Mille naurat juuri nyt?

  • 13 224 090
  • 50 384

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kävin tuossa tupakalla ja ihmettelin, että onko oikeasti tullut sen verran juotua, että näkö on jotenkin sumea. Nyt selvisi, että on jokin usvapatsas tullut mereltä. Hetken olin ihmeissäni, nyt nauran itselleni ja uskomukselle siitä, että olen oikeasti ottanut huikan väärästä pullosta.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jatkoajan futiskeskustelulle. Varsinkin Espanjan maajoukkueeseen liittyvät keskustelut ovat aina hyvää viihdettä kuitteineen ja vastapalloineen. Kiitos eräille nimimerkeille.

Itsekin luin äsken sitä Espanjan maajoukkueeseen liittyvää keskustelua, ja kyllähän se oli melko koomista luettavaa. VilleLeino siellä taitaa pääarkkitehtina hääriä, muut sitten enemmän tai vähemmän seuraavat perässä. Hienoa provoilua ja piikittelyä puolin ja toisin se ketju on täynnä.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Liian kännissä -ketjusta löytyy useampi tragikoominen naurunaihe, mutta tämä on kyllä laillaan huippu (vaikka myös suht yököttävä):

En minä, mutta entinen naapurini, vielä täysin voimissaan oleva mieshenkilö on kyllä tehnyt pohjat näihin kännisekoiluihin. Äijä on kussut sohvalla nukkuvan anoppinsa päälle, koska luuli olevansa vessassa. Sama jätkä kusi myös naapurinsa oven eteen, koska myös tässä tapauksessa luuli olevansa vessassa. Kusi myös minun mutsin sohvalle, toki samalla itsensä päälle eli selällään nuokkuessaan kusta lorotti, on kussut myös omiin vaatekaappeihin sekä naapureiden. Yhtenä yönä postinjakaja oli pihalla niin tämä meni alasti sitä vastaan hakemaan Karjalaisen, toki vain flipatakseen kesken hakureissun ja päätti sitten kovan huudon saattelemana juosta naapurilähiöön (Rantakylä --> Utra) mulkku tanassa.

Jotain ongelmia aiheen kuseminen(kin) kanssa? Ei kai:).

edit: Ja sitten naurattaa taas typerästi ikään kuin muuten vaan. "Jos 47-vuotias pystyy, niin 22-vuotiaankin pitää pystyä." You bet, perkele;).
 
Viimeksi muokattu:

Petro

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Louis Blues
Tapahtui jo muutama viikko sitten. Eräs kaveri tai sattuneista syistä nykyään "kaveri", joista voi itseään syyttää hankki veneen. Koskaan ei ollut merellä sen enempää ollut ja päätti heti lähteä pidemmälle reissulle, ja puhui ettei sinne voi olla kauhean vaikea ajaa. Laiturilla hankki veneeseen vakuutukset, muttei karilleajovakuutusta, koska sanoi säästävänsä. Kyllä, luit oikein ja arvaat ainakin loppuhuipennuksen. Päätti testata venettä hiukan ennen lähtöä, mikä päättyi kuitenkin karille ajoon ja merivartioston hinaukseen. Sen jälkeen kaveri vielä väitti ajaneensa karille tai pikemminkin pohjaan väylällä?! Teki itsestään samalla siis vielä enemmän uuvatin. Kaikenlisäksi vene on niin vanha ja harvinainen ettei siihen saa enää varaosia.

E: Jaksaa naurattaa edelleen, kun mieleen tulee.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Ei ihan yltänyt parhaat letkautukset ketjuun, mutta tänne kyllä. Loistava heitto ernestipotsilta supertriplaketjussa.

Kyllä noissa kuolemissa on tyypillisesti siihen maanantai-aamun asti odotettu koska harvoin sunnuntai-iltana kuolleesta ehditään uutisoimaan sunnuntai-iltana...

Juuri näin. Tarkistetaan epäselvät tilanteet videolta kun kerran sellainen teknologia käytössä on. Jos kuolee jussina ennen sunnuntaita 23:59 -> supertriplaan mukaan!

Loistavaa! Yleensäkin kiekkojargonin soveltaminen kaukalon ulkopuolella on hauskaa. :)
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Tuli luettua pitkästä aikaa näiden eräiden veijareiden siiderinhakureissusta Tallinnaan. Naurattaa edelleen, vaikka tarinan on lukenut ties kuinka monta kertaa.
 

Petro

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Louis Blues

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
@Suviseurat twittertilin päivitykset ovat varsin hauskoja.

Isoteltta on pystyssä. Siellä on hyvä 4000 ihmisen kuunnella sanan rieskaa. #suviseurat on vahvasti ulkoilmatapahtuma. 4000 < 65000

10 lapsen ja pikkubussin perhe ei ole harvinainen, kahden lapsen, kultaisen noutajan ja Volvon on. :-)

Suviseurat -liveseuranta Jatkoaikaan vois olla kova sana? Onkohan muuten kukaan jatkislainen "suviksilla?"
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Suviseurat -liveseuranta Jatkoaikaan vois olla kova sana? Onkohan muuten kukaan jatkislainen "suviksilla?"

Satavarmasti on jonkin verran. Periaatteessa voisin itsekin olla, vaikken kyseisessä uskossa olekaan. Hieno tapahtuma noin niinkuin ihan rennoti olemisen kannalta. Viime vuonna tuli oltua jopa parikin yötä siellä. Viime vuonna näkyi muuten erityisen paljon "ulkopuolisia." Tapahtuma on myös paikallisille yrityksille erittäin tuottoisa. Suosittelen vierailemaan joskus, jos pystyy suodattamaan sen ämyrien äänen ajatuksen ulkopuolelle.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Suosittelen vierailemaan joskus, jos pystyy suodattamaan sen ämyrien äänen ajatuksen ulkopuolelle.

Kyllä, vaikkei mikään näistä genreistä olekaan minulle läheinen, niin suurina suomalaisina kansanjuhlina mielenkiintoisia tapahtumia joissa haluaisin kovasti poiketa joskus ovat ainakin:

- Jukola
- Suviseurat
- Kepun puoluekokous
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
- YouTube

Pitkästä aikaa jaksaa naurattaa tämäkin aarre. Lähinnä nyt repeilin tuolle Pietilän uskomattomalle naurulle sekä Saarisen haastispsyykkaamiselle.

Linkki vie youtubeen ja Jussi Saarisen varsin onnistuneeseen haastatteluun.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Muiden Fb-tunnuksilla kirjoittelu on tietysti kohtalaisen alhaista, mutta joskus natsaa ihan hienosti. Kummipoika on kuudentoista, ja tietysti statuskuvat aina viimeisen päälle, joista tykkää vähintään 25 tyttöä. Juuri kun Fb:n tarkistin, niin tuoreimman, lievästi ylimielisen kuvan vieressä on päivitys "Mulla on rupinen kulli."

Aina ei voi voittaa.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
Nauran itselleni. Ja sille kuinka juntti olen Jatkoajan junttipoliisien mielestä. Ja tämä tuli siitä mieleeni, kun kuulin erään Bablon kappaleen. Bablohan siis soi häissäni häätanssina, valssin sijasta. Olen ylpeä itsestäni.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
B-tyttöjen SM-sarjassa tänään yksi matsi:

ONS - MelU-TP-47-ToJK YJ

Vittu just, jo on fuusiojengille nimi keksitty. Aivan loistavan ytimekäs ja helppo sanoa, kun joku kysyy missä pelaat.
 

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Itselleni ja aivan käsittämättömälle sattumalle:

Kävi niinkin ihmeellinen homma kun saatoin taksilla kotiinsa ehkä yhden kauneimmista naaraista jonka koskaan olen tavannut, niin kun istahdin takaisin taksiin saatettuani hänet kotiovelleen niin tuntui kun lahkeessa olisi ollut kolikko tai joku muu kylmä esine reittä vasten.
Kokeilin ensin kädellä taskut enkä tuntenut mitään reikää missään josta tämä oletettu kolikko olisi päässyt läpi, sen jälkeen kokeilin shortsien lahkeista ylöspäin että tuntuuko mitään enkä löytänyt mitään mikä ei olisi kuulunut sinne.
Hetki meni ja taas tuntui jotain kylmää lahkeessa, jolloin uudelleen kokeilin oikeaa lahjettani sisäkautta ja sain kiinni salamatkustajan, limainen pieni sammakko oli takertunut reiteeni kiinni jossain kohtaa kun hyvästelin tämän "Bond-tytön".
Taksikuskilla oli hauskaa kun kaivoin sammakon lahkeestani. Ei kelvannut maksuvälineeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös