Mille naurat juuri nyt?

  • 13 230 266
  • 50 401

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minä ymmärsin kyllä Tutzban copypastesta, että kommentin kirjoittaja olisi narrifani...

Auts. Kohta "Vetäkää jullit toisiamme..." harhautti minut, vaikka on ihan epäsuomea sekin. Epäilin itsekin, että tässä on joku "mansi- ja mustikoita" -tyyppinen soluttautuminen ja myyräntyö meneillään, ja nyt epäilen että on parempi lopettaa kirjoittaminen ja laittaa jalka suuhun.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
JHag & Mika Norja. Vaikka olenkin mm. Arwo Ylpöstä hieman eri mieltä, on ko. nimimerkin arvo IFK-osiolle valtaisa.
 

Eskelarit

Jäsen
Tossa joku soitteli Urheilulehden puolesta, maasta taivaaseen kehu et on hyvä lehti ja kyseli multa mitä tiiän. Sit kysyin et eikös Sihvonen sinne kirjota, sit kaveri vaan ''Joo, kirjottaahan se, tietää enemmän tai vähemmän'' Meinasin siinä kohtaa jo pudota :D

Ei se kaveri vaan suoraan viittinyt sanoa et yrittää lehteä myydä, 4min jaksoi jauhaa, sitten aattelin etten enää kuuntele ja sanoin ettei lehteä kyllä tulis luettua hirveesti, johan puhelu loppui!

Kai tän ois voinut jonnekkin muuallekin kirjoittaa, mutta vieläkin hihityttää toi kun ekaks kehutaan lehteä ja sit dissataan Sihvosta :D
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Jos Suomen EM-ottelu ja musiikkitalon avajaiset ovat samaan aikaan, niin aika vaikeaa ehtiä molempiin. Minusta se on ainakin terve piirre ihmisessä, että tällaisessa tilanteessa valitsee EM-koripallon. Toivottavasti ei vaan lähde pyytelemään anteeksi näiltä pienisieluisilta kulttuuri-ihmisiltä.

Kuten uutisessa lukee, niin avajaiskonsertteja oli kolme ja koripallo-otteluita varmuudella viisi, joten mikään ongelma ei olisi ollut hoitaa tätä asiaa kunnolla. Kunnolla hoitamisella tarkoitan sitä, että kun on kerran urheilu- ja kulttuuriministeriksi lähtenyt, niin sitten toimitaan sen mukaisesti. Eikä sillä, ei olisi ensimmäinen ministeri samalla pallilla, joka olisi kallellaan jompaan kumpaan suuntaan.
 

passenger

Jäsen
Siksi ehkä olikin sopivaa, että merkittävämpi ministeri oli avajaisissa, ja urheiluministeri urheilutapahtumassa (joka oli merkittävä urheilutapahtuma).

No niin no, henkilökohtainen mielipiteeni on että Kulttuuri- ja urheiluministerin olisi ollut suotavaa olla läsnä Musiikkitalon avajaisissa. Myös kommentti "lasinkilistelytilaisuudesta" osoittaa Arhinmäen asenteen ja tietämyksen tilaisuutta kohtaan ja vastaavat kommentit ja olemus Savonlinnan oopperajuhlilla ei ole ministerille sopivaa. Asia ei siis mikään kovin tärkeä sinänsä ole, hieman ihmetyttää vain.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Avajaiskonsertteja oli kolme ja koripallo-otteluita varmuudella viisi, joten mikään ongelma ei olisi ollut hoitaa tätä asiaa kunnolla. Kunnolla hoitamisella tarkoitan sitä, että kun on kerran urheilu- ja kulttuuriministeriksi lähtenyt, niin sitten toimitaan sen mukaisesti. Eikä sillä, ei olisi ensimmäinen ministeri samalla pallilla, joka olisi kallellaan jompaan kumpaan suuntaan.

Mjääh. Musiikkitalon avajaisissa oli kuitenkin valtiovallan ja ministeritason edustus, mutta tosta Sibiksestä jäi huono maku - aika epäkohteliasta jättää väliin.
Sinänsä koko aataminaikuinen kulttuuri-urheilu -vastakkainasettelu on naurettavaa: jos käy lätkämatseissa, ei voi esim. lukea kirjoja, digata tanssista ja kuunnella jatsia tai toisinpäin? Hohhoijaa, valot päälle.

Asiaan: nauran duunikaverien levottomille jutuille, ennen kuin lähden itse kehittelemään niitä:). Onneksi täällä on mukavaakin porukkaa hommissa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Älä viitsi. Teepä nyt ensi töiksesi avoimin silmin ja mielin pieni tutkimusretki vaikkapa jokerihenkiseen sosiaaliseen mediaan, niin huomaat pikapuoliin että tuota laatikkoa ei kannata avata.

Kyllä sieltä HIFK:kin Fb-sivuilta aika ajoin löytyy melko uskomatonta sisältöä ja sama tietysti toisinpäin. Melko pitkään olen tämän asian suhteen tehnyt empiirisiä havaintoja esim. Facebookissa ja sanoisin että aika tasan menevät idioottien prosenttiosuudet pääkaupungin joukkueiden kesken, vaikka sitä välillä saattaakin olla vaikea uskoa/ymmärtää.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Vilkaisin äsken kiinteistökuningatar Kaisaa. Sain näppylöitä ja aloin hyperventiloida.

Sille nauran, että sehän näyttää ja kuulostaa ihan Tuksulta.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
http://www.saipa.fi/page.php?id=80&team=SaiPa

Linkki vie SaiPan harjoituskauden pistepörssiin.

Oho, Hukka-Pukka hukkaillut jo ainakin neljä kertaa.

Nokitan kuitenkin Rauman Lukko 1936 Hockey Clubin täyspitkien harjoitusotteluiden pistepörssillä (kuusi peliä kai pelattu):

Huhtanen 1+0
Keränen 1+0
Pesonen 1+0
Tikkanen 1+0
Lindgren 0+1
Kuukka 0+1
Kauvosaari 0+1
Nurmi 0+1
Honkaheimo 0+1
Elo 0+1

Leveyttä piisaa siis.

Pistepörssi pöllitty ja päivitetty tästä #16:n viestistä.
 

Ralph

Jäsen
Joku 3-vuotias pikkutyttö tykittää 190 maan liput aika hyvin ulkomuistista. Siis jossain Ennätystehtaassa joskus näytetty, mutta en ole ennen nähnyt. Pakistan tuotti ongelmia, ite olisin tunnistanut.

Hienosti lausui tuon ikäiseksi, "Korean demokraattinen tasavalta", "Suomen lippu", "Sao Tome ja Principe."

Se tästä vielä puuttuisi että tästä samasta videosta on ja täällä puhuttu jo ja tämä tyttö olisi jonkun täällä kirjoittelevan lapsi, mutta ei voi mitään.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kela laittoi väärälle tilille 12300 euroa. (Iltalehti)

"Ohjeet takaisinmaksuun ovat tarkat: Saarnion pitää muun muassa pitää huolta siitä, että hän kirjoittaa täsmälleen oikeat tiedot takaisinmaksuihin."

"Tästä on minulle tosi paljon työtä, hän harmittelee."

"Vaivaa aiheuttaa myös se, että hän joutuu koko ajan tarkistamaan, ettei vahingossakaan käytä Kelan rahoja."

On varmasti aivan järkyttävän paljon vaivaa, kun joutuu ihan 5 laskua maksamaan. Ja ihan oikein vielä naputtelemaan numerotkin. Ja varomaan, ettei käytä itselle kuulumattomia rahoja. Toivottavasti tyttö selviää tästä koettelemuksesta.

Tosin Jomppa_Koollehan on yhden Kelan ilmoituksen täyttäminen netissä valtaisa urakka, joten kai nuo arviot vaivasta pitää paikkansa.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
On varmasti aivan järkyttävän paljon vaivaa, kun joutuu ihan 5 laskua maksamaan. Ja ihan oikein vielä naputtelemaan numerotkin. Ja varomaan, ettei käytä itselle kuulumattomia rahoja. Toivottavasti tyttö selviää tästä koettelemuksesta.
Olen muuten aika varma, että tyttösellä on mennyt toimittajaan yhteydenottamiseen ja haastatteluun enemmän aikaa ja vaivaa kun noiden rahojen palauttamiseen pelkästään olisi mennyt.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Ruotsin poliisille: eivät ole vieläkään saaneet Olof Palmen murhaajaa kiinni.

Ja myös seuraavalle poiminnalle poliisin toiminnasta:

"Malmön poliisissa työskennelleen nelikymppisen miehen kirjoittelusta nousi kohu toissa keväänä.

Mies kehuskeli blogissaan, kuinka hän mieskollegansa kanssa siveli poliisin virka-auton hallintalaitteet ja ovenkahvat sukupuolielimellään. Samassa kirjoituksessa kerrottiin, että miehet paljastivat tekonsa autoa myöhemmin käyttäneille naiskollegoille.

"Nyt tiedämme miltä toivoton ahdistus näyttää [naisen] kasvoilla", bloggari retosteli."

Linkki uutiseen.

Että silleen...
 

Berrie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Ilves
Tuo Ruutu-pätkä on kyllä ihan huikea.

Itse hihittelin Jatkiksen alalaidassa näkyvälle mainokselle jossa mainostettiin Urhoa ja Nelosen Sportteja: "Panosta lätkään"
Luulin ettei noilta kanavilta por*oa näy...
 

scholl

Jäsen
Tosin Jomppa_Koollehan on yhden Kelan ilmoituksen täyttäminen netissä valtaisa urakka, joten kai nuo arviot vaivasta pitää paikkansa.

Kaikille ei rutiinipaperihommat sovi. Mulla on jäänyt monet vakuutuskorvaukset kotivakuutuksesta saamatta kun en ole jaksanut täytellä anomuksia.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Tälle katkerahkolle viestille ja tekeleelle.

Huikea!

Tämä oli hauskinta Jatkiksessa pitkään aikaan. Samalla tasolla toki myös videon kommenteista löytynyt helmi:

kyl huomaa että on ruotsalaine joukkue toi ifk ku pitää tehä homo videoita, te tuski näätte jarkko ruutuu homokuvas vaikka siitähä te hifkifanit varmaa pitäisitte :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös