Mille naurat juuri nyt?

  • 13 202 210
  • 50 364

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täälläkin naurattaa noi Granlund nimiväännökset. Oma suosikki on Granmarialund. Nerokas.

Tämä viesti kokonaisuudessaan sai repeilemään oikeen kunnolla:
Kyllähän valmennusjohtokin varmaan hiukan on pettynyt Granbomin avaukseen, koska potentiaalia on parempaan. Koska potentiaalia on, niin eivät turhaa hötkyile vaan antavat aikaa Granjohnille sopeutua tilanteeseen. Kyllä Granman on sen verran fiksu pelaaja, että tietää missä tällä hetkellä mättää ja tekee hommia asioiden korjaamiseksi - eivätpä nuo Granmarialundin ketjukaveritkaan ole paljoa auttaneet. Valmentaja voi koittaa laittaa Grangeorgin laitaan, tai vaihtaa miehiä vierellä ja pelaaja tekee loput. Tärkeintä on, että pelaaja luottaa itseensä ja uskoo parempaan.

Keskustelu on mennyt vähän kahteen leiriin täällä, kun jotkut löytävät vain ne virheet ja toiset pitävät Granmanstyleä niin lahjakkaana, että mailan pudottaminen on niin ovelaa, ettei tuomaritkaan tajua sitä oikeasti mailan heittämiseksi ja kaikki kaatuilut johtuvat vain siitä että muut pelaajat heittäytyessään eivät osaa tehdä sitä koko kentän alueella. Totuus on kaiketi jossain välimaastossa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Aika harvinaista tuollainen varmaan kuitenkin. Ainakin mä olen tottunut siihen että käteisellä hoidetaan yksityisihmisillekin lähinnä kympin tai parin lainat, isommat sitten tilille. Lähinnä toki siitä syystä ettei sitä käteistä juuri koskaan lompakossa pahemmin ole.

Jenkeissä nuo on käytössä ja toimii hyvin kun ihmiset maksaa paljon shekeillä (back to the 80's...). Tohon hommaan noi sopii hyvin, mutta tuskin Suomessa kauhean käytännöllinen. Veikkaan ma.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Pienet, mutta löytyivät sentään

Moderaattorien munat, nimittäin. Isommilla olisi tietty kengitty jo ulos koko palstalta, mutta sama se, oikeastaan. Pitää vaan nauraa näinkin olemattoman merkityksen jutuille, koska muuten kaikki on jotakuinkin täydellisesti päin sitä itseään.
Paitsi tietenkin se, että kesken privaattiasiamasennuksen, kootun suunnattoman vitutuksen, samanaikaisen (totta kai) työkiireen - kesken koko olemisen, kesken kaiken... niin. Piip, piip. Alkoi väkisin naurattaa, mutta parempi sekin kuin itkeä. My way, your way, anything goes ja sitä rataa;).
 
Viimeksi muokattu:

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nauran saman nimimerkin avaamalle kahdelle hämmästyttävän samankaltaiselle ketjulle.

Jotta ei jäisi epäselväksi niin kyseiset ketjut ovat NHL:n seuraaminen, media, twitterit jne. ja Vinkkejä NHL-kiekon seuraamiseen

Joo, pitäisköhän hiljalleen vaan unohtaa koko lajin seuraaminen ja kokoonpanojen pänttääminen, jos se kerran on vuodesta toiseen niin helvetin vaikeaa.

Ja huom! Yhtäkään pelaajaa ei kaukalossa erota toisistaan, just joo ja hyvää yötä.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Täytyy tulla heti ensimmäisenä myöntämään, että meni täydestä pari ekaa viestiä. Sitten kusahti kun lueskelin tarkemmin ja pohdin että mitäköhän helvettiä. En ollut ihan perillä kyseessä olevan nimimerkin taustoista kirjoittajana enkä ollut tietoinen tuosta toisestakaan ketjusta, joten oletin kyseessä olevan sellainen nimimerkki joka oli asiansa kanssa tosissaan. Hyvin se trollasi ne kaksi ekaa, kolmannessa alkoi epäilyttää sen verran että haistakoon koko trolli pitkän paskan. Tuollaiset apinat voisi toimittaa hevon helvettiin palstalta. Hukkaa muiden aikaa saatana.
 

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Україна
Nauran saman nimimerkin avaamalle kahdelle hämmästyttävän samankaltaiselle ketjulle.

Jotta ei jäisi epäselväksi niin kyseiset ketjut ovat NHL:n seuraaminen, media, twitterit jne. ja Vinkkejä NHL-kiekon seuraamiseen

Hahaa! Sielläkö oli toinenkin samanlainen? Tuota ensimmäistä luin ja ketjun avaajan toisen viestin alku paljasti pelin hengen. Taitavasti mies(?) saa puhallettua samanlaista henkeä kahteen täysin eri aihealuetta käsittelevään ketjuun. Sanat ovat erejä, ketjun aihe täysin toinen, mutta tuntuu kuin lukisi naisasiat ketjua vuoden takaa. Uskomatonta.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Paremmat ruoat. Eli turistiluokassa lentäville tarjotaan maksua vastaan "tasokkaampaa" ruokaa. Sellainen villitys.
Jaaha. Minä jo ajattelin, että siellä on lentoyhtiöiden toimesta maksullinen Mile High Club -jäsenyys tarjolla mutta että ihan safkaa? Jösses.
 

-RVL-

Jäsen
Tuolle NHL-osion Sami Vatanen-Timonen -ketjulle. Siitähän tuli lopulta hyvää viihdettä. Tuollainen on välillä ihan piristävää luettavaa Red Wings-fanien pullonpohjavärilaseissa kirjoitettujen viestien sekaan tai Mikael Granlundia käsittelevään ketjuun verrattuna.

Mutta siitä se lähtee, hyvä siitä tulee. Varmaan hyvää keskustelua syntyy tuon avauksen jälkeen. Aamulla varmasti keskustelu jatkuu kiivaana, kunhan Ducksien peli on ohi.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
En jaksa lukea noita miljoonia viestejä läpi, joten nauruni lienee jo täälläkin naurettu, mutta mitä sitten.
Minua naurattaa toissaöisen änäripelin selostaja, joka väläytti osaamistaan Selänteen syöttäessä maalin: 'Selänne vetää rysty-back-handin". Tuollaista en ole ennen kuullutkaan.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Nauran itselleni ja Jatkoajan etusivulle. KooKoon tämän kevään menestys ei ainakaan siitä jää kiinni, että kannattajilta puuttuisi tunnetta... :)
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Toi joku salkkarielokuva voitti yleisö-Jussin. Kansa on pihalla.

Taustalla lienee päinvastainen ilmiö, eli tietoisuus elokuvan paskuudesta. Enpä ihmettelisi yhtään, jos erityisen paljon ääniä olisi tullut sellaisten foorumien kuin Ylilauta, Naurunappula ja Riemurasia kautta, ja vipuvoimana olisi toiminut ES.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
En ole nähnyt elokuvaa, niin en tuomitse yleisön valintaa. Jos se vaan oli niin hyvä?

Sen sijaan, kun uteliaisuudesta leffan googletin, niin alkoi naurattaa wikipedian artikkelissa kohta "Elokuvan ennakkotiedoissa sitä mainostettiin kauhuelokuvana, mutta elokuvan ohjaaja Marko Äijön mukaan tieto on virheellinen, sillä elokuva ei sisällä yliluonnollisia elementtejä". Höhöhö.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Näille Pittsburgh Penguins -jannuille, jotka kirjoittavat säännöllisesti omasta suosikkijoukkueestaan me-muodossa. Meille ylivoima, hyvä peli meiltä, jne. Onhan se hieman naurettavaa, ihan kuin olisivat itse joukkueessa mukana. Ei itsellä tulisi mieleen kirjoittaa edes paikallisesta mutasarjan joukkueesta me-muodossa, koska en ole millään lailla sen toiminnassa mukana.

Noh, kukin tyylillään.
Tähän vahva sama. Tykkään lukea mahdollisuuksien mukaan kaikkien joukkueiden aiheita, koska monen joukkueen kannattajista löytyy hyviä kirjoittajia. Mutta tuon kyseisen "meidän joukkueen" aiheen lukeminen tappaa aivosoluja siinä määrin, että täytyy välttää sen auki klikkaamista. Myös otteluseuranta -ketju on sietämätöntä luettavaa niiden pelatessa. Sääli sinänsä, koska sieltäkin löytyy muutamia hyviä postaajia, mitkä nyt hukkuvat sen kaiken shaiban sekaan.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Myös otteluseuranta -ketju on sietämätöntä luettavaa niiden pelatessa.

Penguins on NHL:n jokerit. Tai ainakin siltä tuntuu, kun faneja seuraa Jatkoajassa, eritoten noissa otteluseurannoissa. Viikonloppuna satuin seuraamaan sekä lauantaina että sunnuntaina otteluseurantaketjua ja olihan se suurelta osin paskaa. Asiaa ei tietenkään auttanut se, että Penguins voitti lauantaina Devilsin. Ja onhan siellä tosiaan muutamia fiksujakin joukossa. Ei sovi yleistää kaikkiin Penguins-faneihin. Nämä Crosby-fanipojat ovat niitä pahimpia. "Oon seurannu änärii jo vuodest 2009 lähtie ja Sidni on mailman paras!!!11"
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En ole nähnyt elokuvaa, niin en tuomitse yleisön valintaa. Jos se vaan oli niin hyvä?

Ei ollut, se oli ihan paska.

E: sen verran vielä, että se muistutti lähinnä komediaa. Ainoa hyvä oli koko matkan kännissä ollut lihamöykky, oliko se nyt sit joonatan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
"Elokuvan ennakkotiedoissa sitä mainostettiin kauhuelokuvana, mutta elokuvan ohjaaja Marko Äijön mukaan tieto on virheellinen, sillä elokuva ei sisällä yliluonnollisia elementtejä". Höhöhö.

Ei pidä paikkaansa. Elokuva on yliluonnollisen huono. Se ei voi olla ihmisrodun aikaansaannos.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nauran nuorelle venäläiselle naiselle joka otti "miehensä" nimen tatskana naamaansa HEVOSENkokoisilla kirjaimilla. Toki olivat ennen tätä episodia seurustelleet jo 24 tuntia, sikäli ihan perusteltua toimintaa.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nauran nuorelle venäläiselle naiselle joka otti "miehensä" nimen tatskana naamaansa HEVOSENkokoisilla kirjaimilla. Toki olivat ennen tätä episodia seurustelleet jo 24 tuntia, sikäli ihan perusteltua toimintaa.

Kuva

Ihmiset voi todella pahoin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nauran nuorelle venäläiselle naiselle joka otti "miehensä" nimen tatskana naamaansa HEVOSENkokoisilla kirjaimilla.

Laitetaan nyt kuva ko. tatuoinnista, on se sen verran hieno. En oikein tiedä, että toivoisinko suhteensa kestävän loppuelämän vai ajautuvan karille mahdollisimman äkkiä. Jotenkin tuntuu siltä, että voipi jossain kohtaa käydä vituttamaan. Mutta ainahan tuon voi peittää uudella kuvalla... eiku.

*edit*

JMA ehti ensin, mutta on se vaan niin asiallinen taidepläjäys, että olkoon nyt toisenkin kerran.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan niitä juttuja..

Salilla äsken pukukopissa kuuntelin sivusta, kun sellaiset viisi-kuusikymppiset ukot juttelivat kaikenlaista.

Yksi oli kaikesta kartalla, ja selvästi tykkäsi kertoa frendeilleen vähän faktoja etenkin liike- ja talousmaailmasta. Kaikki tuntemansa dirikat pyörittävät sivussa harmaata miljoonabisnestä, eräänkin keskisuuren rakennusfirman nokkamiehellä on kymmeniä miljoonia Caymansaarten tilillään.

Ei siinä, aikansa kuuntelin ja mietin että tää on just näitä äijiä jotka heittää joka tarinaan ihan perkeleesti omaa väritystä mukaan. Puhe siirtyi urheilun maailmaan, ja tämä harmaahapsi valaisi tovereitaan kuinka "Zlaran Ibramovits tienaa puolitoista miljoonaa viikossa."

Mietin siinä että no just, eihän mulla tietenkään faktaa ole Zlatanin tilinauhasta, mutta kyllähän nämä perus kestojutut mediassa siihen viittaavat, että hänellä ja muilla futismaailman palkkakunkuilla liksa huitelee siellä jossain 25-30 miljoonan tienoilla. No ei siinä, nyt sitten tiedän että Zlatan kääriikin sellaiset vajaa 80 miljoonaa euroa vuodessa.

Parikymmentä sekuntia oli hiljaista ja sulattelin tuoretta tietoa ruotsalaisstaran jättiliksasta, kun juttu jatkui.

"Ja tämä mestarivalmentaja Jose Mourinho tienaakin sitten yli sata miljoonaa vuodessa. Käsittämättömiä summia."

Siinä vaiheessa meinasi päästä jo ihan aito nauru, mietin että ei jumalauta lopeta jo noi tarinat kun ei niitä usko enää sun kaveritkaan. Eli juuri silloin nauratti Mourinhon sadan miljoonan euron vuosipalkka. Hyvät rahat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös