Mikkelin Jukurit kaudella 2022–2023

  • 569 628
  • 3 712

Gameson

Jäsen
Jukurit pakotettiin lähtemään tänään muutamia kertoja viiveellä. Niistä kyllä näkyi, että se on heikkous. Eiköhän huomenna samanlainen träppi ole vastassa.

Positiivista, että peliaika jakautui pakeilla ja hyökkääjillä tasaisemmin, joten virtaa riittää huomenna.

Voi olla, että Pitkäsen kuntoutuessa Kirk sentterinä jää vain kokeiluksi. 15,4 aloituksissa on kamala prosentti. Tosin Mäkisen 33,3 on myös hyvin heikko ykkössentterille. Mäkinen oli muutenkin yllättävän lepsu. Menetteli kiekkoja täysin turhaan.

Helenius on muuten ok, mutta kamppailuissa aivan voimaton. Kokeilisin jo Sportia vastaan jotain toista tuon ketjun laidalla, sillä Sportin pakeillakin vääntövoimaa riittää.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Huomenna Tuohimaalle sekä puolustuspelaamiselle Pitää tulla pöljänpäivä. Eteen, kun annat pari kolme maalia - Sport vie pisteet Vaasaan.

Viime kaudella puoluspelaaminen jämäköityi merkittävästi viimosella puolikkaalla. Nyt muuten -6 , tehdyissä ja päästetyissä.. Mikä mättää?
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Vaikeaahan se on kun hyökkäykset pysähtyy jo keskialueella tai yritetään puoliväkisin puskea kunnes menetetään kiekko ja sitten on jo kiire omiin. Karvauspelistäkään ei tänään ollut juurikaan iloa sillä Tappara sai vyörytettyä hyökkäykset jukuripäätyyn asti ja oli vahva kaksinkamppailuissa, tasakentällisin ykkös- ja neloskenttä sai jotain luotuakin. Oden oli oma vahva itsensä, nopeaa suunnanmuutospeliä ja kiekko pysyi hyvin mukana, erottuu hyvin kentällä. Posit voi laskea myös Hynniselle upeasta maalista, Kirkaltakin kohtuullinen ensiesiintyminen ottaen huomioon miten nopeasti eka peli tuli eteen mutta nyt on hiet otettu pintaan joten eiköhän se tästä lähde. Kaarlehtokin teki sen mitä pystyi vaikka kiekko katosikin 2-1 maalissa. Tuosta Aaltosen saamasta koukkujäähystä jäi niin paska maku suuhun, että pakko pestä hampaat, vaikka tasavajaalla maali saatiinkin.

Huomenna pisteet vaasalaisilta, kiitos.
 

Slash

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tuosta Aaltosen saamasta koukkujäähystä jäi niin paska maku suuhun, että pakko pestä hampaat
Olihan se sellainen aivopieru tuomarilta että näistäkin voisi joskus tehdä ihan koosteita.. Kokonaisuudessaan tyytyväinen tason nostoon ja Kirkin pelisilmä miellytti kanssa, edellisiin ei lisättävää. Ei ainakaan mitään hävettävää esityksessä. Hyvä buustit tästä päälle ja Sportti kaatuu.
 
Viimeksi muokattu:

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Jatkajat vois olla Nässen ja Lundgren, kerta puhutaan kaksikosta ja viimeeksi julkaistiin myös herrojen jatkosopparit samanaikaisesti. No, illalla tiedetään mutta toiveissa jatkot puolustuksen osalta.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Katohan, Karppa maalilla. Mitähän papuja siellä ollaan syöty? Tuohimaalla vissiin menty Sporttia vastaan aiemmin ja nyt Kaarlehdon vuoro. Ei siinä, näillä mennään ja illalla haukutaan.

Miesten peli ja olisin jättänyt toisen nuorukaisen pois ja viltistä Mäkiaho ruotuun. Luulenpa, että illalla laidat ja miehet paukkuu..
 

antibetoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Savon Sinikeltainen
Liibori! Jukurit-uran toinen kerta, kun osuu tarkoituksella punaputkien väliin?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Taidettiin saada Kirkistä melkoinen seppä hyökkäykseen. Iskee kyllä heti fanien sydämiin noilla esiintymisillä.

Larsenin ja Nässenin jatkot olivat aivan loistavat. Nyt on tekemisen meininki joukkueen kasauksessa!

Ps. Jukurien twitterissä 10x määrä tykkäyksiä Kirkin maalilla vrt. muihin..
 

juhtii72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tärkeä ja hieno voitto! Kirkin ja kakkosketjun peliä oli todella mukava katsella, ja Kaarlehto oli maalissa loistava. Ykkösketju oli tänään ehkä vähän pimennossa mutta eipä se haitannut kaikkien muiden ketjujen ollessa vireessä. Hyvä Jukurit!
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Komea paluu voittokantaan hyvällä ja jämäkällä esityksellä, Kirk oli kyllä huikeassa vedossa ja toiseen peliin jo tehot 1+2. Vaikka eilen oli jo kova kamppailupeli niin energiat riitti kolmannessakin erässä aktiiviseen ja energiseen pelaamiseen eikä yritetty jäädyttää peliä johtoasemassa, siinä tunnetusti tahtoo käydä huonosti. Sportin ykköskenttä oli kyllä alati vaarallinen ja sai peliä jatkuvasti jukuripäätyyn mutta ydintä puolustettiin hyvin ja Kaarlehto oli maalilla hyvä, maaleille ei voinut mitään. Erityismaininnat Lundgrenille ja koko neloskentälle, Immoselta ja Piitulaiselta oli hyvää maskia Jurmon tekemään maaliin. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Se oli hyvä ja erittäin tärkeä voitto. Onneksi Jurmon kuljetusliikkeen toimitus meni tänään oikeaan osoitteeseen. Liam Kirk on meille iso vahvistus. Kirk näkee kiekollisena hyvin koko kentän ja tehoja lähti tulemaan heti alusta asti. Lauantaina Heleniuksen paikalle Huuhtanen, niin meillä on kova ketju kasassa. Kaarlehto pelasi tosi hyvän pelin. Hyvä äijät!
 

Gameson

Jäsen
Lauantaina Heleniuksen paikalle Huuhtanen, niin meillä on kova ketju kasassa. Kaarlehto pelasi tosi hyvän pelin. Hyvä äijät!
Pelaakohan Huuhtanen jo lauantaina, kun lentää kuitenkin pitkän matkan perjantaina? Vai onko Jukurit maksanut Tepsin tapaan Huuhtaselle aiemman lennon?

Jukureilta ehjempi esitys. Kaarlehto torjui hyvin ne tilanteet, mitä tuli.

Kirkiltä mainioita syöttöjä. Jukureissa on harvoja pelaajia, jotka pystyvät syöttämään noin kovaa ja tarkasti poikittain. Mukavat ketjut saa kyllä kasaan, kun pelaajat tervehtyvät. Tuntuu, että esim. Odenia on vaikea pudottaa kokoonpanon ulkopuolelle.
 

Tepukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Boston, sympatiat KaPa-51
Hyvä esiintulo kyllä Britiltä! 2 pinnaa / peli, tuota tahtia kun jatkaa, ni kerkee vielä pistepörssissä pitkälle....
Pakkien sopparit myös iso juttu ensi kauteen.
Tästä positiivista pöhinää parin hävityn pelin päälle ja kohti seuraavia pelejä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös