Mille naurat juuri nyt?

  • 13 201 774
  • 50 364

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Naurattaa vähän kun Facebookiin ilmestyy näin koeviikon kynnyksellä päivityksiä siitä kuinka kokeisiin luetaan niin maan perkeleesti ja kuinka on "kunnon panostus päällä" ynm.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Katselin tuossa Ilta-Lehden sivuilta koostetta Kärpät-Jokerit pelistä ja taustalta kuuluvat yleisön äänet ovat aivan parhautta.

Alussa heti: "Eino! Eino! Eino moro!

Saaa-TA-na!

Netti-tv | Iltalehti.fi
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Äsken duunin ikkunan alta alkoi kuulua epäilyttävää rääkynää, jonka lähteeksi paljastui noin 30-vuotias mieshenkilö, joka oli liikkeellä äitinsä kanssa. Heillä oli jotain asiaa kellariin, mutta he olivat unohtaneet koodin, jota mies yritti selvittää. Kaamean kiroilun jälkeen päätin mennä avaamaan heille oven, mutta ehdin vielä ennen lähtöä kuulla seuraavan keskustelun:

Mies: "Mutsi, sä et oo koskaan välittänyt musta."

"Mutsi": -epämääräistä muminaa-

Mies: "Nytkin sä vaan virnuilet tuollein ilkeesti. Sä et koskaan haluu mitään hyvää mulle."

Tämä sankari paljastui aikamieheksi ja äiti puolestaan niukasti omaa äiskääni vanhemmaksi rouvashlöksi.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Naurattaa jo tuo Petri Matikaisen ajojahti mitä HIFK leirissä suoritetaan. Onhan äijä ehkä vähän epäonnistunut mutta jotenki välillä tuntuu, että Petri kärsii sukunimensä takia kohtuuttomasti. Ymmärrän toki, että Penan jättämät traumat ei parane muutamassa vuodessa.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Onhan äijä ehkä vähän epäonnistunut

Voi olla, että Matikainen saa liikaa paskaa niskaansa, mutta ei IFK:n yhdeksäs sija kyllä mikään pieni pettymys ole, vaan helvetin suuri ja luonnollisesti valmentaja kerää suurimmat haukut. Jos ei tuolla materiaalilla ole kolmen joukossa, on kyseessä jo melkoinen epäonnistuminen.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Jatkoajan virallinen homokeskustelu on saanut muutaman päivän aikana korkean viihdearvon. Siellähän pyörii ne tavanomaiset homo-pedofilia-raiskaus-ajatusketjut, jotka työnnetään jokaiseen homokeskusteluun vettäpitävinä perusteina. Tuohon keskusteluun on niiden lisäksi tuotu muutamia lisämausteita, joista ehdottomasti piristävin on se, kun joku on jossain päässyt näkemään, miten homo työntää gerbiilin toisen homon anukseen, ja on nyt ihan varma, että sillä tavoin tehdään jokaisessa Gay Pride -kulkueessa.

Kai minä sitten olen ilkeä ja huono ihminen, mutta tuollaiset keskustelut ovat mielestäni riemastuttavia!
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Valviran ylijohtajan paineet kasvoivat kohtuuttomiksi, kun valelääkäreitä pääsi oikeiden lääkärien hommiin viraston lepsun kontrollin takia.

Ylijohtaja päätti jäädä sivuun asian tutkinnan ajaksi. Tämä ei käynyt STM:n kansliapäällikölle. Sen sijaan tämä valesuositteli ylijohtajaa ryhtymään valepotilaaksi.

Kirjoittiko ylijohtajan saikkupaperin oikea lääkäri vai valelääkäri? Vai antoiko sairauslomatodistuksen oikea lääkäri valeylijohtajalle? Ettei vaan olisi valeylijohtaja käynyt hakemassa saikkua valelääkäriltä?
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Iltalehden otsikolle "Rankka lumisade YLLÄTTI!"

Onhan se nyt kieltämättä todellinen yllätys tähän aikaan vuodesta, kukaan tuskin osasi odottaakaan... Kyseinen paikka oli vielä Joensuu, jossa lumi on täysin outo ilmiö.

Joka vuosi nämä samat aivottomat uutiset siitä kuinka talven tulo yllättää. Montakohan sataa tuhatta vuotta pitää vielä mennä että ihmiset oppivat muistamaan että talvihan se saattaa tulla näihin aikoihin vuodesta?
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
... Montakohan sataa tuhatta vuotta pitää vielä mennä että ihmiset oppivat muistamaan että talvihan se saattaa tulla näihin aikoihin vuodesta?

Kyse on kai kuitenkin toimittajista. Eihän tuo oikeasti ketään yllätä. Jos se yllättäisi niin se olisi uutinen ja iltapulut tunnetusti keksivät uutisaiheensa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao

Jotva

Jäsen
Vähintäänkin hyväntahtoista hymähtelyä aiheutti pistäytyminen HIFK:n sairastupa-ketjussa. Siellä kerrottiin, että jotkut HIFK:n pelaajat rotatoivat toisiaan.

Kyseinen verbi ei ollut minulle tuttu, joten Googletin seuraavan määritelmän: Rotatointi merkitsee faktoreiden muodostaman koordinaatiston kääntämistä origonsa ympäri siten, että havaittuja muuttujia kuvaavat pisteen asettuvat mahdollisimman lähelle rotatoituja akseleita.

Vähän jäi vielä epäselväksi, mutta aikamoista pyöritystä on pelaajien kesken tainnut olla?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Vähintäänkin hyväntahtoista hymähtelyä aiheutti pistäytyminen HIFK:n sairastupa-ketjussa. Siellä kerrottiin, että jotkut HIFK:n pelaajat rotatoivat toisiaan.
Ihan sama, kunhan eivät telakoidu. Tai jos tykkäävät, niin mikäs siinä, kunhan eivät avaudu siitä julkisuuteen.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Nauran "naisia jotka saavat sinulta jalat alta" ketjun viesteille, jotka ovat tulleet minun aamuisen postaukseni jälkeen. Ei siinä mitään, jatkakaa!
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Strada-ohjelmassa nähty "homopoliisin" haastattelu on varsin huvittava. Mielestäni Sanna Stellan ja Ivan Puopolo tekevät muutenkin hyvää jälkeä useimmiten. Saapa nähdä, onko Linnan juhlissa sitten genitaali- ja anaalikilpiä jaossa.

Mun mielestä se poliisi oli Hirso. Vai pitäisikö etsiä ne rillit...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös