Mille naurat juuri nyt?

  • 13 203 325
  • 50 364

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Naureskelen kaverin melko kuivalle vitsille, joka kuului näin:
"Miksi juutalaiset ovat hyviä kulmapotkuissa" "He ovat olleet keskitysleirillä"

Miksi turkkilaiset on huonoja kulmapotkuissa? Kun ne saa kulman ne perustaa siihen kebabpizzerian.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
"Me" tosiaan tulemme pelaamaan. Itse ajattelin pelata ykkösketjussa, saada 17 ziljoonaa dollaria liksaa ja suihinoton Miss Venäjältä jokaisen tehdyn maalin jälkeen!1!!!!

Jotenkin niin lähellä, mutta siitä kuitenkin puuttuu se viimeinen puristus. Kun sitä toivoo, että nyt se tulee, niin jostain se perkeleen Vehanen lyö hanskaa väliin. Ja sitten vituttaa!
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Hihittelen ratikassa itsekseni,kun nuori nainen kertoo kaverilleen,mitä viikonloppuna urheilumaailmassa tapahtui:

" kun se joku britti voitti nyt joteki historiallisesti sen jonkun kotipelin,nii siel oli kuulemma Rollarit kattoo,ja Bradley Cooper myös"

Silleehän se meni.
 

Jeepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Islanders
Ilta-Sanomien juttu illalla näkyvästä ohjelmasta pisti hiukan hymyilyttämään. Wilma siellä kertoilee, kuinka samalla matkalla on kauhean rumia ihmisiä.

Onhan se kauneus kuulemma katsojan silmissä mutta minusta tuo kommentti on melkoisen hassu, jos otetaan huomioon kommentoijan ulkonäkö. Hiukan sama, jos Matti Hana kertoisi miten Paul Coffey oli paska maalintekijä pakiksi.

Eikös tämä Wilma/Hantta aikanaan koittanut saada jotain amputaatiolupiakin? Olisivat ihmeessä antaneet luvan. Sillä ehdolla tietenkin, että olisi harjoitellut amputaatiota itseensä. Vaikkapa kaulasta ylöspäin.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
TOJ hehkuttaa jälleen KHL:n hienoutta ja vähättelee SM-liigaa.

Tuossa olisi ollut monta ongelmaa ja yksi niistä on halli. Suomesta löytyy vain yksi KHL-standardien mukainen halli eli Hartwall-areena.

Myöhemmin tuli puhetta nimihirviö Neftekhimikistä ja siitä että toivottavasti logogin on ruma. Samalla selvisi myös osittain nuo KHL:n standardit...

No se logokin on tosiaan kohtalaisen ruma, joskaan ei pahimmasta päästä, mutta eniten herätti kummastusta se seikka että ilmeisesti pelaavat kotipelinsä Matinkylässä. ;)

Linkit vievät wikipedian kuviin
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Ilta-Sanomien juttu illalla näkyvästä ohjelmasta pisti hiukan hymyilyttämään. Wilma siellä kertoilee, kuinka samalla matkalla on kauhean rumia ihmisiä.

Eikös tämä ole joku itsevarma feministi? Voi pitää itseään kauniina ja arvostella muita. Olen monesti miettinyt miten hän arvostelee ihmisten ulkonäköä, tosiaan kun ottaa huomioon miltä näyttää.

Eräässä ahdasmielisessä skenaariossa olen huomannut että "rumat" tai "ylilihavat" naiset saattavat monta kertaa jossain vaiheessa lopettaa sen yrityksenkin. Kun naama on täynnä rautapiikkejä, klemmareita jne., tukka leikelty lyhyeksi tai muuten oudoksi ja mielellään se olisi hyvä värjätä vihreäksi tjsp., vaatteina käytetään perunasäkkejä tai jotain muuta epämuodikasta.
Kun tämän äsköisen skenaarion toteuttaa niin tadaa: et ole ruma, olet persoonallinen!
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suomen Hell''s Kitchenin kulisseissa kuohuu: Rikosilmoituksia tehty | Viihde | Iltalehti.fi


Nauran tuolle kuvalle, missä tuo pontevan näköinen kokki seisoo naama väärinpäin ja kuvatekstinä: Fuengirolassa radiokokkina työskentelevälle Markku Mutanen on pahoittanut mielensä Hell's Kitchen -ohjelman kuvauksissa. (VILLE RINNE)

Jotenkin tuo "on pahoittanut mielensä Hell's Kitchen -ohjelman kuvauksissa" naurattaa, en edes tiedä miksi.

Myöskin tuo otsikkoon laitettu " eikä ', hymyilyttää vähän.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Tirskun sille asiantuntijamedialle, joka ennen suunnistuksen mm-kisoja julisti, että "Suomen menestystoiveet ovat jälleen kerran Minna Kaupin varassa".

Tämähän se urheilun suola tosin on: ennalta-arvaamattomat lopputulokset.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Minulle aiheutti tirskahduksen kun huomasin kuvan vasemmassa reunassa ilmiselvän Robocopin ilman kypärää!

Naurahdin. Äijän ilmekkin on juurikin tätä kuvausta vastaava. Jokuhan voisi tästä vääntää jonkun hassunhauskan kuvan..
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Gemondo

Jäsen
Tube82-show Jokereiden "kenestä jatkaja Kekäläisen työlle" ketjussa se jatkuu vain. Jokainen viesti mitä kyseiseltä sankarilta tulee pistää kyllä hymyn huulille. Kiitos näistä, todellista päivän piristystä!
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tube82-show Jokereiden "kenestä jatkaja Kekäläisen työlle" ketjussa se jatkuu vain. Jokainen viesti mitä kyseiseltä sankarilta tulee pistää kyllä hymyn huulille. Kiitos näistä, todellista päivän piristystä!

Varmaan tämäkin show meiltä vielä viedään. Mutta hieno yhden miehen tivoli siellä on kyllä pystyssä ja vapaa pääsy!
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nauran lomalla olevan pomoni juuri äsken puhelimen välityksellä tekemälle ehdotukselle, että voisin tulla ensi viikolla jonain päivänä tai parina päivänä vaikka täällä töissä käymään, täällä kun on vähän kiirettä ja tuo minun tuuraajani ei välttämättä ole ihan minun tasallani asioiden hoitamisessa.

Nauran siis sen takia, että suljen ihan just kymmenen minuutin päästä koneeni ja lähden muutaman viikon kesälomalle. Tästä iltapäivästä alkaen maisema vaihtuu pariksi viikoksi, eli ihan ei nyt pomon visiot toteudu ja Iker ei nyt tulekaan ensi viikolla lomallaan töihin paimentamaan tuuraajaansa. Koulutukset on annettu ja sillä mennään.

Ja mikäs tässä on muutenkin naureskellessa, loma tosiaan alkaa nyt. Parin tunnin päästä lonkero jo kourassa ja matkustajan roolissa viikonlopun mökkireissulle kavereiden kanssa, kaverit poistuvat sunnuntaina ja vaimo ja lapsi tulevat sinne eli ensin hauska viikonloppu kaveriporukassa ja siitä sitten vaihto rauhalliseen perhelomailuun mokillä. Kelpaa tämän kiireen keskellä.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Tässä joku tovi sitten nousi jonkinmoinen haloo siitä kun Justin Bieber oli vieraillut Blackhawksin pukukopissa kaulailemassa Stanley Cupia, ja oli sitten erehtynyt seisomaan joukkueen logon päällä. Vaikka pelaajilla onkin omat koodistonsa, niin siviilin tekemäksi virheeksi mielestäni aika viaton. On lukuisia syitä karsastaa Justin Bieberiä, mielestäni niitä ei tarvitse tyhjästä kehittää.

No, tässä sitten urheilutoimittaja Tim Grahamin kommentti Twitterissä:

My response to those who say it's disrespectful to step on a hockey team's logo: Fanmats Chicago Blackhawks Automotive Floor Mat - 2 Pack - Shop.NHL.com

Twitter / ByTimGraham: My response to those who say ...
 

Balrog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Erilliset saarekkeet
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös