Mille naurat juuri nyt?

  • 13 211 163
  • 50 365

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
B.
- Raumalaisten ja porilaisten väännöt jo tässä vaiheessa. Tulee ihan helvetin pitkä talvi taas meille ulkopuolisille, ns. terveille ihmisille.

Milla perusteella voit luokitella itsesi terveeksi ihmiseksi, jos suosikkijoukkueissa on TPS ja Real Madrid?
Minun kokemuksieni perusteella molemmat riittavat perusteeksi suljettuun laitoshoitoon.
Toki olen itsekin sita mielta, etta Pori-rauma-vaanto lahti taas kasista.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuo Kevin Youkilis on niin ärsyttävän kusipään näköinen tyyppi että Porcellon sijassa olisin heittänyt keskelle taulua.
 

J.Petke

Jäsen
Tuo Kevin Youkilis on niin ärsyttävän kusipään näköinen tyyppi että Porcellon sijassa olisin heittänyt keskelle taulua.

Kyllä Youkilis olisi saanut pistää ison nyrkin Porcellon naamaan, todella epäurheilijamaista pelaamista Porcellolta. Ja apina vielä valittaa viiden pelin tuomiostaan.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tuli törmättyä tämmöseen videon juutuubissa. En yleensä tämmösistä videoista tykkää, mutta täytyy sanoa että kaverit vetää ihan tyylillä ja nauratti pienessä krapulassa.

Fast Show. Ehkä paras komediapläjäys, mitä koskaan on töllöstä tullut.
Sanoppa muuta. Kyllä niitä Chanel 9 uutisia kaipaa vieläkin. :)
 

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
Itse kun pidin baseballia leppoisena lajina, jossa jauhetaan mälliä ja käydään välillä lyömässä palloa. Kovasti laji näyttää tunteita herättävän. - video -

Tigers-Red Sox brawl nets ejections -ESPN

Tässä just sopivasti sain luettua Ross Bernsteinin kirjoittaman kirjan The Code; Baseball's Unwritten Rules and Ignore-at-Your-Own-Risk Code of Conduct. Siinä käsitellään aika paljon miksi joskus tosiaan heitetään tarkoituksella kohti ja miten siihen pitää reagoida. En puutu ym. tilanteen syihin sen enenpää, koska en niistä mitään tiedä, mutta otan esiin pari aihetta:

Jos esim. lyöjä kunnarin lyömisen jälkeen jää liian pitkäksi aikaa ihailemaan tuotostaan, syöttäjä saattaa ottaa sen henkilökohtaisena herjana itseään kohtaa. Joten seuraavan kerran, kun tämä lyöjä tulee lyömään, niin odotettavissa on joko leuan alta suhahtava syöttö tai sitten suoraan sinne missä tuntuu. Kaikki kirjassa haastatellut syöttäjät kuitenkin sanoutuivat irti ns. beanball-syötöistä, jossa maalitauluna on lyöjän pää.

Toinen tilanne, missä lyöjä on vaaravyöhykkeessä, on joukkueen toiminta, kun ovat reilussa johdossa (5 juoksua tai enemmän). Pesien varastelu ja näpypelit katsotaan jo "veitsen kääntämiseksi haavassa" ja yleensä häviöllä oleva joukkue viestittää vastapuolelle että tuollainen käytös on epäkunnioitettavaa.

Miksi sitten aina tuollainen hulabaloo? Taas kirjoittamaton koodi vaatii, että kaikki, vaihtosyöttäjiä myöten, rientävät puolustamaan pelikaveriaan. Siinä tönimisen ja repimisen ohessa saatetaan maksaa joitakin kalavelkoja (esim. 1976 Yankeesien Graig Nettles onnistui heittämään Red Soxien Bill Leen tämän vasemman olkapään päälle niin, että Leen heittokäsi loukkaantui ja hänen uransa lähti alamäkeen). Jopa jo vaihtoon siirtyneet pelaajat ovat pukusuojassa äkkiä pukeneet peliasun taas päälleen ja liittyneet tuohon ihmismassaan.

Tuomareilla on ikävä työ yrittää arvata, oliko syöttäjän heitto kohti lyöjää tahallinen vai vahinko. Yleensä jo ennen ottelua he ovat tietoisia joukkueiden välisistä mahdollisista ongelmatilanteista (ns. Heads Up -ohjelma). Mutta kyllä tuollaisesta nujakasta jää aina paha maku suuhun, vaikka periaatteessa oikeat pelaajat rangaistaankin (ulosheitto, sakkoja ja pelikieltoa). Varsinkin päätuomari kokee, että hän päästi pelin käsistään, vaikka kyseessä saattaisi olla pidempikin koston kierre.

Toivottavasti SM-finaalit sujuvat ilman ylimääräisiä kähinöitä.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kyllähän se vaatii syöttäjältä hieman hullunrohkeutta alkaa ärsyttämään kaveria jolla on juuri sopivasti pesismaila kädessään. Minun käsitys on että lajissa on kyllä ihan tunnettuja headhuntereitakin.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Itelle on aina hyvä nauraa. Eilen heräsin vaihteeksi ihan kolhuja kroppa täynnä ja silmälasit olin jonneki kadottanu illan aikana. Perinteinen "vittu mä en juo enää koskaan"- fiilis oli koko päivän kunnes sitten kaveri alkoi soitteleen. "Tuun käymään kylässä, pelataan vaikka pari änäri-matsia".. no kaveri tuli, kaivo pullon rommia pussista niin tietäähän sen miten siinä lopulta kävi. Maanantaina pitää varmaan käydä taas Spec Seiveristä kattomassa oisko kahet lasit yhen hinnala niin ei tarvi turhia huolehtia sitte ko seuraavan kerran ratkeaa.

Hauskinta koko hommassa on tietenki, että sitä osaa jo nauraa itelleen. Nuorempana oli ihan paniikki jos oli vaikkapa lompakko, kännykkä tai lasit kadonnu illan aikana. Nykysellään tulee heti kun silmät aukeaa tehtyä pikainen vahinko-raportti jossa juurikin katsellaan onko luut ehjänä sekä edellä mainitut kolme asiaa tallessa. Parempi varmaan ois jättää nuo juoma-hommat ammattilaisile.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Anaheim Ducksin kausiketjulle. Kovaa vääntöä muutaman kirjoittajan kesken ja moderaattorit rankaisee lukolla. Jotenkin vain alkoi naurattamaan tuo.

Älkää pahastuko, olen humalassa ja väsynyt...
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Ihmisten avuttomuudelle käyttää esim. Internetiä tai mitä tahansa niistä ~tuhannesta väylästä, josta tiedon saisi näppärästi ja nopeammin kuin odottelee sitä, että joku tänne foorumille sen laittaa.
Käyttää internettiä keskustelupalstan sijaan... heh.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Väkisinkin tulee mieleen, että tuossa on testattu ihmisten vastausauliutta sekalaisten kysymysten osastolla. Toki, jos tuolla tavalla vastauksen saa nopeammin kuin itse kaivamalla, niin aikaahan siinä säästää.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
HIFK-osion Mikael Granlund-ketjulle. Varsinkin lausahdukselle "Meidän Mikkeen ei kosketa!". Pystyn hyvin kuvittelemaan perusifki-fanin huutelemassa tuota läppärin ääressä muna pystyssä. Myös murteen kitkemisestä keskustelu on hauskaa, ei helvetti.

Muutenkin nuo lempinimet poukkoilevat tuolla kissien osiossa paljon, tätä taas ei ymmärrä. Eikö lempinimellä kutsuta silloin kun tunnetaan joku? Vittu. Ja homobaarin jono on vieläkin parhaimpia Jatkoaika-heittoja ikinä.
 

Jiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Stadi HC, Jatkoaika HC, Slavia Praha
^
HIFK-osion Mikael Granlund-ketjulle....


Tää ketju oli "Mille naurat juuri nyt". Ei siis "Mille itket juuri nyt". Mutta kiva että kaikkein naiveimmat ja selkeimmätkin provot kelpaa, osuu ja kolisee.

Provosoitumisellesi nauran juuri nyt!
 

Sirad

Jäsen
Black Books
kausi 3 / jakso 2: Elephants And Hens


Sarja maistu välillä jo puulta, mutta tässä oli pitkästä aikaa mukavaa settiä. Loppukohtaus vielä kaiken kruununa, enpä oo räjähtäny nauramaan tuolla tavalla pitkään aikaan.

Is it really your favorite book ever?
I love it! I love it more than anything in the world!
Well...you'd...I've never said this anybody before, okay, but...
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Siitäs sait tjsp.

Eilen ajoin Kehä 3:lla kääntyen Tuusulantielle pohjoiseen päin. Siinä Jumbon tietämillä poukkoilevaa kaistavalntaa käyttäen meni virolaiskilpinen tuunattu Skyline/GT-R -tyyppinen ajopeli. Täysin älyttömiä singahteluja, jotka jatkuivat vielä Tuusulantiellekin päästyään.

Tänään ajoin Ilolan liittymässä suunnaten etelään päin. Siinähän joutuu tekemään 270 asteen käännöksen Tuusulantielle ajaessaan. Ja mitäs... siinä liittymän keskellä oli tämä samainen tuuninkiajopeli mällättynä tuhannen pillun päreinä. Missäköhän napeissa se kuski onkaan ollut?

Joka tapauksessa... en naurahtanut pikkaisen, vaan oikein kunnon vahingoniloisen räkänaurun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös