Mille naurat juuri nyt?

  • 13 212 478
  • 50 365

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Persujen vaaliohjelmalle. Joko on postmodernin rappiotaiteen polttolistat laadittu? Ai niin, ei ole ehditty, kun kukaan ei suostu laskemaan teille valmiiksi maahanmuuton kustannuksia. Syntyvyyden saa myös kätevästi nousuun lopettamalla pari yliopistoa (miksei saman tien kielletä koko korkeakoulutusta, ainakin naisilta, kun se selkeästi niin ahdistaa - miksihän?)
Myös ehdotukset "EU:n jäsenmaksuista leikkaamisesta" ja "ilmastosopimuksesta irtisanoutumisesta" olivat suht huikeita. Mulla kun on noita luottokorttilaskuja, taidan säästää laskemalla ihan ite veroprosenttiani, jättämällä sotumaksut palkasta pois ja pari muutakin lakisääteistä trattaa maksamatta... Eiku.
Ne todellakin tekevät sen itse - viimeistään vaalien jälkeen.
 

Migron

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Urhotv:n tämän hetkiselle ohjelmalle. Kyllä taas saa rahoilleen oikein kunnolla vastinetta.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Suomalaisille hiihtäjille. Täyttä huutonaurua!

Hei, tulukee kottiin sieltä siel on mm-kisat eikä mitkään piirikunnalliset.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Kerho-fanien käsinkosketeltava apaattinen ja epätoivonsekainen itseironia on kyllä tehnyt tuosta tämän päivän matsiketjusta aivan mainiota tavaraa. Nauran sille.

Lisäksi, koska olen katkera erään Micke N:n vaikutuksesta Jokereiden peliin vuosi sitten ja etenkin sen aiheuttamasta loputtomasta naljailusta ja koska en muutenkaan kovin hirveesti tykkää IFK:sta, nauran Hannes "Hymyilevä Hannes" Hyvöselle.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Ilmeisen epätoivoisille ihmisille tuolla monien mielestä viihtyisässä baariympäristössä ja etenkin ne jälkeiset sieltä.

Ensin on kasa naisväkeä (toki rekisteröin terveenä heterona heidät ensin) vailla seuraa, sitten se sama sakki lähellä valomerkkiä hakemassa edes jotain huomiota. Luonnollisesti väärin tulkitut katseet sitten vievät näitä ensin valikoivia ja myöhemmin jo epätoivoisia kohti tuhoa. Onneksi on olemassa vieläkin säälittävämmät:"no eikäku vittuku enoiskaanku, vaikka minut juuri kohteliaasti tyrmäsit!"... oli siellä toki myös joitain käyttäytyviä seassa, vaikkeivat nämä naiseudet sitä koko totuutta kavereilleen lopulta paljastaneetkaan.

Mikä helvetti ihmisevää osaa kansasta voi ajaa tuollaiseen? Miesten toimia en seurannut, mutta lienevätkö yhtään sen ansiokkaampia? Ole oma itsesi ja ota se torjunta kuin terve ihminen tekisi.

Sitten päästään seuraavaan, joka on vain ja ainoastaan hyvä syy jonottaa se taksi sittenkin. Ei helvetti soikoon mitä 3km kävelyllä ehtiikään nähdä! On perinteistä känniääliötä koko skaala, jossa on nakkikoppirähinää syistä joita ei kukaan muista aamulla. On jopa aikuisten ihmisten hakemalla hakemia tappeluitakin. On vähäisessä pakkasessa sentään, mutta silti munasillaan vastaan juoksevaa miestä, joka ilmeisesti luuli jonkun ajavan takaa...

Ei perkele! Eihän tälle kansalle voi kuin nauraa!
 

thv294

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tottenham Hotspur
Jyväskyläläiselle tosikolle. Tai ainakin jypin miehelle/naiselle, tiedä sitten missä asuvat. Pistä vaan lisää yv:tä, piristävät mukavasti (jollain asiat selvästi huonommin kuin itsellä).
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
En nauranut mutta hymähdin kun Simpsonien juoppo Barney lähti "ajamaan autolla", eli Barneysta tuli siis rattijuoppo.
 
Viimeksi muokattu:

tty_01

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Stan Saanilan "lepakko keskeytti naisten jalkapallomaajoukkueen ottelun" - vitsille viime Uutisvuodossa.

Mahtavan moniulotteinen sutkautus. Joukkueen lempinimi on siis päätetty.
Pitääpä vilkaista ohjelma TV-Kaistalta.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Alkuun nauratti tämä pienimuotoinen mylly Italian maalla. Nyt lähinnä vitutuskejtu-kamaa. Vain Italiassa jne. Olisin toivonut, että tuo neekeri olisi piesty aivan paskaksi. Ensin kierii maassa aikansa ja kun pallo pelataan vastustajan toimesta yli rajan, nouseekin tämä koin syömä apina ylös ja säntää maalin tekoon.

e: ei muuten ollutkaan tuo tummahipiäinen joka maassa kieri. Mutta silti tämän liimatukkien paskasarjan joukkue täytyy olla maailman epäreiluin joukkue.

Videolla Foggia vastaan Gela ottelusta pieni pätkä.

Foggia vs. Gela rissa in campo
 
Viimeksi muokattu:

lexicon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, THFC
Painetun IS:n otsikolle "Kärpät kokoaa kovaa nippua ensi kaudeksi". Hehkutus alkaa jo nyt vaikka kuvittelin että tällä kaudella Kärpillä piti olla todella kova nippu.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Otsikoista puheen ollen, oli tuossa joku päivä sitten jossain talouslehdessä otsikko "Suomalaisella sijoittajalla on Venäjällä hyvä maine."

Melkein sama kuin kirjoittaisi, että "Suomalaisella turistilla on Kolumbialaisten maantierosvojen keskuudessa hyvä maine".
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Panamalaisen futarin selitys, minkä takia hän potkaisi vastustajaseuran maskottipöllöä, hymähdytti:

IL.fi

Toivottavasti kukaan ei monota Bubia! Se vielä puuttuisi että uljaan jalkapallomaajoukkueemme upea maskotti kokisi yhtä karun kohtalon kuin panamalainen virkaveljensä.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nauran A-P Selinin ilmeelle, kun Westerlund SaiPa-Jokerit ottelun lehdistötilaisuuden päätteeksi antaa propsit SaiPa-organisaatiolle. Ei tainnut onnistua Erkan yritys saada Atu vakuuttuneeksi siitä, ettei siinä tappelussa ollut kyse käskytyksestä. Ensimmäistä kertaa näen, noiden SaiPan sivujen videoiden perusteella, että Atu ei kättele vastustajavalmentajaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös