Mille naurat juuri nyt?

  • 13 229 710
  • 50 400

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Ei nyt naurata mutta pistää hymyilyttämään nuo iltapaskojen huutavat otsikot: PELTOSELLA AIVOVAMMA. Lievällä aivovammalla tarkoitetaan ammattipiireissä aivotärähdystä.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ei nyt naurata mutta pistää hymyilyttämään nuo iltapaskojen huutavat otsikot: PELTOSELLA AIVOVAMMA. Lievällä aivovammalla tarkoitetaan ammattipiireissä aivotärähdystä.

Sama. Jotenkin helsinkiläisten tämän hetkisen jännitteen tuntien en usko mihinkään, mitä näistä vammoista sanotaan. Totta kai jos Peltosella on todellisuudessa pahat vammat, niin se on huono juttu. Mutta veikkaan että lievä aivotärähdys, mustelmia rinnassa ja lohjenneet paikkahampaat* ovat lähempänä totuutta.

*joita monella ammattikiekkoilijalla käytetään ja voidaan ymmärtääkseni korvata uusilla helposti ja nopeasti.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Satuin lukemaan F1-kuski Mark Webberin Twitteristä Webberille sattuneen sattumuksen: "At a VIP dinner last night an American woman asked me "where are you from?". I said Australia. She said: "wow, your English is amazing".
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Nauran Arto Bryggarelle. Katselin Tamin facebook päivityksiä, jossa Artsi paasasi, kuinka kova laitapeli pitäisi kieltää ja että ei saisi taklata laidassa. Jälkeenpäin kehui vielä, että avojäätöötit vasta hirveitä onkin. Eli toisin sanoen mies haluaisi taklaukset kieltää kokonaan. Nyt en enää Artsin kommentteja sieltä löytynyt, varmaan poistanut. Eihän mies tajua pelinhenkeä ollenkaan. Ihmetyttää että ex-urheilija ei tajua sitä. Valitettavasti kun taas otsikoita haetaan niin iltapulut hakee juuri Artsin tapaisia jätkiä sinne lausuntoja antamaan.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Nauran Arto Bryggarelle.
...
Ihmetyttää että ex-urheilija ei tajua sitä. Valitettavasti kun taas otsikoita haetaan niin iltapulut hakee juuri Artsin tapaisia jätkiä sinne lausuntoja antamaan.

No hei, Bryggaren perusongelma on kaikkien tiedossa, jotka ovat kommentteja ja olemista seuranneet: yu-niilon suunnaton kateus ja katkeruus jääkiekon valta-asemaa kohtaan. Sitä ei muuta miksikään, että SM-liigan ja lätkän touhuissa on lähinnä näiden muutamien seurojen urpojen takia tällä hetkellä vialla paljonkin.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Nimimerkki Filosofemin hypoteesileikki kurinpitoketjusta:

Filosofem kirjoitti:
Vaihtoehtotodellisuudessa 23.2.2012

IFK-Jokerit -ottelu alkoi ryminällä, kun Markus Nordlund työnsi Ville Peltosen päin laitaa. Peltonen sai vakavan olkapäävamman ja hänen kautensa oli ohitse. IFK-fanit raivostuivat ja Jatkoaika kiehui syytöksistä: Lämsän masinoima ajojahti alkoi jo ensimmäisellä minuutilla! Vittu, kausi pakettiin sitten.

Kolmannessa erässä Martti Järventie antoi kovan taklauksen Steve Mosekselle, joka löi taklauksen seurauksena päänsä kaukalon plekseihin. Seurauksena aivotärähdys ja Moses talutettiin ulos. Järventie 5+20 ja suihkuun. IFK-fanit buuasivat tuomiolle, joka langetettiin heidän nähdäkseen puhtaasta taklauksesta. Kyseessä oli - jos ei muuta - niin ainakin äijämäinen kuittaus Jokereiden ottelun alun sikailulle! Itse asiassa ottelun alun tapahtuma oli rikoksena paljon pahempi, tässä ei ollut mitään väärää.

Jatkoajassa IFK-fanit olivat keränneet videoleikkeet, still-kuvat ja sääntökirjat, joiden avulla he osoittivat, että taklaus osui olkapäähän, eikä olkapäähän kohdistuneesta, puhtaasta taklauksesta tule antaa pelikieltoa.

Takaisin otteluun. Semir Ben-Amor kävi sanomassa, että hän tietää missä Järventie asuu.

Lämsä menetti ottelussa hermonsa täysin ja alkoi huutamaan IFK:n vaihtoaitioon Summaselle: "Summanen, Summanen, jumalauta saat pataan vielä. V***n julli, hei. Summanen hei, sä oot ihan v***n mieshuora s*****a. Ota Nybarilta poskeen, v***u. V***u mikä jätkä hei. Summanen, sä oot ihan kalkkis v***u hei.. Summanen, sä oot aivan julli."

Lämsä jatkoi asiatonta käytöstään lehdistötilaisuudessa. Summanen piti hermonsa hienosti paineiden keskellä ja keskittyi asialliseen ottelun analysoitiin. Summanen tarjosi Lämsälle lopuksi kättään, mutta Lämsä jatkoi teinimäistä kiukutteluaan, eikä suostunut kättelemään. Jatkoajassa Jokerifanit puhkuvat ylpeyttä miten äijämäinen valmentaja Lämsä on, oikein pelaa mediapeliä IFK:ta vastaan. Todella taktinen suoritus! Strateginen nero! ÄIJÄ! Toivottavasti tekee jatkosopimuksen ja jatkaa samalla linjalla!

Matsin loputtua Teuvo Teräväinen kirjoitti Twitteriinsä, että "vetäkää käteen IFK-fanit!" Teuvo kuitenkin poisti twiittinsä ja muotoili asian uudestaan, että "punakeltainen ajaa puhtaasti ja kovaa ja joku vitun järentie ISOMIES ei kestä moista #julli #tryffeli #hurri".

Sekin voisi aiheuttaa aika mielenkiintoisia reaktoita, jos Nordlundin tilalla olisi ollut muuan Jarkko Ruutu. Jatkoaika.com olisi varmaan jo kaatunut servereiden poksahtaessa mystisen suuresta ylikuormasta.
 
Seiska, Pauli Aalto-Setälä ja kaksinaismoraali

Tänä aurinkoisena helmikuun aamuna nauran, häpeilemättä ja halveksuen nauran niin että sylki lentää Pauli Aalto-Setälälle ja Seiskalle. En usko että tämä herra on tahattomasti niin tyhmä ja sokea että Seiskan ”puhemiehen” suusta sanotaan ääneen ettei ’halua olla tekemässä ketään aivokuolleeksi’ viitaten tällä jääkiekkoon. Se että juuri Seiskan suusta sanotaan näin on kyllä tekopyhyyden maksimointia ilman itsekritiikin häivääkään.

Pauli Aalto-Setälä hei, ever heard of this thing called doudle standard hei, in finnish we call it kaksinaismoraali, ootko hei kuullu tämmöisestä. Tosin jos kristillis-yhteiskunnallisesta mediasta hyppää suoraan Seiskaan töihin niin on tainnut tuo perustavanlaatuinen tekopyhyys/kaksinaismoraali olla sen verran pitkän aikaa (työ)elämässä hallitsevana muuttujana että on tainnut muutama kaista sieltä pääkopasta pimentyä käyttämättömänä. Koen sääliä tätä ihmistä kohtaan kun hänen sanomisistaan, Paavo Haavikkoa mukaillen, ei tarvitse parodiaa tehdä kun hän tekee sen ihan itse.

Mietitäänpä vielä kerran; siis Seiska –lehti ei halua olla tukemassa toimintaa joka aiheuttaa aivokuolemaa, siis Seiska vs. aivokuolema eikä Seiska -> aivokuolema. Jos uskonnollis-yhteiskunnalliset tai uloimpien laitojen poliittiset marginaalijulkaisut jätetään ansaitsemaansa arvoon niin kaikista Suomen medioista juuri Seiska on se joka edistää omalla julkaisutoiminnallaan kollektiivista ja järjestelmällistä aivokuolemaa järkyttäen koko yhteiskuntajärjestystä yksilöiden pinnallisuutta, sivistymättömyyttä ja kokonaisvaltaista tietämättömyyttä edistämällä.

Nyt käsi sydämelle Pauli, haluaisitko sinä elää esim. sellaisessa utopistisessa yhteiskuntakokeilussa jonka arvot, moraalikoodisto, lainsäädäntö ja hierarkiat olisivat luotu Seiskan vuositilaajista satunnaisotannalla arvotusta lukijapaneelista jolla olisi päätöksenteon lisäksi jakamaton toimeenpanovalta?

Häpeä Pauli häpeä, sinä olet syntisäkki, sinä aiheutat aivokuolemaa kokonaiselle sukupolvelle jonka pitäisi joskus ottaa vastuuta ihmiskunnan tulevaisuudesta. Tulevaisuuden maailma on haasteita täynnä ihan muutenkin ilmastonmuutoksineen kaikkineen ja sinä osaltasi et todellakaan olet edistämässä mitään sellaista jossa kasvaa tasapainoisia, tiedostavia ja henkisesti hyvinvoivia nuoria. Pauli, taivas sinua varjelkoon kun joskus vielä heräät siihen mitä olet ollut tekemässä – se minne joudut ei sinua pelasta jeesuskaan eikä siellä lueta Seiskaa.

Seiska-lehden aiheuttamaan kollektiiviseen aivokuolemaan verrattuna muutama kolahdus jääkiekkoilijan päähän on pieni synti. Pauli – se olet sinä joka aiheutat aivokuolemaa, sinä olet kuolema, jumala vihaa sinua enemmän kuin itse paholaista!

Seuraavaksi odotan Cosmopolitan –lehden yhteiskuntavastuuohjelmaa jonka tarkoituksena on vähentää nuorten naisten ulkonäköpaineita, tervettä seksuaalisuutta ja anoreksiaa.

Jos Pauli sinun lausuntoasi kuvaisi sanalla paska – se loukkaisi paskaa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
..Seiskan ”puhemiehen” suusta sanotaan ääneen ettei ’halua olla tekemässä ketään aivokuolleeksi’..

Tämä on kyllä kieltämättä ihan hassu lausunto kun se tuosta paikasta tulee. En nyt tiedä voiko Seiskaa syyttää massojen aivokuolettamisesta, mutta onhan tuo lehden irvikuva muutaman suomalaisen yksilön aivokuolemaa ihan kädestä pitäen avittanut: montako aivosolua Seiska on tappanut näiltä mattinykäsiltä ja johannatukiaisilta ja muilta vajakin tasolla operoivilta rassukoilta jotka Seiskan toimesta raijataan halppismatkalla jonnekin Bulgarian turistihirvitykseen? Siellä ne juotetaan änkyräkänniin, otetaan muutamat "glamour-kuvat" kännissä rannan mutavellissä levyttävästä "super-julkkiksesta" ja sen jälkeen tuutataan lisää promilleja koneeseen jotta voidaan tehdä "Katso kuvat!"-henkinen juttu näiden ei-kenenkään-elämän sankarien yöllisistä toilailuista.

Parhautta on jos saadaan joku pariskunta ansaan, saadaan kahteen lehteen hyvää ja kliffaa matskuu ku ensin BB-tiude ja Suurin pudottaja-Mage esitellään kaulailemassa toisiaan siellä huumeruiskujen ja muovikassien koristelemassa rantavellissä, ja seuraavalla viikolla voidaan sitten esitellä kännihakkauksien seurauksia, jotka on lähtenyt siitä kun Seiskan niljakas toimittaja on kuvausten ja ankaran viinanjuottamisen jälkeen käyny kuiskimassa tajunnan rajamailla hoippuvalle Magelle että "Toi tiude sano hei että sulla on pieni muna ja että et varmaan uskalla hakkaa sitä täysii naamaan, kato tuolla se nyt nauraa sulle, mee jo, hakkaa se! Anna mennä!"
 

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Jos näistä viikonlopun tapahtumista jotain huumoria yrittää repiä, niin kyllähän nämä jatkoajan analyysit saa välillä hymyilemään.

Sen verran yksityiskohtaisesti on pureuduttu eri "ruumiinjäsenten" heilahduksiin/sinkoiluihin/retkahduksiin sieltä tänne ja täältä tuonne milloin minkäkin alullepanevan voiman saattelemana, että voi veljet.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Kirjoita nyt sitten englanninkielistä selontekoa EU:n koheesiopolitiikasta, kun European-sana tulee joka kerta jostain käsittämättömästä syystä ja ilmeisen kierojen hermosynapsieni ansiosta muotoon Europena. Eurotamia odotellessa...
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänä aurinkoisena helmikuun aamuna nauran, häpeilemättä ja halveksuen nauran niin että sylki lentää Pauli Aalto-Setälälle ja Seiskalle. En usko että tämä herra on tahattomasti niin tyhmä ja sokea että Seiskan ”puhemiehen” suusta sanotaan ääneen ettei ’halua olla tekemässä ketään aivokuolleeksi’ viitaten tällä jääkiekkoon. Se että juuri Seiskan suusta sanotaan näin on kyllä tekopyhyyden maksimointia ilman itsekritiikin häivääkään. ...

Tätä olin tulossa itsekin tänne kirjoittelemaan. Minusta varsin hupaisaa, että juuri seiskan kustantamo vetäytyy liigasta noiden mainittujen kommenttien saattelemana. Ei ristus, johan tuo pelkkä seiskan lukeminen on jo itsessään niin vaarallista, että siinä pitäisi olla joku varoitusteksti kannessa. Tämän lisäksi sitä pitäisi myydä samalla tavalla kuin tupakoita myydään nykyisin kaupoissa ja kioskeissa. Piilossa asiakkailta.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens

julle-jr

Jäsen
Ei nyt naurata mutta pistää hymyilyttämään nuo iltapaskojen huutavat otsikot: PELTOSELLA AIVOVAMMA. Lievällä aivovammalla tarkoitetaan ammattipiireissä aivotärähdystä.
Mikäs juttu tämä nyt on, että aivotärähdystä ei voisi sanoa aivovammaksi? Eikö esim. puujalkaa tai venähtänyttä nilkkaa, joka pitää pelaajan pois kentältä, voi sanoa alavartalovammaksi? Vai miksi sana vamma olisi jotenkin virheellinen termi käytettäväksi silloin kun vamma liittyy aivoihin?
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikäs juttu tämä nyt on, että aivotärähdystä ei voisi sanoa aivovammaksi? Eikö esim. puujalkaa tai venähtänyttä nilkkaa, joka pitää pelaajan pois kentältä, voi sanoa alavartalovammaksi? Vai miksi sana vamma olisi jotenkin virheellinen termi käytettäväksi silloin kun vamma liittyy aivoihin?
No kun tuo totuudenmukainen termi on tietenkin täyttä jeesustelua ja ylidramatisointia Jokerinäkökulmasta katsottuna.

Ihan yhtä hyvin voisi sanoa että Peltosella on pää kipeä. Nyt sen sijaan puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä, mutta se on ihan perseestä koska se kuulostaa liian vakavalta.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Luin tuon Summasen väsyneen "anteeksipyynnön" ja jostain syystä mieleen tuli tämä kuva, johon Fb:n ihmeellisessä maailmassa törmäsin.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
No kun tuo totuudenmukainen termi on tietenkin täyttä jeesustelua ja ylidramatisointia Jokerinäkökulmasta katsottuna.

Ihan yhtä hyvin voisi sanoa että Peltosella on pää kipeä. Nyt sen sijaan puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä, mutta se on ihan perseestä koska se kuulostaa liian vakavalta.

Lähinnä tuossa hymyilyttää lehden klikkaus huorailu isolla otsikolla: PELTOSELLE AIVOVAMMA. En ainakaan itse ole huomannu ennen, että aivotärähdyksestä olisi käytetty lehdissä termiä aivovamma. Ja aivotärhädyksissä ei ole mitään ylidramatisoitavaa. Aina vaarallisia ja ei voi vähätellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös