Mille naurat juuri nyt?

  • 13 211 841
  • 50 365

Kaivanto

Jäsen
Erehdyin lukaisemaan sunnuntain ratoksi lauantain Hesarin urheilusivut. Koripallossa pelataan eriä ja Tero Pitkämäen laji on keihään heitto.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Hodgonkin päivittelee Litin huono-onnisuutta

http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/uutiset.shtml/arkistot/futis/2008/04/639405

- Hän harjoitteli maanantaina ja oli valmiina pelaamaan harjoitusottelussa seuraavana päivänä, kun Batista, joka on kieltämättä varsin kovapotkuinen kaveri, onnistui tykittämään pallon takaapäin hänen päähänsä noin kolmesta ja puolesta metristä, Hodgson kuvaili.

- Se oli kuin ohjus, joka pudotti hänet kanveesiin ja sivuun viikoksi, Hodgson jatkoi
Täähän alkaa olla ihan täyttä busterkeatonia: epäonninen sankari palaa aina sisukkaasti takaisin, mutta heti kulman takaa pamahtaa pommi otsaan ja kanttu vei.
 

M10

Jäsen
JIMin kaaraklassikot ohjelman tekstityksen kirjoittajalle. "oh my goodness" suomennettiin "voihan närhen kivekset". Kommentti koski pakettiauton sisustan kuntoa.

Menee melkein samaan klassikko-kategoriaan kuin Hill Street Bluesissa ollut suomennos "get the hell out" (tai joku vastaava poliittisesti korrekti haista vittu -tyyppinen kommentti) joka suomennettiin "nussi pulua".

Varmaan pitäisi liittää letkautuksiin, tai ehkä ei, mutta ei jaksa. Repesin joka tapauksessa.

Samaan hengenvetoon repesin daespoon allekirjoitukselle.

Olenkohan sairaana, kun nauran tuon henkilön kirjoituksille? Ainakin kännissä olen, sen myönnän.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Olen varmaan väsynyt mutta vierailtuani Kiekko-Keskisuomalaisen sivuilla tipahdin ns. penkiltä. Syy on tämä: http://www.ksml.fi/mielipide/blogit/leijonalauma-sai-pillua(116425).ece

Odotappas kunnes Don Heinäluoma ja muut heimoveljet lukevat tekstin... silloin on nimittäin leikki kaukana.

Niin, hyvä juttuhan tuo. Nyt on kaikki jannut tyydytetty, mutta jos kisat menevät jostain kumman syystä huonosti, selitykset ovat valmiina. Enää ei Shitdeninkään tarvitse avata runokirjaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Video Wincapitan rahantekokoneen markkinoititilaisuudesta.
Apinaa koijataan http://jona.pp.fi/WinCapita/vyolaukkumies.avi
Todellakin apinaa koijataan.
Hyviä heittoja kyllä tulee "sitten homma hajoaa jos kaikki maailman valuutat liittyvät yhteen..." "kaikki rupliin", johon tämä päähemmo sanoo osuvasti "tai thaimaan batheihin". Eikös juuri Thaimaassa nämä kaverit piileskelekin?
Muutenkin on kyllä niin kusetusta heti ilmassa alusta lähtien jo.
Hyvä vastaus myös siihen, kun kysyttiin "mitä jos Hannu lähtee rahojen kanssa pois ja katoaa..."
 

MusanMake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Suomi
Anteeksi jos olen väärässä, mut eikö sun nyt pitäis olla tällä hetkellä panemassa jotain Esko-nimistä stripparia, tai jotain? Ku oon ymmärtäny et sä oot niinku "cool"? Sorry jos mä oon väärässä jätkässä...
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Teemu Selänne.

Se NHL:ään tuleminen kesken kauden meni vielä jotenkin läpi sormien, mutta tää alkaa jo pikkuhiljaa ärsyttämään, että tarvii jokaista asiaa miettiä sellainen viikko-pari.. Koittais nyt jo pikkuhiljaa päättää, että tuleeko MM-kisoihin. Vai ajatteliko tulla vasta kenties välierissä mukaan?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Alkuvuoden Nössö-palkinto menee Nightwishille, Tuomas Holopainen tilittää:

- Pari kertaa kävimme pohjalla. Sieltä nouseminen vaati monta pitkää kahdenkeskistä keskustelua bändin jäsenten välillä, muutamat itkut ja ryhmähalit. Nyt homma on loksahtanut lopullisesti paikoilleen, Holopainen totesi tapahtumasta kertovan Karjalaisen mukaan.

Ryhmähalit.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Hetken mielijohteesta kävin pitkästä aikaa katsomassa, onko Cosmic Realmsissa mikä meininki. Taannoin tuli aika taajaan katsastettua netin hauskimmat ja komeimmat kuvat tuolta. Kaikki mukahauskuus ja pahin törky kun eivät tuolla läpi menneet. Viimeinen päivitys oli vuoden takaa, joten ehdin jo säikähtää, ettei Robille vain ole sattunut mtn.

Ja sitten huomasin tämän:
Life Status: Got my first girlfriend ever a few months ago. That's why the site hasn't been updated.
Dang. Ehkä jonain päivänä...

Viimeisin Robin kuuntelema piisi on Star Trekin soundtrackilta. Onneksi Triumph ei taida tuntea miestä.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Naureskelen tässä sille, että miten MTV3 on pitänyt ihmisiä mukana Selänteen säätämisestä:

Selänteellä tiukat pohdinnat: MM-kisat ja koko uran jatko
21.04.2008 08:07

Selänteen tulo Leijoniin ratkeaa tiistaina
21.04.2008 17:59

Selänne harkitsee yhä MM-kisoja
22.04.2008 21:32 (21:37)


Kiekkolegenda Partinen toivoo Selännettä kisoihin
29.04.2008 18:52

--
Etenkin nuo lihavoidut uutiset on naurettavia. Ensin sanotaan, että jatko selviää tiistaina ja sitten tiistaina tulee uutinen, että kaveri miettii vielä.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Will I Am:in fantastic biisille. Jos oikein ymmärsin niin Fantastic http://www.metrolyrics.com/fantastic-lyrics-will-i-am.html biisissä on selkeä laskuvirhe, eikä mikään vaikea. "Nine years of lovin you, that's now flushed down the drain. Six years with a bundle of joy, the last two was the pain." Ymmärtääkseni jonnekin katosi vuosi.

Tai ehkä siitä yhdestä vuodesta ei ole mitään kerrottavaa?

-Kuusi vuotta oli hauskaa.
-Kaksi viimeistä vuotta kivuliaat.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Kyllä! Etsinyt tätä leffaa jo monta vuotta, todella kova oli kakarana ainakin... Tough Neighbourhood USA...

Joo, oli aikanaan pakko nauhottaa leffa samalle videolle Spinal Tapin kanssa, kun tulivat sopivasti peräkkäin töllöstä. Epäilisin että vuosi oli joko -97 tai -98 ja kenties tosiaan se Juhannusaatto:) Leffat katottuna NWH oli paljon parempi. Kenties johtu siitä, että Spinal Tap oli kuitenkin sen verran vanhempi ja kesti hetken kauemmin avautua. "Big Bottom"

Moniko muuten tiesi, että Spinal Tapin basisti vetää roolia Simpsoneissa mr Burnsina ja monina muina :D
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Taas tuli yks syy sille, että miks urheilutoimittajan pitää olla mies. MTV3:n naispuolinen toimittaja vähän jäätyili kertoessaan yön NHL tuloksista :D

Dallas voitti jatkoajalla San Josen 2-1. Pittsburgh pelasi.. Aha, tässä tulee vielä videoo siitä Dallasin pelistä. Tässä jatkoaikamaali, jonka siis maalasi.........(10 sekuntia).............. Tässä se tulee vielä uudestaan. Maalin teki siis.... Jevgeni Nabokov..

:DD

Ja nyt se luuli Thorntonin (?) maalia Dallasin jatkoaikamaaliksi..
 
Viimeksi muokattu:

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Taas tuli yks syy sille, että miks urheilutoimittajan pitää olla mies. MTV3:n naispuolinen toimittaja vähän jäätyili kertoessaan yön NHL tuloksista :D

Ehkä tämä on vain maikkarin tapa, että pitää kertoa miten sattuu tulokset, kun kerta itseltä ei kyseisiä lähetyksiä tule. Eilen illalla Antti Haajanen tulosruudussa kertoi noin suurin piirtein seuraavasti: "Lasse Kukkosen jäähyn aikana Brad Richards teki alivoimamaalin"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös