Mille naurat juuri nyt?

  • 13 212 060
  • 50 365

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No kamoon hei! Onhan tuo nyt kaamea shokki kansankodille. Varsinkin kun Salem al Fakirin 'Keep on Walking' johti loppusuoralle asti, mutta Anna kiri ohi.
 

J.Petke

Jäsen
Minua naurattaa palkintogaalassa jaettu palkinto Kalen Kannu. Onko tämä nyt joku palkinto mikä jaetaan sille joka oli melkein yhtä hyvä kun muut mutta ei saanut mitään pokaalia. Tänä vuonna Vataselle osui tuo.

Kalen kannu, kännissä keksitty idea taatusti.
 

Buzz

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
TV Viisi näyttää uusintana Pokeritähti sarjan jaksoja. Nyt ruudussa on jakso, missä Pikku-G on mukana. Aivan järkyttävän surkea pelaaja minireissuineen. :D
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt alkoi naurattamaan muutamia vuosia vanha pätkä SuomiPopin iltapäivästä.

Tuli aikanaan monttu auki ja lopulta tippa linssissä nauraen kuultua tämä koko setti suorana lähetyksenä jonain kesäisenä iltapäivänä kuten varmaan moni muukin täällä, ja jäi silloin merkittävän antinsa vuoksi unohtumattomasti mieleen yhtenä historian parhaimpana radiohaastatteluna. Ensimmäistä kertaa tuon alkuperäisen kuuntelun jälkeen tuli vasta nyt törmättyä klippiin tapahtuneesta ja kuultua siis uudemman kerran.

Kyseessä siis Jaajon isännöimä pätkä, studiovieraana salkkareiden Ami eli Tuomas Reunanen.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Yritin aiheuttaa aamulla hämmennystä Aamulehti.fi:ssä tämän kissaan liittyvän uutisen kommenttiosiossa nimimerkillä "kuollut kissa paras kissa". Yllättäen eivät julkaisseet viestiäni jossa mm. kehuin Aamulehden uutiskynnyksen olevan häiritsevän matalalla. Niin ei tämä nyt varsinaisesti naurata mutta hieman hymyilyttää, varsinkin jos tämän kirjoitettuani eläinrakkaat jatkislaiset tulevat moittimaan minua heitä loukkaavasta retoriikastani. Sitä jään innolla odottamaan.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä se nyt vaan on perkele uskottava, että Jokerit on nyt muuttunut. Kekäläisen aikakausi on alkanut!

En nyt varsinaisesti naura, mutta hieman hymyilyttää jälleen tämä Kekäläisen tuoma hysteria. Fysiikkavalmentajan (yksilöiden kehittäminen) palkkaaminen lienee siis näin uskomatonta. Tulee ihan try-out mieleen.

Lisäksi nauran viime öisille unille...huhhuh.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Eiköhän tuota linkkiä ole nyt jo nähty yhden päivän tarpeiksi. Sovitaan sitten vaikka, että Jatkoajan hiljaisen enemmistön mielestä se on hulvaton.

Whatever.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Naurattaa JTX:n paskaakin paskempi yritys mainostaa omaa/kaverinsa/"erityisen kaverinsa" todella tylsää ja huonosti tehtyä sarjakuvaroskaa.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Se että muutama sanoo ettei tykkää, ei tarkoita etteikö suurin osa tykkäisi.
Ei, mutta sitä ensimmäistä tykkääjää odotetaan vieläkin tähän ketjuun. Itselle ei tosiaan toiminut.
Kyllähän kaikki sentään hauskoista jutuista pitävät?
Tottakai pitävät, mistä niitä löytää?
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Naurattaa JTX:n paskaakin paskempi yritys mainostaa omaa/kaverinsa/"erityisen kaverinsa" todella tylsää ja huonosti tehtyä sarjakuvaroskaa.
Et sitten jaksanut linkkiä laittaa?
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Tästä ketjusta ainakin itse löydän. Ehkä joillekin huumorintajuttomille nämä eivät aukea?

Sori vaan, mutta paska on paskaa vaikka sen itse piirtäisi/kaverisi piirtää. Ainuttakaan hauskaa sarjauvaa en vielä tuolta sivustoltasi ole löytänyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös