Mille naurat juuri nyt?

  • 13 378 161
  • 50 761

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Tuli Golden AWen auto bongattua kaupungilla...
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Master Chief kirjoitti:
Gene Simmonsille Hädän hetkellä -sarjan "rikollispomona", ei yhtään kliseemäisesti pianoa soittamassa.
Muutenkin aika Steven Seagalmainen esitys(tosin Steven on tietenkin legenda tällä alalla), sama ilme - vajaa katse. Onneksi Gene on keskittynyt urallaan mm. pitkäkielisyyteen, ja jättänyt mukanäyttelemisen vähemälle.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niille jotka luulevat tietävänsä jonkun verran toisesta keskustelupalstalla, vaikka eivät oikeasti tiedä mitään.
 

scholl

Jäsen
Kadulla tai oikeastaan kujalla tuli äsken vastaan kolme neitokaista. Lähin sanoi ohittaessani kolmikon "hyvänvärinen rotsi". En kommentoinut tuota rahvasta kommenttia, koska ei kuulu tapoihini ja sen jälkeen kuulin saman tyypin sanovan "se ei puhunut suomea". Huvittavaa, että suhteellisen asiallisesti pukeutuneet neitokaiset lähtevät tuolla tavalla retostelemaan kadulla.

Naureskelin jälkeenpäin tuossa, että mitä hän odotti minun reagoivan. Siis jos yleisesti heittää jonkun lausahduksen niin pitääkö vastaantulijan heittää vastalausahdus. Ja tässä iässä pitäisi olla jo shoppailu hallussa, joten tiedän kyllä, että ostan hyvänvärisiä takkeja, joten uutta informaatiotakaan hän ei antanut.

Huvittavaa jengiä.
 

Cube

Jäsen
Kyllähän sitä tulee vähän naureskeltua Liljaniemen uudelle kolumnille jo valmiiksi. Toivottavasti ei petä, koska kyllähän kaverissa on ihan selvästi aineksia uudeksi Porttilaksi.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Schollin tarpeelle kehua hänen takkiinsa kohdistunutta kohteliaisuutta. Kaikkien miesten sankari. Go scholl!
 

Naughty_S

Jäsen
Murmeli kirjoitti:
Kukaan, joka valitsee potkismatsin lätkän välieräottelun sijaan (kun on mahdollisuus valita) ei voi kutsua itseään lätkäfaniksi.
Tämä jaksaa naurattaa Suomen huikeasta menestyksestä huolimatta. On se hyvä, että meillä on täällä joku hel~wetin Murmeli kertomassa, että kuka on lätkäfani ja kuka ei. Säilyipähän vaiva itseanalyysiltä, kun Murmeli tietää jo valmiiksi.

Orman Mollis kirjoitti:
Kyllä se EU on hieno asia, mahtavaa että siihen aikanaan liityttiin!! Valtiovarainministeriön laskujen mukaan Suomi maksoi viime vuonna 442 miljoonaa euroa enemmän EU:n budjettiin kuin mitä sai sieltä takaisin. Ja kuka sanoi että EU:sta ei olisi hyötyä..
edit: Lisätään tämä vielä samaan syssyyn. Se on aina yhtä hellyyttävää, kun ihmiset osaavat arvioida kokonaisuuksia näin analyyttisesti.
 

scholl

Jäsen
Olen kyllä ylpeä sitten, etten ole lätkäfani. Varsinkin nyt kun lätkäkausi on päättynyt jo muistaakseni pari viikkoa sitten.

Nyt nauran Arto Bryggarelle.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
scholl kirjoitti:
Nyt nauran Arto Bryggarelle.
Ei se ole naurun paikka, kun toinen avoimesti parkuu sitä tosiasiaa, että meni rahakas työpaikka sivu suun vain 300 äänen takia.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
HPK:n pronssimetsästys jatkuu taas yhden poikkeuskauden jälkeen.

Saamme vissiin totutella myös maajoukkueessa tähän pysyvään pronssikauteen, heh.

Mielummin kyllä olisin HPK:n kuin Jokerit nähnyt finaalissa.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Neloselle! Viddu mitä sähläystä.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Nyt naurattaa tämän viikon Veikkaajan kansi:
 

Liitteet

  • veikkaaja_tietaa.gif
    veikkaaja_tietaa.gif
    49,9 KB · kertaa luettu: 1 092

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Subilla näkyvä FLAVOR FLAAAAAAAV kauden päätösjaksolle. Bimbot yrittää hakata toisiaan. Vittu mitä jenkkipaskaa ja silti pitää kattoo.
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Meikku kirjoitti:
Subilla näkyvä FLAVOR FLAAAAAAAV kauden päätösjaksolle. Bimbot yrittää hakata toisiaan. Vittu mitä jenkkipaskaa ja silti pitää kattoo.

Jep.
Tämä New York sai joku aika sitten oman shown nimeltä I love New York, samantyylinen kuin Flavor of Love, on kuulemma siinä vielä sekopäisempi [jaksoja löytyy Youtubesta, en ole itse vielä uskaltanut katsoa.]
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
morningstar on hereillä kokoajan, missä mennään:
morningstar kirjoitti:
Haluan antaa tässä tunnustuksen nimimerkille thego. Kaverin suosikkijoukkueiksi on listattu Kalpa, Kärpät, Hifk, RoKi ja EtPo. Välieräketjussa hän toivoo Jokereille mestaruuttaa ja sigussaan kiittelee Sportia menneestä kaudesta.

Luulisi tuolla haravalla joskus osuvan :D
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kahdelle asialle.

Muutamien ässä- ja blueskannattajien tuotoksille täällä jatkiksessa, sekä Mr Scarfacen (kyllähän monet vielä muistavat) suolisisällön purkamisille hfboardsilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös