Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Onkohan kaikki sopimuksen allekirjoittaneet pelaajat julkaistu? Pelaajaluettelossa(Elite, Jukurit) on 23 nimeä, mutta Jukureiden kotisivujen uutisten mukaan 24 pelaajaa harjoittelee määrätyllä tavalla. Myös Länkkärin ja (Holtarin?) mukaan ringissä on nyt 24 pelaajaa?

Paperilla joukkue ei ole hyökkääjien osalta läheskään valmis. Potentiaalia on ainakin.
 
meiänpeli

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Holtari tänään lehdessä että 1-2 pelaajaa tulee vielä. Kapealta tuntuu.
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Itse sain ainakin laskettua Jukurien sivujen pelaajalistasta 24 nimeä. Eliten tiedoista puuttuu Kiesilän nimi, minkä vuoksi se on yhden vajaa.

Sekin kyllä on aivan totta, että vahvistuksia tarvitaan. Pari hyökkääjää kärkeen, yksi kärkipään pakki ja päivitetty samulipiipponen (perusvarma 5-6 pakki) olisi tarvelistalla.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Täytyy isolla kysymysmerkillä heittää, että kuka tekee ensi kaudella maalit? Viime kaudellakin oli usein vaikeuksia maalinteon kanssa ja jäätiin 18 kertaa nollaan tai yhteen maaliin. En näe tällä kokoonpanolla tilannetta paljoa helpompana.

Viime kauden parhaista maalintekijöistä joukkueessa jatkavat Piitulainen (12 maalia viime kaudella), Leskinen (8), Henritius (8), mutta uusista hyökkääjistä vain Löfmanilla on Liigasta kokemusta viime kaudelta. Lisäksi useimmat hankinnoista vielä hakevat vakituista pelipaikkaa Liigasta. Kun kyseessä on Liigan alemman kastin joukkue, niin epävarma pelipaikka tällä tasolla tarkoittaa, ettei mikkeliläisyleisön tarvitse odotuksia kovin korkealle hilata.

Sanoisin, ettei uusien pelurien joukossa ole yhtään varmaa 10 maalin miestä. Varauksella siihen kastiin voisi laskea Löfmanin ja ehkä Stránskýn. Muilla onkin sitten epätodennäköisempää ja vaatisi isoa yllätystä.
Onhan tuossa monta potentiaalista tulevaisuuden nimeä, mutta läpilyönti Liigaan tulevalla kaudella on vielä ison kysymysmerkin takana. Mikäli vahvistuksia vielä haetaan, niin kyllä valmiimpaa maalintekijää tarvittaisi. Toki ne yli 20 maalin miehet voivat olla Jukurien budjetin saavuttamattomissa, mutta jossakin toisessa liigajoukkueessa pienemmässä roolissa isketyt 8-12 maalia voisi olla hyvä haku, jos on sopiva tyyppi.
 
"Komeita maalit eivät ole olleet, mutta tärkeitä siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi." -Bubi Wallenius-
(1)
  • Tykkää
Reactions: AVR

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
^ Nyt riittää puukätisemmätkin laittamaan kiekkoa reppuun, kun senttereitä on hommattu viime kaudenkin edestä tuottamaan maalipaikkoja. Jos vertaa tulijoita Roineeseen ja partaseen joilla viime kausi oli suoraan sanottuna heikko, niin eiköhän saman aukon pysty täyttämään nyt tulleet Pulkkinen ja Afanasyef.

Kauppisen valmennuksessa Jukurit pelasi mainion loppukauden. Puolustuspeli muurautui umpeen ja Rajaniemen torjuntaprosentitkin parilta viime kuukaudelta olivat kerrassaan upeat.
 
meiänpeli

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kauppisen valmennuksessa Jukurit pelasi mainion loppukauden. Puolustuspeli muurautui umpeen ja Rajaniemen torjuntaprosentitkin parilta viime kuukaudelta olivat kerrassaan upeat.
Juuri tuon takia itselläni on luottavainen mieli ensi kauteen. Puolustus ei paljon muutu ja siltä on lupa odottaa jopa tuntuvaakin kehitystä pelaajien iän huomioiden. Kangasalustan Jukureissa lirahti omiin n. 3,2 kertaa pelissä ja Kauppisen aikana ka. putosi kahden paikkeille (tuosta on unohdettu se karmea avausvkl KalPaa vastaan). Puolustupeli kun toimii, toimii muutkin osa-alueet huomattavasti helpommin, myös maalinteko.
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kauppisen valmennuksessa Jukurit pelasi mainion loppukauden. Puolustuspeli muurautui umpeen ja Rajaniemen torjuntaprosentitkin parilta viime kuukaudelta olivat kerrassaan upeat.
Tämä on tavallaan totta, mutta täytyy muistaa että Jukurit pelasi Kauppisen aikana jo ilman panosta. Se on paljon helpompi lähtökohta pelata joukkueena, kun voittamisen pakon tuomaa painetta ei ole niskassa. Samoin myös Jukurien vastustajien kohdalla oli havaittavissa selkeämpää takkiauki -asennetta, kuin syksyllä. Totta kuitenkin että Kauppinen sai Jukurien puolustuspeliä hiottua terävämmäksi, joka osittain myös helpotti Rajun peliä.

Olen kuitenkin varovaisen toiveikas tulevan kauden suhteen juurikin Kauppisen ja muun valmennuksen osaamisen vuoksi. Toivotaan että kesäharjoittelu menee nappiin ja uudet pelaajahankinnat osoittautuvat onnistuneiksi. Paljon kysymysmerkkejä on silti ilmassa erityisesti maalinteon osalta. Jukurien kunto sitten perinteisesti punnitaan vasta loppusyksystä, jolloin on yleensä tultu sarjataulukossa reippaasti alaspäin.
 
"Komeita maalit eivät ole olleet, mutta tärkeitä siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi." -Bubi Wallenius-
Suosikkijoukkue
On vain Jukurit
Käydäänpä tulevan kauden joukkuetta tarkemmin läpi, nostan uusien sopimusten joukkoon muutaman mielenkiintoisen jatkajan...

Maalivahdit:

Rajaniemi on varmasti ykkösmaalivahti, mutta mistä Randelin saa riittävän määrän otteluita? Liikkuuko Randelin Savonlinnan ja Mikkelin väliä pelikohtaisilla lainoilla? Jos Randelin pelaa Mestiksessä, kuka on Jukurien kakkosmaalivahti? Paljon avoimia kysymyksiä. Tässä onkin heti ensimmäinen mielenkiintoinen seurattava asia.

Puolustajat:


Atte Mäkinen:
Mielenkiintoinen hankinta, Ranskan sarja ei varmasti ole se arvostetuin sarja keskieuroopassa, mutta Rouen pelasi kuitenkin CHL:ssäkin kaudella 18-19, jossa joukkue eteni alkulohkosta jatkoon. Rightin puolen oman maalinedustan soturi, kuulostaa ihan sopivalta 5-6 pakilta.


Viime kauteen peilattuna poislähtijät vei mennessään roppakaupalla kokemusta ja kankeaa peruspelaamista ja jäljelle jäi paljon nuoria puolustajia, vanhin puolustaja tällä hetkellä on -91 syntynyt Ville Hyvärinen ja seuraavaksi vanhin on -95 syntynyt Atte Mäkinen. Tulevan kauden puolustuksen haasteena on miten pärjätä voimassa? Kenties se korjataan 1-2 kokenemman puolustajan sopimuksella? Holtarin rakennusprojekti näkyy parhaiten puolustuksessa, jossa vaihtuvuus tulee olemaan hyvin pientä.


Hyökkääjät:

Kristian Afanasyev:
Itselle ensimmäiset ajatukset Afanasyevin sopparista oli todella iloiset. Alempiin ketjuihin kookas, kiekollisesti taitava rightin puolen hyökkääjä. Uskon, Afanasyev pystyvän haastamaan Ville Leskisen vieläkin odottavan maalintekijän vainun, jos ei heti ensimmäisellä kaudella niin viimeistään toisella kaudella.

Teemu Henritius: "Tintistä" muokkaantuu pian Jukurien kivijalka, jos ei sitä jo ole. Ihan hyvä pelaaja, jolle on viime kausilla kasattu ehkä vähän liian isoa roolia. Mutta on sen aina kunnialla kantanut. Pelaako ensi kaudella laidalla? Uskon, että laiturina voisi ottaa vielä yhden stepin ylöspäin. Hyvä liigaukko Jukureille 2-3 kenttään.

Ville Leskinen: Tästä herrasta kirjottaisi nopeasti vaikka kuinka pitkän tekstin. Tuli aikanaan "seudun omana kasvattina" hakemaan peliaikaa liigasta, sitä sai ja saa edelleen. Mutta miksi? Jokereiden A:ssa hyvät tehot, mutta sitten siirto lähelle kotiseutuja, tänne maaseudun hellään huomaan ja jotain on tapahtunut. Joka vuosi odotellaan ja odotellaan Juicen kukkaan puhkeamista, mutta ei. Viime kesänä ilmeisesti kasvoi urheilijana muutaman napsun eteenpäin ja syksyn pelit antoi erinomaisia signaaleja. Mutta se lento loppui lyhyeen sitten kuitenkin. Tulevalla kaudella Leskisen pitää pystyä osoittamaan miksi hän on liigakiekkoilija?

Anssi Löfman: Kiitos SaiPa, kun olet niin sekava organisaatio tällä hetkellä. Toivottavasti mies pysyy ehjänä, sillä nuori viikinkilaiva tarvitsee Löfmanin kaltaisia johtajia kaukaloon. Onko Löfman kakkossentteri ensi kaudella?

Otto Mäkinen: Nuori kirittäjä keskikaistalle, kahden vuoden soppari option kanssa antaa rauhan kasvaa. Mielenkiinnolla odotan minkä roolin ottaa joukkueessa. Taisteleeko Nikkasen kanssa 3-4 ketjun sentterin roolista.

Henri Nikkanen: Tuleva kausi on todella tärkeä Nikkaselle. Pystyy pelaamaan nelosessa jo ihan tasapäin, mutta peliäly ja kiekollinen osaaminen jää silloin pahasti varjoon. Kauppisella riittää varmasti rohkeus ja usko peluuttaa miestä ylemmissäkin ketjuissa ja tähän haasteeseen on Nikkasen pystyttävä vastaamaan.

Teemu Pulkkinen: Henkilökohtaisesti olen useamman vuoden toivonut Jukureihin jenkkien yliopistosta Suomeen takaisin palaavaa nuorta ja nyt sellainen naarattiin. Uskon Pulkkisen arvon olevan Jukureille todella suuri. Pulkkisen juniori tilastot ovat erittäin hyvät, yliopistotausta kertoo myös ihmisestä paljon. Kyseessä ei ole mikään elämäntapa "Rambo," niin kuin eräs entinen Jukuri vaikutti olevan. Uskon Pulkkisen kasvavan Partasen saappaisiin. Jenkkivuodet ovat varmasti kasvattaneet Pulkkisen luonnetta ja uskonkin, että hän pystyy vastaamaan niin fyysiseen kuin kiekolliseenkin peliin. Ja Pulkkisen kohdalla myös kahden vuoden sopimus antaa työrauhan kehitykselle.

Mikael Saha: Porin luotettavin forssalainen, oli Porin aikoina kovin heiveröinen ja jumittuikin Ässissä paikkaajan rooliin. Oli lähellä tulla jo viime kaudeksi Jukureihin, mutta päätyi lopulta Vantaalle, jossa onnistuikin syksyn peleissä hyvin. Mutta sitten loukkaantuminen sotki jonkinlaista läpimurtoa pistemiesten joukkoon. Tuskin Saha nousee koskaan hyökkäävään rooliin liigassa, mutta alempiin ketjuihin hän on varma pelaaja, kunhan saa vähän lisää voimaa kroppaansa.

Simon Stransky: Odotukset ovat kovat ja niin taitaa olla myös pelaajalla itsellään. Eikä se minua ainakaan haittaa. Hankala tietenkin näkemättä sanoa, mutta ainakin historiansa ja Holtarin puheiden perusteella uskallan sanoa, että Stranskyn tapaisia pelaajia Jukurit tarvitsee kehittyäkseen liigaorganisaationa.

Poislähteneet hyökkääjät saivat useamman kauden näyttää osaamisensa ja kehitysaskeleet, ehkä joillakin pelaajilla tapahtuikin kehitystä. Mutta enemmän olisi tarvittu. Nykyinen hyökkäys on nuori, joista monella on mahdollisuus kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Ja kuten aikaisemmin pelaajakohtaisissa arvioissa kirjoitin nuo pidemmät sopimukset tukevat joukkueen kehitystä. Afanasayev, O. Mäkinen, Pulkkinen pystyvät hoitamaan varmasti paikkansa siinä missä Hotakainen, Kalliola ja Ritamäki pystyivät viime kaudella. Ja kun kaikilla uusilla on vielä vähintään optio seuraavasta kaudesta, niin tulevaisuus on turvattu. Kenenkään uuden pelaajan kehitys ei tietenkään ole kiveen hakattu, mutta kyllä näen uuden kolmikon kehittymisen todennäköisempänä kuin vaikka Kalliolan "suonenveto" kauden. Hyökkääjistä suurin kysymysmerkki on Mikael Saha, mihin hän pystyy? Minkalaisen roolin mies saa joukkueessa. Viisi kautta liigassa on kuitenkin paljon, joten tuskin hän haluaa vaihdella nelosen ja poppariosaston välillä?

Tähän hyökkäykseen vielä 1-2 vahvistusta,toinen ykköskenttään ja toinen mahdollisesti alempiin ketjuihin. Näiden toteutuessa en epäile hetkeäkään etteikö Jukurit voisi taistella sijoituksista 10 parhaan joukkoon.

Enemmän minä luotan Holtarin ja Makon Jukureihin, kuin varmuusvarastoon ja Kiinanuhan nujertamiseen.
 

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Anssi Löfman: Kiitos SaiPa, kun olet niin sekava organisaatio tällä hetkellä. Toivottavasti mies pysyy ehjänä, sillä nuori viikinkilaiva tarvitsee Löfmanin kaltaisia johtajia kaukaloon. Onko Löfman kakkossentteri ensi kaudella?
Kokonaisuudessaan ansiokkaasta viestistä lainasin vain tämän kohdan. Juuri tuon kokemuksen vuoksi pidän Löfmania erittäin hyvänä hankintana. Viime kaudella Weigel ja Tanus olivat alun alkaenkin arvoituksia sen suhteen pystyisivätkö he johtamaan kahta kärkiketjua. No, kumpikaan heistä ei siihen pystynyt ja se sentterittömyys näkyi pelaamisessa.

Löfmanin kohdalla kysymysmerkkejä aiheuttaa loukkaantumishistoria, mutta hänen pysyessä terveenä Jukureilla on ainakin yksi takuuvarma palanen sentteriosastolle ja se on iso juttu.

Tästä tietyllä tapaa aasinsiltana pääsen varsinaiseen aiheeseeni eli J-P Hytöseen. JYPissä ura ei jatku, mutta peliuran jatkuminen on vielä mahdollista. Keväänä aikana on kuulunut huhuja, että Jukurit olisi tehnyt ainakin jonkinlaisia tunnusteluja ja osoittanut kiinnostusta Hytösen palveluksia kohtaan.

Hytönen oli itse Keskisuomalaisen haastattelussa kommentoinut jota kuinkin, että tulevaisuudessa raha ei näyttele valinnassa isointa roolia, vaan eniten merkitsevät tarjolla oleva rooli ja paikka. Jos miettii tässä suhteessa Jukureita vaihtoehtona, niin eihän tuo aivan mahdottomalta yhtälöltä kuulosta. Jukureissa olisi varmasti iso ruutu tarjolla, saisi asua lähes kotikulmillaan (perheelliselle uskoakseni ihannetilanne) ja kuitenkin kohtuu hyvän tilinkin uskoisin pystyvän Jukurien maksamaan.

Ikäähän Hytösellä on jo mittarissa, mutta pitäisin itse häntä Jukureille vain ja ainoastaan erinomaisena hankintana. Luotettava ja tasaisesti tulosta tekevä sotaratsu, joka voisi samalla toimia nuoremmille mentorina. Nimenäkin olisi sellainen, jonka mikkeliläinen tuulitakkikin on luultavammin joskus kuullut. Ehkä muistaa jopa hänen joskus muinoin pelanneenkin Jukureissa. Markkinointi -ja imagomielessäkin siis nappihankinta.

Toki Hytösellä on sidoksensa osaomistajuuden vuoksi JYPiin ja varmasti kiinnostuneita löytyy muistakin seuroista, mutta näen juuri tuon maantieteellisen sijainnin sekä tarjolla olevan roolin vuoksi Jukurit varteenotettavana vaihtoehtona Hytöselle, mikäli hän uraansa jatkaa. Hytönen-Löfman olisi kahteen ensimmäiseen ketjuun Jukureille erinomainen sentterikaksikko. Sen varaan pystyisi melko luottavaisin mielin rakentamaan kärkiketjut, jolloin viime kaudella puolustuksen ohella pahiten pettänyt osa-alue olisi korjattu.

Minkälaisia ajatuksia tuo skenaario muissa herättää?
 
Viimeksi muokattu:

kaamoskiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen jo vähän pidempäänkin miettinyt, että jos Hytösen pelit JYPissä loppuvat tähän kauteen, niin Jukurit voisi olla kyllä se paras vaihtoehto jatkaa uraa jollain 1+1 mallisella sopparilla. Hytönen oli menneellä kaudella ehkä se kovin yksittäinen tasonnostaja tuon hankalan toissakauden jälkeen, ja 15min peliajalla ilman kummempaa YV aikaa on tehot 16+15 = 31 +12 todella kova suoritus. Alivoimalla edelleen liigan eliittiä ja aloituksetkin 52,9%. Mielestäni olisi kyllä heittämällä mennyt vielä ensikauden JYPissä, mutta näemmä seniorikiintiö on nyt täynnä ja nuorennusleikkaus ajetaan väkisin läpi. Harmi.

Olisi erittäin mielenkiintoista nähdä millä tasolla ja tehoilla Hytönen pelaisi jos saisi jonkun 1-2 sentterin roolin ja siihen päälle YV aikaa. Alkaako lisääntyvä kuorma piiputtaa vai olisiko jopa 40+ pinnan kausi mahdollinen.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyvähän se on että saadaan puolustukseen nuorta talenttia... Eiku taisha meillä sitä ollaki jo... En täysin ymmärrä, mutta jos kassa on tyhjä ni se on tyhjä.
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Puolustaja Santeri Salmela on Jukurien uusi hankinta. Hyvänä hakuna pitäisin tätä..mites muut?

Elite: Santeri Salmela at eliteprospects.com
Hyvänä hankintana pidän itsekin. Nuori mies, jolla kuitenkin kokemusta kohtalaisesti on jo miesten peleistä. Jotenkin tulee nuorempi (ja kehityspotentiaaliltaan suurempi) painos Piipposesta mieleen, eikä se ole välttämättä huono juttu. Kauppilalle tuttu mies Kouvolasta, joten varmasti tiedetään mitä saadaan.

Tuohon nyt vielä se yksi jämäkkä kärkipakki sisään, niin puolustus on valmis kauteen.
 
Viimeksi muokattu:

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL
Melkoisen nuorella puolustuksella lähdettäisiin kauteen jos puolustus olisi nyt valmis, toivottovasti se ei ole. Toki sitä talenttia ja nuoruuttaa pitää olla mutta mielestäni tuo puolustus kaipaisi jo hieman kokemusta niin iän puolesta kuin kokemuksenkin.

Mutta ei tuomita Salmelaa vielä, antaa pelien syksyllä näyttää joten varovainen peukutus tälle hankinnalle näinä aikoina.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyvähän se on että saadaan puolustukseen nuorta talenttia... Eiku taisha meillä sitä ollaki jo... En täysin ymmärrä, mutta jos kassa on tyhjä ni se on tyhjä.
Jukurien puolustajat: Galvas 20v, Haarti 21v, Hyvärinen 28v, Kemppainen 19v, Kokkonen 19v, Mäkinen 25v, Rindell 20v, Salmela 19v ja Jakovenko 22v. Nuori puolustushan tuo on, mutta kyllä tuolla jo ilkeää sarjaan lähteä. Kokeneita pakkeja on varmasti tarjolla myöhemminkin, jos näyttää että tarve sellaiselle on. U20 maajoukkueeseen on ainakin tarjokkaita reilusti..
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurien puolustajat: Galvas 20v, Haarti 21v, Hyvärinen 28v, Kemppainen 19v, Kokkonen 19v, Mäkinen 25v, Rindell 20v, Salmela 19v ja Jakovenko 22v. Nuori puolustushan tuo on, mutta kyllä tuolla jo ilkeää sarjaan lähteä. Kokeneita pakkeja on varmasti tarjolla myöhemminkin, jos näyttää että tarve sellaiselle on. U20 maajoukkueeseen on ainakin tarjokkaita reilusti..
Tuosta pari pakkiparillista maajoukkueen mukaan ni Hyvärinen alkaa olla yv:n viivapelotteena.. Nooh. Innolla odotan, vaikka negatiiviseen sävyyn kirjoitinkin ensiajatuksen.
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Uskon vakaasti siihen, että Salmela on teille hyvä hankinta!.

Salmela pelasi liigaan tullessaan 2016-2017 sekä 2017-2018 todella hyvää ja kypsää peliä, sen jälkeen kaavailtiin isompaa roolia ja jotenkin pelin taso tippui, tuntui että tuli kiire ja pelirohkeus hävisi. Mutta jo nuorella iällä pelaaminen näytti niin valmiilta liigaan, että uskon ja toivon että se sieltä vielä löytyy ja toivottavasti nousisi ihan uudellekin tasolle.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ei tuo äkkiseltään vaikuta lainkaan huonolta hankkia nuori ja junnumaajoukkueita ansiokkaasti kiertänyt ihan pakin kokoinenkin puolustaja 1+2 seuran optio -sopparilla. Yhden pidemmällä kokemuksella olevan johtajan kuitenkin toivoisi ehkä alakertaan vielä saapuvan henkiseksi liideriksi vaikka toisaalta ymmärtää että ensi kaudella voi olla juhlavuodesta huolimatta melko tiukassa vahvistusrahat kun niitä tarjoavilla yrityksillä on ilmiselvistä syistä heikompaa.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy