Mille naurat juuri nyt?

  • 13 230 444
  • 50 401
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei ollut Bentonista antikristukseksi, mutta kovia levyjä Deicide on silti tehnyt. Kaikki parhaat levyt on tehty totta kai 1990-luvulla, jonka jälkeen bändi olisi voinut lopettaa, mutta ihme ja kumma viimevuotinen albumi In The Minds Of Evil oli äkisti pirun kova kiekko, paras Deicide-levy sitten vuoden 1997 Serpents Of The Lightin. Siitä sai Glen parhaat naurut epäilijöilleen.

Tyylikäs on levyltä irroitettu musiikkivideokin, End The Wrath Of God.

Totta puhut kyllä, mutta yksi asiavirhe eksyi tekstiin. Nimittäin 2000-luvulla ulostettu The Stench Of Redemption oli myös erittäin mainio työnnäyte ko. pumpulta.

Persoonana Benton on kuulemma pesunkestävä kokovartalomulkku, mikä nyt ei tule kenellekkään miehen edesottamuksia sivusta seuranneelle yllätyksenä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
33-vuotiaanahan sen piti viimeistään tapahtua ja ikää herralla on nyt varmaan rapiat 40.

Lähestyy pian viidenkympin rajapyykkiä, päivät piti päättää jo vuonna 2000 jolloin Benton täytti 33. Eli nyt hän täyttää tänä vuonna 47 vuotta. Vielä ukko kuitenkin jaksaa ristiä poltella otsaansa väärinpäin ja levyjä tehdä. Mulkku miehekseen varmasti, mutta monet esiintyvät taiteilijat ovat, olivat he sitten minkä aatteen miehiä tahansa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
HV71-Leksands -sarja alkoi tänään Ruotsissa.

Yksi erä pelattu ja HV teki yhden maalin:

12.30 1-0 P.Carlsson (W.Karlsson,M.Karlsson)
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Nauran aika makeasti sille että nimimerkki Secondaryscoring sai ikuisen porttikiellon Jatkoaikaan. Hänen viestinsä kyllä kuuluivat siihen Pitäisikö itkeä vai nauraa -osastoon, mutta nyt ei enää itketä.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nauran aika makeasti sille että nimimerkki Secondaryscoring sai ikuisen porttikiellon Jatkoaikaan. Hänen viestinsä kyllä kuuluivat siihen Pitäisikö itkeä vai nauraa -osastoon, mutta nyt ei enää itketä.

Joo, nyt on ollut hienot pari päivää. Ensiksi lähti Mandariiniville ja sitten Secondaryscoring. NHL-puolikin on siis askeleen lähempänä lukukelpoista, kun nämä kaksi sankaria eivät ole siellä trollaamassa ketjusta toiseen.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Jollain sivustolla oli artikkeli "Kaksimielisiä tilanteita lastenohjelmissa, jotka huomaat vasta aikuisena"

Pakko sanoa että tämä kuva kys. artikkelissa aiheutti räkäisen naurukohtauksen:
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Twitteristä:

Kovimmat koulut TOP5:
1. University of Life
2. Elämän korkea koulu
3. Elämän koulu
4. Kantapää opisto
5. Elämän kova korkea koulu

Viitataan tietysti osan fb-statuksiin.
 

Markiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jostain syystä minulle tuli tosta biisistä se n.kymmenen vuoden takainen ''Yo man, Chicago!'' -tv-mainos mieleen.

Haa!

Kiitos tästä, oli pakko etsiä tämä pätkä. Ei helvetti miten kovia mainokset oli ennen, miten sitä oli kehdannut häipyä mainostauolla tv:n äärestä.

Linkataan tuo pätkä nyt tännekin: Chicago!

Tälle siis nauretaan nyt.

Ps: Muistaako kukaan sitä loistavaa "Katsokaa, näkkileipä!" mainosta? Meikäläinen törmäsi juutuubia selaillessani tuohon mainokseen vähän ennen joulua ja voi pojat kun se oli juuri niin hauska kuin muistinkin. Se mikä yllätti, oli se vuosi milloin tuo mainos pyöri, 1994. Meikäläinen on nimittäin aina hokenut tuota "Katsokaa, näkkileipä!" fraasia mukahauskasti kaveripiirissä ja muistin kyllä tuon pätkän kun siihen törmäsin. Tuon vuoden perusteella vaan meikäläinen on ollut 4-vuotias kun tuo mainos pyöri. Kaikenlaista sitä jää päähän, kun ei hirveästi ole muita muistoja noista vuosista. Enää en etsimälläkään löydä tuota videota.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Mistä Fintelligens ammensi musiikkinsa?

Video on jo itsessään hersyvän hauska, mutta melkeinpä enemmän naurattaa kommenttiosion tosikot.

Vaadin Hissulta E.Lastinen - kokopitkää albumia!

Video on hauska ja tälle tuli jo aikasemmin naurettua.

Mutta nyt nauran sille kun linkkasin videon kaverille ja reaktiona suurinpiirtein "kyllä taas huomaa miten ammattitaidotonta sakkia kun täytyy noin kopioida" ja ilmeisesti täysin tosissaan. Kyseessä on asfaltti-insinööri, niin lienee osaltaan ymmärrettävää.
 

abianos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset
Sori pojat, rikoin intterwebin tai twitterin ainakin, mutta tein sen Ukrainan tähden! Kirjotin muutaman melko sarkastisen viestin liittyen Ukrainan tilanteeseen muutamalle Venäjän viralliselle twitter-tilille ja nyt ei ainakaan twitterin mobiiliversio toimi. Minun syytäni, minun syytäni!

Edit: Jo toimii taas...
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei naura tulevaton enää, kun muutaman päivän ajan sattuu pari aurinkolasipäistä isoa nahkatakkista miestä aina samaan bussiin tai sporaan, kunnes sitten joskus pimeällä kujalla tulevat kyselemään että "mjita sina tulevaton kirjoittaa mjeidan Vjenaja?". Ei naura, ei.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Kuullut villiä huhua, että täällä päin asuisi myös Anu Saukko. Ei varmasti liikaa naurata tuo oma nimi. Näissä tilanteissa sitä aina käy miettimään, että onko vanhemmat ihan viimeisen päälle miettinyt nimen antamista. No suurinpirtein surkeesti kai sitten riittää.

Tänään Radio X3M:n Stiftelsen ohjelmassa todettiin jonkin gallupin mukaan Suomen vastenmielisimmän sukunimen olevan Nännimäinen. Juontajat sitten soittivat eräälle Annika Nännimäiselle ja kertoivat asiasta ja kyselivät onko hän todella Nännimäinen. Annika-raukka siellä hieman kiusaantuneena naureskeli mukana ja kertoi että tosiaan ala-asteella varsinkin kiusaustakin sai osakseen nimestään. Juontajien mielestä juttu oli silti hulvattoman hauska edelleen.

Ja niin oli minustakin. Onhan toi nimi niin vitun läppä, että naurattaa vaikka varmasti on aiheuttanut ikäviä tilanteita kyseiselle naiselle. Tarkistin vieläpä facebookista ja löytyihän se: https://www.facebook.com/annika.nannimainen?fref=ts
 

Kyle

Jäsen
Naurattaa se, että palstan vapaan keskustelun puolella on tiettyjä tärkeitä ja ajankohtaisia threadeja, jotka pysyvät koko ajan ylhäällä ja syystäkin: Ukrainan tilanteesta, monikulttuurisuudesta, miksei yo-kirjoituksistakin..

Ja sitten siellä joukossa on näitä yhtä tärkeitä ketjuja Salkkareille ja Putoukselle.

Itsehät olet toiseksi ahkerin kirjottelija Putous-ketjuun joten sieltä päästä löytyy yksi syy miksi nämä "yhtä tärkeät ketjut" pysyvät pinnalla.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ensimmäistä kertaa eläessäni tuli nähtyä foxilta seiska newssejä (kun kaukosäädin ei ollut käden ulottuvilla heti Family guyn loppumisen aikaan ja kerkes nää "uutiset" alkaa) ja siinähän sattui osumaan kohdalle sisällönkin puolesta (eikä pelkästään seksivaupaskuuden ansiosta) naurettavaa matskua, eli Hakkaraisen Teukan kikkelikuva"uutinen". Teuvo "lopetin viinanjuonnin" Hakkarainen oli siis kaljaspäissään lähetellyt genitaalikuvia jollekin yh-mammalle. Seiskan haastattelussa selitti sitten siinä jotain tyyliin:
"no humalassa ukkojen kanssa oltiin... no siinä sitten aattelivat että laittais jonkii kuvan... niin siis intternetistä ne katottiin sitten porukassa...
(tämä ei ole suora lainaus, koska en muista sanantarkasti mitä tuo haastatuksessa hönötti, mutta olivat siis poikien kanssa hieman röpöhommissa ja jollekulle tuli ajatus että lähetäppä Teuvo virkapuhelimesta kikkelikuvia yh-mammalle ja ilmeisesti Teuvo siveellisenä miehenä ei suostunut, joten olivat sitten porukalla ettineet netistä lähetyskelpoisia kuvia meisseleistä. Priceless)
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Apocalyptican Eicca Toppisen ja hänen vaimonsa Kirsin ensikohtaamisessa on tiettyjä humoristisia piirteitä, Iltasanomissa oli tästä juttua.

Seitsemän vuotta naimisissa olleet Kirsi Ylijoki ja Eicca Toppinen kertoivat, kuinka tapasivat. Kohtaamispaikaksi Toppinen kertoo olleen Ravintola Manala, jossa hän muistelee pelastaneensa Ylijoen naisen kynsistä.

- Siinä oli sellainen isokokoinen lesbo nostanut pienikokoisen naisen seinälle ja kurmootti sitä siinä. Minä menin siihen väliin ja Kirsihän se oli, joka se siinä oli, Toppinen muistelee ensitapaamista.

Ylijoki kertoo, että oli tietämättään antanut jonkin flirttaavan signaalin naiselle. Kun hän oli selvittänyt naiselle, että kyseessä oli väärinymmärrys, oli nainen päättänyt antaa hänelle opetuksen.

Isokokoisen lesbon kurmotus ei varmasti sinä hetkenä naurattanut, kuten eivät aggressiiviset rekkalesbot muutenkaan, mutta onhan tuo jälkikäteen aika koominen skenaario.

On se jännää, että "flirttaava signaali" antaa oikeutuksen käydä käsiksi. Hyvä kuitenkin, että Eicca sai pelastettua naisen lesbon kynsistä.
 

Nick Neim

Jäsen
On se jännää, että "flirttaava signaali" antaa oikeutuksen käydä käsiksi.

Kyllähän näitä toki toisinkinpäin näkee, eli homoa kurmuutetaan koska hän on homo ja on selvästi yrittänyt iskeä sitä maalaisjunttia. Homothan iskevät ihan kaikkia miehiä joita vain näkevät. Fakta. Kenties homo on iskenyt junttia keskustelemalla hänelle, ja pahimmassa tapauksessa homo on katsonut tätä junttia jopa silmiin. Niih. Ihan oikeutettua turpaan vetämistä.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Monestikkohan pikkupojat huutaa pyöräilemään lähtiessään, että: viimeinen jätskikioskilla on hetero!?

Eipäs tuolle kurmuuttamiselle tai huutelulle tai baaritappeluille mitään voida, ainakaan niin pitkään kuin ihmisiä on olemassa?
Kun homottelut tai heteroiden seinille nostamiset loppuvat, niin kokoussaleissa vedetään porukalla turpiin konsulttia jolla on väärän värinen attaseasalkku.

"Sillä kaikki tarvii jonkun itseänsä huonomman
Kaikki tarvii jonkun, jota sopii paheksua
Jonkun heikomman tai köyhemmän ja mutakuonomman
Ja ellet löydä ketään muuta halveksippa mua"
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
kokoussaleissa vedetään porukalla turpiin konsulttia

Lyhensin lauseesi sellaiseen väkivallan muotoon, jonka voisin hyväksyä lähes poikkeuksetta nykyisinkin aina niissä tilanteissa, joissa henkilökunnan eteen tai kokouksen iloksi raahautuu konsultti.

Kehittäisi ainakin työpaikoilla yhteishenkeä ja toimisi työkyvyn kehittämispäivänä eli TyKy-päivänä, kun saisi mätkiä konsultteja maan rakoon ja tunkea powerpoint-kalvosulkeishelvetin sisältävän muistitikun kravattipellen anuksesta sisään parin fläppitaulutussin myötä. Sen jälkeen nilviäinen vain ulos toimistorakennuksen kolmannen kerroksen ikkunan läpi organisaatiouudistuskaaviot ja matriisirakenteet mukanaan.

Homouden tai heterouden takia ei ihmisiä pitäisi pahoinpidellä, mutta konsulttius on eri asia. Toki varmasti on hyödyllisiä ja tarpeellisia konsulttejakin olemassa, onhan rehellisiä ja lainkuuliaisia kansanpukuisia mustalaisiakin. Luultavasti samassa suhteessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös