Mille naurat juuri nyt?

  • 13 197 330
  • 50 363

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Aamulehti

hieman hymyilytti, tosiaan voi olla pieni yllätys jos lyhyt ja epäsiisti vieras mies murisee autossa.
 
Tälle on tullut aamupäivä epäuskoisena hihiteltyä:

Duunissa yksi tyttönen on vaihtamassa autoaan uuteen.
Hän tuossa huolestuneena mietti, että riittääköhän bensa autokauppaan asti. Auton bensamittari kun on punaisella, eikä kuulemma halua enää tankata korttiautomaatilla, kun kortilla joutuu aina laittamaan tankin täyteen! Autokauppahan saa siitä ilmaista bensaa!
Tämä neito on siis aina ollut siinä uskossa, että bensa-automaatilla on pakko tankata tankki täyteen.
Kassalle hän ei halua mennä, älkää kysykö miksi, varmaan pelottava paikka?
Kerroin sitten, että laittaa sinne sen mitä luulee tarvitsevansa ja nostaa letkun telineeseen. Laittoi sitten varmuuden vuoksi 10litraa, noin 10km olisi kauppaan matkaa. Eihän sitä voi tietää paljonko joku pikku-micra kuluttaa!
Ei helevatti sentään, mistä näitä riittää?

Nii joo, tietysti isi hoiti autokaupat ja toki "lainaa" rahat uuteen autoon. En kysynyt, että ostaako se ruokakaupankin aina tyhjäksi kun ei voi keskeyttää ostelua...
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nimimerkki Scissorsille ja hänen avautumiselleen TPS-KalPa -otteluketjussa.

Eräs lappeenrantalainen historian ja yhteiskuntaopin lehtori sen sanoi: "Turkulaiset ovat juntteja". Luulin sitä vitsiksi.
 

Vee_-

Jäsen
Nauran nimimerkki Murmelille. Miten kenelläkään voi olla noin paljon hampaankolossa toista lajia kohtaan? Jalkapallossa moni ihailee filmaajia, hohhoijaa niinpä niin..
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Jatkoaika on kuin Arabimaailma. Kiihkeä kansannousu käynnissä pitkään vallassa olleita diktaattoreita vastaan. Odottelemma tilanteita, joissa moderaattorien viesti keskeytyy esim. sateen vuoksi tai moderaattorin on nähty pakenevan yksityiskoneeseen. Mielenkiinnolla voimme myös seurata milloin joku ulkopuolinen sivusto puuttuu tilanteeseen.

"Ja nyt minut poistetaan täältä ikään kuin minä olisin se pahin moderaattori!".
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Luojan kiitos jäljelle jää hieno laji nimeltä jääkiekko. Seuraavassa linkissä ruma töötti Jarkko Ruutuun, jonka mies kestää, kuten kontaktilajissa tapana on kestääkkin http://www.youtube.com/watch?v=kwOMN9oBkho.

No tämä nyt on varmasti ihan turhaa lähteä väittelemään ihmisen kanssa joka väittää edes vitsillä että jääkiekkoilijat olisivat edes lähellä futaajia mitä neitimäiseen pelaamiseen tulee. Mutta sanotaan nyt vaikka että Duncan Keith sanoo terveisiä. Seitsemän hammasta irti, pukkariin, viimeinen hammas itse yskittynä ulos, vähän tikkejä, takaisin jäälle ja eniten peliaikaa kummankaan jengin kenttäpelaajista.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lyödäänkö vetoa, että löydän enemmän ämmäilylinkkejä jalkapallosta kuin sinä jääkiekosta?

Sehän se olisikin reilu kisa. Vähän niinkuin että lyödäänkö vetoa, että löydän enemmän linkkejä hölmöistä amerikkalaista kuin sinä suomalaisista.


Mutta sanotaan nyt vaikka että Duncan Keith sanoo terveisiä.

Beckenbauer heiluttaa terkkuja takaisin kaikille pikkufaneilleen sillä kädellä, joka ei ollut kantositeessä välierissä -70.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Beckenbauer heiluttaa terkkuja takaisin kaikille pikkufaneilleen sillä kädellä, joka ei ollut kantositeessä välierissä -70.

No joo, yksittäisiä tapauksia löytyy, esimerkiksi Didi Hamannin pelaama MM-finaali toinen jalkapöytä murtuneena. Mutta jos nyt oikeasti lähdetään vertailemaan näitä niin pari yötä takaperin Ryan O'Byrne esimerkiksi otti Taylor Hallin luistimen suuhun mutta veti vaihdon kiltisti loppuun luistellen itse vaihtoon.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hieman hymähdin Dekon viestille "Miksi en käy vieraspeleissä?" -ketjussa. Mies on vielä hyvinkin nuori ja ymmärrän sen toki. Suunnitelmissa hänellä on kuitenkin lähteä reissuun.

Eipä vaan peruskoululaisena hirveästi tule reissattua. Olen tosin ajatellut että jos HIFK ja Jokerit kohtaavat puolivälierissä voisi käydä ensimmäisen puolivälieräpelin, joka on herkullisesti perjantaina, tsiigaamassa Nordiksella.

Toinen huvittava asia on se, että GaDa on kateellinen Dekolle 15 viestin kirjoitustahdista/päivä. Deko aloitti kirjoittamisen 4 päivää sitten.

Ei minulla muuta, jatkakaa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kymmenen Uutisten loppukevennyksessä oli juttua Putous-ohjelman Munamiehestä. "Pieni muna, iso sielu" -hokemasta uutissankkuri Pirjo Nuotio yritti tehdä aasinsillan Keijo Leppäselle sanoen, että sehän on kuin sinä.

Harvoin nuo kevennykset naurattavat, mutta tuossa kohtaa meinasi pokka todellakin pettää.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kissaani.

Saatin neidin saamat haavat hoidettua ja kyllä nyt meno maistuu.

Mukava katsella moista touhua.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Tuo on kyllä totta.

Se kun saadaan mirristä vuoto ohi, niin se on pelkkää iloa sen jälkeen.

Että silleen...

Kato.
Jatkoajan virallinen mukahauskuuttelija iski jälleen.

Kyllä kunnon kyntömies kyntää kelillä kuin kelillä, mutta ei kissaansa.

Onnea valitsemallasi tiellä.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Jokerit-HPK otteluketjulle ja varsinkin HPK-kannattajien positiivisille näkemyksille illan ottelusta. Toki itse olen samaa mieltä muidenkin kerhokannattajien kanssa, mutta silti hymyilyttää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös