Millä joukkueella parhaat fanit?

  • 14 531
  • 63

Törminator

Jäsen
Suosikkijoukkue
HV 71, Jokerit
Well, well folks ...

You sure do have great hockeyfans in Finland - but compared to the fans of HV 71 ( Jönköping ) ... sorry.

North Bank Supporters are a really wild bunch I can tell ya.
The loudest and the proudest in whole of Sweden.
At one away game in Stockholm ( against Djurgårdens IF ) last season there were over 50 ( ! ) buses, and about 1200 fans, travellin' to the capital of Sweden from Jönköping.

And the blue-white-yellow highway song echoed all along the E4 ...
 

Bif

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brynäs IF, Pelicans
Viestin lähetti Törminator

North Bank Supporters are a really wild bunch I can tell ya.
The loudest and the proudest in whole of Sweden.


Sorry Törminator but you guys are almost nothing compared to etc. Leksand Superstars.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jävla svenskar! Ni ska få på käftet!

Edit: Enhän mä näköjään osannut edes ruotsia...
 
Viimeksi muokattu:

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
JYPillähän ne parhaimmat on, mutta mikäli jotain toista haetaan, niin kyllä silloin kallistun Kärppien fanien puoleen. Mahtava meno, tiukka etukeno..ja Kemppainen soittaa sumutorvea..
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
TPS:llä
 

Ruma lapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC
Ehdottomasti HooPeeKoolla.
 

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jollei omia oteta lukuun, niin HIFKin porukka on yleensä ollut reiluinta, äänekkäintä ja eniten kännissä.
 

Ollius

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Omiahan ei tietenkään passaa äänestää. Eli täytyy kyllä myöntää, että Kärppä-faneista jäi viime keväänä todella positiivinen kuva. Sekä kotona että vieraissa. Mieleen tulle tilanne, kun kaverini kanssa "eksyimme" Raksilan sokkeloihin ja huomasimme olevamme keskellä Kärppä-ryhmittymää. Noh, eihän siinä, jäimme erän ajaksi siihen viereen kannustamaan omiamme, eikä kukaan tullut aukomaan päätään. Päinvastoin, muutama sanakin siinä vaihdettiin taukojen aikana. Taisimme tosin hieman hävitä äänenvoimakkuudessa kilpailijoillemme.
 

Taklaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Parhaat fanit

No, jos omiaan ei saa äänestää, niin kyllä minullekin tulee mieleen Jypin ja erityisesti Kärppien fanit jotka pitkän matkan jaksavat vaeltaa tänne Hämeenlinnan hornankattilaan.
Mutta, jottei ketju menisi pelkäksi joukkueluetteloksi niin perusteluja kehiin! Eli miksi jotkut fanit ovat jonkun mielestä parempia kuin toiset?

Vaikka kuinka minun tulee asemani puolesta vihata ja tuntea antipatioita Jokerifaneja kohtaan, niin eräs tapahtuma kallisti vaakakupppia jokerifanien eduksi.
Viimekauden pronssiottelussa jossa siis vastakkain HPK ja Jokerit. Jokereiden joukkuetta näytti kiinnostavan kaikki muu kuin pronssinen mitali, mutta ottelun päätyttyä jokeripelaajat lähtivät (fanejansa kiittämättä) mahdollisimman nopeasti pois jäältä. Sen sijaan tai siitä huolimatta tämä iloisesti kannustanut fanijoukko jatkoi taputuksia ja huutoa kun HPK:lle jaettiin taas tutut mitalit.
Teki minulle henkilökohtaisesti tiukkaa ajatella minua heidän sijassaan. HPK olisi juuri hävinnyt pelin 3-0 ja minun tulisi iloita vastustajan mitaleista. Yritin pitkään vakuutella itselleni pystyväni koska vain samaan, mutta en uskonut sitä.
Tästä suuri KIITOS Jokerifaneille!
 

Cimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Gold Kings
Re: Parhaat fanit

Viestin lähetti KerhonPuolesta
ottelun päätyttyä jokeripelaajat lähtivät (fanejansa kiittämättä) mahdollisimman nopeasti pois jäältä. Sen sijaan tai siitä huolimatta tämä iloisesti kannustanut fanijoukko jatkoi taputuksia ja huutoa kun HPK:lle jaettiin taas tutut mitalit.
Joukkueessamme oli edelliskaudella Jokereiden imagoon sopivia janareita, joilla ei ollut minkäänlaista tunnesidettä joukkuueseen. He eivät kiitä faneja, tai jos kiittävät niin väkinäisesti heiluttaen.

Sen sijaan meidän omat pojat ovat aika kliffoja kaiffareita. He tuntuvat oikeasti välittävän kannattajista ja haluavat olla tekemisissä fanien kanssa ottelutapahtumien ulkopuollakin. He ovat niitä, jotka palkitsevat fanit vilpittömin kiitoksin.
Heitä oli myös mainitsemassasi ottelussa.
http://www.jokerit.com/matsit/ottelut/kuvat/0404200348b.jpg
http://www.jokerit.com/matsit/ottelut/kuvat/0404200347b.jpg

(PS. Tuolle matkalle oltiin lähdetty pitämään hauskaa liikoja ottelulta odottamatta. Siinä vaiheessa kun oma joukkue oli poistunut koppiin moni varmasti tunsin tarvetta osoittaa suosiota vastustajalle. Kauden parasta kiekkoa pelanneelle joukkueelle.)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös