vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden alueella olevalle keskutelulle ketjussa Maalivahdit kaudella 05/06. Ykkösveskaa ei ole kukaan saanut ilmeisesti kiinni koska mies menee nenä turpeessa isänmaan joukoissa ja peliin on aikaa vajaa kuusi tuntia. Tiedä sitten kuinka todellista tuo on ettei Hallikaista olla saatu vielä eilen kiinni mutta hyvät naurut tuolta irtosi.

Ja tottakai koko vahtitilanne pistää naurattamaan. Vielä eilen joukkueellla oli 15 nollaa edellisellä kaudella torjunut veska ja nyt ykkösenä kaveri joka ei torjunut edes 15 aikuisten ottelussa ja kakkosena sälli joka ei saa kaljaa kaupasta ikänsä puolesta.
 
Cause I'll rise, You'll fall
Roll the dice!

Tuamas

Jäsen
tuuski sanoi:
Lahdessa lyöty lätkälyyrikkojen ideoita pursuavat päät yhteen. Ihan huippukamaa, lisää!

http://www.aariliike.net/laulut.html
aariliike sanoi:
Ässät meni konkkaan (Minttu sekä Ville)
Kappas vaan, Ässät meni konkkaan
kappas vaan, Olli ratkes ryyppään
kappas vaan, putki ei katkee koskaan
pistetään Ollii putkaan
- Näähä o iha helmiä. Varsinkin tämä Ässä-versio, kun ajattelee minkä jengin kannattajat ovat kyseessä... (Mistä lähtien Ässät on ollut Pelicans ja Nupe Olli?)
 
Åja.

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Seiskan kansi

"Jani on tyhmä ja huono sängyssä!" kertoileepi Marika Fingeroos uusimman Seiskan kannessa.
 
"I am not young enough to know everything." -Oscar Wilde

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
TurunPalloSeuralle, muhahahahaa!
 
"Jaffalan vertaaminen Rinkelinmäkeen on tietysti vähän sama, kun yrittäisi verrata Kiasmaa Louvreen." nimimerkki BitterX pohtii jäähalleja.

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lounais-Suomen luotsilaitos
Tulipa ketju kuin tilauksesta.

Nauran sille etten taida olla enää koskaan elämässäni oikein humalassa enää.

Lääkärin määräys. Totesi neurologi että epilepsia taitaa löytyä ja autolla ajaminen loppuu nyt toistaiseksi, kun taas alkoholi jää jatkossa max. 2-3 annokseen vuorokaudessa, loppuelämä foreverever. Annos ei taida tarkoittaa pullollisia viinaa, right?

Passitti vielä lisätutkimuksiin, mah~tawaa. Kai ne ei muuta löydä sitten enää päästä perk~hele.

Ei täs ketään, kyllä tämä tästä. Ja olenhan ma hauska selvinpäinkin, päisään vain kuvittelen olevani vaikken olisikaan. Kjeh.

No more humala/krapula enää koskaan.
 
Viikkojen kuluessa syömme hehtaarin alalta petäjänlatvat paljaaksi.

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Jarmo Kaupille.

EDIT: Laittakaapas Tuamas ja tuuski omien ryhmienne laulukirjoja esille niin josko minäkin pääsisin vastavuoroisesti osalliseksi tuosta iän pidentäjästä. Suvivirrenhän Kerhon Sikaosasto on ainakin esittänyt, mutta tuo muu repertuaari on jäänyt ainakin allekirjoittaneelta kuulematta. Osittain samoin on käynyt myös Ässien kannattajaryhmän tuotosten osalta.
 
Viimeksi muokattu:
Me juuaan tää öljy ja mennään eteenpäin.

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
RV16 sanoi:
Jarmo Kaupille.

EDIT: Laittakaapas Tuamas ja tuuski omien ryhmienne laulukirjoja esille niin josko minäkin pääsisin vastavuoroisesti osalliseksi tuosta iän pidentäjästä.
Kehittelin tällaisen "Teil on aivot, meil on Kerho, klap klap klap"
 
Gabba Gabba Hey

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaverilleni joka ei tajua musiikista mitään. Saa kyllä hyvät naurut kun äijä jaksaa kitistä Jouni Hynysen kitaroinnista. Ei urpo voi millään ymmärtää etteivät kaikki kitaristit ole mitään alexilaihoja. Sama kaveri valitti myös varmaan puoli tuntia nähtyään Kotiteollisuuden keikan. Parempi puhua tälläisten yksinkertaisuuksien kanssa vain formuloista. Hyvät naurut saa silti kun puhe kääntyy tämän heebon kanssa musiikkiin.
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
krobbe sanoi:
Todella hauskaa luettavaa kun pojat kikkelit kovina keskittyy oleelliseen.
Jep, ja matsin jälkeen vasta vääntö alkaakin. Testosteroni jyllää ja 12 muun joukkueen kannattajilla on kivaa.
 
"Menestys ei johdu ikinä kenestäkään yksittäisestä pelaajasta tai tahosta, sillä siihen vaaditaan koko joukkueen ja seuran kombinaatioiden erilainen yhdistyminen." - arvatkaa kuka -

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Iso käsi niille joille se kuuluu-ketju naurattaa. Jokainen saa miettiä sitten että miksi. No, iso käsi niille jotka siihen ketjuun kirjoittelevat. Hyvät naurut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy