Mille naurat juuri nyt?

  • 13 262 928
  • 50 455

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Varsinkin syöttö Immosen maaliin oli tosi komea!

Syöttö kuin syöttö. Montako syöttöä tai maalia venäjän joukkueella on yhteensä? Kaikki kuitenkin pelaavat ihan vitun hurjassa KHL:ssä :)

Eikä ole Anttilan vika, että ryssillä on paskat maalivahdit. Komea ujutus haaroista!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Nauran MTV3:n urheilupäällikkö Tatu Lehmuskallion kommenteille koskien Formula ykkösten tulevaisuutta ja katsojalukuja kanavalla.

Lähinnä nauratti seuraava kohta toimittajan kysyessä Lehmuskalliolta miten lajin kiinnostavuuden käy kanavalla jos suomalaisia ei jatkossa sarjassa aja: "Olemme aina pyrkineet rakentamaan F1-kuviota niin, että se olisi katsojien silmissä arvokas myös ilman suomalaisia".

Siis mitä?! Maikkari on nimenomaan rummuttanut kaikissa mahdollisissa paikoissa noita suomalaisia. "Räkä kaivoi räkää nenästään" saattaa olla viihdeuutisten otsikkona. Tai miten se kuolematon slogan menikään, "maailman nopein kansa" tms. Ja nyt kanavan urheilupäällikkö yrittää syöttää, että kanava on aina rakentanut lajin markkinoinnin niin, ettei suomalaisia liikaa korosteta. Voiko enää enempää mennä metsään kyseinen väite? Voi että mä nautin jos ensi kaudella ei suomalaiset ole tuolla kiertämässä rataa, niin nähdään miten kanavan rakentama kuvio toimii.

edit, laitetaan vielä lähde. http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1750454
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Lainvalvojat ohjelmalle. Tai siinä esiintyville Vermo-kansanosan edustajille.

Erottajalla kolme tyyppiä heilunut puukon kanssa, poliisit tuli paikalle ja heti alko selittely. "ei se ollu miun puukko", "en mie oo tehnyt mitään" jne.

Saivat syytteen pahoinpitelystä.
 

Pekkis

Jäsen

"Minunkin poikani on germaani". Ja miten älykkään oloinen germaani onkaan.
Vasta 26 vuotta ikää, ja jo nyt noin hyvin perusteltuja, älykkäitä kommentteja maailman menosta.

Näen silmissäni vision, jossa nämä kaksi Suurta Ajattelijaa odottavat paikallisen poliklinikan viereisillä penkeillä pääsyä jokaviikonloppuiseen tikkausoperaatioon. Siik hail!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Pekka ei paljon enää huutele, pojasta en tiedä.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hymyilyttää vieläkin omat 6v kaksoset tänään neuvolassa. Poika halusi jokaisessa suorituksessa olla ensimmäinen. Veti paidatkin pois päältä nanosekunnissa, kun jo änkesi punnitukseen, ja pituutta mittaamaan. Sitten kun neuvolantäti kysyi lopussa, että kumpi nyt ottaa rokotteet ensin, niin poika tarjosi kohteliaasti ensimmäisen vuoron kaksoissisarelleen.

Äiti sitten hieman psyykkasi siskoa ja kuiskasi korvaan, että vaikka hieman pistää niin älä välitä, ettei pikkuveljeä (1min) rupea pelottamaan. Eikä ilmekkään värähtänyt kun täti tökkäsi molempiin käsiin ruiskut... Tästä rohkaistuneena pikkuveli hyppäsi allekirjoittaneen syliin, katsoi hieman epäröiden ruiskuja, ja kun ensimmäinen piikki lävisti ihon, niin kamala huuto päällä "SATTUU, MÄ EN HALUA ENÄÄ TOISTA...AARRRGGGHHH, ja kyneleet valui norona silmistä". Yritin siinä sitten pidellä naurua (samalla kun estelin rimpuilua), vaikka toisella oli suuri hätä ja suru päällä.
 
"Minunkin poikani on germaani". Ja miten älykkään oloinen germaani onkaan. Vasta 26 vuotta ikää, ja jo nyt noin hyvin perusteltuja, älykkäitä kommentteja maailman menosta.

Jotenkin pojasta syntyi sellainen vaikutelma, että rotua on taidettu jalostaa sisarusten kesken.

Video osoittautui kyllä parhaaksi komediaksi ihan hetkeen, kiitos siitä!
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Naurataa oma lukutaito. Kahdesti olen jo lukenut tuon sporcle.com-visailut otsikon sporde.com-visailut. Oliski. :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös