Mille naurat juuri nyt?

  • 13 202 252
  • 50 364

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Naurattaa vähän ajatus Metallica-fanista, joka hommaa uuden Metallica-Lou Reed levyn kuulematta siitä yhtää biisiä etukäteen tai tuntematta vierailevasta laulajan tyyliä. Ilme vois olla näkemisen arvonen, kun levy lähtee pyörimään.

Muutaman biisin kuunnelleena tuo yhteistyö kuulostaa joltain uudelta muusiikkityyliltä, drunk-metallilta, jossa on löydetty katuojasta juoppo jorisemaan Metallican jammaillessa taustalla. Kuulostaa sen verran "mielenkiintoselta" että on pakko ainakin yrittää kuunnella tuo levy läpi jossain vaiheessa.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
. Muutaman biisin kuunnelleena tuo yhteistyö kuulostaa joltain uudelta musiikkityyliltä, drunk-metallilta, jossa on löydetty katuojasta juoppo jorisemaan Metallican jammaillessa taustalla. Kuulostaa sen verran "mielenkiintoiselta" että on pakko ainakin yrittää kuunnella tuo levy läpi jossain vaiheessa.

Kiitos tästä, nauru kirvoitti työkaverit kyselemään, mikä on noin hauskaa. Olen sekä Metallican että L. Reedin musiikin ystävä, mutta kieltämättä molempien viime vuosien touhut... no niin.
 

tty_01

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aamulehden lukijan kommentille harkimon pilvenpiirtäjästä:

Jos siihen areenan viereen rakentaa sitten tornitalon jälkeen toisen areenan, niin saadaan oikein huima ilmakuva.
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Kreikan Jorgos Papandreun trollaukselle vielä laivan upotessa sekä Olli "ai-äm-olli-from-finland-and-ai-riprisent-ti-iijuu" Rehnin jyrähdykselle. Se on vaan niiiiin perseestä, kun joku päättää kysyä jotain kansalta ilman EU:n hyväksyntää. (Linkki ohjaa IL:n uutiseen.)
 

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Repesin Duudsonien Jarpille & Jukalle kun ryntäsivät tuonne YLE:n jalkapallostudioon puoliajalla. Veivät Ennekarilta, Mixulta ja Erkalta krakat ja tuolitkin lähti poies. Joku nenäpäivä -juttu oli kyseessä.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Repesin Duudsonien Jarpille & Jukalle kun ryntäsivät tuonne YLE:n jalkapallostudioon puoliajalla. Veivät Ennekarilta, Mixulta ja Erkalta krakat ja tuolitkin lähti poies. Joku nenäpäivä -juttu oli kyseessä.

Tuota ovat harrastaneet ties kuinka monessa muussakin suorassa lähetyksessä. Puoli Seitsemän, Korkojen kera jne.
 

lapa78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lexaa
Jollekin nuorelle Hifk -fanille. Katselin tuossa äsken aamun urheiluruudun ja siinä näytettiin klippi eilisestä pelistä, siitä kohdasta kun Söderholm ajaa sen ruotsalaispakin omalla sinisellä ja Zaborsky tekee maalin, niin katsomosta kuuluu: "ei jumal.." ja klippi vaihtuu saman tien.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Jatkoajan bodausta ja punttisalia harrastavien ketjulle. Vuodet vierii ja samaa vääntöä edelleen. Toivottavasti jatkuu seuraavat kymmenen vuotta;)
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Hivenen naurattaa Ipan touhut. Aika paha kriisi lienee kyseessä, kun seuran hallituksen puheenjohtaja kirjoittaa ilves.comin keskustelupalstalla legendaarisesti: "Ja lopuksi, tämä on viimeinen kirjoitukseni Ilves.comin/Jatkoaika.comin keskustelupalstoille".

Tästä puuttuisi enää se, että Mikko Leinonen kävisi trollaamassa "raipeonpaska"-nimimerkillä, että jätkä lähtee kritiikkiä heti karkuun!

Noh. Ehkä Meskasen ratkaisu oli hyvä.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
HIFK-osiossa toivotaan kovasti Petulle kenkää, tietenkin. Tilalle toivotaan erityisesti Summasta, tietenkin. Nyt huvittaa suuresti boldattu kohta linkittämässäni viestissä (korostus minun, ei alkuperäiskirjoituksessa):

Antaisin Summaselle vapaat kädet valita apuvalmentajansa. Tällä tavoin Ramilla olisi mahdollisuus hyvällä käytöksellä saada myös ensi kauden sopimus ja itsensä takaisin jääkiekkokartalle.


Heikkosytytyksisille vielä rautalangasta: sanapareja "Raimo Summanen" ja "hyvä käytös" ei aikaisemmin ole tiettävästi koskaan nähty samassa asiayhteydessä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Nyt selvisi sekin, miksei Suomen maajoukkue pärjännyt paremmin, kun Dufva oli kuiskuttelemassa Jalosen korvaan vaihtoaitiossa.

Selvisiköhän nyt myös se, miksei Dufva ei ole enää ammatiltaan lihanleikkaaja? Hymiö.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ennen mtv3:sen uutisia tuli jotakin ylimääräisiä ääniä lähetyksessä kun ankkuri ja toimittaja Kreikassa keskustelivat. Uutiset myöhästyivät 5 minuuttia ja Hetkinen-ruutua tuijottelin. Kun uutisten intro lähti käyntiin kuului jälleen Kreikassa olevan toimittajan mutinaa.

Nyt uutiset lähtivät käyntiin eikä Kreikan toimittajaan saatu yhteyttä vaan seurasi hiljaisuus. Sen jälkeen yritettiin ottaa yhteys EU:n kokouksessa olevaan toimittajaan. Jälleen seurasi hiljaisuus.

Hyvin toimii.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Ennen mtv3:sen uutisia - -
Hyvin toimii.

Pöllölaakso on aina ollut räpsyjen, rutinoiden, kuvayhteyksien katkeamisten ja äänettömyyden laakso. Sekä paskan kuvauksen laakso, paskan käsikirjoituksen laakso, paskojen toimittajien laakso, paskojen selostajien laakso, paskan paskan laakso.

Jääkiekon MM on nyt heillä. Siinä on konvehti. On sanonta, jossa paskasta ei saa konvehtia, mutta veikkaan, että MTV3 kyllä saa konvehdista paskan.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Risto Uffalakki ja Nenäpäivä. Oli suht jäätävän näköinen muutenkin ja sitten normit pokerikommentit: "Mikä nenä? Kaikilla on oma nenä, harvemmin sitä vaihdetaan.":) Äijä on yhdensortin mulkero, mutta huumorinsa putoaa. Eikä ole tyhmä, mistä aina plussaa.
 

hemppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
"Ensiksi ne tulevat kovalla innolla ja pyytää rahaa. Sitten kun on hyväsydäminen ja antaa sitä rahaa, niin sitten minä olen tässä kameroiden edessä ja lööpeissä rikollisena, Yli-Saunamäki tilitti."

Onhan se perin valitettavaa, että "hyväsydämisestä" rahan antamisesta poliitikoille joutuu käräjille.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Huvittaa Seppäsen Pelicansin hehkutus jälleen Urheilulehdessä: Tässä on SM-liigan käsittämättömin tilastofakta - ”Uskomatonta!”

"Us-ko-ma-ton-ta! Kuukausi (10 peliä)* SM-liigaa ilman päästettyä maalia. 48 alivoimaa putkeen ilman päästettyä alivoimamaalia. Okei, maalissa häärii liigan paras pelaaja, mutta silti. Onhan tämä tilastonosto aivan käsittämätön."

Ei kuitenkaan viime kaudella tullut mieleen hehkuttaa Ilvestä kun joukkue pelasi tammi-helmikuussa +11 peliä ilman päästettyä av-maalia. US-KO-MA-TON-TA!

* oma lisäykseni.

Edit. Lisätään vielä äskeinen löytö. Aku Ankka kuuntelee radiota - Youtube
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös