Mille naurat juuri nyt?

  • 13 229 337
  • 50 392

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Rupesin miettimään tuota pääministerin puhetta ja alkoi naurattamaan kun päättelin kyseessä olevan jonkunlainen "Me ollaan Alexin kaa puhallettu valtion kassa ja ollaan parasta aikaa lentämässä Caymansaarille. Haistakaa kateelliset märisijät pitkä paska ja hajotkaa pakkaseen. Piis, aut." -viesti.

Ameriikan raitti -tyyppinen kytkimennosto pitäkää tunkkinne -tuuletuksen kanssa olisi kieltämättä virkistävä käänne tässä monikulttuurikestävyysvajepakolais-ummetuksessa.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nimimerkki @Lätkä vastasi selkeästi ja tyhjentävästi viestiini Mestis puolella. Huh huh...
Nuoruus tuo tuon, jolloin joka lause luetaan, kuin piru raamattua... Erottelun asiasr´ta kekee rlämästä helvompaa.

Toin esille jumiori-iäs, mutta se ei olllut se pointti! Suosittelen vääntämään mestiskledjut liikuntaelintenten päälle ja seuraamaan koknaisuutta laajemin. Kuten hyvin tiedät, että 5000 tuhannen katsomo ei takaa ollaq paras lajisssaan!....muuta, kuin esim. sinun silmissä?

Ota byt hyvä mies kakkiin ja ala tekee liigajullikoiden eteen jotain. Itse teen lukemattomien divaripopoiden laaajamittaista työtä ja takaan, että se tuottaa tulosta,,,,poislukien PIRKa ANTILAA, joka pelaa täyain liigapussiin. Takaan, että kyseiseb tyypin tulen ulkoistamaan! Apuhan ei ole pahitteekksi, mutta itsekin hänet hoidas, voitte olla varmoja. EI VOI OLLA totta, AJATELLA,¨että liig
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minä taas näen sieluni silmin, kun TF artikuloi erittäin selvästi ja kuuluvasti joka hemmetin bussikuskille Suomessa tuon saman tarinan, sanasta sanaan.

Kaivoin salkustani taitettavan fläppitaulun ja pidin kuskille oppitunnin mittaisen esitelmän lakon ja mielenilmaisun erosta työntekijän velvollisuuksien kannalta. Ja artikuloin erittäin selkeästi ja asiallisesti.

No joo, olin ainoa asiakas, joka matkusti torille asti ja oli vaan pakko vastata kuskin ylimieliseen kommenttiin.
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Täältäkin peukkua videolle. Oikeasti hauskaa settiä, versus mitä meillä Jyväskylässä on saatu aikaan. "Jätkät hei Dufva käski jokaisen hoitaa oman tonttinsa." Ja pyörikö tuo läppä mediakuutiolla kauden vai kaksi.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Noh tuo tuntuu pelaajien omilta hassutteluilta. Noin muuten taytyy sanoa, etta Ari Vallin on ottanut homman haltuunsa. Ekaksi loistava sisaantulo twitterin maailmaan ja paalle tama KooKoon video. En tiennyt, etta Vallin on noin hauska kaveri.
 

Rankkari

Jäsen
Hallitukselle.

-Sippilä: Miljardit Kreikkaan ja pakolaisille. Kirkkain silmin toteaa, -Suomen rahat on loppu. -Otetaan pienituloisilta tonnit pois.
-Stubido: Rikkaiden kiiltokuvapoika. Voi kuinka saisikaan olla enemmän esillä.
-Sonni: Miten noin pullea mies pystyy kääntämään takkinsa noin nopeasti. Ja vielä usean kerran.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Li Andersson oli äsken kyselytunnilla huolissaan siitä, että hallitus on vähentänyt poliisien määrää.

Oh the irony.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Anderssonin Li & entourage on kyllä ihan Kummeli-sketsi. Vähän aikaa sitten joku kuolasi Lin kauneudesta. WTF?
 

Pekkis

Jäsen
Vaasalaisille, ku yrittivät hyvää hyvyyttään tarjota vierailijoille kunnon kotiruokaa. Väärin tarjottu, pitsaa ja kebabbia olis varmaan pitäny tarjota.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Surffasin kanavilla ja satuin näkemään pätkän Vain Elämää-ohjelmasta. Ja nyt on kyllä naurussa pitelemistä: katsokaa nyt ihan oikeasti tuota Maija Vilkkumaata ja sen puutasrhasaksilla siistittyä peruukkia... Ei oo todellista!
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Bumblefoot goes Kummeli, eli Gunnareissakin esiintynyt kitarasankari yrittää soittaa Musacornerista tuttujen Jussi Pattitussin ja Kikka Korean teosta The Spirit Of The New Age.
Guns N’ Rosesin kitaristi yritti soittaa Kummelia – katso hämmentynyt ilme - Musiikki - Ilta-Sanomat

Tämä oli kieltämättä hauska. Tosin nauroin sitä, että ensimmäisenä tuli mieleen Slash. Sen jälkeen aloin vasta miettiä, että kukahan se kitaristi nykyään on. Joo, on tuo Bumblefoot ollut tässä niin sanotussa Gunnareissa pitkään, mutta nauratti nimenomaan se, että eihän näitä nykyisiä jäseniä muista vieläkään Axlia lukuunottamatta.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Maahanmuuttovirasto teki "neuvostoliittolaiset" ja poisti Facebook-sivunsa, kun sivuille alkoi tulla kysymyksiä huolestuneilta kansalaisilta. Jonkinlainen sivu jäi kuitenkin vielä Facebookiin, ja ainakin viraston toiminnasta pitävien lukumäärä on siellä ajan tasalla.

Twitterissä maahanmuuttovirasto sen sijaan rellestää entiseen malliin ja on kuin Mustanaamio kysyen kysymykset, mm. klassikon "Mitäpä itse sanot naiselle, jonka kantasuomalainen mies raiskaa?"

Miettikääpä sitä, ja ennen kaikkea sitä, että viranomainen kirjoittaa tuollaisia viestejä kansalaisille.
 

Liitteet

  • shthtthfn.png
    shthtthfn.png
    21,2 KB · kertaa luettu: 729

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Iltalehden juttu Florence Welchistä on tässä.

Hirveää kakkaa maailman tämän hetken ehkä kovimmasta artistista.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Iltalehden juttu Florence Welchistä on tässä.

Hirveää kakkaa maailman tämän hetken ehkä kovimmasta artistista.
Iltalehden juttu Florence Welchistä kuulostaa kovasti Beach Boysin Surfin USA:lta.

Itse kuuntelen Youtuben kautta Pet Shop Boysin Behaviouria. Hieno levy. Alakuloinen levy. Täydellinen syyslevy. Ja näin.

Piti kuunnella CD:ltä, mutta kuulokkeiden ledivalo vilkuttaa akun loppumisen merkiksi Florencen Ceremonialsin kuuntelemisen jälkeen.
 

Pekkis

Jäsen
En ole ollut järin suuri Puoli seitsemän- ohjelman fani, mutta eilinen jakso oli kyllä huikea. Kun sen juuri uusiks katsoin, niin Jutta oli kyllä hyvin messissä siinä Susannan siemennesteen juomislipsahduksessa. Ja Mikko löi vauhtia lisää, seivasi kyllä tilanteen totaaliselta joukkorepeämiseltä totisemmalla kysymyksellä. Mielikuva Jutasta muuttui kyllä melkoisesti tämän vierailun ansiosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös