Mikkelin Jukurit kaudella 2012–2013

  • 180 578
  • 526

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Aika vaikea on tässä vaiheessa vielä ketjuja ruveta arvailemaan, hyökkääjistössä on hyvä kilpailu kärkiketjujen pelipaikoista. Ykkösketju voisi olla mallia Hyvärinen-Asplund-Koivisto/Laine ja kakkonen Rohtla-Hokkanen-Memonen. Sentteriksi pystyviäkin löytyy vaikka kuinka; Hokkanen, Asplund, Hakkarainen, Memonen, Rohtla, Koivisto ainakin. Perjantaina Savonlinnassa saadaan jo jotain osviittaa, tosin Memonen ja Hyvärinen taitaa olla vielä sivussa. Kumpi sitten on ykkösmaalivahti, vastatkaa viisaammat..
 

Patajukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Perinteiset kilpaurheiluseurat
Ketjujen miettiminen on aina yhtä lottoamista, mutta samalla myös mielenkiintoista.

Kokeilen vähän erilaista tapaa miettiä ketjuja. Jaan hyökkääjät kolmeen koriin, 1 koriin kahden ensimmäisen ketjun pelaajat, 2 koriin seuraavien kahden ketjun pelaajat ja kolmoskoriin katsomokortin saavat pelaajat.

1. Kori: Sentterit: Hokkanen, Asplund. Laiturit: Laine, Memonen, Juntheikki, Hyvärinen.

2. Kori: Sentterit: Hakkarainen, Rohtla. Laiturit: Savolainen, Koivisto, Ojanen, Nöyränen.

3. Kori: Armeijapojat Siitonen, Sivula. Ensimmäinen varamies Hietaharju ja Oilerien Otranen.

Kuten moni on huomioinut niin senttereitä riittää. Onkin mielenkiintoista nähdä Rohtlan tilanne, miehen on pian pakko onnistua ja saada huippu kausi. Sitä ei varmasti tehdä sarvipaitojen nelosketjusta. No silloin "Pappa" Hakkarainen olisi nelosketjun sentteri. Yksi variaatio olisi myös laittaa Rohtla kolmosen laitaan ja Nöyränen nelosketjun sentteriksi.

Puolustuksessa on selkeästi kiekollinen pakki - oman pään pakki ajattelutapa.

Kiekolliset pakit: Järvinen, Rukajärvi, Ahonen, Purolinna.
Oman pään pakit: Akkanen, Vaarasuo, Pekkarinen.
 
Nojoo, pakko heti alkuun sanoa että itselläni on ollut vähän vääränlainen käsitys Rony Ahosesta. Itse pidin häntä enemmän Akkasen tyylisenä varmistavampana puolustajana, joka pystyy myös tehoihin. Ilmeisesti hän on kuitenkin enemmän kiekollinen pakki kuin Akkanen, vaikka pistetilastoissa ei suurta eroa ole.

Senttereistä puhuttaessa jättäisin Rohtlan pois laskuista, vaikka lähtökohtaisesti sellainen onkin. Syy on vain se, että en ainakaan itse muista että Rohtla olisi pystynyt nostamaan aloitusprosenttiaan yli 50 juuri koskaan. Ikävä kyllä tämä tilasto on vain mielestäni senttereistä puhuttaessa se tärkein ja kaikki muut sentterikilpailussa mukana olevat miehet ovat tässä tilastossa Rohtlaa reilusti edellä. En sano, että Rohtla on huono sentteri, mutta viime kaudesta muistan monia otteluita, joissa Rohtla oli todella hyvä kun pääsi pelaamaan laidassa. Ehkä myöskin laiturin roolin tietty vapaus sopii Rohtlan pelitavalle paremmin kuin sentterin ruutu, jossa pitää pystyä johtamaan oman ketjun peliä. Rohtla myös omalla luistelunopeudellaan ja taitavilla käsillään tuo todella paljon hyviä asioita oman ketjun peliin. Toki Rohtlaa tarpeen tullen voi käyttää sentterinä, mutta pääasiallisesti minä peluuttaisin häntä laidalla, jolloin
sentterinelikko olisi Hakkarainen-Asplund-Hokkanen-Memonen ja varamiehinä Koivisto ja Rohtla.

Edellisessä viestissä pisti myös silmääni tuo Purolinnan roolittaminen kiekolliseksi puolustajaksi. Okei, hän kyllä on parhaimmillaan siinä, mutta ei mielestäni silloinkaan mikään kovin erikoinen. Purolinnan pelistä viime kaudella pistin merkille, että omasta mielestäni pelin tason heikkouteen saatoi johtaa hänen yli taitojen pelaaminen. Yrittää jotain kaameaa pakki-pakkisyöttöä, jonka onnistuminen ei ole varmaa. Se johti vastahyökkäyksiin ja Purolinna oli paineen alla pelatessa omasta mielestäni heikoin lenkki.
Jos Purolinnan saisi peliään yksinkertaistettua, niin hänestä voi tulla hyväkin puolustaja tälle tasolle, nimittäin kiekollisessa pelissä hän väläytteli kyllä viime kaudella ajoittain, mutta nuo karmaisevat virheet hyökkäyssinisellä ja omalla alueella pitää saada pois.
Virheitä sattui kyllä kaikille, mutta Purolinnan pelissä se vain pisti silmään, kun ne olivat jatkuvia.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Virheitä sattui kyllä kaikille, mutta Purolinnan pelissä se vain pisti silmään, kun ne olivat jatkuvia.

Purolinna paransi peliään viime kauden lopussa tosi paljon. Ihan loppukaudesta parhaita pakkeja. Jupe osaa ja pystyy myös kovaan taklaus peliin. Mulla ainakin on isot odotukset Purolinnan kohdalla tulevalla kaudella. Sentterinelikon uskoisin olevan ainakin alkuun Asplund, Hokkanen, Koivisto ja Hakkarainen. Hakkarainen nelosketjun sentterinä? Kyllä, sekin voi olla mahdollista. Iso Jii -ketju on hyvin todennäköinen, jahka Memonen kuntoutuu (Jesse-Iivo-Iiro).
 

jamofon

Jäsen
Suosikkijoukkue
jukurit
Viime viikolla harjoituksista bongattuna keltaiset vs siniset. Keltaiset ketjut Rohtla-Asplund-Hyvärinen ja Juntheikki-Koivisto-Laine.Sinisten ketjut jäivät hieman epäselviksi koska hyökkäsivät toiseen päätyyn josta katselin mutta pakkiparina näytti olevan Järvinen-Purolinna.
 
Ainakin noista harjoituksissa nähdyistä ketjuista tuo Juntheikki-Koivisto-Laine kuulosti korvaani aika hyvältä. Juntheikki ja Koivisto viime kaudelta jo toisilleen tutut pelaajat. Koivisto myös toimii varmasti ketjussa playmakerina kun maalintekijät Laine ja Juntheikki painaa kiekkoja reppuun. Laineen edelliseltä jukurivisiitiltä muistan monia hyviä ja röyhkeitä maalille ajoja, joista tuli tilanteita ja taisipa Laine muutaman kaapin niistä nykäistä. Liikettäkin tässä kolmikossa pitäisi kyllä riittää.
Ei tuo toinenkaan ketju huonolta kuulostanut. Itseasiassa ihan hyväkin valinta voisi olla laittaa nopeajalkainen Rohtla hieman hitaamman Asplundin rinnalle ja toiselle laidalle myös muistaakseni varsin nopea menijä Hyvärinen. Asplundilla taas riittää sitä peliälyä jakaa passeja näille kahdelle, jotka hakkaavat maaleja.

Jos nuo kaksi olisivat ketjut, menisi minun alkuperäiset ajatukset täysin uusiin puihin.
Kaksi muuta kenttää sitten ehkä rakentaisin muotoon:

Memonen-Hokkanen-Savolainen
Ojanen-Hakkarainen-Nöyränen/Hietaharju/X

Voi olla että muistan väärin, mutta muistelisin että Ojanen ja Hakkarainen pelasivat viime tai toissa kaudella hyvin samassa kentässä tasaviisikoin/alivoimassa? Hakkarainen ja Lähteenmäki muodostivat toissa kaudella toimivan alivoimakaksikon, mutta muistelisin Ojasenkin Hakin rinnalla joskus onnistuneen.

Toivon myös että Iivo on jättänyt Kouvolan aikojen fleguilun pelistään pois ja ensi kaudella nähdään sarjaa dominoiva Iivo, johon hän kyllä pystyy kun pelaa parhaalla mahdollisella tasollaan.
 
Noniin, nyt on harjoituskausi Jukureidenkin osalta korkattu ja hyvältähän tuo oli paikallaolijoiden mukaan näyttänyt.
Itselleni suurimman mietinnän aiheen eli puolustuksenkaan takia ei nyt sitten ilmeisesti kannata olla huolissaan. Eilen positiivisesti yllättäneet Rukajärvi ja Laamanen, sekä kokeneempi Pekkarinen. Siinä luultavasti miehet ketkä taistelevat siitä kutospakin ruudusta.
Itse salaa kyllä toivoisin että tuon paikan ottaisi Laamanen, mutta en siihen kyllä kovin vakaasti usko. Ehkä sitten kokeilisin pakkiparia Rukajärvi-Vaarasuo kolmosessa.
Eilisestä kokoonpanosta puuttuneet Järvinen ja Purolinna luultavammin ottavat paikat kahdesta ensimmäisestä parista tai sitten Purolinna laitetaan Vaarasuon rinnalle kolmoseen ja Rukajärvi/Pekkarinen kakkoseen Ahosen rinnalle.

Ylivoimissa sitten ehkä muodostaisin kaksi kärkiparia näin:

Ahonen-Järvinen(R), tässä ajatuksena varmistavampi/hyökkäävämpipakkikombinaatio, mutta molemmilta löytyy hyvä laukaus ja potentiaali tehoihin.

Akkanen-Laine/Savolainen(R), tämä kätisyyksien takia, jos vaikka tällä kaudella uskallettaisiin edes joskus kokeilla laukausta suoraan syötöstä. Savolaisella ainakin on muistaakseni ihan kohtuullinen laukauskin.

Eilen paikalla olleilta myös kuului, että Koivisto olisi ampunut paljon suoraan syötöstä, joten siinä voisi olla myös ehkä yksi kokeilu ylivoimaan.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Mikä mahtaa olla Vesa Kulmalan tilanne, jatkaako Mikkelissä vai siirtyykö eteepäin urallaan? Hyvät pisteet kuitenkin viime kaudella sai kasaan.
 
Mikä mahtaa olla Vesa Kulmalan tilanne, jatkaako Mikkelissä vai siirtyykö eteepäin urallaan? Hyvät pisteet kuitenkin viime kaudella sai kasaan.

Luultavasti ainakin etsii ensisijaisesti työnantajaa ulkomailta, mutta jos taas ei sieltä sitä löydä niin tekee todennäköisesti kauden alla sopimuksen Jukureihin/johonkin toiseen mestisseuraan. En usko, että Kulmala haluaa liigaan lähteä pienellä peliajalla, enkä kyllä tiedä onko sieltä suunnalta kyselyä miehestä tullut minkä verran.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Varsin odotettu kapteenisto Jukureilla:

C Mikko Hakkarainen
A Pasi Järvinen
A Ilkka Vaarasuo
A Toni Hyvärinen
 
Varsin odotettu kapteenisto Jukureilla:

C Mikko Hakkarainen
A Pasi Järvinen
A Ilkka Vaarasuo
A Toni Hyvärinen

Tuo Hakkaraisen valitseminen kapteeniksi viittaa myös siihen suuntaan, että itse todennäköisenä pitämäni vaihtoehto toteutuu eli Ilkka Kallioinen lyö hokkarit naulaan. Väittäisin, että jos Kallioinen jatkaisi, olisi hän kapteeni.
Varmaahan tämä ei tietysti ole, mutta itselläni on ollut sellainen ajatus ja nyt se ajatus vahvistui. Toki kuulin saman suuntaisia huhuja jo keväällä muualtakin.
 
Nyt on muutama harjoituspeli takanapäin ja tälläisiä ajatuksia minulle niistä on herännyt.

Ainakin nyt tuntuu siltä, että maalivahteihin ei tulla tällä kaudella kaatumaan.
Samoin keväällä todellista tervanjuontia ollut maalinteko on onnistunut harjoitusotteluissa varsin mallikkaasti: 12 tehtyä maalia 3 ottelussa, kun vastaavasti omiin on päästetty 5. Toivottavasti tämä trendi jatkuu myös läpi kauden.
Ainakin kahden viimeisimmän harjoitusottelun perusteella myös viime kaudella takkuillut alivoima on saatu toimimaan, mutta edelleen jäähymäärää pitää saada pienemmäksi.
Positiivisiin asioihin lisätään myös Rohtlan vahvat esitykset näissä peleissä. Ei turhaan Tuusa ennakoinut, että tämä saattaa olla Jesselle se "The Kausi". 3 ottelua, tehot 3+2 ja toivon mukaan jatkoa on tiedossa. Tälläisiä taitopelaajia on aina ilo seurata.

Vastapainona ylivoima on ollut tutun tehotonta: 4 maalia 18 ylivoiman aikana. Tälle osastolle pitäisi nyt keksiä joku, millä lukko aukeaisi. Se, mikä se avain olisi, on minun mielestäni varsin yksinkertainen. Suoraviivaisuutta lisää yv:seen, ei pyöritellä kiekkoa mieheltä toiselle koko kahta minuuttia, vaan pelattaisiin veskari sivuttaisliikkeeseen ja lauotaan suoraan syötöstä tai edes ylipäätään,jos jonkinlainen paikka on niin kokeiltaisiin. Sieltä niitä ripareita putoilee ja niitä sitten vain lakaisemaan sisään.
Tässä oli viime kaudella mielestäni isoin ongelma. Kukaan ei uskaltanut ottaa vastuuta, vaan sitä siirreltiin ja tehot yv:stä katosivat. Nyt tarjokkaita olisi omasta mielestäni Pablo, Ahonen, Laine ja muistaakseni myös Savolaisella on varsin kohtuullinen laukaus. Kiekkoa viivaan ja miestä maalille, niin hyvä tulee.

Kaiken kaikkiaan, kun Iiro vielä palaa ja yv laitetaan kuntoon, niin tästä kaudesta voi tulla mitä vain. Ikinä aiemmin minulla ei ole näin luottavaista mieltä ollut tässä vaiheessa kautta, mutta nyt on.
 
Jukurit 2012-2013

Elikkäs tälläistä antia tälle päivälle. Varmana tietona pidetty Kallioisen lopettamispäätös sai nyt varmistuksen. Kaikkea hyvää Ilelle jatkoon, hieno mies ja kapteeni kentällä ja varmasti myös kentän ulkopuolella.

Uutena miehenä sisään tuli HIFK:sta Mika Partanen. Itse ainakin ennakkoon pidän tästä hankinnasta ihan kympillä. Tuo sitä kaivattua kokoa ja fyysisyyttä jukurihyökkäykseen, eikä täysin kädetönkään ole: OHL:ssä teki parhaalla kaudella 22+16. Joku HIFK-kirjoittaja voisi ehkä kertoa vielä enemmän tästä miehestä.Toivottavasti nähtäisiin jo tämän viikon harjoitusotteluissa tositoimissa ja toivon todella, että onnistuu ottamaan paikan jukurihyökkäyksessä. Kuten Pikkarainen sanoi, potentiaalinen kaveri on kyseessä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyvältä haulta vaikuttaisi tämä Mika Partanen, vaikka tuntematon suuruus oli mulle ennen tätä päivää. Huomenna ja torstaina kaiketi jo nähdään livenä, mikä Partanen on miehiään. Pakistoon Kalle Maalahden ottaisin vaikka heti, jos vaan SaiPan kanssa koko kauden lainadiili aukeaa. Maalahti on ollut hyvä Jukureissa pelaamissaan peleissä. Vielä kun saan yks kappale Memosia pelikuntoon, niin melkoisen iskukykyinen joukkue on kasassa. Sillä taistellaan jo kotiedusta..
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Hyvältä haulta vaikuttaisi tämä Mika Partanen, vaikka tuntematon suuruus oli mulle ennen tätä päivää. Huomenna ja torstaina kaiketi jo nähdään livenä, mikä Partanen on miehiään. Pakistoon Kalle Maalahden ottaisin vaikka heti, jos vaan SaiPan kanssa koko kauden lainadiili aukeaa. Maalahti on ollut hyvä Jukureissa pelaamissaan peleissä. Vielä kun saan yks kappale Memosia pelikuntoon, niin melkoisen iskukykyinen joukkue on kasassa. Sillä taistellaan jo kotiedusta..
Maalahti on esittänyt sen verran lupaavia otteita harjoitusotteluissa, etten ihmettelisi vaikka nuorukainen kiilaisi Taipaluksen ohi pelaavaan kokoonpanoon ainakin siihen asti kun Brian Salcido saapuu Lappeenrantaan.

On kuitenkin tietysti hyvin mahdollista ja kenties olisi järkevääkin, että Maalahti laitetaan koko kaudeksi Jukureihin opettelemaan miesten peliä. Erityisen hyvä asia siinä tapauksessa, että pystyisi kakkospariin murtautumaan ja paikkansa siinä pitämään.
 
Vähän kyllä pisti tuosta JA:n uutisesta silmään nämä kohdat:

Mikkelissä Partasesta on kaavailtu loukkaantuneen Iiro Memosen paikkaajaa.

Sitten pitää katsoa, miten Memosen kuntoutuminen edistyy, ja tarvitaankoalkukaudeksi mies hänen ruutuunsa.

Tarkoittaako tämä nyt sitten, että Iiro joutuisi olemaan vielä pitkäänkin sivussa?
Mielestäni on täysin turha tuoda tälläistä kaveria korvaamaan vain muutamaksi otteluksi, jos aiotaan lähettää takaisin heti kun Memonen on kunnossa.
Jos taas Memonen joutuu olemaan pidempään pois, niin sitten ymmärrän paremmin tätä lainaa.

Itse kyllä toivoisin kuten edellä sanoin, että Partanen onnistuisi valtaamaan paikan loppukaudeksi joukkueesta. Nuori, raamikas, kohtuulliset kädet omaava ja ennenkaikkea kehittyvä pelaaja.
Toisaalta, jos SaiPasta olisi jäämässä joku "isokala" haaviin mahd. koko kauden lainalla, niin sitten miettisin Partasen roolia uudelleen tai, jos Partanen ei osoittaudu vahvistuksesi, niin hänet voidaan lähettää takaisin HIFK:n.

Kaikkien palasten ollessa kunnossa rakentaisin ketjut näin:

1.Rohtla-Asplund-Laine: En lähtisi harjoitusotteluissa hyvin toiminutta koostumusta rikkomaan, vaan antaisin jatkaa tässä muodossa runkosarjan alun ja katsoa sitten uudelleen.

2. Partanen/"isokala lappeenrannasta"/Memonen-Hokkanen-Hyvärinen: Liikettä, taitoa ja fyysisyyttä yhdistävä kentällinen.

3. Memonen/Savolainen/Ojanen-Koivisto-Juntheikki: Vantaan miesten yhteispeli on tuntunut myös toimivan harjoitusotteluissa, joten annetaan jatkaa yhdessä. Memonen toiselle laidalle vielä tuomaan lisää iskukykyä, joten vaarallinen ketju tässäkin. Jos Partanen ei jatka ja Lappeenrannasta ei vahvistusta saada, niin Memonen kakkoseen ja harjoitusotteluissa hieman pimennossa ollut Savolainen tai vauhtikone Ojanen toiselle laidalle.

4. Savolainen/Ojanen-Hakkarainen-Nöyränen/Ojanen: Neloskenttään löytyy monia variaatioita, joita itse muuttaisin sen jälkeen, kun tiedetään varmasti jatkaako Partanen tai mikä mies SaiPasta tulee.

Puolustusta rakennan tähän tapaan:

Ahonen-Järvinen
Akkanen-Maalahti (jos saa sopimuksen)
Vaarasuo-Rukajärvi

Reserveiksi jäisi Purolinna,Pekkarinen,Laamanen.
Purolinna kakkospariin, jos Maalahti sopimusta ei saa.

Hyökkäyspään X:n paikalle kaipaisin jonkinlaista sytyttäjää. Hieman samantyylistä kuin Uusivirta viime kaudella, mutta käsiltään parempi versio. Tätä voimalaituria voitaisiin kierrättää alkuun ketjusta toiseen ja etsiä hänelle sopivaa paikkaa.

Tälläistä miestä tuossa n. kuukausi sitten toivoin jukurijoukkueeseen ja nyt vastaus tähän saattaa löytyä Partasesta. Eihän tästä vielä tietysti osaa sanoa ennenkuin näkee, mutta youtubevideoiden perusteella vaikuttaa hyvin sen tyyliseltä pelaajalta, että ei ainakaan kaukalossa paljon väistele ja tarpeen tullen myös tappelee.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
"Mikkelissä Partasesta on kaavailtu loukkaantuneen Iiro Memosen paikkaajaa."

Eiköhän tuo ole Jatkoajan toimittajan omaa näkemystä vailla totuuspohjaa.
 
"Mikkelissä Partasesta on kaavailtu loukkaantuneen Iiro Memosen paikkaajaa."

Eiköhän tuo ole Jatkoajan toimittajan omaa näkemystä vailla totuuspohjaa.

Niin, eli Partanen olisi tulossa lainalle vain, koska HIFK:ssä peliaika voi olla tiukassa, eikä sen vuoksi, että tulisi korvaamaan ketään?
Jos siis tulee vain hakemaan pelipaikkaa jukurihyökkäyksestä, niin iso peukku jukurivalmennukselle.
 
Pakko sanoa että olen erittäin tyytyväinen Partasen lainapestistä. Asuin vielä Helsingissä silloin Partasen A-juniorivuosina ja peleissä tuli käytyä melko useastikin, varsinkin pleijjareissa. Seurailin myös hänen joukkueensa pelejä tilastoissa Määtän pelien ohella viime kaudella. Erittäin hienoa nähdä Partanen nyt Jukuri paidassa!

Edit: Löysin upean maalin Mikalta viime kauden plejjareista.

OHL Network

Linkki vie Ontariohockeyleaguen kotisivuille videokoosteeseen viime kauden jostain plejjari pelistä.
 

Magnesia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mikkelin muoviseuran fanit on kyllä ihme porukkaa, omasta joukkueesta ei saada mitään keskustelua aikaan, vaan aina pitää tulla Kouvolan puolelle. Taitaa naapuriseura kiinnostaa enemmän kuin oma.

Ei ihme että teidän peleissä ei kukaan käy. Ei vaan kiinnosta.

Mutta kaikesta huolimatta jos joku voisi asiallisesti jelpata senverran, että olen tulossa parin viikon sisään Mikkeliin ja ajattelin tulla katsomaan samalla peliä sinne, joten kysymysy kuuluu, mikä on tällähetkellä paras katsomo-osa joka on auki remontista huolimatta?
 
Mutta kaikesta huolimatta jos joku voisi asiallisesti jelpata senverran, että olen tulossa parin viikon sisään Mikkeliin ja ajattelin tulla katsomaan samalla peliä sinne, joten kysymysy kuuluu, mikä on tällähetkellä paras katsomo-osa joka on auki remontista huolimatta?

Harjoitushallin päätykatsomo on ehdottomasti paras katsomon osa, joka on auki remontista huolimatta.
 
Mutta kaikesta huolimatta jos joku voisi asiallisesti jelpata senverran, että olen tulossa parin viikon sisään Mikkeliin ja ajattelin tulla katsomaan samalla peliä sinne, joten kysymysy kuuluu, mikä on tällähetkellä paras katsomo-osa joka on auki remontista huolimatta?

D1 ja E2 katsomot ainoat istumakatsomot kausikorttikatsomoiden (D2 ja E1) lisäksi, jotka tulevalla kaudella ovat käytössä.
D1 sijaitsee hallin pääoven puoleisessa päätykulmassa, kun taas E2 sijaitsee samalla sivulla, mutta toisessa kulmassa.

Mikkelin Jukurit - Liput/Kausikortit <-- tuosta näet paremmin katsomoiden sijainnin. Jukureiden fanikatsomo sijaitsee katsomoissa G1 ja F2.

Kumpi sitten on omaan tarpeeseen parempi, E2:sen päätyyn Jukurit hyökkää kaksi erää ja D1:sen päähän yhden. Siitä vain valitsemaan.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kausi olisi viittä vaille alussa ja ei ollenkaan pahat fiilikset ole ainakaan mulla tulevan suhteen. Maalivahdit on hyvät ja sopiva kilpailutilanne on heidän välillä, kumpikaan ei ainakaan vielä ole "ykkösmaalivahti". Puolustus tuntuu kovalta, ja siinä on sopivasti myös kiekollista osaamista. Hyökkäysarsenaalia löytyy viiteen ketjuun, joten reserviäkin löytyy. Jotain kuvaa saa Jukuri-hyökkäyksestä kun miettii, että Mikko Hakkarainen on nelosketjun sentteri..4 tosi tasaista ketjua saadaan aina jalkeille. Jyväskylän avauksesta Toni Hyvärinen taitaa olla sivussa, kun kymppitili on täynnä. Onneksi Hyvärisen paikkaajia joukkueessa riittää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös