Miksi nuori ei juo?

  • 11 697
  • 55

Anton

Jäsen
Ei minulla ole mitään kunnon kännäämistä, oksennettaessa tekareiden hukkaamista ja kelpo krabbista vastaan. Mutta mitä tarkoitusta palvelee se kammottava jankki, jota kertyy kielen päälle ja miten siitä pääsee eroon?

D-Day + 1 tilannetta peilaa turvonnut naama, mutta se johtuu siitä, että tuota pahan makuista skeida-paska-kökköä on kertynyt kielen päälle niin paljon , ettei kieli yksinkertaisesti mahdu kunnolla suuhun!

Täällä oli muutama lainaus Frank Sinatralta, joka todellakin oli lahjakkuus juopottelun jalossa taidossa. Eräs hänen viisauksistaan meni suunnilleen näin: En ole humalassa, jos pystyn makaamaan baarin lattialla pitämättä mistään kiinni.

Toinen Frankien lausuma: Täydellinen tasapaino tarkoittaa sitä, että maatessasi ojan pohjalla oksennus pysyy molemmissa silmäkuopissa.
 

Chip

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Golden AWe kirjoitti:
Taisit vastata toki itsekin, sukupuolien välinen erohan se on varsinkin juomakulttuureissa, etenkin miehet uskaltavat tuntea paremmin kuuluvansa joukkoon siinä positiivisessa nousussa, halailla ja heittää femmoja, näyttää tunteitaan paremmin. Naisia se vastuuttomuuden tunne pelottaa herkemmin.

Totta toinen puoli. Nimittäin omassa opiskelijakaveriporukassani on sekä miehiä että naisia, pääosin juominen on kohtuullista, välillä on tietenkin yksittäisiä "irtiottoja". Poikaystäväni porukassa opintosuunnasta johtuen lähes pelkkiä miehiä, juominen äärimmäisen usein humalahakuista. Tiedä sitten, onko naisten määrällä jotain vaikutusta juomisen määrään...

Ilman kaatokänniäkin voi kyllä eksyä illanvietossa omituisiin paikkoihin ja seikkailla aamuun asti. Nimim. Kokemusta on.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllähän sitä vieläkin maittaa, tosin vain max muutaman kerran kuukaudessa. Ei jaksa joka viikonloppu kumpaakin päivää.

Vituttaa suunnattomasti kun kaverit aina ruikuttavat että miksen ikinä tule "tinaamaan" heidän kanssaan. Ja jos sanoo ettei jaksa niin silloin ei jaksa. On se sitten hienoa kun perjantaista sunnuntaihin kokoajan vedetään ja sitten maanantaina ei kykene menemään töihin, tili on tyhjä, koko alkuviikon on järkyttävä univelka. Wuhuu!

Ja sitten kun kaikki muut vielä ovat ns. sinkkuja.. Mitä vaikeaa voi olla ymmärtää että joskus haluaa sen naikkosen kanssakin olla eikä vain viettää niitä poikamiesviikonloppuja. Noitakin tuli joskus vietettyä vain siksi ettei ollut parempaakaan tekemistä. Puoliväkisin joi kaljaa ja söi makkaraa vaikka olisi halunnut vain loikoilla kotona ja ottaa rennosti. En muutenkaan ymmärrä perskännien vetämistä rentoutumisena, äärimmäisen rankkaa touhua.

Ja kyllähän se osalle kavereitakin on sitä että otetaan nyt sitten kun muutkin ottaa tai ei ole mitään muutakaan tekemistä.

Mutta kun enemmän mietiskelee niin mitäköhän sitä itse tekisi jos olisi viikonloppu ja naista ei olisi. Tuskin sitä kämpässäkään koko viikonloppua viitsisi homehtua..
 
Viimeksi muokattu:
Harvemmin tulee juotua useampi päivä. Ennen ei siihen edes pystynyt. Viime viikolla tuli kuitenkin otettua 3 päivää putkeen. Tosin halvan viinan maissa Tsekeissä ja Slovakiassa. Joskus vaan kiva olla jossain ties missä eikä kukaan ymmärrä tai ei itsekään tiedä missä on. Onneksi oli kuitenkin paikat ja kielen tunteva ihminen mukana. Muuten olisin siellä vieläkin. Pitänee tänä viikonloppuna jättää reissu isoveljen luo väliin. Siellä joutuu kuitenkin ottamaan. Tai jos et ota niin "pääset" kuskiksi. Sinänsä joskus rasittavaa. Ei voi olla selvä tai joudut kuskaamaan juoppoja ympäri kyliä. Kaveripiirissä ei taida olla kuin yksi joka ei juo. Ainakaan kovin usein.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Lähteviä numeroita:

Nyt homma näyttää siltä, että ei hyvältä näytä tämä homma. Olemme tässä olleet yhteydessä useampaankin hyviä näyttöjä juomisen saralla antaneeseen henkilöön ja tähän mennessä olemme saaneet osaksemme pelkkiä kieltäytymisiä mitä erilaisimpiin tekosyihin vedoten.

Luettelen niistä nyt pari:

Eräs henkilö kertoi olevansa estynyt ottamaan sen vuoksi, että rakennuksille on juuri tuotu villat ja pitäisi kuulemma olla heti aamusta tarkistamassa etteivät he ole kastuneet tahi muuten tärveltyneet. Ei jumalauta, ilma on kirkas ja luvattu huomiseksi hellettä! Tämä selitys oli ns. pöytä, Renko ja koiranäyttely -trophyn arvoinen ja numero lähti luonnollisesti.

Toinen täälläkin tunnettu henkilö ja nimimerkki kieltäytyi ihan muuten vaan ja katselee kuulemma telkkarista jalkapalloa. Eihän se siitä edes mitään ymmärrä ja kaiken lisäksi ei ollut kuulemma eilenkään ottanut mitään. Toinen hieman vastaavanlainen tapaus oli sentään eilen marinoinut itseään alkoholissa ns. tappiin asti. Nämäkin numerot lähtivät molemmat, naturligtvis.

Yksi kova ottimies ja kroketin MM:n viime viikonloppuna voittanut oli myös eilen ottanut alkoholia ja aikoo nyt kuulemma pitää koti-iltaa. Mitä vitun koti-iltaa? Koti-iltahan tässä on meilläkin, perkele! Numba veks.

Tämän lisäksi pari tyyppiä ei nähnyt asiakseen vastata puheluihimme ja yksi oli livistänyt lappiin asti karkuun. Nämä numerot luonnollisesti on deletoitu kaikista tiedostoistamme.

Onko vesijohtoveteen tosiaan päässyt pahemman luokan pöpöjä vai ootteko te tulleet uskoon?!
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Rontti kirjoitti:
Onko vesijohtoveteen tosiaan päässyt pahemman luokan pöpöjä vai ootteko te tulleet uskoon?!

Klooriahallelujaa!

Jalkapallon katselu alkavassa kännissä on leppoisaa. Huolestuttavalta vaikuttaa kyllä skenen tilanne, jos taljaseurakunta tosiaankin on noin voimakkaasti luisumassa allekirjoittaneenkin osalta tutuksi tulleelle fifitrimmaajalle-linjalle.

Pintaliito&pöyhkeily.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös