/yö taisi jatkua aika pitkään ennen kuin lopulta tuli ne pari pakollista juoppotaksi-keikkaa ja sittenpä olikin vuoro ohi. Aivan huikeita nuo Vorssan jaksot melkein joka kerta!
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Mercedes Boots Robots From the Production Line @BloombergBusiness

Automatisaatioko uhka? Nyt saa robotitkin jo kenkää :) Näen jo sieluni silmin tulevaisuuteen, kun yksityishenkilöt omistaa duunarirobotteja ja vuokraa näiden työpanosta yrityksille: "Mun robotti sai tänään kenkää! Tehny hyvää jälkeä linjalla, mutta omistajia kiinnostaa vaan suuret optiot!" Vitutuksen määrä on siis vakio ja kortteliravintolassa voidaan kierrättää samoja keskusteluja vielä vuosikymmeniä eteenpäin :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös