Mille naurat juuri nyt?

  • 13 211 362
  • 50 365

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Johannekselle. Hyvät naurut saa tuosta kyseisen nimimerkin vänkäämisestä Jokereiden puolella organisaation muutoksesta, nyt Helsinki Halli Oy on saatu sotkettua jo kahteen ketjuun. Töissä tylsää?
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitä Leijonien paluulennolla tapahtui; Leijonien paluulento

"Ruutu: Nyt Jutila lopeta vähäks aikaa se rillaaminen! Hei me ollaan lentokoneessa!

Jutila: Sori! Oli pakko laittaa vähän Wilhelmiä kehiin. Eteenpäin on menty."

Aivan huikea! Salmelan, Nurmisen ja Kukkosen hahmot varsinkin pisti naurattamaan. Vielä ku ois Mikon ja Miken välille kirjotettu pientä homoeroottista värinää niin oisin joutunu menee hirteen ku ei olisi ollut enää mitään lisättävää koskaan mihinkään.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Iltalehti oli oikein hupaisaa luettavaa. Matti Nykäsen kohdalla oli myönteisen artikkelin yhteydessä jokin teksti miten vanha Matti on taas palannut. En sitten tiedä pitäisikö tuon olla joku hirveän positiivinen juttu.

Samassa lehdessä kieltämättä nauratti miten Terminaattori, eli Arska on kuulemma oikein itkenyt pyytäessään vaimoaan takaisin. Se kuulosti hauskalta.

Joku voisi nyt tehdä sen kaikkien aikojen Arnold-prank callin ja soittaa vaimolle soundboardin kera.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011060213825879_uu.shtml

Iltalehden uutinen Keskustan vetäytymisestä Kesärantaan olisi aivan loistavasti kirjoitettu uutinen - nettihupailu Lehdessä ainakin. Alku on melko rauhallinen, mutta loppua kohti vauhti kiihtyy suorastaan huikeaksi.

" - Onko tuo nyt fiksunnäköistä? Minun mielestäni se on erittäin tyhmännäköistä! hän tiuskaisi ja lähti pois."

Erityismaininta myös monikieliselle "Suomi is gone" -sloganille. Kansan syvien rivien lisäksi myös artikkelin kirjoittanut toimittaja kunnostautuu sanavalinnoissaan. "Tämä on tuhon tie, hän analysoi" herätti hilpeyttä.

Mahtavia mielikuvia. Meininki on varmasti ollut kuin Libyassa konsanaan.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yleensä IS:n uutisten kommenttiosasto täyttyy kaikenlaisesta paskasta, mutta nyt löytyi kommentti, joka sai pienen naurun aikaiseksi.

11-vuotiaan kidnappaus ja raiskaukset toivat 431 vuotta vankeutta,

Onkohan tuohon mahdollisuutta anoa ehdollista esim. 300 vuoden jälkeen? Muutenkin voisi olla ihan näppärä idea, jos nuo tuomiot todella pitäisi lusia. Siis mädäntyvä ruumis + luut viettäisi ne vuosisadat vankilassa. Toisi uuden creepyn elementin vankilaan, joka ehkä hyvässä lykyssä vähentäisi hieman rikollisuutta. Uhkakuva parista ruumiskasasta vankitovereina ei toisaalta ehkä liikuttaisi HC-rikollisia.
 

Snagari

Jäsen
Nauran The Lonely Islandin uudelle levylle ja erityisesti levyllä olevien biisien komiikalle. Huikeaa settiä, ei voi muuta sanoa!

What is it dawg? - I forgot it's Mothersday.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Nauran The Lonely Islandin uudelle levylle ja erityisesti levyllä olevien biisien komiikalle. Huikeaa settiä, ei voi muuta sanoa!

What is it dawg? - I forgot it's Mothersday.
Tuohan on jo edellisen levyn aikana tehty biisi joka kuitenkin julkaistiin käytännössä uudelleen tällä levyllä.

Watch me do me! Don't look away. Watch me do me. Uhhhhhhhh Uhhh Uhhhh Aahh. I'm finished doing me.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
San Marino ja Maamme-laulu. Suomen kannattajat jatkavat laulua komeasti kertosäkeen, mutta soitto keskeytyy ja siellä jo kuuluttaja-akka alkaa molottamaan kesken kaiken.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kesähitti 2011 ainesta? (linkki vie musiikkivideoon Youtubessa)

Kaikkea ne pojat jaksavatkin kehitellä... :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös