Millasilla kentällisillä Sal Lake Cityssä?

  • 5 789
  • 77

Pitäisikö Helmisen olla mielestänne hyökkäävässä vai puolustavassa kentässä?

  • hyökkäävä

    Ääniä: 20 38,5%
  • puolustava

    Ääniä: 32 61,5%

  • Äänestäjiä
    52
  • Poll closed .

OAS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tässä oma ehdotukseni.

1. kenttä

Niinimaa - Numminen
Selänne - Aalto - Kallio

2. kenttä
Salo - Timonen
Kapanen - Ylönen - Lehtinen

3. kenttä
Lumme - Berg
Nieminen - Jokinen - Eloranta
4. kenttä
(Väänänen - (Niinimaa/Salo/Numminen/Timonen))
Lind - Helminen - Peltonen/Ruutu
 

belenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
RAUMAN LUKKO
veikkaan että Väänänen ja Numminen pelaavat samassa parissa koska pelaavat myös phoenixissa samassa parissa ja veikkaan että tämä pari pelaa puolustavassa roolissa
 

Rocco

Jäsen
Kallio - Ylönen - Selänne
Lehtinen - Jokinen - Kapanen
Ruutu - Aalto - Nieminen
Eloranta - Helminen - Lind
Peltonen

Numminen - Niinimaa
Berg - Lumme
Timonen - Salo
Väänänen
 

Maestro

Jäsen
Kentällisten muodostamisesta

Liitän neljä viestiäni tuolta "Hannu Aravirran Olympiavalinnat" -ketjusta tähän viestiketjuun yhdeksi viestiksi, koska ne tähän paremmin sopivat.

Olli Jokiselle soveltuvia pelipaikkoja joukkueessa on vain kaksi. Joko värjöttelemässä viltin alla penkin päässä tai ykkös/kakkosketjun (makuasia) sentterinä.

Mikäli Aravirta haluaa peluuttaa koko isänmaamme kolmea parasta hyökkäyspään jalopeuraa yhtä aikaa kentällä, ei Ollille luulisi käyttöä löytyvän. Leijonalauman marttyyri Sami Kapanen johtaa tällöin Suomen terävintä syömähammasta. Juha Ylönen on itsestään selvä kakkossentteri. Raipe Helmistä Aravirta taas peluuttanee kolmosessa. Jokinen ei ole parempi puolustava sentteri kuin Antti Aalto, joten keskushyökkääjävaunu on jo täyteen lastattu. Suomen kaikki laiturit ovat taatusti parempia vaihtoehtoja kuin Jokinen. "Päällikkö" siis nurkkaan palelemaan.

Toinen vaihtoehto on se, että Aravirta haluaa, kuten mainosti, kaksi oikeasti maalintekoon pystyvää vitjaa jäälle. En siis koe, että kolmikko, jossa pelaavat esimerkiksi Peltonen, Ylönen ja Kallio, tällainen olisi. Tässä tapauksessa on Olli Jokisella ratkaiseva rooli. Juha Ylönen kykenee hyökkäävään peliin, mutta tarvitsee siihen laiturin. Sami Kapanen tai Teemu Selänne ovat silloin mahdollisuudet. Sami Kapasen valitsisin itse. Puoltavana tekijänä on hieno yhteispeli Saksan MM-kisoissa. Selännekin tarvitsisi sentterin. Raipen alapää ei syty tarpeeksi nopeasti ja Aallolle ainoa järkevä paikka on nelosketjussa. Jäljelle jää vain Olli Jokinen. Ja mikä parasta, Olli on vastaava pantteri myös seurajoukkueessaan.

Mielestäni olisi siis järkevintä lähteä turnaukseen kahdella selkeästi hyökkäävällä ketjulla. Keskushyökkääjinä toimisivat siis Olli Jokinen ja Juha Ylönen. Perustelut Ollin pelipaikkaan ovat mainitut ylempänä. Juha Ylönen osoitti kypsyytensä jo Saksan MM-turneessa.

Laitahyökkääjistä varmoja maalintekotriojen leijonia ovat Sami Kapanen, Jere Lehtinen ja Teemu Selänne. Tomi Kallio, Juha Lind ja Ville Peltonen on kolmikko, josta puuttuva laituri olisi syytä ammentaa. Juha Ylönen ja Sami Kapanen pelasivat yhdessä vuoden -95 maailmanmestaruuskilpailuissa, silloin Raimo Helmisen laitahyökkääjinä. Myös Naganon olympiaturnauksessa samainen duo oli yhdessä. Maukkainta hedelmää parivaljakko tuotti viime kevään maailmanmestaruuskilpailuissa. Yhteistä harjoitteluaikaa ei ennen SLC:n olympiaturnausta Suomella ole juuri lainkaan, joten järkevintä onkin antaa kyseisen parin viilettää yhtä aikaa jäällä myös siellä.

Jere Lehtinen on pelannut aina hyvin yhteen niin Teemu Selänteen kuin Ville Peltosenkin kanssa. Lehtinen pelaa kuitenkin nykyisin pääasiallisesti vasemmassa laidassa, samalla paikalla kuin Peltonen. Peltosen loukkaantuminen ja kaksi peräkkäistä umpisurkeaa maajoukkueturnausta (MM-Pietari 2000 ja SHG 2001) ovat niin merkittäviä näyttöjä Peltosen tietynlaisesta kyvyttömyydestä, että ei olisi kovinkaan viisasta peluuttaa Lehtistä oikealla laidalla ja pakottaa näin joko Kapanen tai Selänne samaiselle pelipaikalle toiseen kolmisormiseen hyökkäysnyrkkiin. Näin Lehtinen ja Selänne ovat oiva pari vitjan laidoille, Jokisen vasemmalle ja oikealle puolelle. Perusteena voidaan käyttää samaa kuin Ylösestä ja Kapasesta: lyhyttä valmistautumisaikaa ja menestyksekästä yhteistyötä aiemmin.

Kapasen ja Ylösen ketjun toinen laituri on näin selvittämättä. Ville Peltonen pelasi samassa ketjussa Ylösen ja Kapasen kanssa Naganon olympiaturnauksessa voittoisassa Ruotsi-ottelussa sekä karvaassa Venäjä-tappiossa. Selänteen loukkaantumisesta johtunut poisjäänti pronssiottelusta pakotti kolmikon hajoamaan. Viime suven aaton MM-kisoissa pelasi Ylösen ja Kapasen kanssa Juha Lind. Ketju oli Suomen paras kisoissa ja keräsi ylistystä. Oman näkemykseni mukaan Juha Lind ei kuitenkaan ollut trioon paras mahdollinen pelaaja. Loistavia onnistumisia olisi riittänyt myös ilman "Lintua". Voitaneen sanoa, että Ylösen ja Kapasen peli tuskin tökkisi, oli vasen laitahyökkääjä kuka tahansa. Atlanta Thrashersin Tomi Kallio on kirjoittamaton kortti Ylösen ja Kapasen rinnalla. Vauhtia ja taitoa riittää aina maalintekoon asti. Kallion peluuttaminen laidalla tässä ketjussa voisi olla varsin toimiva ratkaisu. Juha Lind on kelpo mies puolustavaankin ketjuun. Ville Peltonen taasen ei. Peltosta on järkevintä peluuttaa vain ns. maalintekoviuhkoissa. Kolmosketju kera Raipe Helmisen on kuitenkin houkutteleva vaihtoehto, pelasivathan herrat hienosti yhteen -98 MM-kisoissa. Peräti kaksissa sen jälkeisissä arvokisoissa -99 ja -00 maalihanat eivät kuitenkaan parilla aivan tulvien auenneet. Saamaton oli miesten esitys myös SHG:ssä tovi sitten. Käytännössä Peltosta ei kolmosessa kannata peluuttaa. Toisin sanoen joko vilttiin tai kakkosketjuun olisi Peltosen tien mentävä. Kallio ja Lind lienevät nykykunnoissaan parempia kuin Ville Peltonen, joten pelkkä hengen luonti pukuhuoneessa saattaisi olla Peltoselle oikeanlainen rooli. Koska Juha Lind ei Ylösen ja Kapasen trioon Saksan MM-taistoissa oikein istunut, valitsisin ketjuun Kallion. Kalliolle toinen vaihtoehto olisi kolmosketjussa Helmisen rinnalla, mikä ei ainakaan viime MM-turnauksessa parhaalla mahdollisella tavalla toteutunut.

Ykkösketjun ja kakkosketjun miehityksen ollessa yllä selviävää muotoa, on aika setviä kahta oman pään puhtaana pitoon keskittyvän kolmikon kokoonpanoa. Raimo Helminen ja Antti Aalto ovat sentteriosastosta jäljellä. Helmisen ympärillä tahkoavat miehet pohdittakoon selviksi ensin. Mikko Eloranta pelasi oivasti Helmisen ketjussa kauden 1997-1998 Euro Hockey Tourissa. Ketjun kolmas lenkki oli Ville Peltonen. MM-kisat eivät kyseisellä ketjulla kuitenkaan alkaneet aivan unelmaisella tavalla, joten Marko Tuomainen tuli Elorannan tilalle ketjuun. Helminen ja Eloranta ovat kuitenkin puhaltaneet aiemmin hyvin yhteen hiileen, mikseivät siis myös kaikkien aikojen kiekkoturnauksessa. Eloranta ottakoon paikan oikeassa laidassa, kuten myös vuonna -98. Juha Lind muodosti oivan kolmikon yhdessä Raimo Helmisen ja Olli Jokisen kanssa kotiMM-kisoissa -97. Juha Lind on armoton taistelija ja täydentäisi mielestäni hyvin ketjun tarpeet. Ville Peltonen saattaisi olla myös mahdollisuus tähän vitjaan, jolloin neljän vuoden takaisessa epävirallisessa Euroopan mestaruusturnauksessa loistanut kolmikko olisi jälleen yhdessä. Kokeilla voi aina, mutta Lind olisi Peltosta parempi vaihtoehto siihen tarkoitukseen, johon ketju luodaan.

Antti Aalto on vielä tovereitaan vailla, mutta ei hätää, ne löytyvät varsin helposti. Ville Nieminen ja Jarkko Ruutu ovat pelaajia, joita Suomen nelosketju suorastaan luokseen huutaa. Koossa olisi varsinainen vastustajan painajainen, kun Ruutu ja Nieminen paahtaisivat Antti Aallon ympärillä. Ville Peltosen peluutus tässä triossa olisi lähinnä vitsi, huono sellainen.

Näin on neljä hyökkäyspään ketjua kasattu yhteen mielestäni parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli Sami Kapanen kärsisikin marttyyripeluutuksen keskushyökkääjänä, olisi tilanne vallan toinen. Toivon kuitenkin, ettei sitä vaihtoehtoa tulla Salt Lake Cityssä käyttämään.

Aravirran ilmoitettua, että Ossi Väänänen pelaa seitsemäntenä puolustajana, on puolustajaduojen muodostuminen varsin selvää. Teppo Numminen ja Janne Niinimaa pelasivat yhdessä jo Naganossa. Pari oli varsin toimiva, mikäli Venäjää vastaan mitellyn välierätaiston katastrofaalisia virheitä ei lasketa mukaan. Toinen pari on, Niinimaa-Nummisen toteutuessa, lähes täydellä varmuudella Aki-Petteri Bergin ja Jyrki Lumpeen muodostama. Yhteistyö Torontossa on tälle luonnollisena selitteenä. Tällöin jäljelle jäävät Sami Salo ja Kimmo Timonen, joista onkin oivaa muodostaa pakkikaksikko.

Tässä vielä oma peluutussommitelmani.

Lehtinen-Jokinen-Selänne

Kallio-Ylönen-Kapanen

Lind-Helminen-Eloranta

Ruutu-Aalto-Nieminen

Numminen-Niinimaa

Timonen-Salo

Lumme-Berg

Väänänen-(Peltonen)

Hurme (Markkanen)
 
Viimeksi muokattu:

Maestro

Jäsen
Viestin lähetti belenos
veikkaan että Väänänen ja Numminen pelaavat samassa parissa koska pelaavat myös phoenixissa samassa parissa ja veikkaan että tämä pari pelaa puolustavassa roolissa

Huono veikkaus. Hannu Aravirta on jo antanut lausunnon, jonka mukaan Ossi Väänänen on joukkueen seitsemäs puolustaja.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kapanen-Ylönen-Selänne
Kallio-Helminen-Lehtinen
Eloranta-Aalto-Lind
Nieminen-Jokinen-Ruutu
Peltonen

Ykkösketju siis todellinen huippuketju.
Kakkonen myös kovaa kamaa, ei ehkä yhtä hyvä tekemään pisteitä mutta hyvä.
Kolmonen kun kerran Eloranta ja Aalto ovat mukana joukkueessa näyttäisi tältä. Selvä puolustava ketju.
Nelosketju ehkä tärkein. Todellinen ärsytysketju jossa kaikki lisäksi hyviä pelimiehiä. Uskoisin että tämä ketju tekisi myös tärkeitä maaleja.

Numminen-Niinimaa
Salo-Timonen
Lumme-Berg
Väänänen

Kaksi riskitekijää Lumme ja Berg siis samassa parissa. Aiheuttavat ehkä vähiten ongelmia kun ovat yhtäaikaa jäällä, koska ovat tottuneet pelaamaan parina.
 

Maestro

Jäsen
Naurettavaa

Viestin lähetti Jäädyttäjä
Kapanen-Ylönen-Selänne
Kallio-Helminen-Lehtinen
Eloranta-Aalto-Lind
Nieminen-Jokinen-Ruutu
Peltonen

Ykkösketju siis todellinen huippuketju.
Kakkonen myös kovaa kamaa, ei ehkä yhtä hyvä tekemään pisteitä mutta hyvä.
Kolmonen kun kerran Eloranta ja Aalto ovat mukana joukkueessa näyttäisi tältä. Selvä puolustava ketju.
Nelosketju ehkä tärkein. Todellinen ärsytysketju jossa kaikki lisäksi hyviä pelimiehiä. Uskoisin että tämä ketju tekisi myös tärkeitä maaleja.

Numminen-Niinimaa
Salo-Timonen
Lumme-Berg
Väänänen

Kaksi riskitekijää Lumme ja Berg siis samassa parissa. Aiheuttavat ehkä vähiten ongelmia kun ovat yhtäaikaa jäällä, koska ovat tottuneet pelaamaan parina.

Ykkösketjua voisi tuskin huonommin koota. Selänne ja Kapanen ovat molemmat selkeitä oikean laidan hyökkääjiä. Ei ole missään mielessä järkevää peluuttaa heitä samassa ketjussa, etenkään niin, että Sami Kapanen pelaa vasemmalla laidalla. Naurettavaa.
 
Viimeksi muokattu:

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Re: Naurettavaa

Viestin lähetti Maestro


Ykkösketjua voisi tuskin huonommin koota. Selänne ja Kapanen ovat molemmat selkeitä oikean laidan hyökkääjiä. Ei ole missään mielessä järkevää peluuttaa heitä samassa ketjussa, etenkään niin, että kumpikin pelaa laidoilla. Naurettavaa.

No, hei. Vähän joulumieltä. Annetaan kaikille sananvapaus.
Tässä oma kyhäelmäni:

Lehtinen - Jokinen - Selänne
Kallio - Ylönen - Kapanen
Lind - Helminen - Peltonen
Ruutu - Aalto - Nieminen
(Eloranta)

Niinimaa - Numminen
Timonen - Salo
Lumme - Berg
Väänänen -

Guten Jul!!
 

hiawatha

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk, devils
omat:

1. ruutu-aalto-nieminen
2. lehtinen-ylönen-kapanen
3. kallio-jokinen-selänne
4. eloranta-helminen-lind

1. lumme-berg
2. niinimaa-numminen
3. salo-timonen

hurme
(väänänen,peltonen,markkanen,nurminen)

eli laittaisin tuon kentän vastustajan ykköstä vastaan. mutta suurinta vastuuta kantaisi kuitenkin 2. ja 3. kenttä. ja älkää välittäkö jos laiturit ovat väärässä laidoissa

ja jos vaihtoja saisi tehdä:
lumme -> lydman
peltonen -> laaksonen
lind -> hagman
(jokinen/helminen -> s.koivu :confused: )
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Maestrolle vaan että on tuo minun kyhäelmäni parempi kuin esim Kapasen peluuttaminen sentterinä, mitä on myös väläytelty. Onko muuten niin että Suomi ei voi edes saada hyviä ketjuja kun Santala ja Miettinen eivät ole mukana..?:D
 

Maestro

Jäsen
Viestin lähetti Jäädyttäjä
Maestrolle vaan että on tuo minun kyhäelmäni parempi kuin esim Kapasen peluuttaminen sentterinä, mitä on myös väläytelty. Onko muuten niin että Suomi ei voi edes saada hyviä ketjuja kun Santala ja Miettinen eivät ole mukana..?:D

Ei. Suomi voi saada hyviä ketjuja, vaikka mainitsemasi kaksi pelaajaa eivät ole mukana. Aravirran valitsemasta kokoonpanosta on ammennettavissa varsin toimivat triot, kuten olen jo aiemmin esittänyt.

Antti Aallon peluuttaminen Selänteen keskushyökkääjänä, kuten OAS veisti, saattaisi olla varsin mielenkiintoinen ratkaisu. Yhteiset, samassa ketjussa tahkotut pelit Anaheimissa jäivät kuitenkin varsin vähäisiksi määrältään. Olli Jokinen joutuisi tällöin nelosketjuun, mikä ei hänelle mielestäni paras mahdollinen rooli ole.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ensin vastaus äänestyksen kysymykseen eli Raipe hyökkäävään rooliin. Sitten omat ketjuideani:


1. ketju
Lehtinen - Ylönen - Selänne

2.ketju
Kallio - Helminen - Kapanen

3.ketju
Ruutu - Jokinen - Nieminen

4.ketju
Eloranta - Aalto - Lind / Peltonen


1. pakkipari
Numminen - Niinimaa

2.pakkipari
Berg - Timonen

3.pakkipari
Lumme - Salo

4. pakkipari
Väänänen - Niinimaa/Timonen/Salo


Maalivahdit
1. Hurme
2. Markkanen
3. Nurminen


Ykkösketjun vasen laituri eli Lehtinen hoitaa puolustavan pelaamisen ja raivaa tietä hyökkäävän roolin saavalle Ylöselle ja Selänteelle. Pakkiparina toimii toisiaan tasapainottava kaksikko Niinimaa-Numminen. Kakkoskentän pelin sielu on Helminen ja nopeat laiturit Kallio ja Kapanen saavat nauttia tarkoista syötöistä. Berg ja Timonen ovat myös tasainen pari, toinen hyökkää, toinen puolustaa. Kolmosen aivot, Jokinen, saa rinnalleen kovaa työtä tekevät laiturit. Pakkeina toimii ylivoimassa paikan ottava Salo ja Väänäsen kanssa seitsemännen pakin roolista taisteleva Lumme. Nelonen onkin sitten puolustava kokonaisuus. Maalivahdeissa uskoisin Markkasen vievän ainakin aluksi Nurmiselta paikan. Tosin kisojen edetessä Nupe noussee kakkoseksi - ellei jopa ykköseksi, riippuu miten Hurme pelaa.
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Saanko kysyä? No kysyn kuitenkin. ;) Mitä helkkaria Helminen tekee yleensäkään näissä Teidän ketjukoostumuksissa? Saisi olla se ylimääräinen hyökkääjä, jotta saisi nämä kisat "armosta" kokea. Tosiaan harmittaa kunnei "Raipella" itse ollut kanttia sanoa kisoille ei, olisi nyt vain antanut nuoremmille tilaa joukkueeseen. Miettinen ja Santala kun tosiaan ovat parempia pelaajia nykyään, puhumattakaan Niko Kapasesta, Pärssisestä, Hagmanista, Aallon, Elorannan ja Peltosen sijaan. Laaksosen Antin näkisin mielelläni Lindin tilalla joukkueessa.

Jos ei ihan metsään mennä otsikosta niin Sami Kapanen tullee olemaan Suomen ykkössentteri. Jokinen toivottavasti saa Keenanin aikana peliaikaa, verkot tötterölle ja pisteitä jonkin verran, että voisi kantaa kakkossentterin vastuun. Ylösestä on juuri ja juuri nyky-kunnossaan kolmosen keskelle. Helmisestä ei edes kisakoneeseen. No ihan sama miten nämä kisat menee, kun keväällä on ne Suomelle hyvin hyvin tärkeät MM-Kisat... :p
 

SergeiBautin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Rollaattorin armopalat..

..todennäköisesti loppuvat hyvin nopeaan, kun hänen niin kovasti hehkutettua puolustustaitoaan rupeavat testaamaan jotkut Nolanin, Shanahanin, Demitran tai Buren kaltaiset miehet. Ei siinä peliäly auta kun voimat ja nopeus vain EIVÄT riitä.

Sami Kapanenhan on jo käytännössä julistettu ykkössentteriksi, ja ketään muuta ei tähän rooliin ole järkevää edes kaavailla, mikäli Suomi haluaa edes yhden kentän, joka pystyy dominoimaan peliä.

Mielenkiintoinen ratkaisu olisi kokeilla parivaljakkoa Kapanen - Kallio vaikkapa Teemulla höystettynä, jolloin Lehtinen ja Ylönen takaisivat vielä laadun kakkoskenttäänkin.

Joka tapauksessa, pahalta näyttää Suomen kannalta, todella pahalta..
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Re: Rollaattorin armopalat..

Viestin lähetti SergeiBautin
Mielenkiintoinen ratkaisu olisi kokeilla parivaljakkoa Kapanen - Kallio vaikkapa Teemulla höystettynä, jolloin Lehtinen ja Ylönen takaisivat vielä laadun kakkoskenttäänkin.
Joka tapauksessa, pahalta näyttää Suomen kannalta, todella pahalta..
Pahalta näyttää jos varsinkin mainitsemaasi "laatua" edustaa Ylönen jolla on kausi mennyt melkolailla alakanttiin. Vai mitä kertoo kylmät tilastot?

GP G A PTS PIM +/-
33 2 5 7 4 -2

Ei häävit, varsinkin jos on kaavailtu kakkos- kolmoskentän pelaajaksi Olympialaisiin. Ei häävit varsinkin jos vertaa muiden mitallisijoituksista kilpailevien maiden vastaaviin pelaajiin...

Vielä pahemmalta näyttää Jokisen statsit...
 
Viimeksi muokattu:

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Kentällisistä en viitsi...

...sanoa oikein mitään. Suurin huolenaiheeni tällä hetkellä on Raipen ja Aallon surkeat otteet SM-liigassa. Jos ei kerran vauhti tahdo edes täällä riittää, niin miten hemmetissä meinaavat nämä kaksi herraa pärjätä SLC:ssä???

Onneksi sentään PÄÄLLIKKÖ JOKINEN on pääsemässä huippukuntoon. Saadanpa kuitenkin kaksi kunnollista sentteritä kisoihin, OJ ja Ylönen.

Ei hyvältä näytä...
 

Vaicci#63

Jäsen
mikä hemmetti siinä on kun Kapanen on viesteissä aina kakkosketjussa.Jos Kapanen pelaa ykkösessä Laidassa niin kenttä näyttää tältä Kapanen-Ylönen-Selänne joten Lehtinen pois koska Kapasella enemmän taitoa,pelinlukutaitoa ja nopeutta.Mutta veikkaisin että Kapanen pelaa keskellä


Lehtinen-Kapanen-Selänne
Niinimaa-Timonen

Kallio-Ylönen-Peltonen
Numminen-Väänänen

Eloranta-Helminen-Nieminen
Salo-Berg

Lind-Jokinen-Ruutu
Lumme

Hurme
Markkanen
Nurminen

Mutta nyt alkaa Aravirtaa harmittamaa kun Noronen pelaa loistopelejä Buffalossa ja Markkanen istuu vaihtopenkillä,Nurminen pelaa farmissa
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Saipafan
mikä hemmetti siinä on kun Kapanen on viesteissä aina kakkosketjussa.Jos Kapanen pelaa ykkösessä Laidassa niin kenttä näyttää tältä Kapanen-Ylönen-Selänne joten Lehtinen pois koska Kapasella enemmän taitoa,pelinlukutaitoa ja nopeutta.Mutta veikkaisin että Kapanen pelaa keskellä


Lehtinen-Kapanen-Selänne
Niinimaa-Timonen

Kallio-Ylönen-Peltonen
Numminen-Väänänen

Eloranta-Helminen-Nieminen
Salo-Berg

Lind-Jokinen-Ruutu
Lumme


Hurme
Markkanen
Nurminen

Mutta nyt alkaa Aravirtaa harmittamaa kun Noronen pelaa loistopelejä Buffalossa ja Markkanen istuu vaihtopenkillä,Nurminen pelaa farmissa

Onko tämä vitsi? Peltonen kakkosessa ja Jokinen nelosessa ja kukaan muu ei voi olla seitsemäs pakki kuin Väänänen...ennemmin olisin ottanut vaikka Marko "hame" Kiprusoffin se sentään osaa luistella...ainakin eteenpäin:p
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
miksei kukaan anna vaihtoehtoa, että selänne olisi 2. ketjussa ja kapanen ykkösessä?
 

Vaicci#63

Jäsen
Viestin lähetti kettu666


Onko tämä vitsi? Peltonen kakkosessa ja Jokinen nelosessa ja kukaan muu ei voi olla seitsemäs pakki kuin Väänänen...ennemmin olisin ottanut vaikka Marko "hame" Kiprusoffin se sentään osaa luistella...ainakin eteenpäin:p
Enemmin väänänen kuin Lumme:) Kuka muu sopii kakkosketjuu hyökkääväksi pelaajaksi kuin Peltonen????Eloranta enemmin jarrumiehiä!!!!
 

Henkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kapanen laitaan!

Mä en oikein jaksa uskoa tämän "kaikki munat samaan koriin"-teorian onnistumiseen, eli ketjuun Lehtinen-Kapanen-Selänne. Sami nyt kuitenkin on ehdottomasti parhaimmillaan laidassa, ja kun kaveri tälläkin hetkellä on NHL:n pistepörssissä kolmantena, olisi järjetöntä uhrata jengin terävin syömähammas pistämällä se väärää paikkaa pelaamaan. Ykkösen laitureiksi Lehtinen ja Kapanen, keskelle vaikka sitten OJ, tätä vauhtia Olli on huippukunnossa kun skabat alkaa! :D :D
 
Suosikkijoukkue
SUOMI
Jep jep

Toivottavasti Arajuurikin homman ymmärtää ettei kaikkia kanoja samaan munaan tai jtn.
Hyökkäysketjut:

1. LEHTINEN-JOKINEN-SELÄNNE

2. KALLIO-YLÖNEN-KAPANEN

3. RUUTU-AALTO-NIEMINEN

4. LIND-HELMINEN-ELORANTA

Peltonen jääkin sitten pukukoppipelaajaksi, ykkös tai kakkosketjuun moisen ukon sijoittaminen olisi rikos. Ja puolustavissa rooleissa(kaan) mies ei pärjää. Nämä ketjut jos näen käytössä SLC:ssä niin lähetän Arajuurelle tästä lähtien Hannunpäivänä kortin.

Puolustus:

1. NUMMINEN-NIINIMAA

2. TIMONEN-SALO (Lydman mikäli Salon loukkaantuminen vakava)

3. LUMME-BERG

4. VÄÄNÄNEN

Väänänen kasvamassa korkoa, pelaa jos on pakko. Toivotaan ettei Salon loukkaantuminen ole paha, mutta mikäli kisat estyvät on Lyde Salon korvaaja nro:1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös