Mille naurat juuri nyt?

  • 13 212 018
  • 50 365

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Eli onko tehty oma video jenkkimarkkinoille vai mikähän on homman nimi?

Tuo linkkaamasi on kappaleen sanat sisältävä video, ei varsinainen musiikkivideo. Aviciillä usein lyric videossa pyörii taustalla maisemia (ja ne sanat tietysti) ja virallinen musiikkivideo sisältää sitten jonkinlaisen yhtenäisen tarinan.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Iltalehden mukaan Mandelan muistotilaisuuden viittomakielelle tulkannut kaveri olikin huijari. Koska kyseessä on iltalehti, pitää asiaan suhteutua vielä hieman varauksella, mutta onhan tuo nyt aivan huikeaa. Ei saakeli, äijä pääsee seisomaan Obaman ja muiden vierelle tulkiksi, ja loppupeleissä äijä heiluttelee vaan käsiään parhaaksi katsomallaan tavallaan. Ei kaverilla ainkaan röyhkeyttä puutu.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Eipä suotta vieritetä asiaa kunnanjohtaja Juha Myyryläisen niskoille, sillä suunnattoman mahtavan idean isä on Pukkilan kunnanhallituksen puheenjohtaja Jukka Lehtimäki (kesk.). Asia on, yhtä kaikki, tärkeä ja ehdottomasti jatkojalostamisen arvoinen...

Ensinnäkin: Kuntaliiton lakimies on täysin oikeassa; lottoaminen ja muut uhkapelit eivät kuulu kunnan toimialaan. Esimerkiksi irtaimiston myyminen osana kunnan taloussuunnittelua on sijaan täysin lainmukaista toimintaa, joten maan tavan mukaisesti Pukkila voisi hyvin aloittaa taloutensa tervehdyttämistoimet ostamalla ensin tontteja, kiinteistöjä, tauluja ja seminaarilippuja 1800 eurolla ja myymällä sen jälkeen ne eteenpäin Veikkaus Oy:lle, joka vastavuoroisesti suorittaisi maksuosuutensa Pukkilan kunnalle 1800 euron arvoisella porukkalotolla.

Kupongin vastaanottaminen edellyttäisi erillisen "Pukkilan kimppalotto" -nimisen, Man-saarille rekisteröidyn holding-yhtiön perustamista, minkä myötä yhtiö ottaisi hallintaansa Veikkaus Oy:n lottokupongin ja sitoutuisi yhtiöjärjestyksessään lahjoittamaan mahdolliset voitot "osoitettaviksi lyhentämättöminä, ylimääräisinä lisäosuuksina Pukkilan kunnan vuoden 2014 talousarvioon".

Ja avot: rahan tuloa ei voi estää muu kuin todennäköisyyslaskenta. Saa käyttää, Pukkila!
Minä nauran tälle idealle. Tätä lottoahan kutsuttaisiin talousarviossa tietenkin kunnan omaisuudenhallinnan tehostamisohjelmaksi. Eikä se idea minkään hallituksen puheenjohtajan ole, vaikka toki hän sen omanaan on esitellyt. Sen syntymiseen on tietenkin vaadittu konsultti joka on laskuttanut kuntaa sen verran, että muutama 6+1 -voittokaan (n. 20 000e) ei saa "tehostamisprojektin" tulosta kannattavaksi.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Nyt tuli Jypinkylä II voittanut ja ylivoimaisesti. Huikea oivallus ainakin tällaisen juntin mielestä. Ollin vedot jäänyt joskus homokyykässäkin ottamatta kiinni, mutta tällaista huikeutta oli vaikea odottaa.

Edit. On muuten mainio sävellys tässä.

Ei tuo nyt ihmeitä vaadi vaihtaa sanoja valmiiseen biisiin. Aknestikin Suomirokkia. Voin tehdä saman 10-15 minuutissa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ei tuo nyt ihmeitä vaadi vaihtaa sanoja valmiiseen biisiin. Aknestikin Suomirokkia. Voin tehdä saman 10-15 minuutissa.

Niin itsehän en toki halunnut tuolla kommentillani kuitata ko. asiaa samaan tyyliin mitä edusti kopio tuon Jypinkylä II taustan suhteen.

Tuon Aknestikin biisin tuntee jokainen enkä kokenut tarvetta alleviivata sitä sen enempää.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
A-studiossa kunnon meininkiä. Joku vasuriopiskelija kailottaa muiden keskustelijoiden päälle ja vie jatkuvasti keskustelun sivuraiteille.

"Itsepuolustukseksi hakattiin poliisia lätkämailoilla".
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Äskeiselle lehtimyyjälle.

" Nyt olisi kauneus ja terveys - lehti tarjouksessa...blaablaa "
" Juu kiitos, en osta mitään. En ehdi lukea lehtiä."
Hiljaisuus.
" No ohoh, ostaisitko aikaa jos sitä olisi myytävänä?
" En osta nyt mitään ai..."
" Eihän mulla ees oo siitä myytävänä..hahahaahhhhaaa! "
" Okei, no niin kiitos hei"

Taisi olla jo pienessä lauantai- illan maistissa kyseinen tyyppi.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Paikalla olleena ja ei Tapparan tai Ilveksen kannattaja voin sanoa että noin se meni. Jos tuota ajattelee kiekko-otteluna niin äärimmäisen epäonnistunut tapahtuma

Joo en mä epäillytkään ettei Santtu olisi asiaa kirjoittanut. Muussa tapauksessahan mä olisin laittanut nuo "huonot toimittajat" ketjuun. Nauratti vaan kun kolme juttua pienen ajan sisään ja kaikissa jutuissa tuo "kaikki on vittu ihan perseestä" tyyli, ennen kaikkea otsikoissa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Miksi tuossa Santun kolumnissa on lihavoituna joka kolmas lause? Arveleeko se, että kukaan ei muuten lukisi juttua? Minua ainakin häiritsee moinen tehokeino tuolla lailla tarpeettomasti toistettuna ihan liikaa.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Eilen tuli käytyä Kuopiossa ja edelleen naurattaa tuo KalPan maalilaulu. Pudotti totaalisesti, sillä en ollut aiemmin tuota kuullutkaan. Matsin jälkeen tuli vielä paikallisradiosta ennen lehdistötilaisuutta.
"Se on koston paikka! Kalakukko syö teijät!" Ihan mahtavaa! Piristi huomattavasti, varsinkin kun edessä oli pitkä ajomatka tappiomatsin jälkeen.

Myönnän myös nauraneeni kun pari herrasmiestä keskustelivat keskenään "Mitenköhän noi Natsi ja Mooses tulevat toimeen keskenään?"

Onneksi lätkä ei ole aina niin vakavaa.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Onko kyseessä Turmion Kätilöiden biisi vai onko KalPa vaihtanut maalilauluaan?

Ei mitään hajua esittäjästä. Lentävistä Kalakukoista (vai peräti KalPan ukoista?) siinä laulettiin.
Ja korostan vielä että erittäin hyväntahtoisesti ja iloisesti täällä naureskelen.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Pahasti myöhässä mutta:

14.12 JYP - Pelicans
Jonne Virtanen - väkivaltaisuus 5 min - PRK 20 min 39:00

Aiheesta myöhemmin twitterissä:

Jonne Virtanen ‏@monsterimonni:
Sehän oli ku seksiä, ohi ennen ku alkokaa.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokereiden valmentajaratkaisulle. Jumalauta mikä röhönauru purskahti ilmoille kun otsikon näin netissä. Tomek ykköseksi ja Nurminen kakkoseksi, ai jumalauta mikä ratkasu Jokereiden toimistolta. Muut joukkueet kiittää! Kyllä muuttui tämäkin päivä normaalista ratkiriemukkaaksi. Kiitos Kurrit ja Hjallikset, hienoa duunia. Sama kun olisitte kusetpaskat housussa ja vaihdat ainoastaan päällimmäiset housut.
 
Jokereiden valmentajaratkaisulle. Jumalauta mikä röhönauru purskahti ilmoille kun otsikon näin netissä.

Jos uskottavuus joukkueen edessä on mennyt, se on mennyt, ja silloin lähtee aina (pää)valmentaja-kaikki muut asiat ovat siinä umpisolmussa em. asialle eli pelaajiston luotolle alisteisia. Aina.
Mutta aika spontaani naurunpäräys pääsi kyllä täälläkin. Ei siis pelkästään tämän ratkaisun, vaan ihan kokonaisvaltaisen suorittamisen suhteen joka mahdollisella saralla viime kevättalvesta lähtien. Tää on shiis niinku mun eiku shiis Helsingin Jokerit. Kaaos on ollut vielä älyvapaampi kuin mitä taannoin veikkailin Harkimon palattua säätämään-ja se on jo paljon:).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös