Mille naurat juuri nyt?

  • 13 230 444
  • 50 401

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Naureskelen nimimerkki Nikerin hassunhauskalle allekirjoitukselle: "autiomaassa sai vedellä prostituoituja" Suattaapi olla, että on vanha vitsi tai suattaapi olla olemattakin.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Sambody

Jäsen
Kartoittelin tuossa jalkapallomaajoukkueen päävalmentajatilannetta, ja eksyin Pasi Rautiaisen wikisitaatti-sivulle. Hieno mies!
http://fi.wikiquote.org/wiki/Pasi_Rautiainen

Voihan helvetti sentäs! Täytyy sanoa ettei ole tullut hetkeen naurettua millekkään niin paljon kuin noille lausahduksille. Vielä kun tietää millä tarmolla kaveri on ne päästänyt eetteriin niin ei voi muuta sanoa kuin, että tuo mies on kuin tehty jalkapallo-studioon.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei tuo Wilskan varsinainen olutläppä ollut enää niin hyvä, vähän tuollainen Benny Hillissä jo 70-luvulla käytetty juttu, mutta sinänsä ainakin erikoinen veto. Ymmärrettävää sinänsä, ettei oikein YLEn uutisissa tuota voi harrastaa, mutta onhan YLEn reaktiokin hieman maailmanloppu-kategoriaa.

Varsinaisesti naurattaa hieman se, että Upi Martikainen ja Anssi Kukkonen tuomitsevat tuon tempun.

Martikaisen loppukevennykset olivat vähän tuollaisia pikkurillihihittelyjä ja ehkä 50. heiton välein sekaan mahtui jokin etäisesti hymähdyttävä juttu. Martikainen ja Jari Tervo ovat hieman sellaisia virheettömiä ikoneita. Kaikki Upin jutut ovat hauskoja ja Tervokin voi sanoa oman nimensä niin U-vuodon yleisö on jostain syystä kaksinkerroin.

Kukkonen onkin ihan oma juttunsa...siis Anssi Kukkonen kritisoimassa tuota tapausta? Sen täytyy olla jokin vitsi.
 

huppumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Ottawa, Leeds Utd
Liverpoolin tilanteelle ja Ameeriiikkkalaisten 1.2mrd€ korvausvaatimuksille.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kun tuossa aikaisemmin oltiin linkitetty Pasi Rautiaisen juttuja koottuna, niin ei kyllä mikään pistä yhtä paljon naurattamaan lukiessa, kuin Tuomas Virkkusen samanlainen sivusto. Nekin tekstit luettu niin moniin kertoihin, mutta silti, kerta toisensa jälkeen ne naurattavat. On se huikea äijä!

http://fi.wikiquote.org/wiki/Tuomas_Virkkunen Tuossa vielä linkki Virkkusen sitaatteihin.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Suomalaisille lätkäerotuomareille, etunenässä Toivola ja Savolainen. Vittu mitä paskahousuja.
 

tty_01

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pokeritiedon eräästä ketjusta poimittua:
JR kirjoitti:
Tämän yhteiskunnan looginen päätepiste on se, että kaikki katsovat Big Brotheria, jossa kymmenen ihmistä hokee vuorotellen vittua. Tosin sen ohjelmankin nimi on siinä vaiheessa vittu, koska muita sanoja ei enää ole.

Vittu.

Ja onhan se kyllä niin, että ihmisten sanavarasto taitaa olla huononemassa.
 

Baldrick

Jäsen
Katsoin tuon pätkän kohutusta olutankkurista, Kimmo Wilskasta. Repesin kyllä huolella ja mielestäni ihan hyvä kevennys, vaikkei ehkä taida sopia Suomen "virallisten" uutisten raameihin. Esim. Nelosen uutisiin sopisi mainiosti tälläistä pientä huumorin tynkää.

Kyseinen video löytyy linkin takaa, jos et ole vielä sattunut näkemään.

http://trendcorner.blogspot.com/2010/10/kimmo-wilska-olutpullo-video.html
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös