Mille naurat juuri nyt?

  • 13 213 198
  • 50 365

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sm-liiga puolen uuden ennustusketjun kahdelle ensimmäiselle viestille ja muutenkin Sm-liiga osion parin viime päivän viesteille. Suorastaan tajunnanräjäyttävää settiä, joten suosittelen lukemaan. Itse odottelen tässä Pepe Lehtosen ja Jari Torkin paluita kaukaloihin.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Uusi Rauman sivuilla Markus Nordlund valittelee joutuneensa viime kaudella Mika Toivolan hampaisiin.

Ei ole hyvä paikka olla se...
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Heh! Luin kyllä tuon jutun myös, mutta en hoksannut tuota lausetta ennen kuin nyt toit sen esille. "Masto" on kyllä sen verran iso mies, että on siinä ollut "hopeaoravallakin" järsimistä.

Sellaista menoa. Masto hampaisiin. Tuli kyllä kaksimielisyydet mieleen.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tanaan nauroin itselleni varsin makoisasti.

Kavi meinaan niin, etta lahdin asioille aamusella. Paalla shortsit, Ferrarin "pikee-paita" ja sandaalit. Ensin UPS:lle, sitten paikalliseen UFF:iin viemaan vaatteita, sitten tatuoijalle puhumaan kahdesta seuraavasta tatskasta, josta pankkiin ja siita viela Starbucksiin... Siina kaffetta odotellessa tein sen itselleni normaalin "sormella tsekataan vetskari vaihvihkaa samalla kun korjataan vyon asentoa" -tempun. Ja vittu vetskari oli ollut apposen auki koko saatanan paivan. Ei ihan vaan vahan ja huomaamattomasti, vaan AUKI ja LEVEESTI. Noloa.

Noh, nyt kyla tietaa! :D
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Näin tuossa uusien viestien seassa Miesasiat-ketjunkin. Noh, kukapas muukaan se olisi siellä ensimmäisten joukossa kärkkäänä vastaamassa, kuin "the nite in shining armor".

Hattua täytyy nostaa, että hippi ei linjastaan luovu. Aito on aitoa.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nyt nauran kyllä itselleni, koska ylläpidän kalsarikänniketjussa "Blue J 2008" -draftia. Tästä ei enää kohta juoppohulluus paremmaksi mene.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämän nuoren Master Chiefin omistautuminen asialleen naurattaa kovasti.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Äsken nauroin maikkarilta tulleelle Blue Collar comedy tourille joka oli aivan huippu mutta putosin ihan täysin kun Yle2:n paikallisuutiset kertoi äsken kalastajien arjesta:

"Ilta alkaa laskeutua Päijänteen vanhalla selällä, mutta Markus ja Juha Merisalo vasta valmistautuvat kolmen tunnin trollausurakkaan."
 

Huilumestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Urheiluselostaja bubin haastattelulle radio novalla. Bubi muunmuassa vaahtosi siitä miten futis selostajat sanovat "Tuomari antaa pelaajalle keltaisen kortin." Hänen mielestään näin ei voi sanoa koska tuomari ei anna sitä korttia pelaajalle vaan ainoastaan näyttää sitä. Ja näinhän se kieltämättä onkin. On se huikee.

edit. Mikäli oikein ymmärsin niin meneillään on joku syvä haastattelu, joten lisää bubismia on tarjolla päivän mittaan.
 

Kai-Sakari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panelian Raikas
Bläkäri-Pena **ttu rules 4ever!
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Ja katsastakaa sivu ihan alas asti, löytyy Youtube-materiaalia. Joku videoharrastelija todennäköisesti laukesi alkkareihinsa, kun sai todeta, että tekemänsä video on Penguinsin sivuille eksynyt... :D

Voi pyhä myötähäpeä! Martti Vainaa vai mikä se nyt oli lallattelee Penguinsin virallisilla kotisivuilla.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Hymähtelyä aiheutti Keskisuomalaisen juttu intistä otsikolla; Oi katso, sinun päiväs koittaa. Varsinkin kohta Näin varusmies kärsii kuulostaa jotenkin tutulta. Inttijuttujen tavanomaista, mutta lievää liioittelua.

Ennen kun paasin lukemaan artikkelia, niin saman sivun oikeassa laidassa ollut "Viihdeuutiset" -linkki: Matti Nykanen: Olen taysin terve nauratti viela enemman.

Niin niin Matti, niinhan me kaikki ollaan. Tai ainakin luullaan olevamme.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös