Mille naurat juuri nyt?

  • 13 378 161
  • 50 761

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos se uimahallin juntti veti toisinaan osa-aikakeikkaa lasten nukuttajana? Oon ymmärtänyt että nää lapset menee just tossa klo 20-24 välisenä aikana nukkumaan, ku ei ne osaa urheilla eikä painaa duuniakaan, hyvä jos välillä paskovat housuihinsa, pellet.

Itse olin pari kesää kesätöissä lasten nukuttajana, oikein tällaisena nuijanukuttajana. Kävin päivisin läpi lastentarhoja ja mätkin muksuja päähän sellasella isolla puisella huhmareella. Kyllä lastentarhan tädit kiitteli kun ei tarvinnut 40 lasta erikseen tuuditella päikkäreille, riitti kun pihalta roudasi kottikärryillä kaikki tajuttomat lapset sisälle johonkin kasaan. Saivat tädit rauhassa painaa duunia tai käydä vesijuoksemassa. Pitihän niiden sitten selitellä vanhemmille lasten päästä löytyviä kuhmuja että tuolla hiekkalaatikolla ne saatanan paviaanit taas jotain on varmaan urpoillu, on ne niin vitunmoisia idiootteja että varmaan on rivissä juossut pää edellä aitaa päin tai jotain yhtä junttia. No, vanhemmat tietty ymmärsi ku ne joutu valtaosan elämästään ääliökakaroidensa kanssa elämään, kyllä ne tiesi miten idiootteja ja turhia otuksia ne oli.

Mut jospa tää uimahallin janarikin tarkotti että jos toisinaan iltaisin urakoi lasten nuijanukutuksia niin eihän siinä duunia painaessa oikein vesijuoksemaan kerkeisi? Oikeassahan toi oli, ja sä sitten menit raskaan työn raatajan joksikin saatanan lastenkasvattajaksi alentamaan..
 
Suosikkijoukkue
Paikalliset, nykyinen ja entinen
Kävin piruuttani facebookissa vilkaisemassa Viking Gracen seinäkirjoituksia. Ihan hyvät naurut sain.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
"Syksyn sää. Vettä sataa ja kaikkia vituttaa"

Jätit sen nerokkaimman tuosta pois. Eli "Ensi kevään syyssää; vettä sataa ja kaikkia vituttaa."

Se kätkee sisäänsä jotain niin karun runollista. Talven kaamoksesta, kun pääsee yli ja kesää odottaa, niin edessä on uusi syksy.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ulkomuistista vedettynä ei tullut ihan kaikki mukaan... Vähän kuten minulla normaalisti eli ei ole ihan kaikki mukana. Tämä tästä, jatkakaa.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Juhani Tammisen Facebook-päivityksille naureskelen. Silkkaa rautaa!

Tässä hieman näytettä viime yöltä niille jotka eivät ole FB:ssä:

Vihdoin kotona; 7-2 takkiin; HIRVITTÄVÄ BANAANI otsassa, sauna vähän hellitti, samoin tietoisuus siitä, että ykkosmolarimme Tommi Virtanen on saanut huilata ja treenata, Aittola hommannut Kralin kakkoseksi-toivottavasti löytää vielä hyvän yv-pakin!!!???
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Juhani Tammisen Facebook-päivityksille naureskelen. Silkkaa rautaa!

Tiukkaa mättöä Tamilta! Esim. sivun esittely.

Tee jokaisesta päivästäsi mestariteos - http://www.eurotam.com
Tätä sivua päivittää vain ja ainoastaan itse Juhani Tamminen.

Eurotam on ihan mahtava firman nimi. Eurot mulle, Tami sulle!

Kovaa tykitystä on ollut myös vähän aika takaperin.

Pelipäivä-GREAT!!! aamun kuntokoulu ohi; fillaria 35 min (115-125), 50 vatsaa, 50 rinnallevetoa (50 kg); pikkuhiljaa (startti 1.1.2013) "ryhävalas muuttuu urheilijaksi" Unelmia pitää olla-ai niin miksi??." Dreams fuel Your energy and imagination"-JUURI SIKSI!! Peliaikojen punttisalikuva jääkaapin ovessa inspiroi ja pistää miettimään!! "Can You make it one more time my friend"?, kysyy selftalk ja vastaus saadaan seuraavan synttärin yhteydessä 26.05.2013!! Silloin tikissä- se on pomminvarma!! Tsemppiä kaikille veljille ja sisarille ympäri Suomenniemen!! Br JT
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
IL: Radiojuontaja otti kiivaasti kantaa natsien mollaukseen

Jotenkin vaikuttaa, että siellä ovat taas sukunsa viisaimmat päässeet ääneen. Lehdessä nakuileva BB-blondi ja kaveri, josta ei tiedä pitäisikö höpinöitään kuunnella vai lukea vain sarjakuvat, you can't beat that, kuten Tami sanoisi.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Tilauslennoilla tasaisempaa?

"Olen pannut merkille että tilauslennolla matkustaminen on paljon tasaisempaa. Ilmakuoppia on huomattavasti vähemmän. Lentääkö nämä eri väylästöllä kuin reittilentokoneet? Osaako joku antaa asiantuntevan vastauksen?"

Tästähän sitten homma repeää aivan täysin...
 
Suosikkijoukkue
- Raipe - All Mighty CCCP
IL: Radiojuontaja otti kiivaasti kantaa natsien mollaukseen

Jotenkin vaikuttaa, että siellä ovat taas sukunsa viisaimmat päässeet ääneen. Lehdessä nakuileva BB-blondi ja kaveri, josta ei tiedä pitäisikö höpinöitään kuunnella vai lukea vain sarjakuvat, you can't beat that, kuten Tami sanoisi.
Iida Ketola:
- Miten perustelet itsellesi sen, että saat olla "rasistinen" natseja kohtaan?
Mukava juttu että joku otti tällaisen epäkohdan esille. Hienoa Iida! Pitäkäämme huolta natsien oikeuksista sillä hekin ovat ihmisiä!
 

akke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leeds United, TPS
YLE:n teksti-tv:n sivulle 212, johon on koottu futikset pelaajasiirrot siirtorajan umpeutuessa.

"BUNDESLIGA: Hoffenheim on hankkinut maalivahti Heurelho Gomesin Tottenhamista lainasopimuksella loppukaudeksi helpottamaan maalivahti Tim Wiesen paineita."


Mutta ei homolla tavalla, vaan miehekkäällä latinotavalla.... ;D
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Granlund-ketjussa esiintyvät nimiväännökset alkoivat spontaanisti huvittamaan, vaikka kuinka yritin ajatella, että onpa väsynyttä huumoria...
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
"Ruotsin puolustusvoimien komentaja kertoi työuupumuksestaan".
Ja meidän armeijaa käymätön puolustusministerimme (rkp.) sai juuri hiljan allergiakohtauksen eduskunnassa.

Suomen ja Ruotsin puolustusliitto - Match made in Heaven!
 

Isaa

Jäsen
Grandprix-ketjulle nauramassa täällä olen minäkin.

Mistähän tuo nimien vääntely sai alkunsa?
Punisher-nimimerkki puhui viestissään Granholmista, johon pari kirjoittajaa sitten tuli kommentoimaan, että "jaa kuka tyyppi se on, en oo kuullukaa." Siitä tämä vuoden hauskin tapahtuma sitten lähti liikkeelle.
 
Suosikkijoukkue
Paikalliset, nykyinen ja entinen
Panoautomaatit tulossa käyttöön

Ylekin osaa linkkihuorauksen. Nauroin silti.

No joo. En muuten oikein ymmärrä tämän ideaa. Eikös rahaa pidetä enemmän juuri tileillä? Miksi joku olisi nostanut paljon käteistä ja hänen pitäisikin sitten tallettaa ne takaisin? Okei, voihan tuollaisia tilanteita olla mutta en usko tuosta tulevan kovin suurta menestystä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös