Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen viihdyttävin pelitapa
Mikko Niemelä on nimetty Karjala Cupiin. Piti tämäkin nähdä.
Linkki vie julkaistuun Suomen joukkueeseen.
 
"Jättäkää jääkiekon pelaaminen niille, jotka osaavat pelata jääkiekkoa ja keskittykää asioihin, jotka osaatte." Norwichin joulutervehdys KalPan kannattajille.

Lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikko Niemelä on nimetty Karjala Cupiin. Piti tämäkin nähdä.
Linkki vie julkaistuun Suomen joukkueeseen.
Melkein voisi ostaa Niemelä #28 Leijona fanipaita.

Isot onnittelut Miselle!
 
Viimeksi muokattu:
"Ihmisellä on tässä avaruudessa kusiaisen valtuudet." - Konsta Pylkkänen / Veikko Huovinen
"Kun lukee nuorempien näkemyksiä ajoista, jotka itse on elänyt, tulee mieleen, että on yhtä vaikea nähdä menneisyyteen kuin tulevaisuuteen." - Kari Suomalainen 70 v.
Kerran Kärppä, aina Kärppä!​

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura
Tuo on muuten oikeasti aika helvetin kova juttu. Se on nimittäin sellainen homma että jos Mise klaaraa tämän EHT-turnauksen hyvin niin paikka MM-kisoissakaan ei ole mikään mahdottomuus. Karjala-turnaukseen kun valitaan aina paras mahdollinen joukkue niin periaatteessa kovempi nippu on seuraavan kerran jäällä MM-kisoissa.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi
Onpas aikamoinen yllätys, mutta pelkästään positiivinen sellainen. Pitkän matkan on Mise kulkenut yli-ikäisestä junnusta Kärppien rotaatiopelaajaksi (kävipä Pelicansissa lainallakin v. 2015), lopulta vakiokokoonpanoon ja nyt lähes kolmekymppisenä leijonapaitaan. Mahtava homma, onnittelut Miselle!
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta

Micol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno näytön paikka Niemelälle ja erittäin kovaan seuraan pääsi kyllä, kun Karjala-turnaukseen valitaan. Perusvarmaa pelaamista häneltä varmasti odotetaan ja toivotaan, että pelaa jämäkät matsit.
 

JPL

Jäsen
Jonkun on otettava Lassen luistimet jalkaansa. Ohtamaasta ei siihen tuntunut olevan, niin nyt katsotaan Misen kyvyt. Ensi kaudella sitten C rinnassa...
 
The accusations and the blame - True or false they seem the same - Filthy fingers rise in rows - And out of shit a flower grows - I'm amazed how damn low - People can go only by being themselves
- Sentenced - Ever-frost -

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Jonkun on otettava Lassen luistimet jalkaansa. Ohtamaasta ei siihen tuntunut olevan, niin nyt katsotaan Misen kyvyt. Ensi kaudella sitten C rinnassa...
Ei yhtään huono idea, en tiedä sitten löytyykö pelaajalta itseltään halua. Jos Kukkonen lopettaa tämän kauden jälkeen niin, Niemelä tai Pyörälä kapteeniksi ja Ohtamaalle vaikka se A jos kirjain pitää antaa.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Misen nimellä ja kuvalla oleva mysteerikiekko on lojunut kirjahyllyssä jo vuosia. Nyt pitää kiekko pyyhkiä pölystä ja nostaa telkkarin viereen turnauksen ajaksi.
 
"Jos ei uskalla pellaa nii ei tarvi pellaa ollenkaan" -Juhamatti Vallinille hetki ennen mestaruusmaalia kun Arska nakkasi kiekon vaihtoaitioon.

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Koska Mise on pelannut kuin maajoukkuepelaaja, Mise on valittu maajoukkueeseen. Onnea!
 
Well, I pick up all the pieces and make an island
Might even raise just a little sand

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Teukka T
Mise on painanut kovalla moraalilla hommia kärppäpakistossa jo vuosien ajan. Ei ole juuri koskaan valokeilassa, joka on oikeastaan puolustavalle puolustajalle se kaikkein paras tilanne. Loistava juttu tämä EHT debyytti, toivottavasti itseluottamus näkyy turnauksen jälkeen peleissä ja 5 maalin rajapyykki on kohta historiaa!
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hienoa Mise!

Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, että taas kerran yksi omista pojista pääsee näyttämään pedon kynsiään Maajoukkueen riveissä. Helevetin hieno homma.
 
"Ei ole minun tehtäväni patistella toisia pelaamaan." #19

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minä kyllä odottelin Krejcikin kutsua Karjala-turnaukseen ennen Niemelää. Ja nimenomaan tuohon Suomen joukkueeseen.

Mutta onhan tuo nyt helvetin hienoa, että Niemelä sinne pääsee. Näytöt pöytään ja kisakoneeseen vain!
 
"Kärpät on kyllä rehellisesti sanoen suorastaan vittumaisen hyvä. Kannun vois jo jakaa." -bozik 4.4.2014
Muut tekee mitä pystyy, Kärpät mitä haluaa. Liigan kultapossukerhossa jo vuodesta 2000
"Jumalauta, tämä teidän pumppu on vitsi, saatana !" - Antti Pennanen 12.9.2019
Siis mitä ihmettä tällä kaudella on ehtinyt tapahtua? Mise ehdotonta eliittiä liigan peruspakeista? Huh huh, mutta jos pitää paikkaansa niin hyvä.

Viime kaudella reagoi useasti (toisinaan jopa useasti samassa vaihdossa) väärin irtokiekkoihin, vartioinnin kohteiden vaihtoihin, milloin tehdä hätäpurku(etenkin, jos vielä piti onnistua) tai valita helpposyöttö, kun semmoisen näkee. Ei missään nimessä ollut ainakaan viime kauden päätteesi liigan eliittiä peruspakeista.

Mutta hyvä, jos on löytänyt mojoa tällä kaudella niin, että piisaa. Vähän toki joudun pohtimaan, että onko mukana vähän tahdottua urheiluromantiikkaa mukana?
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy