Mille naurat juuri nyt?

  • 13 230 039
  • 50 401

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ilveksen foorumilla on alettu keksimään lauluja seuran nykytouhusta ja tilanteesta. Pari kertaa nauratti kunnolla sanoja lukiessa siispä kopioin kaikki (molemmat) laulut tänne.
Hah, varsinkin Hakametsässä biisin kertsin viimeinen rivi aiheutti spontaanin naurunpurskahduksen jollaiseen harvoin jatkoajassa törmää. Tuska ja turhautuminen on käsinkosketeltavaa.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Se on kato tuo toimittajien keskuudessa laajaan käyttöön levinnyt google translator vielä vähän beta-vaiheessa.

Ovat näköjään korjanneet tuon pääotsikon oikein: Mali teki valituksen - syyttää sopupelistä

Mutta eivät jaksaneet samalla korjata tuota alaotsikkoa oikein.
 

Rapukäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huh, huh. Ylläoleva analyysi saa varmasti itse Timo "Kisshh, kisshh" Jutilankin kateelliseksi.

Palstaveli Poro24 ehti jo laittaa tuon Virtasen maalin youtubeen. Virtasen ratkaisu on kieltämättä jäätävä, mutta varsinaisesti "mille nauran juuri nyt" -kamaa on valkopaitojen #20:n suoritus.
Heh, ei maali tosiaankaan niinkään naurata, vaan #20:n kynäily. Ei ollut sun.
 

Viljuri

Jäsen
(...) Mutta menevä biisihän tuo oli ja video oli hauska.

Tuosta (ja varmaan koko alakulttuurista) tulee mieleen Urheilulehti ja Jukka Rönkä. Voi sitä kerran tai kaksi hymähtää, mutta jos tarjonta on päivästä toiseen yhtä ja samaa, vuodesta toiseen, niin hieman se normaaliälykkyydellä varustetun näkökulmasta saattaa alkaa jumittamaan.
 

Krupieeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Hornetti putosi. No eihän se nyt naurata, mutta se naurattaa, että kyseessä oli kolmesta Hornetista Suomessa kasattu yksi Hornet. 100 000 työtuntia ja 15,1 miljoonaa maksoi. Vanha slogan "Tee työtä, jolla on tarkoitus" saa jälleen uuden merkityksen.

Linkin takana Hesarin juttu syksyltä liittyen tuohon rakennettuun koneeseen.
 
Viimeksi muokattu:
Pekka vuokraa kaksiota Krunikassa:

Omistaja vuokraa siistikuntoisen asunnon Liisankadulta naiselle.

Asunnossa on pinta-alaa 46 m2 käsittäen kaksi huonetta, keittokomeron, kylpyhuoneen, vaatehuoneen ja eteisen. Keittiössä liesi+tuuletin, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Lattiamateriaalina on edustava jarrah-parketti. Kylpyhuone on vastikään täydellisesti uudistettu. Ikkunat ovat sisäpihalle päin ja talo on rauhallinen.

Asunto vuokrataan nuorelle naishenkilölle kerran kahdessa viikossa tapahtuvaa 2 - 3 tunnin työsuoritusta vastaan. Annan mielelläni lisätietoja.

http://www.asuntoilmoitukset.com/fi/detail.php?id=15168 (linkki ilmoitukseen)
 
Tuksulle joka on palkannut jo toisen lakimiehen tutkimaan netissä esiintyviä kirjoituksia hänestä. Haistoi ehkä helppoa rahaa? Mtv 3 teksti teeveeltä bongattu kyseinen "uutinen".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös