Mikkelin Jukurit kaudella 2022–2023

  • 569 205
  • 3 712

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Tikunnokkaan on nostettava tämä otteluihin tulo. Ajatus ollut ihan jossain muualla kuin pelissä. Puolustuspelaaminen aivan kauheata ja eikös tämä ole Lydmanin käsialaa? Avopaikkoja, läpiajoja ja mitä lie.

Montas syöttöjetjua nähtiin hyökkäyspäässä eka erässä? Milloin muuten hyökkääjä on tehnyt maalin? Nässen, tänäänkin ollut lähimpänä tolpan myötä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jos tähän avaukseen jotain selitystä haluaa ettiä, niin kolme ekaa ketjua on ihan uudessa koostumuksessa. Ehkä se vähän sotki. Ok, selittelyä.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Nyt voi kyllä onnitella jukurijoukkuetta, kun pääsee sarjakärkeä vastaan pellllailemaan tällä viimeistelyllä. Voi morjens taas. Paikkoja löytyy, Huuhtasellakin maailman isoin apina roikkuu niskassa. Aaltonen ihan kuistilla. Ainut kuka jotenkin pomppii silmiin on Nordsäter.

Iso ongelma on puolustamisessa tällä hetkellä, sekä maalinteossa.

Karpallehan meinasi käydä samat mitä Tapparaa vastaan ;) taas hukkui kiekko onneksi ei kaveri siitä rokottanut.
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Maalivahdit on paskaa, av on paskaa, puolustus on paskaa, yv on paskaa, viimeistely on paskaa, peli-ilme on paskaa, Lydmanin rooli ja panos joukkueessa on paskaa, taistelu sääleihin pääsystä on paskaa, kaikki on paskaa. Onko muuten jotakin mikä ei ole paskaa?
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Tämän kauden joukkueesta uupuu tappamisen vaisto. Tämä peli olisi pitänyt niputtaa ensimmäiseen erään, niin kuin muutama muukin peli tällä kaudella. Missä Aaltonen, Jormakka, ja muut sankarit? Järkyttävää yksin pelaamista. Missä joukkuepelaaminen ja syöttöketjut? Tämä peli piti voittaa ja nyt täytyy olla huolissaan joukkueen tilasta.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Ei tulla. Joku munkki tekee toisen maalin ja parantelee maalitilastoaan kahteen maaliin. Puolustuspelaaminen? Missä menee?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ollille toive. Ole mies äläkä lähde pressissä selittelemään viheltämättä jääneillä jäähyillä, vaan myönnä että peliin valmistautuminen epäonnistui ja valmentajana otat siitä täyden vastuun.
Nyt olisi kyllä syytä... kyynärpäätaklauksesta jäähy, niin olisi voinut...

Käsittämätön tuo avauserä. 4 jäähyä ja halutonta hiihtelyä koko joukkueelta. Lähdettiinkö napit auki, kun mediat oli pullollaan Tepsin kurinpitotoimista?

Jotain pitää kehuakin.. Batna on kova äijä.

Perjantaina alkaa Ruusun aika?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös