Mille naurat juuri nyt?

  • 13 229 710
  • 50 397
Suosikkijoukkue
- Raipe - All Mighty CCCP
...eikä tarvitse kuin ensi kesään saakka Swearengenin jatkaa samaan tahtiin, niin hän yltää tuolloin eniten Jatkoaikaan postauksia lähettäneeksi nimimerkiksi schollin ja muiden ohi. Ellei joku muu etumatkalta lähtevä ryhdy käymään aivan hurjilla kierroksilla.
Onkohan se JA:n oma pikku trolli?
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
Imeläkivi on kyllä ihan yleinen sana ainakin Savossa vanhemman väestön keskuudessa. Tai no, olen sitä kuullut käytettävän ainakin r-viattoman sukumme keskuudessa, joten yleistetään nyt hiukan. Savolaisilla tosin lienee hiukan laajempi tuo sanavarasto muutenkin muihin heimoihin verrattuna.

Youtube: Juice Leskinen&Coitus int/Imeläkivi

Meillä oli armeijassa Riihimäellä tväl-vääpeli jota sanottiin Jynkky-Jipaksi. Melkoinen r-vika, mutta erittäin hieno mies! "Pejkeleellinen jäjähdys!"
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suomen arpaonnelle MM-karsintalohkoja arvottaessa. Montenegronkin saaminen kakkoskorista oli niin pirun lähellä.

Itseasiassa loistava lohko. Eiköhän se ole jo nähty, että sillä Suomen lohkolla ei ole mitään tekemistä kisoihin pääsyn kanssa. Toki monen tie kisoihin helpottuu pääsemällä samaan lohkoon kanssamme.

Ranskan näin Olympiastadionilla vuonna -98, ja voisin tuon sekä Espanjan käydä mulkoilemassa.

Hieno homma näin ei-fanaatikolle.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Suomen arpaonnelle MM-karsintalohkoja arvottaessa. Montenegronkin saaminen kakkoskorista oli niin pirun lähellä.

Mä jo tuuletin, että saatiin se Montenegro vastaan, kun just lopetin musan kuuntelun ja kuuntelin sitä selostajaa. Väärin meni.
Suomi on muuten jalkapalloilussa ihan helvetin alhaalla ja se ei naurata. Oishan se hienompaa nauttia menestyksestä kuin suomalaisittain nauraa sille ettei menestytä. En ymmärrä vieläkään, lajista riippumatta, miksi sille nauretaan ettei menestytä?
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
En ymmärrä vieläkään, lajista riippumatta, miksi sille nauretaan ettei menestytä?

En naura missään nimessä menestymättömyydelle, aion kyllä mennä näillä näkymin katsomaan pelejä aikanaan, vaan kertakaikkiaan käsittämättömän huonolle arpaonnelle. Oli 50-50 mahdollisuus että kakkoskorista tulisi Montenegro ja senkin jälkeen oli vielä 33-33-33 mahikset että ykköskorista tulisi Kreikka.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ainakin hymyilyttää tuo arvonnan tulos Suomen kannalta.

Eipä silti, lopputurnauspaikka olisi Suomelta huikea saavutus vaikka Paatelainen olisi saanut käydä itse valkkaamassa mieluisimmat maat koreista. Espanja ja Ranska kerännevät mukavasti yleisöäkin paikalle. Tosin karsintapelejä tulee kotona yksi vähemmän kuin olisi ollut todennäköisintä, koska Suomen lohkossa on ainoana vain viisi maata.

Ranskastakaan ei toisaalta tiedä. Sikäläisessä jalkapalloilussa tuntuu olevan oikein pysyvästi kaikki systeemit sekaisin. Paskana päivänä Ranska ryssii matsinsa ihan itse minkä tahansa vastustajan kanssa. Ei olisi mielestäni mikään jättiyllätys, jos Valko-Venäjä yltäisi lohkon kakkoseksi, kun Espanja täytyy kuitenkin merkata ennakolta lohkovoittajaksi. Suomikin ottaa muutaman pisteen sieltä täältä.
 
Hyvin paljon mahdollista, mutta silti itseäni huvitti tuolloin että samaan seuraan on menossa niinkin paljon "lihaa" ja vielä Brennan päälle.

Kyllä se minuakin huvitti silloin vuonna 2006 kun tuo Vitjazin "touhu" alkoi. Kaikkihan lähti Reid Simpsonin hankinnasta ja jatkunut samanlaisena siitä lähtien. Ja huvittaa vieläkin välillä kun katselee tuota yhden huligaanijengin toimintaa.
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils


Tuo kuva kyllä kruunaa uutisen :D

Voin kuvitella tilanteen, Jari on ollut koko treenien ajan yksin pimeässä toimistossa, ettei vaan mitään satu ennen Kroatin matkaa. Harjoitusten loppupuolella päättää hieman raottaa ovea ja kurkata olisiko treenit ohi. Juuri kun pää on oven ulkopuolella, joku tykittää kovan pallon ja vielä samaan päähän. Uskomatonta.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
En ollut koskaan ennen huomannut ketjua nimeltään Viisasten kerhosi. Lukaisin huvikseni ja Jeren viimeinen valinta ja perustelu aiheutti kyllä sponttaanin pyrskähdyksen.

-Johanna Kurkela, seuraksi
-Lauren Graham, seuraksi
-Pia Bos, seuraksi
-Matti Hagman, juomaseuraksi
-Pentti Linkola, katselemaan saunan ikkunasta sisään ja pudistelemaan päätään, kun väestö kasvaa.

Kyllähän siinä sitten, "juttu" luistaisi.

Lisäksi huvitti maikkarin sivuilla ollut juttu siitä, että Litti missaa sittenkin ne ottelut. "Tykitys päähän, Litmannen sittenkin ulkona tärkeistä peleistä". Ihme juttu.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ei naurata, mutta hymyilyttää tahattoman ironian vuoksi että nimimerkki Vesuri on kirjoittanut Suomen oikeuslaitos-ketjuun, jossa on juuri puhetta vesurilla murhan suorittaneesta, vankilasta karanneesta rikollisesta.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Taas osui pallo samaan p Litmasen Zagreb-peli ei kuitenkaan vaarassa - MTV3.fi - Urheilu - Futis - Uutiset

Kuka on vastuussa siitä että Litmasta vedettiin kovalla pallolla, olivatko varustepuolen miehet unohtaneet pehmeät pallot koppiin?

Vaadin tutkimusta asiasta, missä on Sporde? Onko Ala-Tikkurilan Shellillä liikkunut epäilyttäviä pallopoikia? Onko pallot toimittanut norjalainen valmistaja?

Parashan tuossa on nyt että Litmanen ei pelaa koska sai jälleen aivotärähdyksen kun puski palloa. Eiköhän Litin olisi syytä jo lopettaa ennenkuin pahemmin käy.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Parashan tuossa on nyt että Litmanen ei pelaa, koska sai jälleen aivotärähdyksen kun puski palloa.


Tuo kuva kyllä kruunaa uutisen :D
Jari on ollut koko treenien ajan yksin pimeässä toimistossa, ettei vaan mitään satu ennen Kroatin matkaa. Harjoitusten loppupuolella päättää hieman raottaa ovea ja kurkata olisiko treenit ohi. Juuri kun pää on oven ulkopuolella, joku tykittää kovan pallon ja vielä samaan päähän. Uskomatonta.

Ei kai kenenkään, edes Litmasen, loukkaantumisille saisi nauraa, mutta tämä(kin) on vaan liian koomista. Ja kuvatoimittajalle - tai kuka nyt otoksen valitsikaan - tosiaan täydet pisteet:).
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös